EverythingYouBelieve Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε To Top 20 των τίτλων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Αμερική για τον μήνα Οκτώβριο: 1. Call of Duty: Modern Warfare 2. The Outer Worlds 3. Luigi’s Mansion 3 4. Madden NFL 20 5. NBA 2K20 6. Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint 7. WWE 2K20 8. FIFA 20 9. Borderlands 3 10. Ring Fit Adventure 11. The Legend of Zelda: Link’s Awakening 12. Mario Kart 8: Deluxe 13. Minecraft 14. Grand Theft Auto V 15. Mortal Kombat 11 16. Overwatch 17. Super Smash Bros. Ultimate 18. Code Vein 19. Red Dead Redemption 2 20. The Legend of Zelda: Breath of the Wild Επίσης ενδιαφέρον έχει πως τα υπόλοιπα παιχνίδια στη λίστα είναι multiplatform τίτλοι.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, Malthador said: Αντικειμενικά, από το 1 έως το 10 πόσο grinding έχει το game (με το 1 να είναι interactive movie και με το 10 να είναι όλοι οι χαρακτήρες με όλα τα jobs τερματισμένα στο FFV); Ο γιος μου είναι 5, θα τα καταφέρει αν τον χώσω να μου μαζεύει pokemon και να lvlάρει και εγώ να ασχολούμαι μόνο με το story; Αν θες απλά τερματίζεις την ιστορία με συνοπτικές διαδικασίες μπορείς ακόμα και σε 15 ώρες. Αν θες να πας σε κάθε διαδρομή, να εξερευνήσεις κάθε άκρη και να τα πιάσεις/εξελίξεις όλα, μπορεί να θέλει και 100++, δεν ξέρω. Είμαι στις 30 και ακόμα δεν έχω 8 εμβλήματα, αν και προχωράω σχετικά γρήγορα την ιστορία (η οποία είναι γελοία και πολύ απλή σε σχέση με τις παλαιότερες, έως τώρα τουλάχιστον). Μάλλον δεν θα το παίξω completionist σε αυτό το παιχνίδι, αφού δεν έχει όλα τα Pokemon και θα πιάσω/εξελίξω απλά όσα έχει η συγκεκριμένη κασέτα. Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2019 από GeorgeMan 1
Te0sX Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Πολύ ακριβο το Bubble Booble, και δεν θα έπρεπε. 😫 https://switchaboo.com/2019/11/16/bubble-bobble-4-friends-switch-review/ 1
Bourdoulas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 !!!! Λες; https://switchaboo.com/2019/11/20/the-legend-of-zelda-tv-series-listed-on-imdb/
non-serviam Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε !!!! Λες; https://switchaboo.com/2019/11/20/the-legend-of-zelda-tv-series-listed-on-imdb/ Καλύτερα όχι. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Been there, done that.
Bourdoulas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Ελπίζω σε κάτι καλύτερο από αυτό το αίσχος 🤣
EverythingYouBelieve Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Κάτι ομως στο στυλ των cutscenes του Link's Awakening θα μέτραγε ακόμα και βουβό! 1
james9tito Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Εγω ξαναβυθιστηκα στον κοσμο του Botw και ομολογω οτι το εκτιμω ακομη περισσοτερο αυτη την φορα. Φυσικα παιζω πιο συνειδητοποιημενα και στοχευμενα απο την 1η φορα οποτε σαρωσα πρωτα τα shrines και αφου εγινα ενα με το χειριστηριο επιασα αποστολες και side activities. Πηρα και το master sword το οποιο διαβαζα οτι ειναι powerful etc αλλα δεν ειδα κατι τετοιο. Παιρνει upgrades μηπως?
Vagosman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Mε το dlc και εφοσον τελειώσεις τα challenges είναι μόνιμα τουμπανιασμένο (glowing)
james9tito Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Vagosman είπε Mε το dlc και εφοσον τελειώσεις τα challenges είναι μόνιμα τουμπανιασμένο (glowing) Οποτε πρεπει να κανω ολα τα challenges στο Forest?
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Just now, james9tito said: Οποτε πρεπει να κανω ολα τα challenges στο Forest? Καλή τύχη, θα σου χρειαστεί!
james9tito Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Καλή τύχη, θα σου χρειαστεί! Nope , παιζω χαλαρα, ηδη τα shrines "major test of strenght" δεν τα ακουμπαω , εχω ολοκληρωσει 80 εκτος απο αυτα. Αν ειναι σπαστικα δεν θα τα κανω. Εχω ηδη 17 καρδιες και 2,5 κυκλους stamina οποτε πιστευω οτι ειμαι αρκετα "ετοιμος για να προχωρησω μεχρι το τελος, μονο και μονο απο περιεργεια πηγα για το master sword.
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Στις 19/11/2019 στις 2:54 ΜΜ, prince93 είπε Θυμάσε αν είχες δώσει τηλ στην παραγγελία σου??Γιατί πριν που είδα το ειμαιλ δεν γράφει κάτι Μου ηρθε σημερα η παραγγελια απο Shopto. Γενικα μεταξυ Shopto και Game που ανεφερε ο @Prospector8 ,σιγουρα εμεινα πιο ικανοποιημενος απο το Shopto,μιας και εχει πολυ καλυτερη υποστηριξη απο το Game και καλυτερες τιμες(επισης μεσα στο πακετο ειχε και ενα. Παρολα αυτα εχει και αυτο σαν site καποιες χοντραδες για μας στην Ελλαδα.Αν πας πχ να αγορασεις τωρα το Pokemon,σαν επιλογη εχει μονο express με 15λιρες,wtf δηλαδη(βγαινει πιο ακριβα και απο αλυσιδες στην Ελλαδα,που ειναι ηδη ακριβες). Επισης αν και δινει tracking σε αντιθεση με το Game,αυτο δυστηχως δεν λειτουργει σε μας στην Ελλαδα. Γενικα οπως ειπε και ο @Malthadorπιο πισω,ειναι μεγαλο κουσουρι η απουσια του tracking,τουλαχιστον για μας στην Ελλαδα. 17 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Fulgore να πουμε κιολας οτι το luigis mansion 3 ειχε μονο 1 μερα που καταγραφτηκαν οι πωλησεις του καθως κυκλοφορησε στις 31-10 !!!! Ναι ειναι τιτλος που επεσε πανω στο Αμερικανικο Halloween.Θα δειξει στην πορεια τι πωλησεις θα κανει γιατι πχ το Mario Odyssey που και αυτο παιχνιδαρα ειναι,βλεπουμε οτι ειναι εκτος 20αδας πχ 1
NickTG Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2019 Ήρθε και μένα το Pokemon Shield από το game collection. Τελική τιμή βγήκε 51.55€.
Προτεινόμενες αναρτήσεις