Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Δεν ξέρω αν έχει και το story διαφορές.

Βαλανε και μερικους διαφορετικους gym leaders για να σε ''ψησουν''να τις αγορασεις και τις 2 εκδοσεις παραπανω σε σχεση με παλιοτερα 😄

9 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

κρατουσα μικρο  καλαθι λογω του background της Gamefreak....

Εγω παλι δεν κρατουσα ποτε μεγαλο καλαθι οταν εβλεπα μια εταιρεια να κυκλοφορει σχεδον σε ετησια βαση παιχνιδια,γιαυτο και εχω και αναλογες απαιτησεις απο αυτα

Pokemon omega ruby/sapphire 2014

Pokemon Sun/Moon 2016

Pokemon UltraSun/Moon 2017

Pokemon Lets Go 2018

Pokemon Sword/shield 2019

Τωρα ναι αν περιμεναμε πχ 4-5χρονια για νεο παιχνιδι pokemon(οπως πχ περιμεναμε για νεο Zelda με το BOTW)εκει ναι θα τους εκραζα και εγω(βεβαια αυτο δεν συγχωρει το επικοινωνιακο κομματι τους που ειναι χαλια).

• Like 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, stafftw said:

Να κάνουν remake τις hg/ss εννοείς :P πέρα από την πλάκα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τα κάνουν αφού έκαναν την αρχή με το la και το pokemon yellow...Βέβαια έχει περάσει μόνο ένας χρόνος.

Θα γίνει κι αυτό. ;) 

9 minutes ago, Fulgore said:

Βαλανε και μερικους διαφορετικους gym leaders για να σε ''ψησουν''να τις αγορασεις και τις 2 εκδοσεις παραπανω σε σχεση με παλιοτερα 😄

Τώρα ψήθηκα! 🤣

Πάντως μέχρι στιγμής δεν συμβαίνουν ενοχλητικά πράγματα με τα γραφικά. Δηλαδή εντάξει και τα berry trees που εμφανίζονται ψιλοκοντά, ΟΚ, δεν είναι κάτι τραγικό. Ούτε περίμενα άπειρα πολύγωνα στα Pokemon. Και μόνο που κινείσαι ελεύθερα και μάλιστα ελέγχεις και την κάμερα σε αρκετά σημεία, αλλά και το zoom της, είναι υπέρβαση για τίτλο ποκεμον.

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Εγω παλι δεν κρατουσα ποτε μεγαλο καλαθι οταν εβλεπα μια εταιρεια να κυκλοφορει σχεδον σε ετησια βαση παιχνιδια,γιαυτο και εχω και αναλογες απαιτησεις απο αυτα

Pokemon omega ruby/sapphire 2014

Pokemon Sun/Moon 2016

Pokemon UltraSun/Moon 2017

Pokemon Lets Go 2018

Pokemon Sword/shield 2019

Τωρα ναι αν περιμεναμε πχ 4-5χρονια για νεο παιχνιδι pokemon(οπως πχ περιμεναμε για νεο Zelda με το BOTW)εκει ναι θα τους εκραζα και εγω(βεβαια αυτο δεν συγχωρει το επικοινωνιακο κομματι τους που ειναι χαλια).

Έχεις δίκιο, αλλά  αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής: Αν κυκλοφορούν και στις sword and shield τα pokemon όπως στο lets go,όντως θα έπρεπε και εδώ να κάνουν πέρα από battle animation και όλα τα υπόλοιπα σε διαφορετίκη κονσόλα και με άλλες απαιτήσεις (καλά δεν είμαι και προγραμματιστής-σχεδιαστής αλλά φαντάζομαι θα θέλει κάποια επιπλέον δουλειά) για 1000+ pokemon, επομένως γιατί να θεωρείται "ψέμα" (όχι από εσένα από το community) αφού όντως είχαν 2 χρόνια (που τον έναν έκαναν και το lets go) όπως λες και εσύ, επομένως θα θυσιάζαν κάτι άλλο για αυτό, επίσης δεν είναι βαρεμάρα αφού ειδικά τα 153 τα είχαν ήδη έτοιμα από το let's go απλά δεν τα πρόσθεσαν.

Όχι οτι προσπαθώ να τους δικαιολογήσω και εγώ έχω ξενερώσει λίγο (επίσης θα το αγοράσω και θα γράψω ώς συνήθως κανα 200άρι ώρες) απλά δεν καταλαβαίνω και τόσο το hate, το botw το έβγαζαν όντως πολλά χρόνια και δε συγκρίνεται κανείς δεν περίμενε αντίστοιχη "απεραντοσύνη " πιστεύω (εκτός αν είναι ονειροπόλοι) ακόμα και εκεί οι εχθροί επαναλαμβάνονταν όμως δεν είναι ότι είχαν κάνει διαφορετικό animation δεν  τα μετράω τώρα αλλά είχε ποικιλίες από διάφορους εχθρούς με απλά διαφορετικά skins και abilities αλλά πολύ συγκεκριμένους.

Δημοσ.

Tα chart στην ιαπωνία πρωτού κυκλοφορήσει το pokemon οι περισσότεροι τίτλοι είναι του switch αν και η πρωτία είναι του death standing με απίστευτο λανσάρισμα τριπλάσιες πωλήσεις από το δεύτερο luigi 

https://www.famitsu.com/

Software 1. Death Stranding (Limited Editions Included) (SIE, 11/08/19) – 185.909  2. Luigi’s Mansion 3 (Nintendo, 10/31/19) – 54.680 (205.329) 3. [Ring Fit Adventure (Nintendo, 10/18/19) – 52.240 (235.925) 4. Persona 5 Royal (συμπεριλαμβανομένης της Limited Edition) (Atlus, 10/31/19) – 20.113 (221.561) 5. Need for Speed: Heat (Electronic Arts, 11/08/19) – 16.306  6. Call of Duty: Modern Warfare (SIE, 10/25/19) – 16.179 (171.754) 7. Mario & Sonic at the Tokyo 2020 Olympic Games (Sega, 11/01/19) – 14.276 (33.714) 8. Minecraft: Nintendo Switch Edition (συμπεριλαμβανομένης της Bundle Version) (Microsoft, 06/21/18) – 8.321 (995.523) 9. Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo, 04/28/17) – 7.866 (2.519.528) 10. Super Smash Bros. Ultimate (Nintendo, 12/07/18) – 7.693 (3.324.998) - 

https://www.enternity.gr/Article/Games/News/Πρωτιά-στην-Ιαπωνία-για-το-Death-Stranding-με-το-καλύτερο-λανσάρισμα-νέου-IP-αυτή-τη-γενιά/56578.html

Δημοσ.

Καλα καλα δεν κυκλοφορησε το Switch Lite και μονο στην Ιαπωνια εχει πουλησει κοντα μισο μυριο.

Κυριολεκτικα μηχανη που τυπωνει λεφτα το Switch :D

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλα καλα δεν κυκλοφορησε το Switch Lite και μονο στην Ιαπωνια εχει πουλησει κοντα μισο μυριο.

Κυριολεκτικα μηχανη που τυπωνει λεφτα το Switch :D

Φαντάσου Χριστούγεννα και με Πόκεμον τι έχει να γίνει !

Δημοσ.

Άμα σκάσει μέσα στο 20 όντως το botw 2 και με λίγη πίστη και το metroid σε συνδιασμό με τα Πόκεμον τοτε βλέπω το switch να πιάνει 60-70 μυρρια πωλήσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, retard20 είπε

Φαντάσου Χριστούγεννα και με Πόκεμον τι έχει να γίνει !

Αυτο θα κριθει στο κατα ποσο αυτα που διαβαζουμε για αντιδρασεις κοσμου,παιξουν ρολο στις τελικες πωλησεις.

7 λεπτά πριν, I'm_busy είπε

Άμα σκάσει μέσα στο 20 όντως το botw 2 και με λίγη πίστη και το metroid σε συνδιασμό με τα Πόκεμον τοτε βλέπω το switch να πιάνει 60-70 μυρρια πωλήσεις.

Ως τωρα τα exclusives που αναμενουμε γενικα(μιας και εχουν επιβεβαιωθει) ειναι τα

• Metroid Prime 4
  • Breath Of the Wild 2
  • Bayonetta 3
  • Xenoblade Chronicles remake

Ορισμενα exclusives που δεν εχουν ακομα ανακοινωθει και ειναι αγνωστο αν θα δουμε στο Switch ειναι

• νεο Super Mario Bros παιχνιδι
  • νεο Mario Kart(σχεδον αδυνατο βεβαια,αλλα ποτε δεν ξερεις)
  • νεο Donkey Kong
  • αλλο zelda παιχνιδι(εστω καποιο απο τα προηγουμενα του wii/wii u)
  • Metroid Prime Trilogy
  • Xenoblade Chronicle X

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο θα κριθει στο κατα ποσο αυτα που διαβαζουμε για αντιδρασεις κοσμου,παιξουν ρολο στις τελικες πωλησεις.

Ως τωρα τα exclusives που αναμενουμε γενικα(μιας και εχουν επιβεβαιωθει) ειναι τα

• Metroid Prime 4
  • Breath Of the Wild 2
  • Bayonetta 3

Ορισμενα exclusives που δεν εχουν ακομα ανακοινωθει και ειναι αγνωστο αν θα δουμε στο Switch ειναι

• νεο Donkey Kong
  • Metroid Prime Trilogy
  • Xenoblade Chronicle X

Έχει ακουστεί και για Mario Odyssey 2 βάση του διαφημιστικού το καλοκαίρι με τον Μάριο να τρώει ένα καρπούζι αλά Mario Sunshine. Δε το πολυπιστευω το συγκεκριμένο αλλά ποτέ δε ξέρεις.

Δημοσ.

Πιστεύω θα ανακοινωθεί κάποιο pokemon remake για switch στην E3

Μάλλον johto φάση openworld 

Όπως έγινε το remake links awakening 

Ποιος δεν θα πάρει?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Se7en92 είπε

Πιστεύω θα ανακοινωθεί κάποιο pokemon remake για switch στην E3

Μάλλον johto φάση openworld 

Όπως έγινε το remake links awakening 

Ποιος δεν θα πάρει?

Πιο πιθανό το κόβω για sinnoh remakes μιας και έχει γίνει ήδη χαμός με τα merchandise και επίσης βάση του κλασικού μοτίβου που ακολουθεί η gamefreak. Και εμείς σαν γνήσια προβατακια εννοείται πως θα πάμε για day one  αγορά 😋

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, I'm_busy said:

Πιο πιθανό το κόβω για sinnoh remakes μιας και έχει γίνει ήδη χαμός με τα merchandise και επίσης βάση του κλασικού μοτίβου που ακολουθεί η gamefreak. Και εμείς σαν γνήσια προβατακια εννοείται πως θα πάμε για day one  αγορά 😋

Θα το τερματίσω leakαρισμένο πριν το αγοράσω day1 :D 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

• Metroid Prime 4
  • Breath Of the Wild 2
  • Bayonetta 3

• νεο Donkey Kong
  • Metroid Prime Trilogy
  • Xenoblade Chronicle X

Οι αντιδράσεις σε τέτοια franchise που εκτός εμάς που παίζει ο παράγοντας νοσταλγία είναι και μικρές ηλικίες που θα πρήξουν γι αυτο κολλανε και τα χριστουγεννα δωρα νονοι παιδια κλπ.

δε νομίζω η όποια κριτική να επηρεάσει. Τώρα κάλο κακό αυτό είναι άλλο θέμα.   

Ενα μεγάλο κοινό περιμένει και το crossing animal.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...