Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/11/2019 στις 5:18 ΜΜ, ikaruga24 είπε

Συμφωνούμε σε όλα εκτός από αυτό. Ως παίκτης SFV στην FGC κοινότητα το Smash θεωρείται S tier σε ότι αφορά τα skills που χρειάζεται για να το παίξεις και όλα τα υπόλοιπα από κάτω. Απλά το κάθε fighting έχει άλλο focus. 

κοίτα δεν διαφωνώ ότι το παιχνίδι θέλει ικανότητα και έχει αρκετούς μηχανισμούς που πρέπει να μαστεράρεις ώστε να είσαι καλός και φυσικά έχει διαφορά ο καλός και έμπειρός από τον πιο άσχετο.. δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις με button mashing όπως θα μπορούσες να κάνεις στο tekken ας πούμε.. ΑΛΛΑ από την άλλη δέχομαι και ότι κατά βάθος σε μεγάλο βαθμό είναι ένα party game και είναι προσιτό και σε πιο casual κοινό (αυτός ήταν και ο αρχικός σκοπός του άλλωστε)

φυσικά και το θεωρώ fighting με τα όλα του και εδώ που τα λέμε δεν θα κάτσω να αγχωθώ αν είναι hardcore ή όχι 

για μένα προσωπικά είναι το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι του είδους που έχω παίξει ποτέ, οπότε αυτό κρατάω 

μου έχουν αρέσει και άλλα παιχνίδια fighting, έχω αφιερώσει κάποιες ώρες, αλλά από ένα σημείο και μετά τα άφησα, το smash δεν μπορώ να το βαρεθώ με τίποτα και σε σχετικά σύντομο διάστημα που το έχω έχω μαζέψει πάρα πολλές ώρες παιξίματος, μάλιστα αφήνω πίσω άλλα παιχνίδια για να κάθομαι να παίζω online (και δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φίλος των ονλινε παιχνιδιών)

Στις 12/11/2019 στις 5:05 ΜΜ, Malthador είπε

Θα απαντήσω πιο μετά στα υπόλοιπα, αλλά σοβαρά τώρα, ποιό fighting πιστεύεις ότι έχει περισσότερο βάθος από το Smash; 

ο,τι λέω και στον από πάνω

πιστεύω υπάρχουν κάμποσα παιχνίδια που έχουν περισσότερο βάθος (το sfv πχ είναι ένα από αυτά), αλλά στην τελική δεν με ενδιαφέρει, η συνταγή του smash είναι για μένα η πιο διασκεδαστική 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, Fulgore said:

@MalthadorΣημερα μου ηρθε το Luigis οντως με Ελτα.

Εμένα χθες, σε τραγική κινεζοσυσκευασία σακούλας με bubbles. Τραγικοί λίγο.

26 minutes ago, logistoulis said:

κοίτα δεν διαφωνώ ότι το παιχνίδι θέλει ικανότητα και έχει αρκετούς μηχανισμούς που πρέπει να μαστεράρεις ώστε να είσαι καλός και φυσικά έχει διαφορά ο καλός και έμπειρός από τον πιο άσχετο.. δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις με button mashing όπως θα μπορούσες να κάνεις στο tekken ας πούμε.. ΑΛΛΑ από την άλλη δέχομαι και ότι κατά βάθος σε μεγάλο βαθμό είναι ένα party game και είναι προσιτό και σε πιο casual κοινό (αυτός ήταν και ο αρχικός σκοπός του άλλωστε)

φυσικά και το θεωρώ fighting με τα όλα του και εδώ που τα λέμε δεν θα κάτσω να αγχωθώ αν είναι hardcore ή όχι 

για μένα προσωπικά είναι το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι του είδους που έχω παίξει ποτέ, οπότε αυτό κρατάω 

μου έχουν αρέσει και άλλα παιχνίδια fighting, έχω αφιερώσει κάποιες ώρες, αλλά από ένα σημείο και μετά τα άφησα, το smash δεν μπορώ να το βαρεθώ με τίποτα και σε σχετικά σύντομο διάστημα που το έχω έχω μαζέψει πάρα πολλές ώρες παιξίματος, μάλιστα αφήνω πίσω άλλα παιχνίδια για να κάθομαι να παίζω online (και δεν είμαι και ο μεγαλύτερος φίλος των ονλινε παιχνιδιών)

ο,τι λέω και στον από πάνω

πιστεύω υπάρχουν κάμποσα παιχνίδια που έχουν περισσότερο βάθος (το sfv πχ είναι ένα από αυτά), αλλά στην τελική δεν με ενδιαφέρει, η συνταγή του smash είναι για μένα η πιο διασκεδαστική 

Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για το SFV, έχω παίξει πολύ λίγο. Εντελώς επιδερμικά πάντως, νομίζω ότι δεν έχει την πληθώρα κινήσεων ανά χαρακτήρα και τις άπειρες αρένες που έχει το Smash, μπορεί να κάνω και λάθος. Το Smash πάντως είναι σαν το Bayonetta που λέγαμε πριν: αν δεν ματώσουν τα δάχτυλα σου, δεν πρόκειται να γίνεις ποτέ καλός.

Υπάρχει μία παρεξήγηση σχετικά με το Smash και αφορά σε μια δήλωση που είχε κάνει πριν από 200 χρόνια ο Sakurai, είχε πει ότι δεν θεωρεί το Smash fighting game. Οι τύποι που γενικά ξενερώνουν με την Ν γιατί βγάζει games για μωρά and all that, πήραν αυτή τη δήλωση και την έκαναν καραμέλα για να αποδείξουν το Smash δεν είναι κανονικό fighting game όπως το SF ή το MK. Φυσικά ο Sakurai δεν εννοούσε αυτό που νόμιζαν και φυσικά το Smash είναι ένα game και για παρέα, αντίθετα με τα περισσότερα fighting games. Αν θες να γίνεις σοβαρός παίκτης πάντως, κλείνεις τα αντικείμενα και διοργανώνεις καθημερικά sessions στο σπίτι, σε co-op ή VS ματσάκια στον καναπέ.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά να κάνω δύο ερωτήσεις?Τι διαφορά έχει το shield από το sword?Μη κοροϊδέψετε παρακαλώ..Και δεύτερον θα πάρει η TNT σήμερα τα joy cons για επισκευή γιατί είχε παραγινει το κακο και πλέον δεν μπορούσες να παίξεις..Ξέρετε ποτέ θα τα φέρουν πίσω?Δλδ πόσο καιρό κρατάει η διαδικασία της επισκευής ή της αλλαγής?

Επεξ/σία από kajwbtfe
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kajwbtfe είπε

Παιδιά να κάνω δύο ερωτήσεις?Τι διαφορά έχει το shield από το sword?Μη κοροϊδέψετε παρακαλώ..Και δεύτερον θα πάρει η TNT σήμερα τα joy cons για επισκευή γιατί είχε παραγινει το καλό και πλέον δεν μπορούσες να παίξεις..Ξέρετε ποτέ θα τα φέρουν πίσω?Δλδ πόσο καιρό κρατάει η διαδικασία της επισκευής ή της αλλαγής?

Για την επισκευή θέλουν λένε 8 εργάσιμες.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Malthador

ο σακουράι είχε πει ο ίδιος ότι ξεκίνησε να φτιάχνει το smash ώστε να κάνει ένα fighting που να είναι πιο προσιτό και κατανοητό σε όλους γιατί έβλεπε ότι τα άλλα που υπήρχαν τότε απέτρεπαν πολλούς με το να ασχοληθούν (οι χαρακτήρες της nintendo μπήκαν αργότερα, η αρχική σκέψη είχε να κάνει απλά με ένα fighting με συγκεκριμένο τρόπο παιξίματος) , το ότι τελικά έγινε το πρώτο σε πωλήσεις στην ιστορία του είδους δείχνει ότι πέτυχε τελικά το στόχο του

ο ίδιος ανέκαθεν έπαιζε fighting, φυσικά και κατανοεί τους μηχανισμούς ενός fighting και το smash είναι μελετημένο ως fighting , αλλά παράλληλα είναι και πολύ απλό σε πολλούς τομείς 

οι βασικοί του μηχανισμοί είναι απλοί , αλλά αν θες να γίνεις καλός θα πρέπει να πιάσεις πολλά πράγματα επιπλέον  που θέλουν δουλειά

και φυσικά η πληθώρα παικτών έστω και αν υπάρχουν κλώνοι (και όχι dlc βασικά πράγματα..) , πιστών, modes έστω και αν δεν είναι τέλεια κάποια από αυτά το κάνουν ολοκληρωμένο ως βασική αγορά κάτι που δε συμβαίνει με άλλους τίτλους, όπου το βασικό παιχνίδι είναι φτωχό, βασικά όλα τα fighting είναι πολύ πιο φτωχά από το smash ultimate 

επίσης ανέκαθεν υπήρχε μια ψιλοκόντρα του σακουραι με κάποιους από  τους hardcore παίκτες , διότι αυτός θέλει να κρατήσει μια ισορροπία μεταξυ casual και hardcore (και για περισσότερες πωλήσεις, αν και πιστεύω κυρίως λόγω φιλοσοφίας και επειδή αυτός ξέρει τι είναι καλύτερο για το δικό του έργο) και οι άλλοι που οτιδήποτε noob friendly τους "χαλάει" 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εμένα χθες, σε τραγική κινεζοσυσκευασία σακούλας με bubbles. Τραγικοί λίγο.

Α ωραιος,νομιζα οτι ακομα δεν σου ειχε ερθει και περιμενες και εσυ.

Ναι οντως το πακεταρισμα μου ψιλο θυμιζει λες και εχεις κανει παραγγελια απο Κινα μερια καμια θηκη για κινητο, και μεγαλη λαλακια το οτι σου στελνουν δεμα χωρις tracking(οπως και οχρονος αποστολης),ψιλο ξενερα η ολη φαση(δεν με βλεπω να ξαναπαιρνω απο τους συγκεκριμενους μιας και ειναι και ακριβοτεροι απο αλλα καταστηματα μεταξυ αλλων).

Μόλις τώρα, kajwbtfe είπε

Παιδιά να κάνω δύο ερωτήσεις?Τι διαφορά έχει το shield από το sword?

https://www.ign.com/wikis/pokemon-sword-shield/Pokemon_Sword_and_Shield_Version_Differences

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Για την επισκευή θέλουν λένε 8 εργάσιμες.

4 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Παιδιά να κάνω δύο ερωτήσεις?Τι διαφορά έχει το shield από το sword?Μη κοροϊδέψετε παρακαλώ..Και δεύτερον θα πάρει η TNT σήμερα τα joy cons για επισκευή γιατί είχε παραγινει το κακο και πλέον δεν μπορούσες να παίξεις..Ξέρετε ποτέ θα τα φέρουν πίσω?Δλδ πόσο καιρό κρατάει η διαδικασία της επισκευής ή της αλλαγής?

εμένα όσο περίεργο κ να ακούγεται τα επισκεύασαν σε μια μέρα , περισσότερο καιρό έκαναν να τα πάρουν κ να φέρουν παρά να τα φτιάξουν 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
39 minutes ago, kajwbtfe said:

Την κλασική που έχουν οι τίτλοι εδώ και 2 δεκαετίες. Διαφορετικό legendary και μικροδιαφορές στην ποικιλία των pokemon που βρίσκεις. Δεν ξέρω αν έχει και το story διαφορές.

Αχ και τι δε θα 'δινα για ένα Gold remake στο Switch... Το Sapphire remake στο 3DS το είχα λιώσει.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, lysopaine είπε

εμένα όσο περίεργο κ να ακούγεται τα επισκεύασαν σε μια μέρα , περισσότερο καιρό έκαναν να τα πάρουν κ να φέρουν παρά να τα φτιάξουν 

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν σας Τα φέρανε επισκευασμένα η καινούργια έχουνε εκ νέου εγγύηση ή ισχύει η προηγούμενη? Για το τέλος, αυτά που σας φέρανε ξανά αντιμετωπίσατε πρόβλημα μαζί τους ή είναι okay από τότε?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kajwbtfe είπε

Και να ρωτήσω και κάτι άλλο. Όταν σας Τα φέρανε επισκευασμένα η καινούργια έχουνε εκ νέου εγγύηση ή ισχύει η προηγούμενη? Για το τέλος, αυτά που σας φέρανε ξανά αντιμετωπίσατε πρόβλημα μαζί τους ή είναι okay από τότε?

Εμένα σήμερα επιστρέφουν αλλά από άλλους που έχω διαβάσει πάλι είναι λοτταρία αν σου κάτσει το drift. Οπότε πάλι περιμένεις κάαααααααααποια στιγμή να σου ξανασυμβεί εκτός κι αν είσαι πολύ τυχερός.

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, kajwbtfe said:

Έχουν αναφερθεί περιστατικά που το ξαναπαθαίνουν... Δεν θυμάμαι αν έχει πληρώσει κάποιος για joycon repair.

Δημοσ.

Εγω παντως τους βλεπω ολους επηρεασμενους απο το Death Stranding και η γκρινια συνεχιζεται.... Ξεκινησαμε πρωτα με τα reviews και μετα τους custom firmwares guys που κατεβασαν το παιχνιδι και μας ζαλιζουν τον ερωτα....Το προβλημα φυσικα ειναι της νιντεντο και της Gamefreak καθως δωσαν μεσω των τρειλερς ελπιζες για botw κατασταση σχεδον στον κοσμο του ποκεμον και φυσικα αυτο θα φερει αντιδρασεις. Νομιζω πως ηδη το ξερουμε ολοι οτι η Gamefreak ειναι μια φουτανα εταιρεια που βαριεται να κανει την δουλεια της οπως πρεπει. Εγω θα φερω αποψη απο το σουκου και μετα δλδ το official release του και βλεπουμε... Μεγαλος φαν του ποκεμον ειμαι , αλλα κρατουσα μικρο  καλαθι λογω του background της Gamefreak....

• Like 4
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Την κλασική που έχουν οι τίτλοι εδώ και 2 δεκαετίες. Διαφορετικό legendary και μικροδιαφορές στην ποικιλία των pokemon που βρίσκεις. Δεν ξέρω αν έχει και το story διαφορές.

Αχ και τι δε θα 'δινα για ένα Gold remake στο Switch... Το Sapphire remake στο 3DS το είχα λιώσει.

Να κάνουν remake τις hg/ss εννοείς :P πέρα από την πλάκα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν τα κάνουν αφού έκαναν την αρχή με το la και το pokemon yellow...Βέβαια έχει περάσει μόνο ένας χρόνος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...