Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

πλακα κανεις τωρα, στο 3ds ειχε απιστευτη competitive σκηνη κ ακομα εχει κοσμο στο ultra sun/moon

Το λεω αυτο γιατι σε Twitch που κοιταζω που και που τα pokemon καναλια, δεν βλεπω κατι τετοιο,εξου και η ερωτηση/απορια μου.

Χτες για παραδειγμα που κοιταζα το βραδυ,το δημοφιλεστερο καναλι ηταν ενας streamer που εκανε speedrun το Pokemon stadium.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Εντάξει κάνει μπαμ σε κάποια σημεία, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχει αυτό το stuttering και ο αδικαιολόγητος λόξυγγας που είχε το Let's Go.

Επίσης πλέον τα Pokemon είναι αριθμητικά τόσα πολλά που μπορούν να έχουν ένα διαφορετικό σε κάθε γρασίδι του παιχνιδιού. Είναι φανερό ότι το depth of view είναι custom, με επιβλητικά κτήρια που θέλουν να τονίσουν να φαίνονται με το που μπεις στο map, αλλά ασήμαντα και επαναλαμβανόμενα πράγματα να εμφανίζονται σχεδόν μπροστά σου.

Αλλά για μένα δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι παρ' όλο που τα core mechanics είναι ακόμα τα ίδια, έχει ευκολίες που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Επίσης η ιστορία είναι αδιάφορη μέχρι στιγμής, αλλά αυτό έχω ακόμα την ελπίδα ότι θα αλλάξει στην πορεία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Το λεω αυτο γιατι σε Twitch που κοιταζω που και που τα pokemon καναλια, δεν βλεπω κατι τετοιο,εξου και η ερωτηση/απορια μου.

Χτες για παραδειγμα που κοιταζα το βραδυ,το δημοφιλεστερο καναλι ηταν ενας streamer που εκανε speedrun το Pokemon stadium.

Ναι τωρα σωθηκες, απο το twitch περιμενεις να δεις τουρνουα και ειδικα απο 3ds? Eγω επαιζα λιγο στο moon κ αργοτερα στο ultra sun, εβλεπα απιστευτα νουμερα online. Περιμενω το sword για να ξανασχοληθω 😛

Επεξ/σία από najinblue3

Εμένα πάλι, που δεν με λές Pokemonist το Shield/Sword μου φαίνεται ΠΑΡΑ πολυ καλό παιχνίδι(με βάση τα Reviews). Κατανοητές οι αντιδράσεις, αλλα δε βλέπω το λόγο που δε μπορεί το παιχνίδι να ειναι καλό.

Ενα τυπικό Pokemon Game, με ανανεωμένα γραφικά μοιάζει στα δικά μου μάτια, και νομίζω οτι ειναι αυτό που ήθελα απο τη σειρά.  Τώρα το "τι θα ήθελαν" οι hardcore fans δεν νομίζω οτι ειναι αρνητικό οτι δεν συμπεριλαμβάνονται.

Και εμείς θέλαμε Dungeons 50 στρέματα στο BotW, αλλα η απουσία τους δεν το κάνει κακο παιχνίδι, ούτε ανάξιο για Zelda

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, papp0us είπε

Κατανοητές οι αντιδράσεις, αλλα δε βλέπω το λόγο που δε μπορεί το παιχνίδι να ειναι καλό.

Οι αντιδρασεις ειναι για το οτι ειπαν ψεματα...

Επεξ/σία από najinblue3

Και ψέματα και το κάνουν υπερβολικά εύκολο, exp share δυστυχώς είναι μόνιμα ανοικτό δεν μπορείς να το κλείσεις και απ' ότι φαίνεται για να πειράξεις ρυθμίσεις στον ήχο (δηλαδή background, SFX κτλ) θες ένα key item...
Τουλάχιστον μπορείς αρκετά εύκολα απ' ότι έχω καταλάβει να φτιάξεις μια competitive ομάδα με καλά stats και natures κτλ.

@Fulgore

Ναι παίζουν ακόμα μιας και κάθε χρόνο έχουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα (vgc και tcg).

3 hours ago, Malthador said:

Αδιαννόητα πράγματα, μετά το LA σειρά στο ξεφτιλίκι παίρνει το Pokemon δηλαδή.

Το game είναι μισοτελειωμένο, απορώ τι πάνε να κυκλοφορήσουν.

σε συνεχεια παλαιοτερων σχολίων για το οτι δε μπορω να δω στο LA framedrops και σε αυτο το τουιτ για το ποκεμον δε βλεπω κατι λαθος...

9 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Και ψέματα και το κάνουν υπερβολικά εύκολο, exp share δυστυχώς είναι μόνιμα ανοικτό δεν μπορείς να το κλείσεις και απ' ότι φαίνεται για να πειράξεις ρυθμίσεις στον ήχο (δηλαδή background, SFX κτλ) θες ένα key item...
Τουλάχιστον μπορείς αρκετά εύκολα απ' ότι έχω καταλάβει να φτιάξεις μια competitive ομάδα με καλά stats και natures κτλ.

@Fulgore

Ναι παίζουν ακόμα μιας και κάθε χρόνο έχουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα (vgc και tcg).

εγω διαβασα οτι δεν εχει καμια σχεση με sun/moon και ειναι δυσκολοτερο. Γενικα παντα τα ποκεμον ηταν γελοια ευκολα οποτε δεν λεει και κατι αυτο ετσι κ αλλιως

4 λεπτά πριν, Snolly είπε

σε συνεχεια παλαιοτερων σχολίων για το οτι δε μπορω να δω στο LA framedrops και σε αυτο το τουιτ για το ποκεμον δε βλεπω κατι λαθος...

Snolly αν δεν βλέπεις frame drops στο LA ή είσαι πολύ τυχερός ή πολύ άτυχος. Ανάλογα από ποια πλευρά το κοιτάς. 

2 minutes ago, Bourdoulas said:

Snolly αν δεν βλέπεις frame drops στο LA ή είσαι πολύ τυχερός ή πολύ άτυχος. Ανάλογα από ποια πλευρά το κοιτάς. 

προσωπικα οτιδηποτε πανω απο 25fps μου φαινεται ολόιδιο ολος αυτος ο χαμος με gaming οθονες και refresh rates και 60 fps κλπ δεν το αντιλαμβανομαι (προφανως υπαρχει και καποιοι το βλεπουν, εγω οχι)

• Moderators
11 minutes ago, Snolly said:

Σωστά, πρέπει να έχεις βιονικό μάτι για να δεις τα δέντρα να ξεφυτρώνουν στο μισό μέτρο από τον χαρακτήρα λες και παίζεις N64 game. 

4 λεπτά πριν, Snolly είπε

προσωπικα οτιδηποτε πανω απο 25fps μου φαινεται ολόιδιο ολος αυτος ο χαμος με gaming οθονες και refresh rates και 60 fps κλπ δεν το αντιλαμβανομαι (προφανως υπαρχει και καποιοι το βλεπουν, εγω οχι)

Άρα όπως είχε πει και η Ubisoft βλέπεις τα πάντα κινηματογραφικά 😋😋😋

• Moderators
1 minute ago, Bourdoulas said:

Άρα όπως είχε πει και η Ubisoft βλέπεις τα πάντα κινηματογραφικά 😋😋😋

Καλά δεν υπάρχει θέμα "αντίληψης" εδώ, τα δέντρα και τα pokemon δημιουργούνται από thin air δίπλα στον χαρακτήρα, ενώ το animation είναι για τα μπάζα. Δεν χρειάζονται έκτη αίσθηση αυτά για να τα αντιληφθεί κάποιος. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...