Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απορώ πώς και δεν έχει κάτσει να φτιάξει ένα revision που να μην έχει θέμα

δεν είναι και τόσο νέα η τεχνολόγια των μοχλών , οκ υπηρξε μια αστοχία θεμιτό μέχρι ένα σημείο, πώς και δεν έχει βελτιωθεί ο σχεδιασμός τόσα χρόνια; 

Δημοσ.

Μετα απο τρεις βδομαδες με το Switch, εχω να πω οτι ξαναβρηκα τον τροπο να παιζω. Εχω ενα πολυ ικανο PC να παιζει τα παντα και ενα καρο παιχνιδια να περιμενουν. Και τωρα φυσικα παιζω μονο στο Switch. Η φορητη του φυση ειναι το κατι αλλο. Εχω καταληξει να παιζω ποιο πολυ απο τις κορες μου. Μια ερωτηση: τα Labo λενε τιποτα; Φαινοντα καλη ιδεα και ως προς το κομματι της κατασκευης, αλλα εχουν τελικα νοημα;

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fou είπε

Μετα απο τρεις βδομαδες με το Switch, εχω να πω οτι ξαναβρηκα τον τροπο να παιζω. Εχω ενα πολυ ικανο PC να παιζει τα παντα και ενα καρο παιχνιδια να περιμενουν. Και τωρα φυσικα παιζω μονο στο Switch. Η φορητη του φυση ειναι το κατι αλλο. Εχω καταληξει να παιζω ποιο πολυ απο τις κορες μου. Μια ερωτηση: τα Labo λενε τιποτα; Φαινοντα καλη ιδεα και ως προς το κομματι της κατασκευης, αλλα εχουν τελικα νοημα;

Είναι ωραία γενικά. Θα ξοδέψεις χρόνο να τα φτιάξεις, θα παίξεις λίγο όλα τα (πολύ μικρά) παιχνίδια που έχει και μετά θα σου πιάνουν χώρο. 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που φανταζομουν, κατασκευη και tech demo ουσιαστικα. Σαν παιχνιδακια δεν εχουν ενδιαφερον....

BTW εχω παθει πλακα με δυο παιχνιδακια που δεν τα περιμενα: Snipperclips (οι μικρες ειδικα) και Tetris 99 !!! Απο την πρωτη μερα δεν υπαρχει μερα χωρις να παιξω tetris. Το DLC του αξιζει;

Επεξ/σία από fou
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fou είπε

BTW εχω παθει πλακα με δυο παιχνιδακια που δεν τα περιμενα: Snipperclips (οι μικρες ειδικα) και Tetris 99 !!! 

Αφού σου αρέσουν τέτοια έχε το νου σου γι αυτό:

Δημοσ.

snipperclips-tetris99 για να χαλαρωνεις ειναι οτι πρεπει. bubble booble έφυγε preorder. αναμονή μια βδομάδα για την κυκλοφορια.

• Moderators
Δημοσ.

Κάνω ένα revisit τα δύο Bayonetta αυτές τις μέρες και μπορώ να πω ότι δεν πρόκειται να γεράσουν ποτέ. Τι πανέμορφο gameplay, για μένα είναι αξεπέραστα σε αυτό το κομμάτι. Καλό και χρυσό το Nier: Automata με καλύτερο στόρι και ατμόσφαιρα, αλλά η Bayonetta δεν ξεπερνιέται. 

• Like 2
Δημοσ.

Μια ερώτηση! Στα παιχνίδια του Switch, μπορείς να έχεις δυο προφίλ για να παίζουν δυο διαφορετικοί χρήστες ; Ώστε να μην επηρεάζει ο ένας το save του αλλου ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, alexpwnz είπε

Μια ερώτηση! Στα παιχνίδια του Switch, μπορείς να έχεις δυο προφίλ για να παίζουν δυο διαφορετικοί χρήστες ; Ώστε να μην επηρεάζει ο ένας το save του αλλου ;

ναι και σε ρωταει με πιο προφιλ θες να παιξεις. 

Αμα εχεις συνδρομη στον ενα ομως στο cloud περνανε του ενος

Επεξ/σία από retard20
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κάνω ένα revisit τα δύο Bayonetta αυτές τις μέρες και μπορώ να πω ότι δεν πρόκειται να γεράσουν ποτέ. Τι πανέμορφο gameplay, για μένα είναι αξεπέραστα σε αυτό το κομμάτι. Καλό και χρυσό το Nier: Automata με καλύτερο στόρι και ατμόσφαιρα, αλλά η Bayonetta δεν ξεπερνιέται. 

δεν έχουν και τόση σχέση το ένα με το άλλο (δεν έχω παίξει ακόμα το bayonetta 2, θα μου το κάνω όμως κάποια στιγμή δώρο)'

το αντίπαλο δέος του bayonetta είναι το devil may cry 

το nier automata είναι τόσο ιδιαίτερο σαν παιχνίδι που είναι κάτι μόνο του και ξεχωριστό στο σύμπαν των video games 

το άλλο απλά ανήκει σε ένα αρκετά διασκεδαστικό είδος, αλλά υπάρχουν  κι άλλα σαν κι αυτό

δεν θα κρίνω με ποιο θα διασκεδάσεις περισσότερο, εγώ προσωπικά με bayonetta, αλλά το nier είναι κάτι που καλό είναι να το παίξεις αν σου αρέσουν τα video games, δίνει άλλο νόημα στο μέσο

επίσης ένας από τους λόγους που δεν βρίσκω τόσο διασκεδαστικό το nier σε σχέση με bayonetta είναι ότι είναι απλοϊκό από άποψη gameplay (μιλάμε κυρίως για το σύστημα μάχης), από την άλλη δεν υπάρχει και λόγος να είναι κάτι άλλο

τα bayonetta/dmc ή metal gear rising (και αυτό αγαπημένο) χωρίς αυτό το βαθός που έχουν στο gameplay δεν θα είχαν και ιδιαίτερο λόγο ύπαρξης 

δεν υπάρχουν πολλά παιχνίδια που να έχουν όλο το "πακέτο" και να τα σπάνε παντού, ακόμα και παιχνίδια που είναι κορυφαία σε πάρα πολλούς τομέις κάπου θα χωλαίνουν όπως το botw ας πούμε που θα μπορούσε να είναι τέλειο όχι απλά από τα καλύτερα παιχνίδια που βγήκαν ποτέ

το μόνο παιχνίδι που έχω παίξει τα τελευταία χρόνια και μου έχει καλύψει πολλά κομμάτια και θα μπορούσα να πω ότι είναι τέλειο για αυτό που είναι είναι το mario odyssey, σίγουρα είναι το καλύτερο στο είδος του (εβερ) αλλά ως παιχνίδι σου δίνει μια αίσθηση πληρότητας , δεν είναι πολλά αυτά που θα ζητούσες παραπάνω 

επίσης και το smash, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είναι καθαρά υποκειμενική άποψη μιας και υπάρχουν αρκετά fighting με περισσότερο βάθος και ας μην είναι εξίσου διασκεδαστικά.. αλλά ναι μετά από την αίσθηση ευχαρίστησης που είχα να έχω από το witcher 3  ένιωσα ανάλογο συναίσθημα με το mario

παρόλα αυτά υπάρχουν κάποια παιχνίδια όπως το Nier, που ωραία γραφικά δεν έχει, ωραίο gameplay δεν έχει, όλοι είναι τελείως προβληματικοί , παρόλα αυτά καταφέρνει να σου δημιουργήσει συναισθήματα που δεν σου δημιουργεί κανένα άλλο 

και αυτό είναι και κάτι που το κάνει επιτυχημένο και "μαγικό", ο τύπος (ταρο) καταφέρνει να περάσει μια ατμόσφαιρα και να σε κάνει να σκεφτείς διάφορα πράγματα κάνοντας χρήση ενός μέσου που έχει φοβερές δυνατότητες με τον πιο "βασικό" ίσως τρόπο, δηλαδή λίγο καλύτερα από το να διάβαζα βιβλίο και να τον φανταζόμουν μόνος μου 

είναι αξιοθαύμαστη σχεδόν η ευφυΐα αυτού του ανθρώπου πώς κατάφερε με τόσα λίγα να πετύχει τόσα πολλά και κυρίως μέσω αυτού του μέσου (που κακά τα ψέματα δεν έχει και το πιο κουλτουριάκο κοινό) να "μιλήσει" σε τόσο κόσμο 

7 λεπτά πριν, retard20 είπε

ναι και σε ρωταει με πιο προφιλ θες να παιξεις. 

Αμα εχεις συνδρομη στον ενα ομως στο cloud περνανε του ενος

στα ψηφιακά αγορασμένα τι ισχύει; μπορείς να βάλεις ένα άλλο προφίλ σε μια κονσόλα και να παίξει παιχνίδι αγορασμένο και εγκατεστημένο σε αυτή από άλλο; 

γιατί παραπάνω φαντάζομαι μιλάτε για φυσικό αντίτυπο 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

στα ψηφιακά αγορασμένα τι ισχύει; μπορείς να βάλεις ένα άλλο προφίλ σε μια κονσόλα και να παίξει παιχνίδι αγορασμένο και εγκατεστημένο σε αυτή από άλλο; 

γιατί παραπάνω φαντάζομαι μιλάτε για φυσικό αντίτυπο 

Εγω έχω 2 προφίλ το ένα το αρχικό μου και το ένα το είχα αγοράσει από εδώ με κάποια παιχνίδια μέσα ψηφιακά ( snipperclip , 1-2-3 switch , sonic Κλπ ). Εχουν εγκατασταθεί στην ίδια κονσόλα και τα τρέχω από το δικό μου προφίλ. Αρα δε νομιζω οτι αλλάζει κάτι. Σε κάθε περίπτωση physical η οχι με ρωτάει με ποιο προφίλ θα παίξω. Μονό σε κάτι άκυρες περιπτώσεις δηλαδή απο τα 50 παιχνίδια σε 2-3 δε με ρωτάει. Eνα απο αυτα ειναι το 1-2-3 switch

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, logistoulis said:

επίσης και το smash, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είναι καθαρά υποκειμενική άποψη μιας και υπάρχουν αρκετά fighting με περισσότερο βάθος και ας μην είναι εξίσου διασκεδαστικά.. αλλά ναι μετά από την αίσθηση ευχαρίστησης που είχα να έχω από το witcher 3  ένιωσα ανάλογο συναίσθημα με το mario

Θα απαντήσω πιο μετά στα υπόλοιπα, αλλά σοβαρά τώρα, ποιό fighting πιστεύεις ότι έχει περισσότερο βάθος από το Smash; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

επίσης και το smash, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είναι καθαρά υποκειμενική άποψη μιας και υπάρχουν αρκετά fighting με περισσότερο βάθος

Συμφωνούμε σε όλα εκτός από αυτό. Ως παίκτης SFV στην FGC κοινότητα το Smash θεωρείται S tier σε ότι αφορά τα skills που χρειάζεται για να το παίξεις και όλα τα υπόλοιπα από κάτω. Απλά το κάθε fighting έχει άλλο focus. 

• Like 1
Δημοσ.

επιτέλους τελείωσα το botw ευχαριστώ για τις συμβουλές σας, χρησιμοποίησα τους ανέμους για να φτάσω γρήγορα μιας κ το parry κλπ δεν ήταν στα δυνατά μου σημεία τώρα λέω να πιάσω το xenoblade 2 κ έχω μια απορία αξίζει να παίξω το 2 πρώτα ή το prequel ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...