Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, lysopaine είπε

δοκίμασα να μπω στο κάστρο στο botw αλλά κατευθείαν τα βρήκα σκούρα είμαι στα πρόθυρα να αφήσω το παιχνίδι και να μην το ανοίξω ποτέ ξανά

Δοκίμασε να

μπεις από πίσω αν αυτό που σε δυσκολεύει από μπροστά είναι τα lynels . Έχει διαδρομή θα την βρεις εύκολα . Αλλιώς δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις την δύναμη που πετας στην μέση της διαδρομής περίπου και θα σε βγάλει σχεδόν στην πόρτα του γκανον το μόνο που πρέπει να κανείς είναι να αποφύγεις τα guardian που πετάνε . Είναι πραγματικά πολύ εύκολο .

Θέλω να δοκιμάσω το divinity original sin 2 αλλά δεν έχω παίξει ποτέ τέτοιου στυλ παιχνίδι και φοβάμαι μην πάνε τσάμπα τα χρήματα . Παίζω περισσότερο μετροιντβανια και 3rd person Zelda souls κτλπ . Αξίζει τον κοπο ; Κάποιος που το χει δοκιμασει μπορεί να μ πει αν θα τα καταφέρω σαν το πρώτο του genre που θα δοκιμάσω ?

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
19 ώρες πριν, chek2fire είπε

γενικά στο game όποτε έχω κάνει παραγγελία παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι να έρθει το δέμα. 

Μηπως θυμασαι ποια εταιρεια φερνει εδω Ελλαδα τα εν λογω δεματα?Για Dhl φανταζομαι πως οχι αλλιως θα δινανε και tracking μαζι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kolivas είπε

Θέλω να δοκιμάσω το divinity original sin 2 αλλά δεν έχω παίξει ποτέ τέτοιου στυλ παιχνίδι και φοβάμαι μην πάνε τσάμπα τα χρήματα . Παίζω περισσότερο μετροιντβανια και 3rd person Zelda souls κτλπ . Αξίζει τον κοπο ; Κάποιος που το χει δοκιμασει μπορεί να μ πει αν θα τα καταφέρω σαν το πρώτο του genre που θα δοκιμάσω ?

Για εμένα, το DOS2 είναι ενα από τα βαθύτερα κ καλύτερο RPG που εχουν κυκλοφορήσει ποτέ. 

Δε θα έλεγα πως ειναι ευκολο παιχνιδι, ισα ισα. Και δεν σιγουρα δεν εύκολος τίτλος εισόδου στα turn based tactical RPGs. Εχει μπόλικη λεπτομέρεια και πολύ σύνθετο σύστημα questing αλλά και μάχης οπότε να ξέρεις πως μιλάμε για παιχνίδι με 100+ ωρες διάρκεια και παρα πολύ ψωμί.

Όμως, κρίνοντας από τα είδη που παίζεις, δε έχεις θέμα με δύσκολα και πιο απαιτητικά παιχνίδια οπότε πιστεύω θα μπορούσες να το δοκιμάσεις. Η αρχή ειναι ζόρικη μεχρι να καταλάβεις όλο το σύστημα αλλά στο δεκάωρο νομίζω όλοι εχουν πλέον καταλάβει να παίζουν :)

Γενικα, μπορεί να μην ειναι η ευκολη εισαγωγή στο genre, αλλά από την άλλη ειναι ένα lifetime experience τιτλος που αν δε σου αρέσει αυτός, ε δύσκολα να σου αρέσει κάποιο άλλο στο είδος. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kolivas είπε

Εύκολο δεν είναι αλλά είναι σίγουρα η καλύτερη εισαγωγή για το είδος μιας και πρόκειται και για μια από τις καλύτερες εμπειρίες του είδους. Είναι πάρα πολύ βαθύ παιχνίδι τόσο σε εξερεύνηση όσο και σε μηχανισμούς και δεν σου κρατάει το χεράκι. Αν έχεις πρόσβαση σε κάποιο άλλο μηχάνημα ή PC να το δεις πρώτα καλά θα ήταν. 

Η ερώτηση είναι αν μπορείς να παίξεις κλασσικού τύπου RPG. Αν ναι τότε το παιχνίδι το παίρνεις με κλειστά τα μάτια. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση βρες και δοκίμασε το κάπου. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/11/2019 στις 6:53 ΠΜ, darklordvader77 είπε

Καλημέρα παίδες..!! Ωραίες οι limited που βγαίνουν αλλά για μένα σαν το Atomic Purple του Gameboy+Dpad δεν... αλλά με 15€ και υπομονή (κυρίως) όλα γίνονται τελικά :P

70343684_1283392965174167_3376141643831836672_n.jpg.2593c3cddfee86c01c121f5612577aee.jpg

73364316_2505567579551360_3672970218092625920_n.jpg.0a74c7a5fde33fa4d76023fcd3b46024.jpg

74908164_2129549890687954_689796456684453888_n.jpg.afd163b22ece5d164e9850690f7fe0a0.jpg

to dpad αξιζει?εχει καλο feeling?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Μηπως θυμασαι ποια εταιρεια φερνει εδω Ελλαδα τα εν λογω δεματα?Για Dhl φανταζομαι πως οχι αλλιως θα δινανε και tracking μαζι.

κανονικά μέσω elta έρχονται νομίζω  

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, TasosPk είπε

to dpad αξιζει?εχει καλο feeling?

Αξίζει με 1000..!! Παίζω πλεον Blazing Chrome (Loveletter στα παλιά Contra) πολύ άνετα και με ακρίβεια. Γενικά για 2D είναι μονόδρομος.

Επεξ/σία από darklordvader77
Δημοσ.

Έχει τσεκάρει κανείς το Munchkin: Quacked Quest; Μου θυμίζει μια πιο ακραία action έκδοση του zelda tri force heroes του 3DS. Το καημένο το zelda είναι εδώ και πολύ καιρό παρατημένο και για να βρεις (σοβαρούς) συμπαίκτες πρέπει να κάνεις τάμα στο σατανά.
Also, είμαι μεγάλος φαν του munchkin card game και θα χαρώ πολύ να δω κάρτες όπως τις σαγηνευτικές επιγονατίδες και άλλες καφρίλες να παίρνουν μορφή.

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή έχω κι εγώ κάτι αντίστοιχο σε λευκό αντί για ατόμικ μωβ, να ενημερώσω ότι αυτό το dpad είναι περίπου 186 φορές καλύτερο από το dpad του NSw Lite, το οποίο είναι εξαιρετικά μικρό. Έπαιξα δέκα πατρίδες Tetris 99 χθες και έπαθα κράμπα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, lysopaine είπε

δοκίμασα να μπω στο κάστρο στο botw αλλά κατευθείαν τα βρήκα σκούρα είμαι στα πρόθυρα να αφήσω το παιχνίδι και να μην το ανοίξω ποτέ ξανά

Επειδή τερμάτισα και εγώ τo main story το ΣΚ, θα πω ότι μπορείς πανεύκολα να σκιπάρεις σχεδόν όλο το μονοπάτι στο κάστρο και να πας κατ ευθείαν στη τελική μάχη. Και να σε δουν τα drones από πάνω, απλά τρέχα και δε θα σε πετύχουν.

Spoiler

Για μένα η μάχη με τον Ganon είναι πολύ πιο εύκολη από μάχη με αυτούς τους κένταυρους. Αν και με ένα ancient arrow, εξαφανίζονται εντελώς, οπότε μπορείς να σκιπάρεις τις μάχες με αυτά.

Πήρα και τα 2 DLC χθες, έχουν μπόλικο extra content και μου φαίνεται αισθητά πιο δύσκολα τα challenges που σου βάζει. Αν και δε το χω δει πολύ ακόμα, φαίνεται να αξίζει (παίζει να σου δίνει πάνω από 20 ώρες ακόμα extra gameplay time).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/11/2019 στις 10:07 ΜΜ, nkarafo είπε

Καλά ας θέλει αυτός αλλά μην κάνεις όμως το λάθος και του το πάρεις! Ειδικά το Dark Souls έχει ηλικία 16+ (εκτός και αν θέλεις να καταστρέψεις το παιδί σου.. !)

Ξέρω και παιδιά της ηλικίας τους μπορεί να παίζουν Call of Duty, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό

Εγώ πάντως όλη μέρα σφάζω κόσμο επειδή έπαιζα gta και mk μικρός

Σε άλλα νέα, είχα πάει κι εγώ ο ταλαίπωρος ένα 4ημερο και αποφάσισα να ποντάρω στη φορητότητα

Καλά η γυναίκα το πήγε αλλού ήθελε να πάρουμε και dock, ευτυχώς τη συγκράτησα μιας και άντε να βάλεις dock στη κρεμαστη τηλεόραση του ξενοδοχείου και ιστορίες για αγρίους

Τεσπά παίχτηκε λίγο σμας, δυστυχώς το 4g εκεί που είμασταν είχε lag και ήταν λίγο πατάτα, αλλά υπήρχαν και τα single player mode

Επίσης παίχτηκε εξομοιωτής snes (Yoshi's island) και μπόλικο botw

Το Zelda φορητό δεν ήταν καθόλου άσχημο τελικά, ξάπλα κρεβαταρα ένα Divine beast μέχρι να μας πάρει ο ύπνος τη μία μέρα και άσκοπη εξερεύνηση με σκαρφάλωμα πύργων και εξερεύνηση ναών την άλλη

Πολύ καλή η εμπειρία μακριά από το σπίτι, η αυτονομία κλασικά μέτρια, αλλά ήταν και μια καλή δικαιολογία να μην το κάψουμε κιόλας, οι ώρες που δίνει είναι οκ απλά πρέπει να θυμηθείς πριν κοιμηθείς να το βάλεις να φορτίσει (κάτι που δεν σκέφτεσαι ιδιαίτερα με το dock)

Το τσαντάκι που έχω πάρει αν τσιμπημενο και ογκώδες είναι αυτό ακριβώς που χρειάζομαι προσωπικά για ένα ταξίδι

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Επειδή έχω κι εγώ κάτι αντίστοιχο σε λευκό αντί για ατόμικ μωβ, να ενημερώσω ότι αυτό το dpad είναι περίπου 186 φορές καλύτερο από το dpad του NSw Lite, το οποίο είναι εξαιρετικά μικρό. Έπαιξα δέκα πατρίδες Tetris 99 χθες και έπαθα κράμπα.

Εδώ εμένα μου φαίνεται καλύτερο 99 φορές από του Switch Pro Controller..!! :P (Θα ανοιχτεί κι αυτό κάποια στιγμή για πατέντα) 

Απίστευτο κόλλημα το Tetris 99.. είχα να παίξω τόσο απ το Original στο Gameboy. Πιστεύω πως παίζει και το ρόλο ρου που χει και την ίδια ακριβώς μουσική 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Επειδή δεν ψήνομαι να ανοίξω τα υπάρχοντα υπάρχει κανα site που να έχει σε καλή τιμή  και το άσπρο και το μοβ? (για να έχω και D-pad) 

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, Prospector8 said:

Επειδή δεν ψήνομαι να ανοίξω τα υπάρχοντα υπάρχει κανα site που να έχει σε καλή τιμή  και το άσπρο και το μοβ? (για να έχω και D-pad) 

Etsy. Αλλά να υπολογίζεις ότι θα δώσεις κάνα 100άρικο. Πραγματικά, είναι πολύ εύκολο να ανοίξεις τα υπάρχοντα, δεν αξίζει να τα σκάσεις. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...