Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
4 minutes ago, james9tito said:

Εγω παντως πληρωνα ανετα για τα Zelda του wii στο Switch.

Full price το καθένα; 

Καλά και τότε γιατί σε ενοχλεί το Diablo 3;

Δημοσ.

Μόλις τώρα, Malthador είπε

Full price το καθένα; 

Καλά και τότε γιατί σε ενοχλεί το Diablo 3;

Ο καθενας εχει τα κριτηρια του. Το diablo το εχω λιωσει στο Ps4 και οκ , οσο φαν και να ειμαι , ειναι "αλλο ενα παιχνιδι".

Τα zelda του wii , εχω παιξει απο εδω και απο εκει καποια βεβαια, ειναι system sellers. Ειναι παιχνιδια που πρεπει να εχει παιξει καποιος , οπως ειναι το bioshock πχ, οπως ειναι τo last of us. Εκει ναι , θα τα δωσω τα λεφτα και η Ν θα ειναι κερδισμενη και οι κατοχοι switch που δεν ειχαν wii. 

Για το diablo δεν υπαρχει λογος κανεις να δωσει 50-60 ευρω , υπαρχει σε One Και ps4 , το βρισκεις μεταχειρισμενο , το βρισκεις σε χαμηλη τιμη και δεν τρεχει και τιποτα  αν δεν το επαιξες . 

Βεβαια ειπαμε περι ορεξεως.....

• Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, james9tito said:

Για το diablo δεν υπαρχει λογος κανεις να δωσει 50-60 ευρω , υπαρχει σε One Και ps4 , το βρισκεις μεταχειρισμενο , το βρισκεις σε χαμηλη τιμη και δεν τρεχει και τιποτα  αν δεν το επαιξες . 

Με τη λογική σου πάντα, το Wii έχει πουλήσει όσο το X1 με το PS4 μαζί, οπότε όποιος είναι να έχει παίξει SS και ΤΡ τα έχει παίξει ήδη. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

Με τη λογική σου πάντα, το Wii έχει πουλήσει όσο το X1 με το PS4 μαζί, οπότε όποιος είναι να έχει παίξει SS και ΤΡ τα έχει παίξει ήδη. 

Και ειμαι σιγουρος οτι και αυτοι που τα ειχαν παιξει θα τα ξαναεπαιζαν . That's my point. Οπως ξαναπουλησε το remaster του last of us, οπως ξαναπουλησε το remaster του Shadow of the collossus , οπως ξαναπουλησε το remaster του Bioshock , του Crash κλπ κλπ . 

Δε βλεπω το κακο να ξανακυκλοφορησουν στο switch τα Zelda. Απλα θα πρεπει να προσεξουν την τιμη και να τα βγαλουν στα 30 ευρω οπως εκανε η σονυ με ολα τα remaster.  

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το πράγμα με τα remasters της προηγούμενης γενιάς. Όποιος θέλει να παίξει games του Wii U, ας αγοράσει Wii U να τα παίξει, μια χαρά playable είναι. Πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο για remasters από games 5ετίας. Αν θέλουν να κάνουν σοβαρή δουλειά ας κάνουν remakes από αρχαιότητες τύπου Link's Adventure και να το φέρουν στα σημερινά standards, τότε μάλιστα, θα αξίζει η αγορά σε τιμή νέου παιχνιδιού. 

Για να αγόραζα ένα τέτοιο remaster θα έπρεπε να περιλαμβάνει μέσα και το Mario Bros του Wii, εκτός από του Wii U και να εβγαινε το πολύ στα 40 ευρώ. Διαφορετικά είναι κοροϊδία εντελώς. 

Τα remasters και οι επανεκδόσεις είναι αναπόφευκτο κομμάτι των γενεών. Είναι αναγκαίο κακό που όμως δεν επηρεάζει κανέναν αρνητικά. Αυτός που ήδη το έχει και δεν θέλει να το ξαναπληρώσει δεν χρειάζεται να το κάνει και αυτός που δεν το είχε ποτέ και το ήθελε ευκαιρία να το αποκτήσει. Δεν συμφωνώ με την λογική ότι ντε και καλά πρέπει να πάρω μια προηγούμενη κονσόλα για να παίξω κάποια παιχνίδια που θέλω. Δεν είναι πρακτικό και ούτε είναι και εύκολο από κάποιο σημείο και μετά μα ούτε και φτηνό. Δες παράδειγμα πόσο πάει να πάρεις ένα Tokyo Mirage Sessions την fortisimo έκδοση της και θα σε πείσει το επιχείρημα. 

Καταλαβαίνω ότι είναι ένας εύκολος τρόπος να γεμίζεις τις κενές περιόδους μέχρι να έρθουν τα νέα παιχνίδια αλλά μεταξύ μας κιόλας δεν θεωρώ ότι είναι κακό αυτό καθώς έχει μπόλικα παιχνίδια που θα ήθελα να πάρω (και τώρα δεν θα τα πάρω στο παλιό μηχάνημα) και θα ήθελα να είναι up to date. Παιχνίδια όπως το Donkey kong tropical freeze δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθώ σοβαρά στο wiiU όσο και να μου άρεσε, σε φορητό όμως μια χαρά το σκότωνα.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, james9tito said:

Απλα θα πρεπει να προσεξουν την τιμη και να τα βγαλουν στα 30 ευρω οπως εκανε η σονυ με ολα τα remaster.  

Δεν υφίσταται ούτε ένα από τα άπειρα παράλληλα σύμπαντα που υπάρχουν, στο οποίο η Nintendo θα χρεώσει κάτω από 50 ευρώ Zelda τίτλο, έστω κι αν είναι remaster. 

Για το πρώτο που λες, απ' ότι φαίνεται υπάρχει και κόσμος που έχει παίξει Diablo 3 και είναι διατεθειμένος να το ξαναπληρώσει, χωρίς να είμαι ένας από αυτούς. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, james9tito είπε

Ο καθενας εχει τα κριτηρια του. Το diablo το εχω λιωσει στο Ps4 και οκ , οσο φαν και να ειμαι , ειναι "αλλο ενα παιχνιδι".

Τα zelda του wii , εχω παιξει απο εδω και απο εκει καποια βεβαια, ειναι system sellers. Ειναι παιχνιδια που πρεπει να εχει παιξει καποιος , οπως ειναι το bioshock πχ, οπως ειναι τo last of us. Εκει ναι , θα τα δωσω τα λεφτα και η Ν θα ειναι κερδισμενη και οι κατοχοι switch που δεν ειχαν wii. 

Βεβαια ειπαμε περι ορεξεως.....

Όπως για εσένα δεν τρέχει και τίποτα αν δεν παίξει κάποιος το Diablo, έτσι για κάποιον άλλον δεν τρέχει μια αν δεν παίξει Zelda. Και είναι πολλοί αυτοί που δεν ενδιαφέρονται είτε για το μεν είτε για το δε. 

Το μόνο κακό που βρίσκω με τα remaster είναι ότι τρώνε πόρους από την εταιρεία. Πόρους που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για κάποιο νέο παιχνίδι. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Το μόνο κακό που βρίσκω με τα remaster είναι ότι τρώνε πόρους από την εταιρεία. Πόρους που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για κάποιο νέο παιχνίδι. 

Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχει επιβάρυνση αλλά είναι αρκετά μικρή επιβάρυνση που αξίζει το κόστος και η επιβάρυνση αυτή είναι κατά κύριο λόγο οικονομική. Σε κάθε περίπτωση όμως το point είναι ότι τις μεταφορές τις θέλουμε, πρώτα για πρακτικούς λόγους και έπειτα για ανάπτυξη βιβλιοθήκης. 

Δημοσ.
1 hour ago, ikaruga24 said:

Καταλαβαίνω ότι είναι ένας εύκολος τρόπος να γεμίζεις τις κενές περιόδους μέχρι να έρθουν τα νέα παιχνίδια 

Προσωπικά δεν θεωρώ τα remasters κακό πράγμα, ακόμα και αυτά που λέει ο @Malthador περί 5ετίας, ειδικά στην περίπτωση του Wii-U που είχε συγκριτικά μικρό lifespan στην αγορά.

Αυτό που νομίζω πως ενοχλεί αρκετούς (και συμφωνώ 100%) είναι αυτό που λες περί "εύκολου τρόπου" - δυστυχώς το gaming industry γενικά έχει μια τάση να επικεντρώνεται στις "εύκολες λύσεις" αντί να βρίσκει κάποια ισορροπία (ναί, υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μιλάμε για τον κανόνα). 

Μου είναι πολύ εύκολο να πιστέψω, βλέποντας γενικά τα release schedule των τελευταίων 2-3 χρόνων (όχι μόνο σε Switch δηλαδή) πως ορισμένοι publisher βλέπουν τα remaster ως φθηνό/low-effort υποκατάστατο στις νέες κυκλοφορίες (παρά ως συμπληρώματικες κυκλοφορίες για το... off-season), σε βαθμό που βλέπουμε remasters πρίν καλά-καλά ξεχαστεί η αρχική έκδοση (βλ. επίσης το γενικό "κακό" με την κυκλοφορία 20 διαφορετικών GOTY/Director's Cut/Remake/κ.τ.λ. εκδόσεων).

Δημοσ.

Επιτέλους Diablo, θα ξεσκονίσουμε το Switch μετά το Odyssey. Καλά τα indies, σε κανά sale στο Steam, όχι full price που ζητάει η Ninty προς Θεού

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχει επιβάρυνση αλλά είναι αρκετά μικρή επιβάρυνση που αξίζει το κόστος και η επιβάρυνση αυτή είναι κατά κύριο λόγο οικονομική. Σε κάθε περίπτωση όμως το point είναι ότι τις μεταφορές τις θέλουμε, πρώτα για πρακτικούς λόγους και έπειτα για ανάπτυξη βιβλιοθήκης. 

Συμφωνώ πως η υβριδικότητα του NSW δίνει ένα λόγο παραπάνω να κυκλοφορούν μεταφορές όμως,  όπως έχει τονιστεί και στο παρελθόν, όταν οι μεταφορές παίζουν ρόλο κυρίων κυκλοφοριών και αυτό γίνεται για το μεγαλύτερο διάστημα του έτους τότε καταντάει πρόβλημα και μάλιστα τεράστιο.

Από πλευράς εμπορικού μοντέλου ίσως οι μεταφορές πέρα όσων αναφέρεις να παίξουν ρόλο στην αξιοποίηση των platinum/golden coins τα οποία αυτήν την στιγμή μόνο ως άχρηστα μπορεί να χαρακτηριστούν.

Κατά τα άλλα όποιος συνεχίσει να ξοδεύει τα χρήματα του στην Ν πρέπει να "αποδεχτεί" δύο πράγματα. Το πρώτο είναι πως η Ν εισέρχεται στην συνδρομή και δεν πρόκειται αποχωρήσει από αυτό το μοντέλο μελλοντικά με όλα τα αρνητικά (πλήθος μεταφορών, πλήθος μέτριων indies, platinum/golden coins που ίσως αποκτήσουν μια αξία αργότερα, εκβιαστικά μοντέλα για την υποχώρηση στη συνδρομή όπως cloud saves και online multiplayer, και ότι άλλο φυσικά προκύψει στο μέλλον) και τα όποια θετικά της τα οποία περιμένουμε να τα μάθουμε αναλυτικότερα όσο πλησιάζουμε στην έναρξη της.
Το δεύτερο είναι πως η Ν δείχνει ξεκάθαρα πως δεν έχει σκοπό να επενδύσει σε περαιτέρω αύξηση/ανάπτυξη των ομάδων software και θα βασιστεί στην πληθώρα μεταφορών από όλες τις πλατφόρμες (PC, smartdevices, consoles). Τουλάχιστον αυτό επιβεβαιώνεται φέτος και προφανώς από την στιγμή που δεν γνωρίζουμε με σαφήνεια το αρχικό πρόγραμμα του 2019 κάτι αντίστοιχο και για του χρόνου, αν και σε γενικότερο πλαίσιο το 2019 φαντάζει καλύτερο από το 2018. 

Η Ν αρπάζει από παντού και προσπαθεί να δημιουργήσει ένα υβριδικό μοντέλο που φέρνει κέρδη ακολουθώντας διάφορα μοντέλα από διαφορετικές πλατφόρμες που ταιριάζουν με την υβριδικότητα του συστήματος. Δυστυχώς η Ν έχει περάσει από την εποχή του Iwata στην εποχή των κουστουμάτων γραφειάδων.

Προσωπικά θα μου ήταν όλα λιγότερο ενοχλητικά αν η Ν μπορούσε να προσφέρει σταθερά νέο περιεχόμενο. Από την στιγμή που δεν συμβαίνει αυτό λογικό βρίσκω να γίνονται συζητήσεις περί μεταφορών και συνδρομητικής και τιμών και κάθε άλλου θέματος που πηγάζει από την ξεκάθαρη έλλειψη συνέπειας ως προς το νέο περιεχόμενο είτε συνέχειες, είτε νέα ips.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Greygore said:

Προσωπικά δεν θεωρώ τα remasters κακό πράγμα, ακόμα και αυτά που λέει ο @Malthador περί 5ετίας, ειδικά στην περίπτωση του Wii-U που είχε συγκριτικά μικρό lifespan στην αγορά.

Αυτό που νομίζω πως ενοχλεί αρκετούς (και συμφωνώ 100%) είναι αυτό που λες περί "εύκολου τρόπου" - δυστυχώς το gaming industry γενικά έχει μια τάση να επικεντρώνεται στις "εύκολες λύσεις" αντί να βρίσκει κάποια ισορροπία (ναί, υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά μιλάμε για τον κανόνα). 

Ένας από τους βασικούς λόγους που προτιμώ το pc από το console gaming. Έβαλα να παίξω Baldur's Gate II ξανά, τίτλο 20ετίας και παίζει άψογα. Κουμπώνεις και 5 mods επάνω και μοιάζει διαμάντι. 

Ούτε remasters χρειάζονται, ούτε τίποτα. 

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...