anarchy79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 40 λεπτά πριν, Malthador είπε Αδιάφορο, ας μην έκανε upscale. Όποιος θα ήθελε την μεγάλη έκδοση, θα αγόραζε την μεγάλη. Ο γονιός θα διαλέξει την κονσόλα που θα μπορεί να παίζει παρέα με τα αδέρφια του ή τους φίλους του. Δεν γίνεται αυτό που θέλεις στο Splatoon 2. Όταν λέω "διπλό" δεν εννοώ ένας εναντίων ενός, αλλά σαν ομάδα. Πχ τώρα είναι 4 εναντίων 4. Ε να είναι σε ένα σπίτι μαζί πχ 2 άτομα και να παίζουν είτε στην ίδια ομάδα, είτε στην αντίπαλη ομάδα. Και να χωρίζεται η οθόνη της τηλεόρασης στην μέση, πχ όπως γίνεται στο καρτ. Αλλά είπες δεν γίνεται, οπότε οκ. Παράλειψη όμως αυτό, θα είχε πολύ πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Μια άποψη για το Lite από τον Linus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Snolly είπε US Black Friday Deals 20$ κάτω. λέτε να ισχύσει και EU; Super Mario Odyssey Super Mario Party The Legend of Zelda: Breath of the Wild Splatoon 2 Donkey Kong Country: Tropical Freeze Mario Tennis Aces Kirby Star Allies Octopath Traveler Wolfenstein 2: The New Colossus Όχι.Τουλαχιστον τα προηγούμενα 2 χρόνια δεν έγινε κάτι τέτοιο εκτός Αμερικής και ούτε πιστευω θα γίνει γιατί μόνο στην Αμερική τις ρίχνουν τόσο τις τιμες και όχι μονο ένα 20ρικο αλλά και πιο κάτω θυμάμαι έβρισκες τα καλά games. Όταν οι μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα ο κωτσος ξαναβάλουν ξεκαθάρισμα stock τότε θα έχουμε "black friday" στην Ελλάδα. Το 3ds δεν έχει πεθάνει ακόμα απλως έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε πλέον και δεν βγάζουμε άλλο games. Για το drift γνωρίζουμε πως είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά επειδή νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας θα σας εξυπηρετήσουμε όταν μας τα στείλετε για φτιαξιμο για να σας αρμεξουμε κιαλλα χρήματα για κάτι που δεν φτιάχτηκε να δουλεύει σωστά από την αρχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Luigi's Mansion 3 [Switch Video Review] Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2019 από Braveheart1980 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 τι είναι αυτό εδώ? πλάκα δείχνει να έχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 2 hours ago, chek2fire said: τι είναι αυτό εδώ? πλάκα δείχνει να έχει Ωραίος τίτλος, τσόντα είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Όχι ακριβώς confirmation αλλά ότι πιο κοντινό έχουμε ως τώρα: https://www.nintendolife.com/news/2019/11/the_outer_worlds_is_launching_on_switch_some_time_before_the_end_of_march_2020 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα παιδιά!! Επειδή ενδιαφερόμαστε για αγορά του Lite για μικρό παιδί (10 ετών) μπορείτε να μου πείτε όσοι το έχετε πώς είναι στην χρήση του?Είναι άνετο?και παιχνίδια οπως τα Fire Emblem και Xenoblade θα μπορεί να τα παίξει άνετα?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Andre85 είπε Καλημέρα παιδιά!! Επειδή ενδιαφερόμαστε για αγορά του Lite για μικρό παιδί (10 ετών) μπορείτε να μου πείτε όσοι το έχετε πώς είναι στην χρήση του?Είναι άνετο?και παιχνίδια οπως τα Fire Emblem και Xenoblade θα μπορεί να τα παίξει άνετα?? 10 χρονών xenoblade και fire emblem; δυνατός παίχτης ειδικά για xenoblade που το εχω παίξει είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 7 minutes ago, Andre85 said: Καλημέρα παιδιά!! Επειδή ενδιαφερόμαστε για αγορά του Lite για μικρό παιδί (10 ετών) μπορείτε να μου πείτε όσοι το έχετε πώς είναι στην χρήση του?Είναι άνετο?και παιχνίδια οπως τα Fire Emblem και Xenoblade θα μπορεί να τα παίξει άνετα?? Στο κράτημα σίγουρα θα είναι άνετο στα χέρια ενός 10χρονου, αλλά οι τίτλοι που αναφέρεις είναι πολύ heavy σε διαλόγους και διάβασμα, οπότε θα πρέπει να έχει καλή γνώση αγγλικών. Επίσης, το XC2 είναι κομπλέ στο NSw Lite, αλλά στο FE τα γράμματα οριακά διαβάζονται, είναι αρκετά μικρά και κουραστικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, retard20 είπε 10 χρονών xenoblade και fire emblem; δυνατός παίχτης ειδικά για xenoblade που το εχω παίξει είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. δεν έχει θέμα ο μικρός!!Έχει παίξει και το xenoblade 1 στο 3ds 17 λεπτά πριν, Malthador είπε Στο κράτημα σίγουρα θα είναι άνετο στα χέρια ενός 10χρονου, αλλά οι τίτλοι που αναφέρεις είναι πολύ heavy σε διαλόγους και διάβασμα, οπότε θα πρέπει να έχει καλή γνώση αγγλικών. Επίσης, το XC2 είναι κομπλέ στο NSw Lite, αλλά στο FE τα γράμματα οριακά διαβάζονται, είναι αρκετά μικρά και κουραστικά. Αγγλικά ξέρει μιας και η μαμά είναι Αγγλίδα...Το πρόβλημα δηλαδή είναι η στραβομάρα κυρίως δηλαδή.. Τώρα για τα παιχνίδια αυτά θέλει για αρχή...Μου είπε μόλις τα τελειώσει θα μου δώσει λίστα με τα επόμενα!! Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από Andre85 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Andre85 είπε Μου είπε μόλις τα τελειώσει θα μου δώσει λίστα με τα επόμενα!! Θέλεις να με υιοθετήσεις; 😜 Σοβαρά τώρα, και εγώ θα πρότεινα κάτι πιο light για 10 χρονών παιδί(Mario Bros, Luigi's Mansion 3) αλλά αφού λες ότι έχει πάιξει το πρώτο και θέλει να μπει στα βαθιά από τώρα, μπράβο του. Σκληρός! Πάντως και τα δύο αυτά μαζί, θα τον απορροφήσουν και θα του φάνε εκατοντάδες ώρες οπότε έχεις καιρό μέχρι να σου ζητήσει τα επόμενα.😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, RedAlert539 είπε Θέλεις να με υιοθετήσεις; 😜 Σοβαρά τώρα, και εγώ θα πρότεινα κάτι πιο light για 10 χρονών παιδί(Mario Bros, Luigi's Mansion 3) αλλά αφού λες ότι έχει πάιξει το πρώτο και θέλει να μπει στα βαθιά από τώρα, μπράβο του. Σκληρός! Πάντως και τα δύο αυτά μαζί, θα τον απορροφήσουν και θα του φάνε εκατοντάδες ώρες οπότε έχεις καιρό μέχρι να σου ζητήσει τα επόμενα.😉 Το πιστεύεις ότι δεν του αρέσει το Luigi??Του φαίνεται,λέει, παιδικό!!!!! Αφού απορώ σε ποιον έχει μοιάσει αυτό το παιδί!! Λογικά τα επόμενα παιχνίδια απ'ότι έχω καταλάβει από τα videos που έχει δει θα είναι τα octopath traveler και Hollow Knight (Kάτι τέτοιο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Andre85 είπε Το πιστεύεις ότι δεν του αρέσει το Luigi??Του φαίνεται,λέει, παιδικό!!!!! Αφού απορώ σε ποιον έχει μοιάσει αυτό το παιδί!! Λογικά τα επόμενα παιχνίδια απ'ότι έχω καταλάβει από τα videos που έχει δει θα είναι τα octopath traveler και Hollow Knight (Kάτι τέτοιο) Hollow Knight; Καλά έχει τρέλα ο μικρός!(με την καλή έννοια). Πρόσεξε μόνο με αυτά που σου ζητάει μη φύγει το Lite από κανά παράθυρο και σου ζητάει άλλο μετά😜 Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2019 από RedAlert539 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε Hollow Knight; Καλά έχει τρέλα ο μικρός!(με την καλή έννοια). Πρόσεξε μόνο με αυτά που σου ζητάει μη φύγει το Lite από κανά παράθυρο και σου ζητάει άλλο μετά😜 τέτοια παιχνίδια του αρέσουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις