Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αδιάφορο, ας μην έκανε upscale. Όποιος θα ήθελε την μεγάλη έκδοση, θα αγόραζε την μεγάλη.

Ο γονιός θα διαλέξει την κονσόλα που θα μπορεί να παίζει παρέα με τα αδέρφια του ή τους φίλους του.

Δεν γίνεται αυτό που θέλεις στο Splatoon 2.

Όταν λέω "διπλό" δεν εννοώ ένας εναντίων ενός, αλλά σαν ομάδα. Πχ τώρα είναι 4 εναντίων 4. Ε να είναι σε ένα σπίτι μαζί πχ 2 άτομα και να παίζουν είτε στην ίδια ομάδα, είτε στην αντίπαλη ομάδα. Και να χωρίζεται η οθόνη της τηλεόρασης στην μέση, πχ όπως γίνεται στο καρτ. Αλλά είπες δεν γίνεται, οπότε οκ. Παράλειψη όμως αυτό, θα είχε πολύ πλάκα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

26 λεπτά πριν, Snolly είπε

US Black Friday Deals

20$ κάτω. λέτε να ισχύσει και EU;

Super Mario Odyssey
Super Mario Party
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Splatoon 2
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Mario Tennis Aces
Kirby Star Allies
Octopath Traveler
Wolfenstein 2: The New Colossus

Όχι.Τουλαχιστον τα προηγούμενα 2 χρόνια δεν έγινε κάτι τέτοιο εκτός Αμερικής  και ούτε πιστευω θα γίνει γιατί μόνο στην Αμερική τις ρίχνουν τόσο τις τιμες και όχι μονο ένα 20ρικο αλλά και πιο κάτω θυμάμαι έβρισκες τα καλά games.

Όταν οι μεγάλες αλυσίδες στην Ελλάδα και συγκεκριμένα ο κωτσος ξαναβάλουν ξεκαθάρισμα stock τότε θα έχουμε "black friday" στην Ελλάδα.

Το 3ds δεν έχει πεθάνει ακόμα απλως έχουμε σταματήσει να ασχολούμαστε πλέον και δεν βγάζουμε άλλο games.

Για το drift γνωρίζουμε πως είναι μεγάλο πρόβλημα αλλά επειδή νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας θα σας εξυπηρετήσουμε όταν μας τα στείλετε για φτιαξιμο για να σας αρμεξουμε κιαλλα  χρήματα για κάτι που δεν φτιάχτηκε να δουλεύει σωστά από την αρχή.

• Sad 1

Καλημέρα παιδιά!!

Επειδή ενδιαφερόμαστε για αγορά του Lite για μικρό παιδί (10 ετών) μπορείτε να μου πείτε όσοι το έχετε πώς είναι στην χρήση του?Είναι άνετο?και παιχνίδια οπως τα Fire Emblem και Xenoblade θα μπορεί να τα παίξει άνετα??

• Confused 1

8 λεπτά πριν, Andre85 είπε

Καλημέρα παιδιά!!

Επειδή ενδιαφερόμαστε για αγορά του Lite για μικρό παιδί (10 ετών) μπορείτε να μου πείτε όσοι το έχετε πώς είναι στην χρήση του?Είναι άνετο?και παιχνίδια οπως τα Fire Emblem και Xenoblade θα μπορεί να τα παίξει άνετα??

10 χρονών xenoblade και fire emblem; 

δυνατός παίχτης ειδικά για xenoblade που το εχω παίξει είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. :)

• Like 3

• Moderators
7 minutes ago, Andre85 said:

Καλημέρα παιδιά!!

Στο κράτημα σίγουρα θα είναι άνετο στα χέρια ενός 10χρονου, αλλά οι τίτλοι που αναφέρεις είναι πολύ heavy σε διαλόγους και διάβασμα, οπότε θα πρέπει να έχει καλή γνώση αγγλικών. Επίσης, το XC2 είναι κομπλέ στο NSw Lite, αλλά στο FE τα γράμματα οριακά διαβάζονται, είναι αρκετά μικρά και κουραστικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, retard20 είπε

10 χρονών xenoblade και fire emblem; 

δυνατός παίχτης ειδικά για xenoblade που το εχω παίξει είχα χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. :)

δεν έχει θέμα ο μικρός!!Έχει παίξει και το xenoblade 1 στο 3ds

17 λεπτά πριν, Malthador είπε

Στο κράτημα σίγουρα θα είναι άνετο στα χέρια ενός 10χρονου, αλλά οι τίτλοι που αναφέρεις είναι πολύ heavy σε διαλόγους και διάβασμα, οπότε θα πρέπει να έχει καλή γνώση αγγλικών. Επίσης, το XC2 είναι κομπλέ στο NSw Lite, αλλά στο FE τα γράμματα οριακά διαβάζονται, είναι αρκετά μικρά και κουραστικά.

Αγγλικά ξέρει μιας και η μαμά είναι Αγγλίδα...Το πρόβλημα δηλαδή είναι η στραβομάρα κυρίως δηλαδή..

Τώρα για τα παιχνίδια αυτά θέλει για αρχή...Μου είπε μόλις τα τελειώσει θα μου δώσει λίστα με τα επόμενα!! 

Επεξ/σία από Andre85

11 λεπτά πριν, Andre85 είπε

Μου είπε μόλις τα τελειώσει θα μου δώσει λίστα με τα επόμενα!! 

Θέλεις να με υιοθετήσεις; 😜

Σοβαρά τώρα, και εγώ θα πρότεινα κάτι πιο light για 10 χρονών παιδί(Mario Bros, Luigi's Mansion 3) αλλά αφού λες ότι έχει πάιξει το πρώτο και θέλει να μπει στα βαθιά από τώρα, μπράβο του. Σκληρός! Πάντως και τα δύο αυτά μαζί, θα τον απορροφήσουν και θα του φάνε εκατοντάδες ώρες οπότε έχεις καιρό μέχρι να σου ζητήσει τα επόμενα.😉

Μόλις τώρα, RedAlert539 είπε

Θέλεις να με υιοθετήσεις; 😜

Σοβαρά τώρα, και εγώ θα πρότεινα κάτι πιο light για 10 χρονών παιδί(Mario Bros, Luigi's Mansion 3) αλλά αφού λες ότι έχει πάιξει το πρώτο και θέλει να μπει στα βαθιά από τώρα, μπράβο του. Σκληρός! Πάντως και τα δύο αυτά μαζί, θα τον απορροφήσουν και θα του φάνε εκατοντάδες ώρες οπότε έχεις καιρό μέχρι να σου ζητήσει τα επόμενα.😉

Το πιστεύεις ότι δεν του αρέσει το Luigi??Του φαίνεται,λέει, παιδικό!!!!! Αφού απορώ σε ποιον έχει μοιάσει αυτό το παιδί!!

Λογικά τα επόμενα παιχνίδια απ'ότι έχω καταλάβει από τα videos που  έχει δει θα είναι τα octopath traveler και Hollow Knight (Kάτι τέτοιο)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Andre85 είπε

Το πιστεύεις ότι δεν του αρέσει το Luigi??Του φαίνεται,λέει, παιδικό!!!!! Αφού απορώ σε ποιον έχει μοιάσει αυτό το παιδί!!

Λογικά τα επόμενα παιχνίδια απ'ότι έχω καταλάβει από τα videos που  έχει δει θα είναι τα octopath traveler και Hollow Knight (Kάτι τέτοιο)

Hollow Knight; Καλά έχει τρέλα ο μικρός!(με την καλή έννοια). Πρόσεξε μόνο με αυτά που σου ζητάει μη φύγει το Lite από κανά παράθυρο και σου ζητάει άλλο μετά😜

Επεξ/σία από RedAlert539
  • Like 2

10 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Hollow Knight; Καλά έχει τρέλα ο μικρός!(με την καλή έννοια). Πρόσεξε μόνο με αυτά που σου ζητάει μη φύγει το Lite από κανά παράθυρο και σου ζητάει άλλο μετά😜

τέτοια παιχνίδια του αρέσουν!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...