Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Just now, GeorgeMan said:

Απ όσο δείχνουν τα στοιχεία που παρέθεσε ο Mansa πίσω, όχι.

Εντάξει, δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα ακόμα, με ένα μήνα στην αγορά δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα. Προσωπικά πιστεύω ότι θα κόψει πωλήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
1 minute ago, Malthador said:

Εντάξει, δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα ακόμα, με ένα μήνα στην αγορά δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα. Προσωπικά πιστεύω ότι θα κόψει πωλήσεις.

Εγώ πάλι όχι. Απλά θα το πάρει κόσμος που δε θα έπαιρνε το κανονικό λόγω budget (άπειροι γονείς στα παιδιά τους ανά τον κόσμο), όπως επίσης και γίνεται πλέον ευκολότερα δώρο.

Φέρθηκαν πανέξυπνα με το lite, το έκοψαν τόσο όσο χρειαζόταν κατά τη γνώμη μου για να εξακολουθεί να προτιμά το κανονικό αρκετός κόσμος που είχε έτσι κι αλλιώς το budget να το αγοράσει.

• Like 1

Και εγώ συμφωνώ απόλυτα οτι θα έπρεπε να dockαρει καταρχάς σίγουρα τουλάχιστον για μένα θα ήταν σίγουρη η αγορά ενός για δεύτερο λογω της χαμηλής τους τιμής και τις μικρότερης κατασκευής του. Επίσης είναι της ίδιας οικογενείας στην ουσία δεν κόβει γιατί πουλάει το ίδιο software συν της άλλης με τις παραχωρήσεις που έχουν γίνει η μείωση τιμής του είναι βάση της δίκης μου λογικής πιο κερδοφόρα η πωληση των lite  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, ADHD είπε

Χωρίς να διαφωνήσω για το αν ειναι καλο "role-model" απλα ειναι πολύ απλοϊκή αυτη η περιγραφή σε μια πρόταση αν οχι λανθασμένη, ο χαρακτήρας του Snake ειναι αρκετά περίπλοκος και μονο αν εχεις παιξει τα mgs θα καταλάβεις.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Θα συμφωνήσω, η Rhea το minion της και το ολο Church/Cult στυλ εμπαζαν απο παντου και προσωπικα το ειχα ψιλιαστει απο την αρχη να σου πω την αλήθεια. Edelgard ftw.

:P

πάντως αν δεν παίξεις με το path της Edelgard την θεωρείς ως άτομο που το μόνο που θέλει είναι να ικανοποιήσει τις προσωπικές της μεγαλόφιλοδοξίες.

Δλδ όλοι τους ακολουθούν αυτό το cult της θρησκείας χωρίς καν να εξατάζει κανείς τι είναι αυτό το cult.

Spoiler

εδώ πιστεύω και ότι και ο hero που έχει δαιμονοποιήσει το cult ότι και αυτός είναι ηθικά σωστός καθώς στο παρελθών ήταν ο πρώτος που κατάλαβε τον ρόλο της θρησκείας και το τι είναι η RHea και θέλησε να την αντιμετωπίσει 

και οι πρώτες εικόνες από το store της nintnendo στο Τοκυο

και στην osaka ανοίγει τώρα το 2020 theme park της nintendo 

Επεξ/σία από chek2fire
  • Like 3

2 hours ago, GeorgeMan said:

Εγώ πάλι όχι. Απλά θα το πάρει κόσμος που δε θα έπαιρνε το κανονικό λόγω budget (άπειροι γονείς στα παιδιά τους ανά τον κόσμο), όπως επίσης και γίνεται πλέον ευκολότερα δώρο.

Φέρθηκαν πανέξυπνα με το lite, το έκοψαν τόσο όσο χρειαζόταν κατά τη γνώμη μου για να εξακολουθεί να προτιμά το κανονικό αρκετός κόσμος που είχε έτσι κι αλλιώς το budget να το αγοράσει.

Αν το Lite dockαρε το original είχε πεθάνει επί τόπου. Δεν dockαρει ακριβώς για να μην το κανιβαλίσει σε πωλήσεις.

22 λεπτά πριν, Snolly είπε

Αν το Lite dockαρε το original είχε πεθάνει επί τόπου. Δεν dockαρει ακριβώς για να μην το κανιβαλίσει σε πωλήσεις.

Τα αφαιρούμενα χειριστήρια είναι το σημαντικό όχι τοσο το dock

Εγώ δύσκολα θα ρίσκαρα drift και να μείνω με αυτά, αν ήταν αλλιώς η κατάσταση οκ..

2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Εγώ δύσκολα θα ρίσκαρα drift και να μείνω με αυτά, αν ήταν αλλιώς η κατάσταση οκ..

Γιατι? Ανα πασα στιγμη μπορεις να παρεις ενα σετ joycons και να κανεις ακριβώς την ιδια δουλειά.

12 minutes ago, logistoulis said:

το θεμα του joycon drift το ξερουν ελαχιστοι αγοραστες και νοιαζει ακομα πιο λιγους. η κυριότερη διαφορά μεταξύ των 2 είναι το να παιζει η οχι σε τηλεοραση, ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες.

6 λεπτά πριν, Snolly είπε

το θεμα του joycon drift το ξερουν ελαχιστοι αγοραστες και νοιαζει ακομα πιο λιγους. η κυριότερη διαφορά μεταξύ των 2 είναι το να παιζει η οχι σε τηλεοραση, ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες.

Και η μικρότερη οθόνη δεν είναι λίγο πράγμα

Καλό είναι το lite αλλά για συμπλήρωμα, οχι για κύριο switch

Η διαφορά τιμής αξίζει για τα επιπλέον πράγματα του μεγάλου

3 minutes ago, logistoulis said:

Και η μικρότερη οθόνη δεν είναι λίγο πράγμα

Καλό είναι το lite αλλά για συμπλήρωμα, οχι για κύριο switch

Η διαφορά τιμής αξίζει για τα επιπλέον πράγματα του μεγάλου

για σένα και για μένα σίγουρα. για τον γονιό που το παιδί ζητάει νιντεντο και το ενα κανει 200 και το αλλο 300 δεν υπαρχει συζητηση.

Παίδες , έχω το switch δύο χρόνια (παρά δύο μήνες) , είχα στείλει τα joy cons μια φορά για φτιαξιμο στον έναν χρόνο και πριν λίγες μέρες ξαναέκανα ντριφτ και τα ξαναεστειλα. Σήμερα ήρθαν αλλά δεν έχω γυρίσει σπίτι ακόμα. Πέρα από αυτο το πρόβλημα, έχω καμία 8-9 παιχνίδια και υπάρχουν ένα σωρό άλλα. Εγώ και ο μικρός είμαστε ευχαριστημένοι. Παιχνιδια σαν το καρτ, το οντυσσευ, το ζελντα, το ντονκευ Κονγκ, το Μάριο και ραμπιτς κτλ σε χαλαρώνουν, περνάς ωραία και ευχάριστα. Αυτό όμως που εχει κολλήσει ο μικρός ίσως περισσότερο είναι το σπλατουν. Φοβερό παιχνίδι.  Μακάρι να μπορούσε να παιχτεί διπλό, θα ήταν τέλειο. Έχουν βγει κάτι patch που τα αγοράζεις , μπας και κανένα από αυτά ξεκλειδώνει κάτι σαν αυτό που είπα? Το "διπλό" δηλαδή. Ξέρει κανεις?

• Moderators
3 hours ago, Vagosman said:

Αν dockare θα εκανε upscale; Μπορει το συστημα ψυξης να μην μπορεί να ανταπεξέλθει.

Αδιάφορο, ας μην έκανε upscale. Όποιος θα ήθελε την μεγάλη έκδοση, θα αγόραζε την μεγάλη.

34 minutes ago, Snolly said:

για σένα και για μένα σίγουρα. για τον γονιό που το παιδί ζητάει νιντεντο και το ενα κανει 200 και το αλλο 300 δεν υπαρχει συζητηση.

Ο γονιός θα διαλέξει την κονσόλα που θα μπορεί να παίζει παρέα με τα αδέρφια του ή τους φίλους του.

23 minutes ago, anarchy79 said:

Παίδες , έχω το switch δύο χρόνια (παρά δύο μήνες) , είχα στείλει τα joy cons μια φορά για φτιαξιμο στον έναν χρόνο και πριν λίγες μέρες ξαναέκανα ντριφτ και τα ξαναεστειλα. Σήμερα ήρθαν αλλά δεν έχω γυρίσει σπίτι ακόμα. Πέρα από αυτο το πρόβλημα, έχω καμία 8-9 παιχνίδια και υπάρχουν ένα σωρό άλλα. Εγώ και ο μικρός είμαστε ευχαριστημένοι. Παιχνιδια σαν το καρτ, το οντυσσευ, το ζελντα, το ντονκευ Κονγκ, το Μάριο και ραμπιτς κτλ σε χαλαρώνουν, περνάς ωραία και ευχάριστα. Αυτό όμως που εχει κολλήσει ο μικρός ίσως περισσότερο είναι το σπλατουν. Φοβερό παιχνίδι.  Μακάρι να μπορούσε να παιχτεί διπλό, θα ήταν τέλειο. Έχουν βγει κάτι patch που τα αγοράζεις , μπας και κανένα από αυτά ξεκλειδώνει κάτι σαν αυτό που είπα? Το "διπλό" δηλαδή. Ξέρει κανεις?

Δεν γίνεται αυτό που θέλεις στο Splatoon 2.

• Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Vagosman said:

Αν dockare θα εκανε upscale; Μπορει το συστημα ψυξης να μην μπορεί να ανταπεξέλθει.

Γιατί όχι; Έχει ανεμιστηράκι. Το βασικό που δεν dockάρει (εκτός για να μην κόψει πολύ από το Switch) είναι γιατί θα έπρεπε να αγοράσεις πακέτο χειριστήριο ή joycons (και dock αν δεν έχεις ήδη switch).. Άρα πάει χαμένο το μικρότερο budget.

Επεξ/σία από GeorgeMan

US Black Friday Deals

20$ κάτω. λέτε να ισχύσει και EU;

Super Mario Odyssey
Super Mario Party
The Legend of Zelda: Breath of the Wild
Splatoon 2
Donkey Kong Country: Tropical Freeze
Mario Tennis Aces
Kirby Star Allies
Octopath Traveler
Wolfenstein 2: The New Colossus

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...