Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Ορίστε τι περιλαμβάνει το πακέτο με το Notebook 😛

Αν το ξερα οτι το εν λογω Notebook θα το χρεωναν 20λιρες ξεχωριστα αργοτερα,θα το τσιμπαγα και εγω :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

20 ώρες πριν, Snolly είπε

και δε βαριεσαι τα pair unpair μια στο xbox μια στο switch;

Έτσι όπως είναι η κατάσταση μου τώρα με 2 παιδιά, το switch είναι η μόνη κονσόλα που ανοίγει για παιχνίδι. Όλα τα άλλα είναι για παιδικά ή απλά δεν το ευχαριστιέμαι 😥

• Like 6

μου ήρθε και εμένα η παραγγελία απο το game με steelbook και το μπρελοκ κανονικά. αρκετά γρήγοροι και στην ώρα τους. και το πακέτο πολύ καλύτερο απο αντίστοιχα amazon και άλλα μαγαζια της αγγλίας

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύετε ότι  Θα υπάρξει καμία αξιοσημείωτη πτώση τιμής στο Nintendo switch ενόψει Black Friday; Ή μήπως θα ήταν καλύτερο να τσιμπήσω κανένα τώρα που έχει ο Κωτσόβολος + 50 € για αγορές άνω των 100 € επιπλέον, ή από το public που έχει το cashback;

Επεξ/σία από alexpwnz

Δε ξερω αν το πηρε καποιος, αλλα η Bamco συνεχιζει το τρελο support παρα τα λιγα νουμερα που εκανε. Μαλλον τραβαει κοσμο και το code vein. Εγω παιζω λιγο, οσο μπορω αν δεν παιζω MH Iceborne. Στο switch εχω γραψει περιπου 12 ωρες, στο ps4 το αφησα στις 120. Πολυ καλο game για τους λατρεις του ειδους, απιστευτο port στο Switch και πολυ καλο performance, ιδιο με το ps4 νομιζω

• Like 4

Όλα τα λεφτά το dlc του terry.Τζαμπα χρόνο έφαγαν πάντως για να εξηγήσουν την ιστορία του για τα γιαπωνεζακια που δεν τον γνώριζαν και πίστευαν ότι είναι ενας καρατεκα pokemon trainer🤣🤣🤣🤣.

Δυστυχώς με τη βλακεία που κουβαλάνε στη nintendo και με τα λόγια του sakurai σήμερα δεν πιστεύω η nin να επιτρέψει δικό της game να είναι uncensored.Κριμα πάντως για την mai που δεν ασχολήθηκαν καθόλου μαζί της επειδή είναι ξεκωλο.

• Like 1

Τάδε έφη κ. Sakurai:

"By the way, you may have noticed that a very important character from the Fatal Fury series was not included. Yes, Mai Shiranui. Super Smash Bros. Ultimate is for good boys and girls of many different ages, so we decided not to feature her. Please forgive us."

🤬

• Like 1

48 λεπτά πριν, RedAlert539 είπε

Τάδε έφη κ. Sakurai:

"By the way, you may have noticed that a very important character from the Fatal Fury series was not included. Yes, Mai Shiranui. Super Smash Bros. Ultimate is for good boys and girls of many different ages, so we decided not to feature her. Please forgive us."

🤬

Ναι λες και αμα θέλουμε να δουμε boob fights θα πάμε στο Smash bros, όχι στο Dead Or Alive.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/11/2019 στις 7:07 ΜΜ, Malthador είπε

Btw, το marketing της Nintendo έχει ανέβει καμιά 20αριά levels τα τελευταία 2 χρόνια:

Πάντα μου άρεσαν οι διαφημίσεις της Ν. Θεωρώ πως ανήκουν πάντα στην εποχή τους, πάντα fun και πάντα πιστές στο να είναι οικογενειοκεντρικές μα αυτό το ντοκαρισμένο Switch που κρύβει τη γωνία της τηλεόρασης με κατατρώει λίγο!

EDIT: Το φωσφοριζέ steelbook του LM3 είναι όντως σε άλλο επίπεδο, είχα να νιώσω έτσι από τότε με τα αυτοκόλλητα που είχαν τα δρακουλίνια!

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
  • Like 2

• Moderators

Εντάξει, παρόλο που δεν είμαι pokemon-fag, η συγκεκριμένη έκδοση είναι πανέμορφη.

8 hours ago, EverythingYouBelieve said:

Πάντα μου άρεσαν οι διαφημίσεις της Ν. Θεωρώ πως ανήκουν πάντα στην εποχή τους, πάντα fun και πάντα πιστές στο να είναι οικογενειοκεντρικές μα αυτό το ντοκαρισμένο Switch που κρύβει τη γωνία της τηλεόρασης με κατατρώει λίγο!

Το dock (είτε είναι «μαμά», είτε modαρισμένο) πάει αυστηρά πίσω από την τηλεόραση, εφόσον την έχουμε σε έπιπλο. Επίσης, αγοράζουμε ταινία διπλής από τα Jumbo και κολλάμε το dock στο έπιπλο, για να μπορούμε να ξε-dockάρουμε την κονσόλα με το ένα χέρι.

Όλα εγώ θα σας τα μαθαίνω;

15 hours ago, alexpwnz said:

Πιστεύετε ότι  Θα υπάρξει καμία αξιοσημείωτη πτώση τιμής στο Nintendo switch ενόψει Black Friday; Ή μήπως θα ήταν καλύτερο να τσιμπήσω κανένα τώρα που έχει ο Κωτσόβολος + 50 € για αγορές άνω των 100 € επιπλέον, ή από το public που έχει το cashback;

Το Public έχει επιστροφή στην εξαργύρωση, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Αξίζει μόνο στην περίπτωση που έχεις €300 εξαργύρωση για να σου βγει η κονσόλα τζάμπα και να σου μείνουν και €60 ευρώ στην κάρτα.

Ο Κωτσόβολος είναι πιο συμφέρουσα επιλογή, στα €339 σου δίνει €50 δωροεπιταγή για αγορές άνω των €100. Δηλαδή φορτώνεις 3-4 games και σου βγαίνουν μισή τιμή πρακτικά. Υπάρχει όμως, ένα τεράστιο «αλλά» στην προσφορά του Κωτσόβολου:

«Κάν' το δικό σου και θα λάβεις δωροεπιταγή αξίας 50€ για επόμενη αγορά. Η δωροεπιταγή των 50€ δίνεται για αγορές έως 15/11, ισχύει για επόμενη αγορά αξίας 100€ και άνω και μπορεί να εξαργυρωθεί από 03-31/12/19

Έχουν κάνει μεγάλη μαμουνιά. Δεν σε αφήνουν να εξαργυρώσεις την δωροεπιταγή μέσα στην περίοδο της Black Friday. Λάβε το υπόψιν σου και προχώρα αναλόγως.

Προσωπικά, εδώ που είμαστε, θα περίμενα την Black Friday. Σίγουρα θα παίξει προσφορά με προγράμματα επιβράβευσης στο 20% και σίγουρα θα πέσουν οι τιμές στα games.

5 hours ago, ikaruga24 said:

Sakurai sensei ζούμε για να σε βλέπουμε να δίνεις fighting game tutorials!!! Ο άνθρωπος είναι τρελός με την καλή σημασία της λέξης. Τρομερό. 

Κατ' αρχάς δεν είναι τρελός, είναι θεός που βγήκε με πουκάμισο τραγουδιστή επαρχιακών μπουζουκιών για να παρουσιασεί promo video πολυεθνικής εκατομμυρίων.

Απλά, respect.

11 hours ago, RedAlert539 said:

Τάδε έφη κ. Sakurai:

🤬

Η Bayonetta τι φάση τότε; Εκεί δεν τους πειράζει το ξεβράκωμα;

Καλημέρα παίδες..!! Ωραίες οι limited που βγαίνουν αλλά για μένα σαν το Atomic Purple του Gameboy+Dpad δεν... αλλά με 15€ και υπομονή (κυρίως) όλα γίνονται τελικά :P

70343684_1283392965174167_3376141643831836672_n.jpg.2593c3cddfee86c01c121f5612577aee.jpg

73364316_2505567579551360_3672970218092625920_n.jpg.0a74c7a5fde33fa4d76023fcd3b46024.jpg

74908164_2129549890687954_689796456684453888_n.jpg.afd163b22ece5d164e9850690f7fe0a0.jpg

• Like 8

11 ώρες πριν, RedAlert539 είπε

Τάδε έφη κ. Sakurai:

🤬

Ε ας έβαζαν την Kula (πολύ κωλοπαιδο ο Κυριάκος) Diamond τότε!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιγραφή του Solid Snake από το Wikipedia:

"But Snake's perceived stance on violence may be a case of denial, as Snake's enemies and at least one of his allies have claimed that, in truth, he enjoys killing, and label him as more evil than the people he has killed."

Να ένα role model για τα καλά αγοράκια και κοριτσάκια που παίζουν Smash. Κατά τ'άλλα το cleavage μας πείραξε. Τέλος πάντων, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα. 

Επεξ/σία από RedAlert539

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...