Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, lysopaine είπε

ξεκίνησε ένα πρόγραμμα επιστροφής της eurobank στα public το οποίο ενδεχομένως περιλαμβάνει κ το switch 

Το ολο προγραμμα της επιστροφης αξιζει οταν και η ιδια η κονσολα ειναι σε εκπτωση οπως για παραδειγμα εβγαινε σε καποιους η κονσολα μαζι με το Crash trilogy παλιοτερα κοντα στα 230ευρω.

Θα δουμε και αλλα τετοια τις επομενες εβδομαδες.

Επεξ/σία από Fulgore
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Το ολο προγραμμα της επιστροφης αξιζει οταν και η ιδια η κονσολα ειναι σε εκπτωση οπως για παραδειγμα εβγαινε σε καποιους η κονσολα μαζι με το Crash trilogy παλιοτερα κοντα στα 230ευρω.

Θα δουμε και αλλα τετοια τις επομενες εβδομαδες.

Είχε ο Κωτσόβολος πριν καμιά βδομάδα άμα δε κάνω λάθος το switch v2 στα 270€ (από 340€ που το έχει κανονικά), άμα βγει κάτι αντίστοιχο και μπορείς να κολλήσεις και την επιστροφή θα το πάρεις στα 230€ κοντά.

Δείχνει μια χαρά, επίσης όσοι το πάρουν νωρίς θα έχουν και ένα ωραίο download code για το Samurai Shodown 2 pocket. Ερχεται 12 Δεκεμβρίου στην Ιαπωνία αλλά άγνωστο για το πότε σε εμάς. Δική μου εικασία είναι τον Φεβρουάριο. 

Επιτέλους μετά από 19 χρόνια τερμάτισα το Seiken Densetsu 3 aka Trials of Mana. Από το 2000 πρέπει να το αρχίσει και παρατήσει στη μέση πάνω από 10 φορές. 

Το τερμάτισα λόγω Switch καθαρά γιατί σε emulator δεν νομίζω να το κατάφερνα λόγω χρόνου. 

• Like 2

12 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Για όποιον ειχε μια μικρή αμφιβολία αν γαμαει το SteelBook. 😅

Και στο πισω μερος εχει τα φαντασματακια που φωτιζουν :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις το τερμάτισα.Καταπληκτικος τίτλος και μακράν το καλύτερο της σειράς.Τα 3 τελευταία παιχνίδια που τερμάτισα είναι το astral chain,το Link's Awaking και τώρα αυτό.Πραγματικά χόρτασα παιχνιδαρες.

Επεξ/σία από Gorbatsof
  • Like 6

SteamWorld Dig στα 3,99 με 9.5/10 από IGN και Bulb Boy στα 0,99 με 9/10 στο steam.

Πολύ καλές τιμές, σίγουρακια μου φαίνονται και τα τσίμπησα. Ελπίζω να δούμε έκπτωση σε Civilization VI τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό περιμενω τώρα που βγαίνει και το τελευταίο DLC, στις 22/11, και νομίζω πως δεν θα χρειαστώ άλλο παιχνίδι για χρόνια

• Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, ET4000 said:

Κάνανε φοβερή δουλειά αλλά αυτό φαινόταν από καιρό:

Luigi's Mansion 3: Switch Tech Breakdown - A Playable CG Movie on Switch?

Έβγαλε video το DF που να μιλάει με καλά λόγια για Nintendo τίτλο;;; I am speechless.

Κατά τ' άλλα είναι ένας τίτλος που αξίζει να παιχτεί docked και μόνο (κατά προτίμηση με παρέα). Είναι εκπληκτική η δουλειά που έχουν κάνει, μακάρι να είναι και τα επόμενα 1st-party τόσο ποιοτικά στον τεχνικό τομέα τους.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1

Ρε χαρείτε λέμε την παιχνιδαρα.

Επίσης το κυνήγι των gems και boo ανά όροφο είναι ταυτόχρονα απολαυστικό και σπάσιμο νεύρων.

Πανέξυπνο και πολύ πλούσιο lvl design.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Ορίστε τι περιλαμβάνει το πακέτο με το Notebook 😛

IMG_20191106_130810__01.jpg

Παρέλαβα και εγώ σήμερα ❤️ άντε να γυρίσω σπιτιιιιιιιιιιιιιι!!

Χθες έλαβαν οι περισσότεροι από ότι είδα στο FB

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...