Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Prospector8 είπε

Παρέλαβα και εγω steelbook και το παιχνίδι απο Game αλλα οι ηλιθιοι ξεχάσανε να βάλουν το μπρελοκ.. 

Τωρα που το εγραψες αυτο ξερεις πως θα ειμαστε ολοι οι υπολοιποι οταν ερθει το δεμα .....

1 ώρα πριν, james9tito είπε

Μην καθεσαι , mail και ζητα κουπονι τουλαχιστον. 

Τι να το κανει το κουπονι?Τα περισσοτερα παιχνιδια στο Game ειναι ουτως ή αλλως ακριβοτερα απο τα αλλα καταστημα/site.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Snolly είπε

δεν εχω ιδεα αλλα γιατι να μην εχεις ενα bluetooth gamepad και να μπλεξεις με ανταπτορα;

Γιατί με βολεύει πολύ το Xbox 1 controller συν το ότι ένα καλό gamepad κάνει >30€ κι ο αντάπτορας ~10€.

Τώρα θα μου πεις πώς θα στηρίζεις το switch με τον αντάπτορα από κάτω... άλλο θέμα αυτό 🤣🤣

1 hour ago, Mpiftekis said:

Γιατί με βολεύει πολύ το Xbox 1 controller συν το ότι ένα καλό gamepad κάνει >30€ κι ο αντάπτορας ~10€.

Τώρα θα μου πεις πώς θα στηρίζεις το switch με τον αντάπτορα από κάτω... άλλο θέμα αυτό 🤣🤣

και δε βαριεσαι τα pair unpair μια στο xbox μια στο switch;

Ολα κομπλε. Δεν ειχα δει στα email μου οτι θα μου έστελναν αυτό που ξέχασαν σε νεα αποστολή απο αυτούς και θα το παραλάβω σύντομα. Οκμ. Το SteelBook γαμαει though και απο οτι φαίνεται και το παιχνίδι. Σερι μας εχει παει η Νιντυ αυτούς τους μηνες.. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, lysopaine είπε

ξεκίνησε ένα πρόγραμμα επιστροφής της eurobank στα public το οποίο ενδεχομένως περιλαμβάνει κ το switch 

Στο site δεν βλέπω κάτι για το πρόγραμμα.

Edit: το βρήκα https://www.public.gr/cat/corporate/synergasies/eurobank-epistrofi/

Επεξ/σία από Bourdoulas

• Moderators
52 minutes ago, Bourdoulas said:

Στο site δεν βλέπω κάτι για το πρόγραμμα.

Edit: το βρήκα https://www.public.gr/cat/corporate/synergasies/eurobank-epistrofi/

Πφφ, επιστροφή στην εξαργύρωση, booooooring.

-------------------------------

Btw, το marketing της Nintendo έχει ανέβει καμιά 20αριά levels τα τελευταία 2 χρόνια:

• Like 4

16 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πφφ, επιστροφή στην εξαργύρωση, booooooring.

ας μην αρχίσει πάλι ο φαύλος κύκλος κατά πόσο αξίζει η επιστροφή , εγώ απλά το ανέφερα για όποιον ενδιαφέρεται 

• Moderators
9 minutes ago, lysopaine said:

ας μην αρχίσει πάλι ο φαύλος κύκλος κατά πόσο αξίζει η επιστροφή , εγώ απλά το ανέφερα για όποιον ενδιαφέρεται 

Μα δεν είναι επιστροφή αυτό, είναι επιστροφή στην εξαργύρωση. 

2 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Ολα κομπλε. Δεν ειχα δει στα email μου οτι θα μου έστελναν αυτό που ξέχασαν σε νεα αποστολή απο αυτούς και θα το παραλάβω σύντομα. Οκμ. Το SteelBook γαμαει though και απο οτι φαίνεται και το παιχνίδι. Σερι μας εχει παει η Νιντυ αυτούς τους μηνες.. 

Το παιχνιδι ειναι απλα απολαυση.Με ενα μονιμο χαμογελο οσο παιζεις.Αφησα το obra din,το οποιο και αυτο πολυ καλο παιχνιδι, στην ακρη και λιωνω luigis mansion 3.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...