Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιζεις με τον πονο μας?

Pre order απο το καλοκαιρι το εχω το LM3 και μαλλον θα απραλαβω οταν βγει το 4!

Medievil επισης απο game πουθενα ακομα. 

Το Shenmue 3 δε το βλεπω να ερχεται με το νεος ετος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 λεπτά πριν, SoFGR είπε

να ητανε καμια  Mai Shiranui  παει στο διαολο 😛  

btw,   εδω στο Παγκρατι ο ταχυδρομος  χτυπαει παντα  2 φορες :D 

rYN9cRx.jpg

r0C7r8U.jpg

αντε και στα δικά μας. αφού ήρθε αθήνα τότε λογικά απο αύριο και μετά θα το έχουν οι ταχυδρόμοι στην υπόλοιπη ελλάδα

• Like 2

Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι πως υπάρχουν 3rd party JoyCon controllers πχ από την Hori. Εγώ αν έπαιζα Handheld θα έπαιρνα κάτι τέτοιο να μην τρέμει το φιλοκάρδι μου για drifting κλπ και οι αλλοι θα μενανε κουτι για οταν πουληθει η κονσόλα.

1 ώρα πριν, SoFGR είπε

να ητανε καμια  Mai Shiranui  παει στο διαολο 😛  

btw,   εδω στο Παγκρατι ο ταχυδρομος  χτυπαει παντα  2 φορες :D 

rYN9cRx.jpg

r0C7r8U.jpg

Καλό λιώσιμο, το παιχνίδι ειναι ΑΚΡΩΣ απολαυστικό

• Like 1
  • Thanks 1

3 λεπτά πριν, Prospector8 είπε

Παρέλαβα και εγω steelbook και το παιχνίδι απο Game αλλα οι ηλιθιοι ξεχάσανε να βάλουν το μπρελοκ.. 

Μην καθεσαι , mail και ζητα κουπονι τουλαχιστον. 

2 ώρες πριν, Snolly είπε

Τώρα μόλις πήρα χαμπάρι πως υπάρχουν 3rd party JoyCon controllers πχ από την Hori. Εγώ αν έπαιζα Handheld θα έπαιρνα κάτι τέτοιο να μην τρέμει το φιλοκάρδι μου για drifting κλπ και οι αλλοι θα μενανε κουτι για οταν πουληθει η κονσόλα.

Δεν συμφέρει από τη μια και αυτή η λύση γιατί δεν θα έχεις nfc,hd rumble,gyro και ir.Τα gyro και hd rumble είναι τα σημαντικότερα οπότε θυσιάζεις 2 σημαντικά πράγματα ανάλογος το game για τις βλακείες της nintendo.

Για να γλιτώσεις από το drift θα πρέπει να τα έχεις κάπου κλεισμένα για να μην περάσει καθόλου σκόνη στο analog αλλά και από την αλλη υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα από την αρχή σαν καινουρια στο κουτί τους.

Μ'αρεσει που βάζουν ακόμα και τη στάμπα Nintendo seal of quality ενώ πουλάνε προβληματικά προϊόντα.

Παίδες,μια βοήθεια δώστε,γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω το switch τώρα στην black friday (την εκδοση που παίζει και σε tv)

Διάβασα οτι υπάρχουν συχνά προβλήματα με τα joycons, ισχύει αυτό;Αν ναι, ποιο είναι το συχνότερο;Προτείνετε την αγορά εξωτερικού joystick για να μαι οκ; Μπορώ αυτό το εξωτερικό joystick να το χρησιμοποιώ και στην οθόνη του switch;

Υπάρχει κάποια αλλη αγορά που προτείνετε με το που θα το αγοράσω (σε περιφερειακά εννοώ ,όχι σε games)

Υποθέτω τα περισσότερα games τα αγοράζεις και online από καποιο store και μπορείς να τα παίζεις και offline i guess

Ξέρω οτι τα περισσότερα έχουν απαντηθεί λογικά στις προηγούμενες 691(!!!!) σελίδες αλλά λόγω έλλειψης χρόνου ,αν μπορεί κάποιος να δώσει 2-3 shorts answers θα ήμουν υποχρεωμένος (η κονσόλα πάει για προσωπική χρήση,δεν έχω παιδιά ,οπότε θα την χρησιμοποιώ με στοργή και...προδέρμ)

Αν έχετε να προτείνετε και μερικά rpg που αξίζουν (και ιαπωνικά και....γενικής φύσης) θα χαρώ 

Εκτός του Skyrim που το έχω πεθάνει στο pc...

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

6 minutes ago, Skandalf said:

Παίδες,μια βοήθεια δώστε,γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω το switch τώρα στην black friday (την εκδοση που παίζει και σε tv)

Διάβασα οτι υπάρχουν συχνά προβλήματα με τα joycons, ισχύει αυτό;Αν ναι, ποιο είναι το συχνότερο;Προτείνετε την αγορά εξωτερικού joystick για να μαι οκ; Μπορώ αυτό το εξωτερικό joystick να το χρησιμοποιώ και στην οθόνη του switch;

Υπάρχει κάποια αλλη αγορά που προτείνετε με το που θα το αγοράσω (σε περιφερειακά εννοώ ,όχι σε games)

Υποθέτω τα περισσότερα games τα αγοράζεις και online από καποιο store και μπορείς να τα παίζεις και offline i guess

Ξέρω οτι τα περισσότερα έχουν απαντηθεί λογικά στις προηγούμενες 691(!!!!) σελίδες αλλά λόγω έλλειψης χρόνου ,αν μπορεί κάποιος να δώσει 2-3 shorts answers θα ήμουν υποχρεωμένος (η κονσόλα πάει για προσωπική χρήση,δεν έχω παιδιά ,οπότε θα την χρησιμοποιώ με στοργή και...προδέρμ)

Αν έχετε να προτείνετε και μερικά rpg που αξίζουν (και ιαπωνικά και....γενικής φύσης) θα χαρώ 

Εκτός του Skyrim που το έχω πεθάνει στο pc...

Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

Πολλοι λένε πως στον 1,5-2 χρόνια παρουσιάζουν drift.

Σε κάποιους άλλους σταματάνε να παίζουν και τα shoulder buttons αλλά πιο σπάνια.

Ναι τον Pro controller ή καποιο 8bitdo αν δε σε νοιάζει το NFC (amiibo). Παίζει κανονικά είτε στην tv/docked είτε όταν είναι το switch στο stand του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω το switch από 3/2018 και τώρα εμφάνισε drift το αριστερό joycon. Αύριο το στέλνω cd media. Όπως και ο από πάνω.. έχουμε κανένα gamepad για παίξιμο on the go?

Edit: Ο αντάπτορας της 8bitdo παίζει σε undocked mode στο usb-c;;;

Επεξ/σία από Mpiftekis

15 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Δεν συμφέρει από τη μια και αυτή η λύση γιατί δεν θα έχεις nfc,hd rumble,gyro και ir.Τα gyro και hd rumble είναι τα σημαντικότερα οπότε θυσιάζεις 2 σημαντικά πράγματα ανάλογος το game για τις βλακείες της nintendo.

Για να γλιτώσεις από το drift θα πρέπει να τα έχεις κάπου κλεισμένα για να μην περάσει καθόλου σκόνη στο analog αλλά και από την αλλη υπάρχει περίπτωση να έχουν πρόβλημα από την αρχή σαν καινουρια στο κουτί τους.

Μ'αρεσει που βάζουν ακόμα και τη στάμπα Nintendo seal of quality ενώ πουλάνε προβληματικά προϊόντα.

Ειλικρινά και εγώ έτσι τα πρόσεχα (καμία σκόνη ποτέ, πάντα μέσα σε θήκη ήταν) και είχα σύνολο 40 ώρες gameplay σε portable (στο dock έχω άλλα controllers) και με το αριστερό ειδικά να έχω παίξει λιγότερο γιατί στο pokemon  lets go είχα πάντα το δεξί, εεε δεν φτάνουν όλα αυτά μου έβγαλε drift μετά από 8 μήνες(το αγόρασα τέλος Νοεμβρίου και το έβγαλε αρχές Ιουλίου) και ήταν κιόλας περίοδος που δεν το είχα αγγίξει για καμιά εβδομάδα και πάω μέσα στη χαρά να παίξω mario και τίποτα, επομένως όντως είναι αναποφεύκτο-εκεί κατέληξα.

• Moderators

Εγώ δεν δίνω σημασία πλέον, απλά πετάω την κονσόλα στο τσαντάκι χύμα και τέλος. Δεν θα κάτσω να σπάσω τα νεύρα μου, να είμαι προσεκτικός κλπ, απλά το έχω πάρει απόφαση όταν βγάλουν πρόβλημα και τα άλλα joycons, θα παραγγείλω από Κίνα ένα μοχλάκι και θα το αλλάξω, πανεύκολο είναι.

• Like 5

18 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

δεν το έχω δοκιμάσει undocked, αλλά μάλλον ναι , αφου και τα usb του dock pass through είναι για σύνδεση με την κονσόλα 

20 minutes ago, Mpiftekis said:

δεν εχω ιδεα αλλα γιατι να μην εχεις ενα bluetooth gamepad και να μπλεξεις με ανταπτορα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...