Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Braveheart1980 είπε

Το τι πλαστικό στις θάλασσες θα έχει πέσει δηλαδή... Ήθελαν να ήξερα το Ν64 που πούλησα τότε σε ποιον πάτο να βρίσκεται ή πόσα κομμάτια πλαστικο θ έχει γίνει από το παλιόπαιδο τότε!

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, lak10 είπε

αυτο το marvel ultimate alliance δεν λεει να πεσει με τιποτα ρε γαμωτο 5 μηνες εχει στην αγορα

Nintendo exclusive game μόνο με θαύμα πέφτει.Εδω το bayonetta 1&2 δεν έπεσε ακόμα(μέχρι και στο steam το έβαζαν εκπτωση στα 5€ το πρώτο game) που υπάρχει πάνω από χρόνο στο switch και είναι από εποχής wii u game.

Αν δεν σε νοιάζει να το πάρεις physical η καλύτερη τιμή θα είναι από Αφρική όταν μπει σε εκπτώσεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lak10 είπε

αυτο το marvel ultimate alliance δεν λεει να πεσει με τιποτα ρε γαμωτο 5 μηνες εχει στην αγορα

Παιχνιδαρα ομως, αν και παρα πολυ μικρο. Θα ελεγα full-price δεν αξιζει με τπτ

Δημοσ.

καλησπέρα παίζω το botw ,

Spoiler

έχω νικήσει τα 4 beast , πήρα το σπαθί κ έχω ξεκινήσει να κυνηγάω τις μνήμες , τι πρέπει να κάνω για να είμαι έτοιμος για το κάστρο ? επίσης αξίζει να πάω στο πάνω αριστερά μέρος του χάρτη ενώ δεν έχω κάποιο quest για να πάω ?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Mistwalker said:

45λεπτο smash direct για τον terry bogard την Τετάρτη.

Τι θα λένε για 45 λεπτά; Θα μας διηγηθούν όλο το backstory του σε slides;

Δημοσ.
17 ώρες πριν, lysopaine είπε

καλησπέρα παίζω το botw ...

Μπορείς να πας όποτε θες, αλλά στην περίπτωση σου είσαι όντως έτοιμος. Ότι και να έχεις αφήσει μπορείς να το κανείς και αφού τερματίσεις το παιχνίδι. Εγώ είχα βρει και όλες τις μνήμες πριν πάω και προσπαθούσα να βγάλω όσα περισσότερα shrines γίνονταν. Και ναι αξίζει να γυρίσεις όλο το χάρτη, όλο και κάποιο shrine θα βρεις μπροστά σου. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, james9tito είπε

Πόσο είναι το χαμηλότερο που έχει πέσει το expansion του botw? 

Να ξέρω αν αξίζει να περιμένω δηλαδή. 

Νομιζω κοντα στα 14-15 το ειχα παρει σε sale

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να ητανε καμια  Mai Shiranui  παει στο διαολο 😛  

btw,   εδω στο Παγκρατι ο ταχυδρομος  χτυπαει παντα  2 φορες :D 

rYN9cRx.jpg

r0C7r8U.jpg

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 8
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...