D.Luffy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Φάε τη γλώσσα σου, μια βδομάδα το έχω! Σε κανονικό joycon λέω. Α οκ, ευτυχώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Ρώτησα στο GAME για το luigi's mansion 3 και μου λένε ότι αν διαφημίζεται έτσι τότε θα έχει το steelbook, όταν ανέφερα ότι δεν διάβασα κάτι στο description και ότι ήταν preorder bonus μου λένε ότι τότε δεν θα έχει το steelbook. Δεν φάνηκαν στο chat να ξέρουν ακριβώς τι παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ρώτησα στο GAME για το luigi's mansion 3 και μου λένε ότι αν διαφημίζεται έτσι τότε θα έχει το steelbook, όταν ανέφερα ότι δεν διάβασα κάτι στο description και ότι ήταν preorder bonus μου λένε ότι τότε δεν θα έχει το steelbook. Δεν φάνηκαν στο chat να ξέρουν ακριβώς τι παίζει. Για kinder έκπληξη σας βλέπω. 😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Και μετα κραζουμε τις εδω Ελληνικες αλυσιδες,οι οποιες ουτως ή αλλως το ολο τμημα του gaming τους ειναι και γενικα αδιαφορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, non-serviam είπε Για kinder έκπληξη σας βλέπω. 😅 Δεν έχω βάλει παραγγελία και έτσι όπως το κοβω μάλλον δεν θα βάλω. Από την άλλη αν έβαζα και δεν ερχόταν το steelbook ίσως να έπαιρνα refund ή ίσως για να μην μπλέκω με αποστολές κτλ να ζητούσα κάποιο κουπόνι έκπτωσης μιας και δεν έλαβα ότι δείχνουν στις εικόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Από την άλλη αν έβαζα και δεν ερχόταν το steelbook ίσως να έπαιρνα refund ή ίσως για να μην μπλέκω με αποστολές κτλ να ζητούσα κάποιο κουπόνι έκπτωσης μιας και δεν έλαβα ότι δείχνουν στις εικόνες. Στην περιπτωση που εκανες την παραγγελια και δεν σου ερχοταν το steelbook(ακομα και σε οσους καναμε προπαραγγελια),επιτοπου ζητας επιστροφη χρηματων. Ουτε κουπονια εκπτωσης,ουτε τιποτα. Υποτιθεται ο λογος που αγοραζεις το εν λογω παιχνιδι στα 60ευρω περιπου απο αυτους ειναι για το steelbook. Αλλιως το παιρνεις απο αλλου φθηνοτερα. Η αληθεια ειναι οτι σου βγαζει λιγο μπακαλικο το συγκεκριμενο site,μονο και μονο με το αρχικο κουφο που σου ζηταει τηλεφωνο UK. Ελπιζω και εμενα να μου ερθει με το steelbook το παιχνιδι,γιατι δεν θελω να μπλεξω μαζι τους αν κρινω απο τις ''σχετικες''απαντησεις που σου εδωσαν. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retard20 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Απο το Game δεν μου έχει τύχει κάποια στραβή εχω πάρει 3-4 φόρες και στο fb που χαζεύω τα picks των άλλων μια χαρά χωρίς πρόβλημα . Βέβαια δε σημαίνει ότι δεν είναι broken το site που δε σ αφήνει να βάλεις τηλέφωνο επικοινωνίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενας παντως ειδα και ανεφερε στην σελιδα τους στο φατσοβιβλιο(facebook)κατω απο την αναρτηση στης 31 Οκτωβριου οτι αν και εκανε pre order,steelbook δεν του ηρθε,αρα εχετε το νου σας καλου κακου. Η εκδοση παντως αυτη ειναι Δυστηχως το εσωτερικο του steelbook ειναι σκετο μαυρο,δεν εχει καποιο σχεδιο μεσα(για οποιον τα κοιταζει αυτα). Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εντάξει, θα το πετάξω στα σκουπίδια το αριστερό joycon στο τέλος, δεν παίζει. Εκτός από το drift, έχω κι άλλο πρόβλημα. Προχτές παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το sync button, όλως περιέργως. Του κάνω μια μίνι εγχείρηση και ήταν όλα στη θέση τους, οπότε το άφησα μιας και δεν ήταν κάτι που με έκαιγε. Σήμερα βάλαμε τετραπλό Mario Party και ανακάλυψα ότι δεν παίζουν ούτε τα SL/SR. Τελικά είναι known problem, μιας και το καλώδιο που ενώνει τα Sync/SL/SR βρίσκεται κάτω από την μπαταρία, θερμαίνεται και φθείρεται. Εντάξει, μιλάμε έχουν κάνει απαίσια δουλειά στα joycons, τι σκουπίδια είναι αυτά που κυκλοφόρησαν. Τραγικοί. Τέσπα, εδώ replacement καλώδια για όποιον ενδιαφέρεται, σε περίπτωση που συναντήσει το ίδιο πρόβλημα. Επί τη ευκαιρία θα παραγγείλω κι ένα analogue replacement για το drift. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2019 από Malthador 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Εντάξει, θα το πετάξω στα σκουπίδια το αριστερό joycon στο τέλος, δεν παίζει. Εκτός από το drift, έχω κι άλλο πρόβλημα. Προχτές παρατήρησα ότι δεν δουλεύει το sync button, όλως περιέργως. Του κάνω μια μίνι εγχείρηση και ήταν όλα στη θέση τους, οπότε το άφησα μιας και δεν ήταν κάτι που με έκαιγε. Σήμερα βάλαμε τετραπλό Mario Party και ανακάλυψα ότι δεν παίζουν ούτε τα SL/SR. Τελικά είναι known problem, μιας και το καλώδιο που ενώνει τα Sync/SL/SR βρίσκεται κάτω από την μπαταρία, θερμαίνεται και φθείρεται. Εντάξει, μιλάμε έχουν κάνει απαίσια δουλειά στα joycons, τι σκουπίδια είναι αυτά που κυκλοφόρησαν. Τραγικοί. Τέσπα, εδώ replacement καλώδια για όποιον ενδιαφέρεται, σε περίπτωση που συναντήσει το ίδιο πρόβλημα. Επί τη ευκαιρία θα παραγγείλω κι ένα analogue replacement για το drift. στον ποσο καιρο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 8 minutes ago, logistoulis said: στον ποσο καιρο? Δεν θυμάμαι, κανά ενάμιση χρόνο μετά; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReaperX Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Δεν θερμαίνεται.Πάνω από τη μπαταρία είναι η καλωδιοταινία απλά διπλώνει,βασικά τσακίζει τελείως όπως κλείνει το πίσω καπάκι του joycon κ χαλάει εσωτερικά. Κάπου στον ενάμισι χρόνο χάλασε κ το δικό μου και μετά από 2-3 μήνες και στο άλλο joycon. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 πωπω ρε παιδια αρα δεν ειναι θεμα αν θα παιχτει μ@κια με τα joycons ειναι ποτε θα παιχτει. εγω δεν τα ακουμπαω σχεδον ποτέ παίζω πάντα με εξωτερικο κοντρολερ, ποτε δε με βολεψαν ετσι κι αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Snolly είπε πωπω ρε παιδια αρα δεν ειναι θεμα αν θα παιχτει μ@κια με τα joycons ειναι ποτε θα παιχτει. εγω δεν τα ακουμπαω σχεδον ποτέ παίζω πάντα με εξωτερικο κοντρολερ, ποτε δε με βολεψαν ετσι κι αλλιως. Εγώ έχω βάλει πολύ το φορητό θέμα στη ζωή μου Επίσης όταν παίζω διπλό το δεύτερο είναι υποχρεωτικά αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2019 56 λεπτά πριν, Snolly είπε πωπω ρε παιδια αρα δεν ειναι θεμα αν θα παιχτει μ@κια με τα joycons ειναι ποτε θα παιχτει. εγω δεν τα ακουμπαω σχεδον ποτέ παίζω πάντα με εξωτερικο κοντρολερ, ποτε δε με βολεψαν ετσι κι αλλιως. Αν τυχει τωρα καμια προωθητικη ενεργεια τραπεζων για αγορα Switch με 20% επιστροφη,ανετα το ποσο αυτο θα παει για αγορα pro controller(για dock mode προφανως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις