Dreyar Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Yggdrasill-sama είπε Εχει βρει κανεις Pokemon Sword/Shield με τα steelbook εκτος απο το official store? Oχι το double pack. Σε Media & Public σίγουρα. Βέβαια στα media έχουν μόνο φωτογραφία ενώ στα Public το γράφουν ξεκάθαρα στην περιγραφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Te0sX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Έγινε leak και των Pokemon για όσους θέλουν να φάνε spoiler https://www.reddit.com/r/pokemonswordandshield Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Οπως σωστα ρωταει ο @Malthador τι ακριβως εννοεις @Spartan117 οτι εχετε δωσει πονο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Dreyar είπε Σε Media & Public σίγουρα. Βέβαια στα media έχουν μόνο φωτογραφία ενώ στα Public το γράφουν ξεκάθαρα στην περιγραφή. Στο γραφουν απο κατω για τα media Pre order Bonus : Pokemon Shield Steelbook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Οπως σωστα ρωταει ο @Malthador τι ακριβως εννοεις @Spartan117 οτι εχετε δωσει πονο?? Δουλεύω στην Feral, γραφικά/perf. Έχω δουλέψει και στο GRID αλλά και στο A:I για το Switch. Fun fact: Το gameplay footage στο trailer τρέχει δικό μου local build Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από Spartan117 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικά Έλληνες υφίστανται διάσπαρτοι στην βιομηχανία όπως ο Κώστας Ζαρίφης (είχε περάσει από την Lionhead Studios), Νότης Χαλκίδης (δεν γνωρίζω αν δουλεύει ακόμα στην Rockstar North, έγραφε στο byteme.gr παλιότερα και είχε αδυναμία προς την nintendo), ο Stephen Zafros (νομίζω είναι Ελληνοαμερικανός και δουλεύει στην Retro Studios από την εποχή του ΜΡ1 Κάποια στιγμή έφυγε από την Retro αλλά επέστρεψε πάνω στο MP2 και συνεχίζει να βρίσκεται εκεί ως σήμερα) και ο επίσης Ελληνοαμερικανός Steve Papoutsis (Dead Space). Προφανώς οι δύο τελευταίοι δεν έχουν και τόσο επαφή με την Ελλάδα. Άσχετο αλλά ο Chris1964 που ανεβάζει τα νούμερα των εβδομαδιαίων πωλήσεων της Ιαπωνίας στο resetera είναι Έλληνας. edit: Έγινε ένα λάθος στο πινακάκι. Το top10 sw total sales είναι στα 104,440 εκατομμύρια και όχι 101,310 εκατομμύρια. Παραθέτω το τελικό και κάποιες διορθώσεις/διευκρινίσεις σχετικά με το Tie Ratio και Attach Rate που αναφέρθηκαν ως όροι. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2019 από mansa2k 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 *** το βγάζουν μετά τις γιορτές. Σίγουρα θα υπήρχε κόσμος που θα το θυμόταν από εποχές DS και θα έμπαινε στο παιχνίδι με αφορμή αυτό. https://www.thegamecollection.net/switch/preorders/dr-kawashima-s-brain-training-switch/?tduid=71d8dfb8e0121cb6337dcfbdbf786eed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 12 hours ago, Te0sX said: Έγινε leak και των Pokemon για όσους θέλουν να φάνε spoiler https://www.reddit.com/r/pokemonswordandshield Day1. Μακάρι ως παιδάκι να είχα τα λεφτά να τα είχα πάρει όλα day1. 😛 Ας είναι και η χειρότερη μάπα του αιώνα, θα το λιώσω 10 μέρες και μετά θα φύγει ❤️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, mansa2k είπε Γενικά Έλληνες υφίστανται διάσπαρτοι στην βιομηχανία όπως ο Κώστας Ζαρίφης (είχε περάσει από την Lionhead Studios), Νότης Χαλκίδης (δεν γνωρίζω αν δουλεύει ακόμα στην Rockstar North, έγραφε στο byteme.gr παλιότερα και είχε αδυναμία προς την nintendo), ο Stephen Zafros (νομίζω είναι Ελληνοαμερικανός και δουλεύει στην Retro Studios από την εποχή του ΜΡ1 Κάποια στιγμή έφυγε από την Retro αλλά επέστρεψε πάνω στο MP2 και συνεχίζει να βρίσκεται εκεί ως σήμερα) και ο επίσης Ελληνοαμερικανός Steve Papoutsis (Dead Space). Προφανώς οι δύο τελευταίοι δεν έχουν και τόσο επαφή με την Ελλάδα. Άσχετο αλλά ο Chris1964 που ανεβάζει τα νούμερα των εβδομαδιαίων πωλήσεων της Ιαπωνίας στο resetera είναι Έλληνας. edit: Έγινε ένα λάθος στο πινακάκι. Το top10 sw total sales είναι στα 104,440 εκατομμύρια και όχι 101,310 εκατομμύρια. Παραθέτω το τελικό και κάποιες διορθώσεις/διευκρινίσεις σχετικά με το Tie Ratio και Attach Rate που αναφέρθηκαν ως όροι. To spreadsheet γιατί έχει και 2020; Είναι εκτιμήσεις; Μου κάνει εντύπωση ότι τα νούμερα του Πόκεμον μπούρδα είναι τόσο μεγάλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Vagosman είπε Μου κάνει εντύπωση ότι τα νούμερα του Πόκεμον μπούρδα είναι τόσο μεγάλα. Έτσι είναι τα μεγάλα franchise. Και τα CoD και Fifa που βγαίνουν κάθε χρόνο και στην ουσία ανακυκλώνουν τα ίδια πράγματα πάντα top στις πωλήσεις είναι. Έιναι μεγάλο θέμα το όνομα ενός brand. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από RedAlert539 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, Vagosman said: To spreadsheet γιατί έχει και 2020; Είναι εκτιμήσεις; Όχι. Το οικονομικό έτος στην Ιαπωνία ξεκινάει 01/04 του ενός έτους και τελειώνει 31/03 του επόμενου έτους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nkarafo Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Να ρωτήσω σχετικά με το Luigi's Mansion 3? Το co-op με τους δύο παίκτες είναι από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού πάντα μαζί ή μήπως ο Gooigi είναι λίγες φορές όταν χρειάζεται πχ για τα puzzles? Γιατί εάν είναι το δεύτερο, τότε δεν είναι ακριβώς διπλό co-cop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Καλή ερώτηση θα ήθελα να ξέρω κι εγώ σίγουρα αν και από όσο έχω δεί μάλλον θα είναι όλη την ώρα μαζί αλλά σε κάποια σημεία θα μπορεί να είναι μόνο ο ένας ή άλλος και λογικά σε αυτά τα σημεία ο άλλος απλά θα βλέπει (όπως θα γινόταν στο single) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @nkarafo @logistoulis Δεν το έχω παίξει αλλά αυτό είναι copy-paste από το IGN. You can play (almost) the entire Luigi's Mansion 3 campaign co-op but first you need to unlock Gooigi. He's unlocked at the end of your first official set of objectives. This means after the Intro Walkthrough and after you retrieve E.Gadd's briefcase and bring it back to his lab. After a brief tutorial on how to use Gooigi, you'll be ready to play co-op. To play co-op hit the plus button > select "Co-Op" > select co-op (Again) > click in so that both controllers (or joycon) are detected and hit A. Just like that you're playing co-op! To switch back to single-player simply press the plus button > select solo and repeat the steps. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2019 από RedAlert539 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tirisias Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2019 Αγορά 2ου Nintendo Switch μπορούμε να σετάρουμε τους users να παίξουν τα ψηφιακά παιχνίδια Καταρχήν συγχωρέστε εάν έχει ξανά συζητηθεί το εξής θέμα πρόσφατα αγόρασα 2ο Nintendo Switch η πρώτη κονσόλα είναι primary και τα ψηφιακά παιχνίδια που έχω αγοράσει μπορούν τα πιτσιρίκια μου (users) να παίζουν απροβλημάτιστα όλα τα ψηφιακά παιχνίδια. Τώρα στη νέα κονσόλα αφού κατάφερα να βάλω τους users το πρόβλημα που δημιουργείτε είναι πως δεν μπορούν να παίξουν τα ψηφιακά παιχνίδια μονό αυτός που τα έχει αγοράσει Η Nintendo από ότι κατάλαβα μάλλον δεν σε αφήνει εκτός άμα κάνω λάθος. Το ερώτημα μου είναι εάν κανείς έχει καταφέρει να παίζουν και οι άλλοι users στην δεύτερη κονσόλα δεν θέλω όμως να κάνω deactive την primary που προτείνουν είναι κουραστικό να το κάνεις συνέχεια. Ευχαριστώ και συγνώμη για το "κατεβατό" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις