Prospector8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Που να δεις τι εχουμε παραγγειλει απο Pokemon που ηταν exlusive στο Amazon Japan..
non-serviam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Prospector8 είπε Που να δεις τι εχουμε παραγγειλει απο Pokemon που ηταν exlusive στο Amazon Japan.. Θα μπορούσες να στείλεις να δω λίγο; 😅
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, Fulgore said: Υποτιθεται οτι το steelbook ηταν για τις pre order αγορες ,γιαυτο εχει μεινει αυτη η εικονα. Πριν κυκλοφορησει επισημα το παιχνιδι,το εγραφε απο κατω κατω κανονικα. Στειλε τους μνμ καλου ή κακου για να εισαι 100% σιγουρος. Ξενέρωσε με τώρα. Έβαλα παραγγελία μόνο και μόνο για αυτό. Έβαλα screenshot, άμα δεν το στείλουν θα τους τρέξω λίγο. Πάντως χθες όταν έκλεισαν τα pre-orders έβγαλαν το steelbook από την εικόνα, σήμερα το έβαλαν πάλι, άρα; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Malthador
Prospector8 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Ξενέρωσε με τώρα. Έβαλα παραγγελία μόνο και μόνο για αυτό. Έβαλα screenshot, άμα δεν το στείλουν θα τους τρέξω λίγο. Πάντως χθες όταν έκλεισαν τα pre-orders έβγαλαν το steelbook από την εικόνα. Παιδες χαλαρωστε, κατω απο την εικονα γραφει See what's included in this bundle και δειχνει το παιχνιδι + Steelbook + Notebook, και τωρα που το βλεπω ακομα καλυτερα το GAME δεν πουλαει το LM3 χωρις το Steelbook. Οποτε ολα κομπλε. 8 λεπτά πριν, non-serviam είπε Θα μπορούσες να στείλεις να δω λίγο; 😅 Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Prospector8
chill Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Για όλα σε ένα νοικοκυρεμένα έχω να προτείνω αυτό εδώ. Ο ήχος τους δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά η ευκολία τους ξεπερνάει αυτά τα μειονεκτήματα. https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-3-bluetooth Από ένταση πως πάνε;
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 14 minutes ago, Prospector8 said: Παιδες χαλαρωστε, κατω απο την εικονα γραφει See what's included in this bundle και δειχνει το παιχνιδι + Steelbook + Notebook, και τωρα που το βλεπω ακομα καλυτερα το GAME δεν πουλαει το LM3 χωρις το Steelbook. Οποτε ολα κομπλε. Το ελπίζω γιατί μου ήρθε μόλις mail ότι έγινε dispatched. Μην βιαστώ τζάμπα να τερματίσω πάλι το LM2.
Spartan117 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, RedAlert539 είπε 'Ενα από τα καλύτερα games που έχω πάιξει σε αυτή την γενιά. Και δείχνει μια χαρά στο Switch. Να ξέρετε είναι καλό port, έχουμε δώσει πόνο Μεγάλη αγάπη το A:I οπότε βοηθάει Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Spartan117 4
ikaruga24 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, chill είπε Από ένταση πως πάνε; Με καλώδιο είναι ισχυρά, με Bluetooth μην περιμένεις το ίδιο όμως αρκεί. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 57 λεπτά πριν, Malthador είπε Ξενέρωσε με τώρα. Έβαλα παραγγελία μόνο και μόνο για αυτό. Έβαλα screenshot, άμα δεν το στείλουν θα τους τρέξω λίγο. Πάντως χθες όταν έκλεισαν τα pre-orders έβγαλαν το steelbook από την εικόνα, σήμερα το έβαλαν πάλι, άρα; Δεν το ξερω το εν λογω site πως δουλευει,πρωτη φορα αγοραζω απο αυτους και λεω καθαρα οτι βλεπω σ την σελιδα τους.
cubilone Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Εγώ πάντως το Ring Fit Adventure το ψήνω... 3
Yggdrasill-sama Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Εχει βρει κανεις Pokemon Sword/Shield με τα steelbook εκτος απο το official store? Oχι το double pack.
non-serviam Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Prospector8 είπε Παιδες χαλαρωστε, κατω απο την εικονα γραφει See what's included in this bundle και δειχνει το παιχνιδι + Steelbook + Notebook, και τωρα που το βλεπω ακομα καλυτερα το GAME δεν πουλαει το LM3 χωρις το Steelbook. Οποτε ολα κομπλε. Δυστυχώς δεν το βρήκα αυτό... 😥 οπότε παρήγγειλα το πακέτο με το Lite Limited Edition και το Dual Pack. 😅 Βέβαια θέλω και το steelbook που δίνουν εδώ...😫
RedAlert539 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 https://nintendoeverything.com/overwatch-2-announced-seemingly-coming-to-switch/ 1
Fulgore Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Yggdrasill-sama είπε Εχει βρει κανεις Pokemon Sword/Shield με τα steelbook εκτος απο το official store? Oχι το double pack. Shopto https://www.shopto.net/en/swpo20-pokemon-sword-p62259/
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2019 17 hours ago, Prospector8 said: Ξανα διαθεσιμο το Beamdog Ultimate Enhanced Edition Collector's Edition https://www.amazon.de/gp/product/B07VH1DWVK?ref=em_1p_0_ti&ref_=pe_2515531_203273091 Παραειναι ακριβο νομιζω οποτε εγω σκεφτομαι να ακυρωσω την αγορα γενικα. Αυτό το bundle ποτέ δεν θα κοστίζει αρκετά ευρώ ώστε να μπορεί να χαρακτηριστεί «ακριβό», ακόμα κι όταν μιλάμε για τις ΕΕ που τις μισώ. Και €500 ευρώ να το βάλουν μιλάμε για τέτοια ποσότητα game time που στο τέλος η κάθε ώρα φτάνει να κοστίζει ελάχιστα cents. Έβαλα λίγο BG και με ξένισε ο χειρισμός με το gamepad. Νομίζω ότι θα το συνηθίσω, αλλά πάντως θα ήθελα να χρησιμοποιεί την οθόνη αφής, όλα θα ήταν πιο απλά. 11 hours ago, Spartan117 said: Hide contents Να ξέρετε είναι καλό port, έχουμε δώσει πόνο Μεγάλη αγάπη το A:I οπότε βοηθάει Τι σημαίνει αυτό, γέροντα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις