Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paularas είπε

απο game.co όποιος εχει πάρει, πόσο καιρό του έκανε περίπου να έρθει? επίσης, μήπως ήρθε κανενός το luigi? (εχει 2 μέρες περίπου που έχει φύγει το δικό μου και ειναι 1η φορά που πήρα απο το game). (για παράδειγμα απο το άλλο site στην αγγλια που ψωνίζουμε είναι στάνταρ ότι έρχεται σε 6 μέρες απο την ημέρα που κάνει dispatch)

Και θα περιμενεις και αλλο. Ακομα δεν μου εχει ερθει το medievil το οποιο εφυγε 23/10 . Περιμενω και το LM3 αλλα το βλεπω μετα τις 15....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, chill είπε

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό bt ακουστικό για τηλεόραση; Το θέλω και για το ps4 και για docked switch.

Με ενδιαφέρει να είναι πολύ δυνατό καθότι με λες και κουφό :lol: !!!

Για όλα σε ένα νοικοκυρεμένα έχω να προτείνω αυτό εδώ. Ο ήχος τους δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά η ευκολία τους ξεπερνάει αυτά τα μειονεκτήματα. 

https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-3-bluetooth

• Thanks 1
Δημοσ.

Το Luigi's mansion 3 στο game.co.uk είναι με το steelbook; Βλέπω 2, το ένα δείχνει game + μπρελοκ + steelbook και το άλλο έχει και ένα τετράδιο.

Ίσως το πάρω και αυτό με αυτά που λέτε απλά να ξέρω αν θα τσιμπίσω με το steelbook ή όχι. 😛 (στην περιγραφή δεν γράφουν κάτι)

Δημοσ.

Το Luigis Mansion 3 θα αγοραστεί από εμένα μέσα στον Δεκέμβριο αμέσως μετά το Astral Chain και από ότι βλέπω το κατάστημα που θα το πάρω έχει την steelbook έκδοση (από Αγγλία) εκτός και αν είναι απλά η εικόνα. Θα φανεί μόλις πάω να πάρω το Astral Chain, αν έχει την steelbook ίσως να αντιστρέψω την σειρά αγοράς μόνο και μόνο για να μην την χάσω γιατί Αγγλία τα παιχνίδια εξαφανίζονται σε χρόνο ρεκόρ.

Δημοσ.

Εξαιρετικο το Luigi's Mansion 3 μεχρι στιγμής, το "charm" της Nintendo φαίνεται να επιστρέφει μετά απο αρκετούς για εμενα προσωπικά απογοητευτικους first party τίτλους.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Για όλα σε ένα νοικοκυρεμένα έχω να προτείνω αυτό εδώ. Ο ήχος τους δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά η ευκολία τους ξεπερνάει αυτά τα μειονεκτήματα. 

https://steelseries.com/gaming-headsets/arctis-3-bluetooth

συνεχίζω και παίζω με τα ακουστικά του lg g3 σε όλες τις πλατφόρμες μου

είχα πάρει headset, έχει καλύτερο ήχο δε λέω , αλλά τελικά προτιμώ τις αθάνατες ψείρες 

Μόλις τώρα, ADHD είπε

Εξαιρετικο το Luigi's Mansion 3 μεχρι στιγμής, το "charm" της Nintendo φαίνεται να επιστρέφει μετά απο αρκετούς για εμενα προσωπικά απογοητευτικους first party τίτλους.

θα βγάζει κάνα 20ωρο αυτό το παιχνίδι;

έχω ψηθεί να το πάρω από το πρώτο trailer που είδα και πάντα το είχα καημό να παίξω ένα παιχνίδι της σειράς, αλλά κρατιέμαι να τελειώσω και τίποτα από αυτά που έχω ήδη 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

θα βγάζει κάνα 20ωρο αυτό το παιχνίδι;

έχω ψηθεί να το πάρω από το πρώτο trailer που είδα και πάντα το είχα καημό να παίξω ένα παιχνίδι της σειράς, αλλά κρατιέμαι να τελειώσω και τίποτα από αυτά που έχω ήδη 

Κοιτα αν το παίξεις co-op σε short sessions που ειναι και το optimal imo φαντάζομαι θα σου βγάλει αρκετά, αν θες single player και tryhardia ε παιζει να είναι παιχνίδι του ΠΣΚ.. :P 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, ADHD είπε

Κοιτα αν το παίξεις co-op σε short sessions που ειναι και το optimal imo φαντάζομαι θα σου βγάλει αρκετά, αν θες single player και tryhardia ε παιζει να είναι παιχνίδι του ΠΣΚ.. :P 

με γυναίκα θα παιχτεί αυτό, δεν μιλάω για μόνος 

εγώ θα κάνω τον guigi

τεσπά, επειδή αυτή την εποχή παίζουμε το botw δεν το καίγομαι, ίσως κάποια στιγμή να το βάλω ενδιάμεσο να σπάσει η μονοτονία του zelda

Δημοσ.

Σήμερα θα παίξω με γυναίκα οπότε θα σου πω περισσότερα για το πόσο fun είναι, αν παίζουν τσακωμοί στυλ overcooked, βίαιοι χωρισμοί τύπου Mario Kart κλπ. :P 🙃

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, ADHD said:

Σήμερα θα παίξω με γυναίκα οπότε θα σου πω περισσότερα για το πόσο fun είναι, αν παίζουν τσακωμοί στυλ overcooked, βίαιοι χωρισμοί τύπου Mario Kart κλπ. :P 🙃

...ή αν οδηγεί σε hate sex όπως μετά από μερικές VS παρτίδες Smash.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα η δικιά μου δεν θέλει να παίζει εναντίον μου, θέλει μόνο να κατεβαίνουμε ως ομάδα

οτιδήποτε μας "χωρίζει" την ξενερώνει :lol:

επίσης όταν στο smash τρώω ξύλο, τη βλέπω που αρπάζεται και λέει πώς τολμάει το @@ να βαράει το μωρό μου και σκυλιάζει κι εγώ ανησυχώ μην πάθουν drift τα joycons από την σκληρή χρήση :lol:  

πρέπει να είναι κάποιο απωθημένο αυτό, αφού όλη την ώρα νιώθει ότι την προστατεύω εγώ, θέλει κι αυτή να κάνει το ίδιο έστω και στο smash 

αλλά όταν με κοροϊδεύει που χάνω (τις προάλλες που έκανα σκορ 0-7 μόνο που δεν κατουρήθηκε από τα γέλια) και τις λέω έλα να λύσουμε τις διαφορές μας, δεν θέλει (ενώ θα με νικήσει μάλλον)

ίσως τελικά να με βλέπει σαν το μικρό ανώριμο παιδί της.. μάλλον πρέπει να μας δει ψυχολόγος 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Το Luigi's mansion 3 στο game.co.uk είναι με το steelbook; Βλέπω 2, το ένα δείχνει game + μπρελοκ + steelbook και το άλλο έχει και ένα τετράδιο.

Ίσως το πάρω και αυτό με αυτά που λέτε απλά να ξέρω αν θα τσιμπίσω με το steelbook ή όχι. 😛 (στην περιγραφή δεν γράφουν κάτι)

Υποτιθεται οτι το steelbook ηταν για τις pre order αγορες ,γιαυτο εχει μεινει αυτη η εικονα.

Πριν κυκλοφορησει επισημα το παιχνιδι,το εγραφε απο κατω κατω κανονικα.

Στειλε τους μνμ καλου ή κακου για να εισαι 100% σιγουρος.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Ξανα διαθεσιμο το Beamdog Ultimate Enhanced Edition Collector's Edition 

https://www.amazon.de/gp/product/B07VH1DWVK?ref=em_1p_0_ti&ref_=pe_2515531_203273091

Παραειναι ακριβο νομιζω οποτε εγω σκεφτομαι να ακυρωσω την αγορα γενικα.

Ρε μην γαμιεστε έτσι ρε. Αφού ξέρετε ότι το θρεντ έχει ναρκομανής, μην τα ποσταρετε αυτά. Θέλουμε ένα 250αρι για Death Stranding μόνο αυτή τη βδομάδα (γιατί αν δεν πάρεις την έκδοση που έχει real life size BB δεν λέει φυσικά), μην δίνουμε άλλα τόσα αρχές Δεκεμβρίου πάλι.🤣😅

• Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...