Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Στο Pro Controller είναι που δικαιολογούνται τα €20 παραπάνω από το PS4 gamepad. Ή για την ακρίβεια, το PS4 gamepad θα έπρεπε να είναι φθηνότερο από οτιδήποτε άλλο στην αγορά μιας και:

1. Έχει γυροσκόπιο και touchpad που δεν χρησιμοποιούνται από σχεδόν κανέναν τίτλο. Από την άλλη, το gyro του Pro Controller είναι απαραίτητο για πληθώρα τίτλων.
  2. Το PS4 gamepad έχει κρυφά έξοδα! Πρέπει να δώσεις κι ένα δεκάρικο για επαύξηση μπαταρίας αν θες να βγάζεις game session μεγαλύτερο από 5 ώρες.

Το Χ1 gamepad δεν μπορώ να το βάλω στη σύγκριση, μιας και ναι μεν μιλάμε για το εργονομικότερο gamepad ever, αλλά δεν έχει gyro controls για να συγκριθεί με τα άλλα. Από την άλλη αν η MS στο Χ2 προσθέσει και gyro, τα υπόλοιπα gamepads θα γίνουν obsolete με συνοπτικές διαδικασίες.

Λες λίγα. Αν στο περσινό Q3 έδιωξαν 9,5m κονσόλες με το Smash, στο φετινό Q3 δεν πρόκειται να κάνουν shipped κάτω από 12-13m κομμάτια. Το οικονομικό έτος θα κλείσει πιο κοντά στα 60m παρά στα 50m.

Ναι το ξέχασα αυτό, υπάρχει και αυτή η περίπτωση, ορισμένα καταστήματα στο retail τους έχουν άλλες τιμές από το eshop μερικές φορές, κατά βάση ο Κωτσόβολος και τα Mediamarkt το κάνουν αυτό. Αυτές οι δύο αλυσίδες βγάζουν και ράφια με ξεστοκάρισμα, ειδικά τα Mediamarkt στο ποτάμι ξεφορτώνονται αρκετό πράγμα από NSw games. Είχα πάρει Bomberman R για 20 ευρώ κάποια στιγμή, ενώ μέχρι και στο eshop δεν είχε πέσει κάτω από 27 ποτέ.

λολ

Είχα κάνει πρόταση σε αυτόν τον τύπο, αν μπορούσε να μου φτιάξει κάτι αντίστοιχο, rails που να κουμπώνουν στα πλάγια του κινητού τα joycons. Τελικά το σκέφτηκε κι άλλος!

€120 νομίζω είναι καλά πάντως, για Razer μιλάμε, θα περίμενα τουλάχιστον ένα 200άρι.

Το καθένα.

Καλά δε βγάζει μόνο 5 ώρες του ps4 βγάζει γύρω στις 8 :P που ναι είναι πολύ χαμηλή επίδοση

τα motion control του μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο switch, εγώ μόνο εκεί τα βρήκα χρήσιμα

οσο για του xbox και αυτό δεν είναι τέλειο, είναι πολύ καλό αλλά όχι τέλειο και βασικά δεν υπάρχει τέλειο controller

Παροτι πάντως βρίσκω πιο καλοφτιαγμένο με υποτιθέμενη σωστή εργονομία κτλ κτλ αυτό του Xbox στο χέρι μου κάθεται πιο καλά αυτό του ps4 επειδή έχω συνηθίσει το γενικότερο σχήμα από τα 90s

Οσο για τα joycons θα συμφωνήσω ότι η τιμή είναι υπερβολική, αλλά επειδή είναι για τον οποίο λόγο και επειδή κανείς δεν έχει κάτι ανάλογο, θα μπορούσαν τουλάχιστον να μην χαλάνε τόσο εύκολα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators
5 minutes ago, logistoulis said:

Καλά δε βγάζει μόνο 5 ώρες του ps4 βγάζει γύρω στις 8 :P που ναι είναι πολύ χαμηλή επίδοση

8 βγάζει όταν το ξεδιπλώνεις από το κουτάκι του. Το δικό μου 2 χρόνια μετά δεν βγάζει πάνω από 5-6 ώρες

Τέλειο θα είναι το Elite αν του βάλουν και gyro. :)

-----------------------------------

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^ dolby headphone or GTFO 

δεν θελω να μπω καν στην διαδικασια να φανταστω πως θα κατσω να παιξω horror  ή καποιο FPS στο στυλ του  L4D με σκετο stereo ή ακομα χειροτερα με ηχεια τηλεορασης !  τουλαχιστον στις αλλες κονσολες εχεις οπτικη εξοδο το συνδεεις με Αstro mixamp και κανεις δουλεια. 

μια λυση ειναι να εχει το ιδιο το game dolby atmos για ακουστικα  οπως στην περιπτωση του Overwatch, αναρωτιεμαι  αν μπηκανε τελικα  στον κοπο να μεταφερουν αυτο το feature ή  το εφαγε η μαρμαγκα μαζι με τα 60fps ... το google δεν βοηθαει  οποτε αν  διαβαζει αυτο το ποστ καποιος που  εχει δοκιμασει  το port στο switch καλο ειναι να γραψει τι ακριβως παιζει. 

προφανως η εξοδος ακουστικων πανω στην ταμπλετα δεν ειναι για πολλα πολλα, μια φορα  ετυχε να βαλω Beyerdynamic  DT770/80  και ξενερωσα την ζωη μου  :P  αλλα σε ζευγαρια με εμπεδηση  μεχρι 32ohm και  υψηλη  ευαισθησια ταυτοχρονα κατι γινεται ...

Επεξ/σία από SoFGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Luigi's Mansion 3 έχει πραγματικά απίστευτο τεχνικό τομέα. Με εντυπωσίασε πιο πολύ και από το port του Witcher... 

Ειλικρινά μοιάζει με PS4 παιχνίδι. Διαδραστικότητα περιβάλλοντος, αντανακλάσεις, εφέ, φωτισμοί, δυναμικές σκιές, ωραίοι shaders... Όλο το πακέτο.

Φυσικά είναι 30fps που μπορεί να πέσει και λίγο χαμηλότερα σε κάποιες περιπτώσεις αλλά γι αυτό που προσφέρει οπτικά, είναι νομίζω δίκαιος περιορισμός.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tο alien isolation θα αγοραστει οπωσδηποτε.Βεβαια φοβαμαι μην σπασω κανα switch .... 😀

Να συμπληρωσω επισης για το luigis mansion οτι απλα εισαι με ενα χαμογελο οσο παιζεις.

Τωρα να πω και την κακια μου λογου ημερας....Ηταν που θα αλλαζε τo gaming o kojima με το death stranding εε???

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό bt ακουστικό για τηλεόραση; Το θέλω και για το ps4 και για docked switch.

Με ενδιαφέρει να είναι πολύ δυνατό καθότι με λες και κουφό :lol: !!!

απο game.co όποιος εχει πάρει, πόσο καιρό του έκανε περίπου να έρθει? επίσης, μήπως ήρθε κανενός το luigi? (εχει 2 μέρες περίπου που έχει φύγει το δικό μου και ειναι 1η φορά που πήρα απο το game). (για παράδειγμα απο το άλλο site στην αγγλια που ψωνίζουμε είναι στάνταρ ότι έρχεται σε 6 μέρες απο την ημέρα που κάνει dispatch)

1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Το Luigi's Mansion 3 έχει πραγματικά απίστευτο τεχνικό τομέα. Με εντυπωσίασε πιο πολύ και από το port του Witcher... 

Ειλικρινά μοιάζει με PS4 παιχνίδι. Διαδραστικότητα περιβάλλοντος, αντανακλάσεις, εφέ, φωτισμοί, δυναμικές σκιές, ωραίοι shaders... Όλο το πακέτο.

Φυσικά είναι 30fps που μπορεί να πέσει και λίγο χαμηλότερα σε κάποιες περιπτώσεις αλλά γι αυτό που προσφέρει οπτικά, είναι νομίζω δίκαιος περιορισμός.

Tα fps δεν ειναι θέμα σε εναν τέτοιο τίτλο. Επίσης drops δεν μου έχουν γινει αντιληπτά.

Πιο πολύ με ενοχλεί που αργεί το ασανσερ να πάει απο τον ένα όροφο στον επόμενο. Θεωρητικά εκει κάνει loading και ας μην το δείχνει.

Για τα γραφικά συμφωνούμε, είναι μαγευτικά, που να προχωρήσεις σε ορόφους γεμάτους με δέντρα και ψηλά χορτάρια, νομίζεις οτι εχει PhysX.

• Like 1

26 λεπτά πριν, chill είπε

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό bt ακουστικό για τηλεόραση; Το θέλω και για το ps4 και για docked switch.

off topic το σχόλιό μου: παιδιά, προσοχή με την ένταση στα ακουστικά, καταστρέφονται άπαξ και δια παντός τα αυτιά...

• Like 2

• Moderators
4 minutes ago, MetalPrime said:

off topic το σχόλιό μου: παιδιά, προσοχή με την ένταση στα ακουστικά, καταστρέφονται άπαξ και δια παντός τα αυτιά...

Αυτό ήθελα να πω κι εγώ, ποτέ δυνατά την ένταση στα ακουστικά, δεν υπάρχει επιστροφή μετά. 

• Like 1

17 λεπτά πριν, MetalPrime είπε

12 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αυτό ήθελα να πω κι εγώ, ποτέ δυνατά την ένταση στα ακουστικά, δεν υπάρχει επιστροφή μετά. 

Η δική μου κουφαμάρα δεν έχει σχέση με την ένταση.....έχει συμβεί από φάρμακο οπότε προτείνετε ελεύθερα κάτι δυνατό!

51 minutes ago, chill said:

εγω εχω το SONY Gold που δεν ειναι ΒΤ αλλα το dongle παιζει στο PS4 στο Switch και στο Mac μου αρα πολυ χαρουμενος.

Είδα κάτι βίντεο και διάβασα και κάτι review για το ring fit adventure. Μου φαίνεται καλό και για τον μικρό (χαλάει ο καιρός έρχεται χειμώνας και η πλατεία θα είναι δύσκολη πλέον) αλλά και για μένα. Απλά νομίζω είναι λίγο ακριβό. Ίσως το φέρει ο άγιος Βασίλης 😉😉😉.

Υ.Γ : Εστειλα για δεύτερη φορά και τα joy cons για φτιαξιμο, ήδη είναι στην cd media και σε καμιά βδομάδα πάνω κάτω θα επιστρέψουν. Αν ξαναρχίσουν όμως το drift από γεναρη και μετα που τελειώνει η εγγύηση, θα πρέπει να τα πληρώνουμε, για κάτι που δεν ευθύνεται ο παίχτης. Έπρεπε να τεσταριστουν καλύτερα από την νιντεντο, πριν τα βγάλει. Τελοσπαντων .

• Like 2

5 λεπτά πριν, anarchy79 είπε

Είδα κάτι βίντεο και διάβασα και κάτι review για το ring fit adventure. Μου φαίνεται καλό και για τον μικρό (χαλάει ο καιρός έρχεται χειμώνας και η πλατεία θα είναι δύσκολη πλέον) αλλά και για μένα. Απλά νομίζω είναι λίγο ακριβό. Ίσως το φέρει ο άγιος Βασίλης 😉😉😉

πονηρούλη ;)  συμφορουμίτης ο παππούς του μικρού σου;

πέρα απ τη πλάκα όμως, με ιντριγκάρεις, θα το τσεκάρω και εγώ, θενξ!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...