Prospector8 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 2m switch lite λεει πουληθηκαν σε 11μερες λολ. 41m Ολα μαζι και ακομα δεν εκλεισε ουσιαστικα και ο 3ος χρονος ενω παραλληλα ερχονται Χριστουγεννα.. Easiest 50m Switches of their life 4
RedAlert539 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Prospector8 είπε 2m switch lite λεει πουληθηκαν σε 11μερες λολ. 41m Ολα μαζι και ακομα δεν εκλεισε ουσιαστικα και ο 3ος χρονος ενω παραλληλα ερχονται Χριστουγεννα.. Easiest 50m Switches of their life Και μαζί με τα χριστούγεννα και Pokemon το οποίο είναι ΤΟ system seller. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2019 από RedAlert539 4
Prospector8 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Eδω εκανε 11m το Pokemon Lets Go.Ο χαμος εχει να γινει, ειδικα αμα παιχτουνε νεα combo κονσολα+παιχνιδι... To αλλο που με συγκλονισε ειναι οτι το Smash εκανε περισσότερες πωλησεις απο το Odyssey. Ζουμε μεγαλες στιγμες. 2
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Παιζει μεγαλο ρολο το online κομματι(γιατι προφανως δεν θα βαλεις συνδρομη για να παιξεις το Zelda).
aris1986 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Η Nintendo και σε ένα χαρτί να ζωγραφίσει τον Μάριο θα πουλήσει πιο πολύ από το PSP και τι άλλο υπήρχε τότε. Λογικά είναι τα νούμερα.
Mistwalker Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Σαν να έπεσε ένα copy paste από την razer.Τα χρεώνουν 120€ και δεν προσφερουν τίποτα extra μονάχα bluetooth.Συνδέονται πάνω στο κινητό σε 4 συγκεκριμένες συσκευές και όλα τα υπόλοιπα κινητά μονάχα με grip. Μ'αρεσει που ο κοσμος παραπονιόταν για τα joycon και τα έλεγαν πανάκριβα στα 60€ που εχουν τα πάντα μεσα.
primeragt Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2019 38 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Μ'αρεσει που ο κοσμος παραπονιόταν για τα joycon και τα έλεγαν πανάκριβα στα 60€ που εχουν τα πάντα μεσα. Iσως γιατι αρχικα ειχαν 80Ε και 70Ε το pro controller οταν τα αντιστοιχα στα twins ειχαν 50-55Ε?
logistoulis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Fulgore είπε Παιζει μεγαλο ρολο το online κομματι(γιατι προφανως δεν θα βαλεις συνδρομη για να παιξεις το Zelda). Με αφορμή το on-line.. Σήμερα είχα πάει να αραξω στην αδερφή και αφού αυτοκτόνησα να ακούω για δουλειά (συνάδελφος) έβγαλα το switch μου να παίζω και να κάνω ότι ακούω Φυσικά το wifi του σπιτιού της *** οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω μεσω 4g (κινητό hotspot) να παίξω smash και ήταν τέλειο, μου έκανε εντύπωση γιατί με το παλιό μου κινητό που είχα δοκιμάσει δεν είχα δει φοβερά πράγματα, βασικά δεν με άφηνε να συνδεθώ ίσως επειδή δεν είχα φοβερό σήμα ποιος ξέρει; Με φουλ σήμα ήταν πάρα πολύ καλή η απόκριση του παιχνιδιού, χάλασα γύρω στα 150MB όσο έπαιξα ( δεν θυμάμαι χρόνο πήγα την μπαταρία στο 70%) Γενικά η συνδρομή της Nintendo ειναι η μόνη που θα πιάσει τα λεφτά της σε σχέση με όσες άλλες έχω πληρώσει τα καλύτερα 5€ που ξόδεψα ποτέ 8 ώρες πριν, Prospector8 είπε Eδω εκανε 11m το Pokemon Lets Go.Ο χαμος εχει να γινει, ειδικα αμα παιχτουνε νεα combo κονσολα+παιχνιδι... To αλλο που με συγκλονισε ειναι οτι το Smash εκανε περισσότερες πωλησεις απο το Odyssey. Ζουμε μεγαλες στιγμες. Καθόλου να μη σε συγκλονίζει, είναι το καλύτερο παιχνίδι που υπάρχει 1
Bourdoulas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Σαν να έπεσε ένα copy paste από την razer.Τα χρεώνουν 120€ και δεν προσφερουν τίποτα extra μονάχα bluetooth.Συνδέονται πάνω στο κινητό σε 4 συγκεκριμένες συσκευές και όλα τα υπόλοιπα κινητά μονάχα με grip. Μ'αρεσει που ο κοσμος παραπονιόταν για τα joycon και τα έλεγαν πανάκριβα στα 60€ που εχουν τα πάντα μεσα. Όντως έχουν τα πάντα μέσα και μπόνους το drift. Επειδή η συγκεκριμένη εταιρεία χρεώνει 120 ευρώ τα δικά της δεν σημαίνει ότι τα 80 ευρώ που χρέωνε η Nintendo ήταν λογική τιμή. 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Μου ηρθε ειδοποιηση οτι εφυγε η παραγγελια απο Game(5-11μερες γραφει).Για να δουμε.
Mistwalker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Να πουμε ότι στο pro controller δεν δικαιολογουνται τα 20€ πανω από τα απλα twins controllers(official τιμές πάντα)να συμφωνησω. Στην περίπτωση τον joycon όπου λάθος έγραψα πριν 60€ γιατι 90€ κάνουν official πακετο(και ναι θα τα ήθελα πιο φθηνά),αλλά σε αυτό το στυλ μοχλόν η τιμή παιζει εκεί γύρω και για την τεχνολογία που έχουν μέσα τα joycon μπορώ να την ανεχτω και ακόμα περισσότερο σε σύγκριση με τα παρόμοια controller τον gaming smartphone. Τωρα αν πούμε για το σύστημα που έχουν να πουλανε το ενα joycon στα 60 και σε ψιλοαναγκασουν να δώσεις αλλά 30 για να πάρεις το πακέτο σαν καλύτερη αγορά δεν μου αρέσει καθόλου.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Mistwalker said: Να πουμε ότι στο pro controller δεν δικαιολογουνται τα 20€ πανω από τα απλα twins controllers(official τιμές πάντα)να συμφωνησω. Στο Pro Controller είναι που δικαιολογούνται τα €20 παραπάνω από το PS4 gamepad. Ή για την ακρίβεια, το PS4 gamepad θα έπρεπε να είναι φθηνότερο από οτιδήποτε άλλο στην αγορά μιας και: Έχει γυροσκόπιο και touchpad που δεν χρησιμοποιούνται από σχεδόν κανέναν τίτλο. Από την άλλη, το gyro του Pro Controller είναι απαραίτητο για πληθώρα τίτλων. Το PS4 gamepad έχει κρυφά έξοδα! Πρέπει να δώσεις κι ένα δεκάρικο για επαύξηση μπαταρίας αν θες να βγάζεις game session μεγαλύτερο από 5 ώρες. Το Χ1 gamepad δεν μπορώ να το βάλω στη σύγκριση, μιας και ναι μεν μιλάμε για το εργονομικότερο gamepad ever, αλλά δεν έχει gyro controls για να συγκριθεί με τα άλλα. Από την άλλη αν η MS στο Χ2 προσθέσει και gyro, τα υπόλοιπα gamepads θα γίνουν obsolete με συνοπτικές διαδικασίες. 10 hours ago, Prospector8 said: 2m switch lite λεει πουληθηκαν σε 11μερες λολ. 41m Ολα μαζι και ακομα δεν εκλεισε ουσιαστικα και ο 3ος χρονος ενω παραλληλα ερχονται Χριστουγεννα.. Easiest 50m Switches of their life Λες λίγα. Αν στο περσινό Q3 έδιωξαν 9,5m κονσόλες με το Smash, στο φετινό Q3 δεν πρόκειται να κάνουν shipped κάτω από 12-13m κομμάτια. Το οικονομικό έτος θα κλείσει πιο κοντά στα 60m παρά στα 50m. 13 hours ago, Snolly said: επίσης οι retail Κωτσόβολοι έχουν κάποιες φορές άλλες τιμές από ό,τι λέει το site τους. πχ το Site εδινε και το DK και το Odyssey στα 60 εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη και αυτό είναι τι πλήρωσα σε Κωτσο κατάστημα Συγγρού Ναι το ξέχασα αυτό, υπάρχει και αυτή η περίπτωση, ορισμένα καταστήματα στο retail τους έχουν άλλες τιμές από το eshop μερικές φορές, κατά βάση ο Κωτσόβολος και τα Mediamarkt το κάνουν αυτό. Αυτές οι δύο αλυσίδες βγάζουν και ράφια με ξεστοκάρισμα, ειδικά τα Mediamarkt στο ποτάμι ξεφορτώνονται αρκετό πράγμα από NSw games. Είχα πάρει Bomberman R για 20 ευρώ κάποια στιγμή, ενώ μέχρι και στο eshop δεν είχε πέσει κάτω από 27 ποτέ. 7 hours ago, Mistwalker said: Σαν να έπεσε ένα copy paste από την razer.Τα χρεώνουν 120€ και δεν προσφερουν τίποτα extra μονάχα bluetooth.Συνδέονται πάνω στο κινητό σε 4 συγκεκριμένες συσκευές και όλα τα υπόλοιπα κινητά μονάχα με grip. Μ'αρεσει που ο κοσμος παραπονιόταν για τα joycon και τα έλεγαν πανάκριβα στα 60€ που εχουν τα πάντα μεσα. λολ Είχα κάνει πρόταση σε αυτόν τον τύπο, αν μπορούσε να μου φτιάξει κάτι αντίστοιχο, rails που να κουμπώνουν στα πλάγια του κινητού τα joycons. Τελικά το σκέφτηκε κι άλλος! €120 νομίζω είναι καλά πάντως, για Razer μιλάμε, θα περίμενα τουλάχιστον ένα 200άρι. Το καθένα. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από Malthador 1
mansa2k Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για όσους ενδιαφέρονται η παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων από την Ν και το twitter του David Gibson για μια πρώτη ματιά στις ερωτοαπαντήσεις που προέκυψαν μετέπειτα από τους μετόχους, τις οποίες θα τις ανεβάσει στις επόμενες μέρες η Ν. Κάποια σημεία: -Το Lite δεν είχε αρνητική επίπτωση στις πωλήσεις του κλασσικού μοντέλου, δημιούργησε το δικό του κοινό για την ώρα. -Συγκριτικά με το κλασσικό μεγαλύτερη δυναμική του Lite ως προς το γυναικείο φύλο και επίσης το Lite αποφέρει τα ίδια κέρδη στην Ν. -Το 43% των αρχικών κατόχων του Lite είναι ήδη κάτοχοι του κλασσικού. *Αυτό λογικά θα οδηγήσει σε πτώση/διατήρηση της αναλογίας μακροπρόθεσμα όπως επιπρόσθετα η κυκλοφορία limited Lite Edition (βλέπε Pokemon SS). -Πλάνα για το Lite είναι να το πλαισιώσουν με τίτλους που ταιριάζουν και με βάση μια πρόσφατη δήλωση του Furukawa αναφέρονται σε παιχνίδια του 3DS. Αυτό δεν ξέρω κατά πόσο θετικό είναι... -H N ανέφερε τα πασιφανές, υπήρξε μια πληθώρα τίτλων κατά το πρώτο εξάμηνο που οδήγησε σε μια καλύτερη πορεία το hardware. Ας ανοίξουν τα στραβά τους επιτέλους και να βρουν τρόπους να αυξήσουν την παραγωγικότητα τους σε software. -Το FE: TH είχε το καλύτερο ξεκίνημα από οποιοδήποτε άλλο τίτλο της σειράς. Προσωπικά περίμενα περισσότερα λόγω της επιτυχημένης mobile έκδοσης αλλά υπάρχει και το season pass. -Το Ring Fit Adventures έχει θετική απήχηση. Σε μια πρώτη ματιά οι κάτοχοι κυμαίνονται σε ηλικίες 20~30 ετών με υψηλή απήχηση στο γυναικείο φύλο. *Στο twitch πάντως το RFA έχει steaming κυρίως από Κορέα, Κίνα και Ιαπωνία και έντονη παρουσίαση από το γυναικείο φύλο. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2019 από mansa2k 5
Ren_of_Heavens Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 mansa2k ξέρω ότι δεν αφορά το θέμα με το Switch αλλά αν είναι εύκολο θα ήθελα να μάθω πόσο ήταν το software tie ratio του Wii(πως το λένε ακριβώς δεν ξέρω). Είμαι περίεργος να μάθω πόσα games πωλούνταν ανα κονσόλα κυρίως λόγω της casualίστικης και gimmick λογικής που του είχε προσάψει τότε το ευρύ κοινό.
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2019 9 minutes ago, Ren_of_Heavens said: mansa2k ξέρω ότι δεν αφορά το θέμα με το Switch αλλά αν είναι εύκολο θα ήθελα να μάθω πόσο ήταν το software tie ratio του Wii(πως το λένε ακριβώς δεν ξέρω). Είμαι περίεργος να μάθω πόσα games πωλούνταν ανα κονσόλα κυρίως λόγω της casualίστικης και gimmick λογικής που του είχε προσάψει τότε το ευρύ κοινό. Εδώ κοιτάς. 9 και κάτι ψιλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις