Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ στο στρατό είχα φοριαμο το ιχ μου, οπότε δεν ανησυχούσα

Και στα τελειώματα που έφερνα όλο και περισσότερα πράγματα που ήμασταν όλοι γνωστοί ήταν οκ 

Αλλά στην αρχή ούτε για πλάκα

• Like 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 minutes ago, fou said:

Γεια σας και απο μενα! Καινουργιος κατοχος Switch λογο παιδιων. Εχω δυο 8χρονες και μαζεψαν λεφτα και το πηραν (με τις ευλογιες μου βεβαια, αλλο που δεν ηθελα). Ειχαν και οι δυο 2ds, αλλα ο πραγματικος λογος που λατρεψαμε ολοι την Nintendo ειναι το 3d mario world του Wii U που το παιζουμε εδω και 3+ χρονια στον CEMU. Εγω δεν εχω παιδικο background με την Ninty αλλα τωρα με τα παιδια εχω εκτιμησει τα παιχνιδια της. Το ζορι της υποθεσης ειναι οι τιμες των παιχνιδιων που δε λενε να πεσουν. Εσεις με την εμπειρια σας πως το βλεπεται; Σε εκπτωσεις (τωρα που ερχεται το Black Friday) και στα Χριστουγεννα, υπαρχει περιπτωση να δουμε καμμια εκπτωση σε 1st παρτυ τιτλους. Εχουμε παρει μονο το Super Mario Maker 2 και ετοιμαζομαστε για κανα 2 ακομα τιτλους μεχρι τα χριστουγεννα (Yoshi, Snipperclips, Odyssey, MK8 κτλ). Επισης οποιος θελει ας μου κανει καμμια προταση για coop για τις μικρες (καλο θα ηταν για 3-4 ατομα),  κατι απο το store που δεν το εχω παρει χαμπαρι. Ευχαριστω!

Προσφορές σε 1st party θα δεις σε τρεις περιπτώσεις:

1. Στην Black Friday και 2-3 φορές μέσα στη χρονιά παίζει στις μεγάλες αλυσίδες 20% επιστροφή με κάρτες Eurobank, με Yellows κοκ. Δεν είναι έκπτωση, αλλά δεν είναι και αμελητέο στα 5 games να παίρνεις ένα δώρο.
  2. Όταν θα βγάλει η Nintendo batch με Selects. Το κάνει κάθε φορά εδώ και 25 χρόνια, θεωρώ ότι προς το τέλος του 2020 θα το κάνει και για το NSw.
  3. Στις εκπτώσεις που παίζουν κάθε τόσο στο eshop. Έχει παίξει για παράδειγμα το Arms και το Splatoon 2 για 30 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Κατά τ' άλλα τσεκάρεις μεταχειρισμένα και Αφρική, τίποτα περισσότερο.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δυστηχως περαν απο τις γιορτες καλη ωρα οπως τωρα τελος του χρονου,την υπολοιπη χρονια οι προσφορες εμφανιζονται σε ακυρες στιγμες(πχ Γερμανος και smashbros στα 40ευρω)και απο Ελλαδα και απο εξωτερικο(Amazon Γερμανιας πριν κατι μηνες που εδινε 5παιχνιδια στα 150ευρω)

Οι αγγελιες(περαν απο συλλεκτικες εκδοσεις προφανως)ειναι πιο''αξιοπιστες''ας το πουμε στο κομματι των χαμηλοτερων τιμων.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ο Κώτσος και Γερμανός όποτε το θυμηθούν κάνουν προσφορές στα Switch games :D 

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν τεραστια δυναμικη τα exclusives(πολλες πωλησεις κοινως)γιαυτο.

Απο την αλλη γενικα οι τιτλοι 3ων εταιρειων δεν φαινεται να πουλανε καλα στο μηχανημα.

Περαν απο το Hollow Knight,το octopath traveller και κανα δυο παιχνιδια ακομα,δεν εχω δει αλλες εταιρειες να ανακοινωνουν πωλησεις παιχνιδιων(πχ θα ηθελα να δω τα Cuphead και ori πως πουλανε στο Switch).

Επισης βλεποντας τα παραπανω πιο καλοπουλημενα παιχνιδια βλεπω οτι παλι καποια exclusives τυπου Donkey Kong,Bayonetta,astral chain(αν και ειναι νωρις για αυτο)δεν εχουν πουλησει αναλογα δυστηχως.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, GeorgeMan said:

Καλά ο Κώτσος και Γερμανός όποτε το θυμηθούν κάνουν προσφορές στα Switch games :D 

επίσης οι retail Κωτσόβολοι έχουν κάποιες φορές άλλες τιμές από ό,τι λέει το site τους. πχ το Site εδινε και το DK και το Odyssey στα 60 εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη και αυτό είναι τι πλήρωσα σε Κωτσο κατάστημα ΣυγγρούCapture.PNG.59e4fd7b47a674256810a1552de0bb4a.PNG

Επεξ/σία από Snolly
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Snolly said:

επίσης οι retail Κωτσόβολοι έχουν κάποιες φορές άλλες τιμές από ό,τι λέει το site τους. πχ το Site εδινε και το DK και το Odyssey στα 60 εκεινη την συγκεκριμενη στιγμη και αυτό είναι τι πλήρωσα σε Κωτσο κατάστημα ΣυγγρούCapture.PNG.59e4fd7b47a674256810a1552de0bb4a.PNG

Γιατί νομίζεις ότι τα αποθέματα στέκουν; Ή όταν κάνεις μια παραγγελία για παραλαβή από το κατάστημα όταν σου πουν υπάρχουν ελάτε, υπάρχουν όντως; Η δική μου εμπειρία είναι πως πιο ανοργάνωτο μαγαζάκι δεν υπάρχει. Και φυσικά ούτε cent μετά από 2-3 απανωτές απογοητεύσεις. Χίλιες φορές απ' έξω και με 10ευρα μεταφορικά. Αυτοί τα αξίζουν.

Δημοσ.
3 minutes ago, GeorgeMan said:

Γιατί νομίζεις ότι τα αποθέματα στέκουν; Ή όταν κάνεις μια παραγγελία για παραλαβή από το κατάστημα όταν σου πουν υπάρχουν ελάτε, υπάρχουν όντως; Η δική μου εμπειρία είναι πως πιο ανοργάνωτο μαγαζάκι δεν υπάρχει. Και φυσικά ούτε cent μετά από 2-3 απανωτές απογοητεύσεις. Χίλιες φορές απ' έξω και με 10ευρα μεταφορικά. Αυτοί τα αξίζουν.

καλα εμενα δε με χαλασε που μπηκα στο μαγαζι να παραλαβω το switch και βρηκα τα games σε πολυ καλες τιμες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εχουν τεραστια δυναμικη τα exclusives(πολλες πωλησεις κοινως)γιαυτο.

Απο την αλλη γενικα οι τιτλοι 3ων εταιρειων δεν φαινεται να πουλανε καλα στο μηχανημα.

Περαν απο το Hollow Knight,το octopath traveller και κανα δυο παιχνιδια ακομα,δεν εχω δει αλλες εταιρειες να ανακοινωνουν πωλησεις παιχνιδιων(πχ θα ηθελα να δω τα Cuphead και ori πως πουλανε στο Switch).

Επισης βλεποντας τα παραπανω πιο καλοπουλημενα παιχνιδια βλεπω οτι παλι καποια exclusives τυπου Donkey Kong,Bayonetta,astral chain(αν και ειναι νωρις για αυτο)δεν εχουν πουλησει αναλογα δυστηχως.

Και καμία κασετουλα για ori και cuphead δεν θα μας χαλαγε. 😅

Δημοσ.
22 ώρες πριν, mansa2k είπε

Το ακριβώς αντίθετο ισχύει, η δυναμική του MK8D και της σειράς γενικότερα είναι που ανοίγει τον δρόμο για την επιστροφή του DKR.

Πέρα από βασικά και προφανή πράγματα που αντιλαμβάνομαι είμαι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλάει για επιχειρηματικές στρατηγικές, πλάνα και ελιγμούς. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες και συνήθως έτσι λειτουργεί νομίζω. Απλά το MK8D μου δίνει την αίσθηση της εξαίρεσης που μονοπωλεί.

7 ώρες πριν, mansa2k είπε

FY19Q2

fy20q2.png.c9e73e953b7eb781c72227ef7e7d1162.png

Μόνο καλά αποτελέσματα για τη Ν με μια δυναμική που φαίνεται θα οδηγήσει το Q3 των γιορτών να είναι το καλύτερο τρίμηνο του Switch με αρκετά πάνω από 10 εκ. πωλήσεις σε κονσόλες. Κάτι κάνει καλά μέσα σε μια εξαιρετική συγκυρία παράλληλα όμως δεν "τιμωρείται" για τις παθογένειες που συζητάμε και έτσι γίνεται ακόμα πιο δυσκίνητη. Παρ' όλα αυτά δεν είναι και λίγο ότι σε βάθος κάτω του ενός χρόνου θα ξεπεράσει τις πρώτες της κονσόλες NES και SNES. Κάτι που δεν έχω καταλάβει, το NSW Software (total 246.010.000) σε τι αναφέρεται, σε όλες τις πωλήσεις έβερ physical και digital;

4 ώρες πριν, Malthador είπε

οι περισσότεροι owners βλέπουν το NSw πιο πολύ σαν home console, παρά σαν handheld.

Χωρίς να έχω αρκετά στοιχεία, αλλά σύμφωνα με κάποια μικρά poll όπως αυτό και τη γενικότερη αίσθηση που παίρνω διάσπαρτα στο ίντερνετ, η χρήση του Switch φαίνεται να είναι μοιρασμένη στη μέση σχεδόν, άντε 40%-60% προς τη μία κατεύθυνση. Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι και οι πιο αμετακίνητοι "νικήθηκαν", όπως κι εγώ. Δεν είχα ποτέ handheld (πέρα από κάτι μήνες που είχα ένα GBC κάπου στο 2002) και πήρα το Switch μόνο για dock. Όμως από τη μία η ανάγκη λόγο περιορισμένου χρόνου με τη δουλειά και από την άλλη ότι ανακάλυψα να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και ελκυστικό στο handheld gaming με έφεραν σε μια απροσδόκητη έκπληξη. Για μένα μοιράστηκε 50-50 handheld και dock σχεδόν αυτόματα. Θέλω και θα απολαύσω το Zelda BotW στη μεγάλη οθόνη μα δεν θα ψυχαναγκαστώ όταν περάσω μερικά shrines στο χέρι. Ακόμα μου κάνει εντύπωση, η υβριδικότητα νίκησε.

33 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Για τις όχι και τόσο υψηλές πωλήσεις των DKTF και Bayonetta 1/2 ίσως να παίζει και ρόλο ότι πρωτοβγήκαν το 2014 στο Wii U. Βέβαια και το NSMBU βγήκε το 2012 και στη Deluxe έκδοση του Switch έχει πουλήσει ήδη σχεδόν 5 εκατομμύρια μα φέρει και το βαρύγδουπο όνομα Mario.

• Like 2
Δημοσ.

Εμένα πάντως το switch είναι 90/10 υπέρ του φορητού. Σπάνια θα παίξω docked ή κανένα mario kart με τις κόρες ή zelda και ως εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα η χρήση είναι 95% docked και 5% χέρι. Και επειδή καμιά φορά δε θέλω να κρατάω την κεντρική τηλεόραση του σπιτιού δεσμευσμένη πήρα ακόμα ένα dock και το εχω και σε δεύτερη. Δηλαδή μέσα στο σπίτι όταν υπάρχουν μεγάλες οθόνες μου φαίνεται πολύ χαζό να παίζω στο χέρι. γούστα βέβαια είναι αυτά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

1.Πέρα από βασικά και προφανή πράγματα που αντιλαμβάνομαι είμαι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλάει για επιχειρηματικές στρατηγικές, πλάνα και ελιγμούς. Δεν διαφωνώ σε αυτό που λες και συνήθως έτσι λειτουργεί νομίζω. Απλά το MK8D μου δίνει την αίσθηση της εξαίρεσης που μονοπωλεί.

2.Μόνο καλά αποτελέσματα για τη Ν με μια δυναμική που φαίνεται θα οδηγήσει το Q3 των γιορτών να είναι το καλύτερο τρίμηνο του Switch με αρκετά πάνω από 10 εκ. πωλήσεις σε κονσόλες. Κάτι κάνει καλά μέσα σε μια εξαιρετική συγκυρία παράλληλα όμως δεν "τιμωρείται" για τις παθογένειες που συζητάμε και έτσι γίνεται ακόμα πιο δυσκίνητη. Παρ' όλα αυτά δεν είναι και λίγο ότι σε βάθος κάτω του ενός χρόνου θα ξεπεράσει τις πρώτες της κονσόλες NES και SNES. Κάτι που δεν έχω καταλάβει, το NSW Software (total 246.010.000) σε τι αναφέρεται, σε όλες τις πωλήσεις έβερ physical και digital;

3. Χωρίς να έχω αρκετά στοιχεία, αλλά σύμφωνα με κάποια μικρά poll όπως αυτό και τη γενικότερη αίσθηση που παίρνω διάσπαρτα στο ίντερνετ, η χρήση του Switch φαίνεται να είναι μοιρασμένη στη μέση σχεδόν, άντε 40%-60% προς τη μία κατεύθυνση. Η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι και οι πιο αμετακίνητοι "νικήθηκαν", όπως κι εγώ. Δεν είχα ποτέ handheld (πέρα από κάτι μήνες που είχα ένα GBC κάπου στο 2002) και πήρα το Switch μόνο για dock. Όμως από τη μία η ανάγκη λόγο περιορισμένου χρόνου με τη δουλειά και από την άλλη ότι ανακάλυψα να υπάρχει κάτι ιδιαίτερο και ελκυστικό στο handheld gaming με έφεραν σε μια απροσδόκητη έκπληξη. Για μένα μοιράστηκε 50-50 handheld και dock σχεδόν αυτόματα. Θέλω και θα απολαύσω το Zelda BotW στη μεγάλη οθόνη μα δεν θα ψυχαναγκαστώ όταν περάσω μερικά shrines στο χέρι. Ακόμα μου κάνει εντύπωση, η υβριδικότητα νίκησε.

Για τις όχι και τόσο υψηλές πωλήσεις των DKTF και Bayonetta 1/2 ίσως να παίζει και ρόλο ότι πρωτοβγήκαν το 2014 στο Wii U. Βέβαια και το NSMBU βγήκε το 2012 και στη Deluxe έκδοση του Switch έχει πουλήσει ήδη σχεδόν 5 εκατομμύρια μα φέρει και το βαρύγδουπο όνομα Mario.

1.Δεν έχω κάποια γνώση σε επιχειρηματικά πλάνα, απλά είχα ασχοληθεί έντονα παλιότερα όσο αφορά τα οικονομικά αποτελέσματα εταιριών της βιομηχανίας σε Δύση και Ανατολή. Κάποια στιγμή σταμάτησα γιατί ήταν χρονοβόρο και εστίασα στα νούμερα της Ν.

2. Ακριβώς, είναι τα συνολικά νούμερα που δίνει η Ν σχετικά με το software, ουσιαστικά είναι το άθροισμα των Quarter της συγκεκριμένης στήλης. Για αυτό την πλαισίωσα με μπλε χρώμα γιατί είναι το σύνολο όσων (ανά στήλη) αναφέρονται στην πρώτη επίσης μπλε γραμμή. 

3. Γενικότερα η αναλογία για την οποία έγινε λόγος παραπάνω δεν προσδιορίζει τον τρόπο χρήσης αλλά βασιζόμενη σε αυτήν έγινε σύγκριση σε σχέση με την αντίστοιχη αναλογία (τίτλοι ανά σύστημα) των φορητών και οικιακών συστημάτων της Ν. Αυτήν την στιγμή η αναλογία του NSW είναι στο 5,9 επομένως κατατάσσεται στα φορητά για λόγους που ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα.  
Με την ευκαιρία υποθέτω πως τα φορητά είχαν πάντα μικρότερη αναλογία παρά την μεγαλύτερη δυναμική τους εξαιτίας των πολλαπλών και limited εκδόσεων. Φαίνεται πως αρκετές κατέληξαν στα ράφια/βιτρίνες με τα ανάλογα αποτελέσματα στην αναλογία.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...