Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με το Tie-Ratio της κονσόλας, στο 5.90 το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό των τωρινών twins. Παραδοσιακά τα φορητά κινούνταν κοντά στο 3.50 - 4.00 πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι owners βλέπουν το NSw πιο πολύ σαν home console, παρά σαν handheld.

Βασικά όσο αφορά την Ν τα οικιακά της συστήματα υπερέχουν σε αναλογία και κυμαίνονται κάπου στους 7~9 τίτλους με καλύτερο το Nintendo GameCube. Τα φορητά κυμαίνονται στους 4~6 τίτλους με καλύτερο το Nintendo DS. Ουσιαστικά το NSW θα κινηθεί προς το 6,5 κάτι που επαληθεύσει την υβριδικότητα του, προς το παρόν είναι περισσότερο φορητό.
*Η αναλογία στο ps4 είναι στο 10 (PS4 LTD : 102.8m / Software LTD (minimum) : > 1.067 billion games sold).

Edit: Αλλαγές στο κείμενο.

Επεξ/σία από mansa2k
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν έχει νόημα η σύγκριση με τις άλλες δύο κονσόλες που έχουν 4 χρόνια παραπάνω κυκλοφορίας , όλοι σχεδόν τις έχουμε περισσότερα χρόνια από το switch (ο καθένας με τους ρυθμούς του) και όλοι έχουμε περισσότερα παιχνίδια σε αυτές 

• Like 1

3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

δεν έχει νόημα η σύγκριση με τις άλλες δύο κονσόλες που έχουν 4 χρόνια παραπάνω κυκλοφορίας , όλοι σχεδόν τις έχουμε περισσότερα χρόνια από το switch (ο καθένας με τους ρυθμούς του) και όλοι έχουμε περισσότερα παιχνίδια σε αυτές 

Και μετά είμαι και εγώ που έχω στο PS4 6 παιχνίδια και στο switch 45. Εντάξει δεν είναι και τα 45 high profile αλλά μια 15άρα είναι σίγουρα high profile. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Απλά έκανα μια επισήμανση από μέρους μου γιατί ο Malthador έχει λανθασμένα δεδομένα. Από εκεί και πέρα μπορεί να γίνει σύγκριση ως προς το αντίστοιχο διάστημα. Σε hardware κινείται καλά αλλά δεν έχω ιδέα σχετικά με το software. Δεν περιμένω πάντως μακροπρόθεσμα να φτάσει το NSW σε αναλογία 10 με βάση τουλάχιστον τα τωρινά δεδομένα. Αν φτάσει ποτέ γύρω στο 8 το ξανασυζητάμε.

Επεξ/σία από mansa2k

3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγω προσωπικα το πηρα μονο για φορητο και για να παιξω φορητα καποια exclusives της ninty γενικα δεν ειμαι φαν του mobile gaming αλλα γουσταρω τρελα φορητες κονσολες. φαντασου οτι το dock ειναι μεσα στο κουτι γιατι δεν υπαρχει ελευθερο hdmi με nova/OTE TV/PS4 PRO/ XBOX ONE X. το μονο μεγαλο φαουλ της κονσολας ειναι η διαρκεια της μπαταριας

6 λεπτά πριν, lak10 είπε

εγω προσωπικα το πηρα μονο για φορητο και για να παιξω φορητα καποια exclusives της ninty γενικα δεν ειμαι φαν του mobile gaming αλλα γουσταρω τρελα φορητες κονσολες. φαντασου οτι το dock ειναι μεσα στο κουτι γιατι δεν υπαρχει ελευθερο hdmi με nova/OTE TV/PS4 PRO/ XBOX ONE X. το μονο μεγαλο φαουλ της κονσολας ειναι η διαρκεια της μπαταριας

hdmi splitter κ ησύχασες , έχω ένα με χειριστήριο κ το έχω συνδέσει κιόλας στο broadlink κ αλλάζω τις κονσόλες από εκεί 

3 λεπτά πριν, lysopaine είπε

hdmi splitter κ ησύχασες , έχω ένα με χειριστήριο κ το έχω συνδέσει κιόλας στο broadlink κ αλλάζω τις κονσόλες από εκεί 

θα το εχω κατα νου γιατι ωρα ομως το επιπλο της tv ειναι γεματο. παντως σαν φορητη κονσολα ειναι φανταστικο ειδικα ετσι οπως μου εκατσε το καλοκαιρι στα 248

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, lak10 είπε

κι εγώ είχα ξεμείνει από hdmi θύρες στην τιβι μου και πήρα για τις κονσόλες συγκεκριμένα (ps4/switch) ένα φθηνιάρη hama splitter από το eshop που δεν έκανε ούτε 10 ευρώ και εναλλάσσει την εικόνα περίφημα μεταξύ των 2 και ας χρειάζεται να πηγαίνω μέχρι εκεί να πατάω το διακοπτάκι

(αυτό πήρα, δουλεύει τέλεια με απλό ps4 & switch, δεν ξέρω για εκδόσεις/κονσόλες άνω του 1080p, αλλά για 1080p είναι άψογο, βάλτο μαζί με νοβα ξερωγώ και άσε τις τουμπανοκονσόλες μόνες τους στη θύρα τους https://www.e-shop.gr/hama-42553-hdmi-switcher-2x1-p-PER.755112 ) 

εγώ καραγουστάρω φορητότητα, ακόμα και μες στο σπίτι, πχ το dragon quest έχω ξενερώσει που το έχω σε pc γιατί παρά τα καλύτερα γραφικά δε μπορώ να το πάρω μέσα σε άλλο δωμάτιο να ξαπλώσω και να παίξω, από την άλλη και για λόγους άνεσης και αυτονομίας και συνολικού οπτικού αποτελέσματος αλλά και διπλού που παίζω με τη γυναίκα το dock μου είναι φουλ απαραίτητο 

δεν θα ήθελα να είναι μόνο φορητό και αυτή η υβδιδικότητα είναι και ο λόγος που καραγουστάρω το switch 

το να παίζεις στην τηλεοράση όμως με κανονικό χειριστήριο είναι άλλη φάση, κακώς δεν θες να έχεις και αυτή

και είναι πολύ απλή η διαδικασία να το βάζεις στο dock όπως κάνεις και με το ασύρματο τηλέφωνο, δεν θέλει καμιά προσπάθεια , κακώς χάνεις αυτή την εμπειρία ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια 

11 λεπτά πριν, lak10 είπε

θα το εχω κατα νου γιατι ωρα ομως το επιπλο της tv ειναι γεματο. παντως σαν φορητη κονσολα ειναι φανταστικο ειδικα ετσι οπως μου εκατσε το καλοκαιρι στα 248

σου έκανα πρόταση, φθηνή να μην ξοδευτείς , στο switch θα σε καλύψει με το παραπάνω 

39 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Και μετά είμαι και εγώ που έχω στο PS4 6 παιχνίδια και στο switch 45. Εντάξει δεν είναι και τα 45 high profile αλλά μια 15άρα είναι σίγουρα high profile. 

εντάξει μιλάμε για τη πλειοψηφία (που έχει άλλωστε ps4 και δεν έχει καν switch.. ) 

Επεξ/σία από logistoulis

έχουμε κανένα νεότερο όσο αφορά release date του Outer Worlds? 

Σκεφτόμουν πως αξίζει να το περιμένω να το πάρω για switch και να μη βιαστώ να το πάρω για PS4/PC μιας και έχω ντροπιαστικά τεράστιο backlog στο switch....

6 λεπτά πριν, MetalPrime είπε

μιας και έχω ντροπιαστικά τεράστιο backlog στο switch....

Νομίζω καλύτερα να αραξεις 

Εγώ πάντως δεσμεύτηκα να σταματήσω να αγοράζω παιχνίδια για όλο το υπόλοιπο '19 τουλάχιστον, δεν είναι λογική κατάσταση να παίρνεις πράγματα και να τα παίζεις μετά από αρκετούς μήνες στην καλύτερη

Τελείωσε αυτά που έχεις και ίσως πετύχεις και καλύτερες τιμές σε ο,τι πάρεις αργά

• Like 2

3 ώρες πριν, nkarafo είπε

Συμφωνώ! Και ο @anarchy79 έχει δίκιο. Και εγώ κάπου τότε μπήκα μέσα - ΕΣΟ 263. Κλέβανε πετσέτες, κάλτσες, παπούτσια, ότι θέλεις. Τώρα πιστεύω θα είναι ακόμη χειρότερα! Πάρτε ένα κινητό, power bank και αφήστε τις πολυτέλειες με Switch. Εδώ ένας είχε gameboy (το κλασικό), έπαιζαν διάφοροι και μετά μαθεύτηκε και του το κράτησαν στο αρχηγείο. Όταν πήρε άδεια, τότε το πήρε πάλι πίσω για να το αφήσει σπιτάκι του. 

Σχεδόν ίδια έσο 262 εγώ. Να σαι καλά  "σειρά"...

Γεια σας και απο μενα! Καινουργιος κατοχος Switch λογο παιδιων. Εχω δυο 8χρονες και μαζεψαν λεφτα και το πηραν (με τις ευλογιες μου βεβαια, αλλο που δεν ηθελα). Ειχαν και οι δυο 2ds, αλλα ο πραγματικος λογος που λατρεψαμε ολοι την Nintendo ειναι το 3d mario world του Wii U που το παιζουμε εδω και 3+ χρονια στον CEMU. Εγω δεν εχω παιδικο background με την Ninty αλλα τωρα με τα παιδια εχω εκτιμησει τα παιχνιδια της. Το ζορι της υποθεσης ειναι οι τιμες των παιχνιδιων που δε λενε να πεσουν. Εσεις με την εμπειρια σας πως το βλεπεται; Σε εκπτωσεις (τωρα που ερχεται το Black Friday) και στα Χριστουγεννα, υπαρχει περιπτωση να δουμε καμμια εκπτωση σε 1st παρτυ τιτλους. Εχουμε παρει μονο το Super Mario Maker 2 και ετοιμαζομαστε για κανα 2 ακομα τιτλους μεχρι τα χριστουγεννα (Yoshi, Snipperclips, Odyssey, MK8 κτλ). Επισης οποιος θελει ας μου κανει καμμια προταση για coop για τις μικρες (καλο θα ηταν για 3-4 ατομα),  κατι απο το store που δεν το εχω παρει χαμπαρι. Ευχαριστω!

3 hours ago, lysopaine said:

πάντως εγώ όταν πήγα στην μονάδα κ είδα ότι τα άτομα ήταν εντάξει κ είχαμε κ wifi πήρα μαζί μου το tablet κ αγόρασα κ το 2ds xl για να παίζω 

Συνεπώς θα πρότεινα πρώτα δες με τι άτομα θα είσαι μαζί κ στην συνέχεια πράτεις 

παιδιά αυτό. κι εγώ φαντάρος στη μονάδα στο διδυμότειχο ήμασταν 20 άτομα και δεν έπαιξε ποτέ ενδεχόμενο κλοπής. είχα ένα psp τότε και το παρατούσα πάνω στο κρεβάτι για να παίζει όποιος θέλει αν εγώ λείπω. στο τέλος όταν απολύθηκα το άφησα στους πιο νέους. παίζει μεγάλο ρόλο που θα πέσεις.

6 λεπτά πριν, fou είπε

Γεια σας και απο μενα! Καινουργιος κατοχος Switch λογο παιδιων. Εχω δυο 8χρονες και μαζεψαν λεφτα και το πηραν (με τις ευλογιες μου βεβαια, αλλο που δεν ηθελα). Ειχαν και οι δυο 2ds, αλλα ο πραγματικος λογος που λατρεψαμε ολοι την Nintendo ειναι το 3d mario world του Wii U που το παιζουμε εδω και 3+ χρονια στον CEMU. Εγω δεν εχω παιδικο background με την Ninty αλλα τωρα με τα παιδια εχω εκτιμησει τα παιχνιδια της. Το ζορι της υποθεσης ειναι οι τιμες των παιχνιδιων που δε λενε να πεσουν. Εσεις με την εμπειρια σας πως το βλεπεται; Σε εκπτωσεις (τωρα που ερχεται το Black Friday) και στα Χριστουγεννα, υπαρχει περιπτωση να δουμε καμμια εκπτωση σε 1st παρτυ τιτλους. Εχουμε παρει μονο το Super Mario Maker 2 και ετοιμαζομαστε για κανα 2 ακομα τιτλους μεχρι τα χριστουγεννα (Yoshi, Snipperclips, Odyssey, MK8 κτλ). Επισης οποιος θελει ας μου κανει καμμια προταση για coop για τις μικρες (καλο θα ηταν για 3-4 ατομα),  κατι απο το store που δεν το εχω παρει χαμπαρι. Ευχαριστω!

Φίλε μου ο γιος μου είναι σχεδόν 8 (γαμπρός, οπότε να βρούμε διαφορετικά παιχνίδια για να αλλάξουμε, 😂😂😂) και παίζουμε μερικά μαζί. Καλό είναι το Μάριο καρτ, αρκετές ώρες μαζί. Καλό και το Odyssey αν και για έναν παίχτη, όπως και τα ζελντα και σπλατουν. Για ομαδικό παιχνίδι θα έλεγα το Μάριο πάρτυ και το κιρμπυ. Όσο αφορά τις τιμές φαντάζομαι θα έχουν κάποια μικρή πτώση , κάνα 20-30 υπολογίζω εγώ. Μακάρι να έχουν παραπάνω.

Καλωσηρθες.

Μόλις τώρα, Snolly είπε

παιδιά αυτό. κι εγώ φαντάρος στη μονάδα στο διδυμότειχο ήμασταν 20 άτομα και δεν έπαιξε ποτέ ενδεχόμενο κλοπής. είχα ένα psp τότε και το παρατούσα πάνω στο κρεβάτι για να παίζει όποιος θέλει αν εγώ λείπω. στο τέλος όταν απολύθηκα το άφησα στους πιο νέους. παίζει μεγάλο ρόλο που θα πέσεις.

Δεν είναι αυτό. Παίζει ότι έχουν αλλάξει αρκετά τα γενόμενα στον στρατό. Άλλο το 1999 και άλλο το 2019 όπως φαίνεται και φαντάζομαι θα είναι και γενικά πιο χαλαρά τώρα, όχι όπως ένας στο νησί που μας σηκωνανε και τρέχαμε στην θάλασσα, πετάγαμε με ελικόπτερα, κάναμε πορείες 20+ χιλιόμετρα,. Δεκαήμερα σκοινακια και άλλα τετοια., Και ήμουν στρατό ξηράς . Τελοσπαντων .

• Thanks 1

• Moderators
2 hours ago, mansa2k said:

*Η αναλογία στο ps4 είναι στο 10 (PS4 LTD : 102.8m / Software LTD (minimum) : > 1.067 billion games sold).

Ok, θα πρέπει να μην ξαναπάρω στα σοβαρά το vgchartz.

Θξ, για την διόρθωση, δεν το γνώριζα.

31 minutes ago, Snolly said:

Κι εμείς το ίδιο στη Χίο. Εγώ είχα NDS, άλλοι είχαν PSP, άλλοι laptops. Ποτέ δεν έπαιξε ενδεχόμενο κλοπής, ίσα ίσα, τα δανείζαμε ο ένας στον άλλον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...