Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, non-serviam είπε

Δυστυχώς το θέμα τους είναι γενικό, και όχι μόνο τώρα. Σπαασμένο όσο δεν πάει το σαιτ. Να έχει παιχνίδι εδώ και δυο μήνες διαθέσιμο, και όταν πας να το βάλεις στο καλάθι να σου βγάζει σφάλμα "δεν είναι διαθέσιμο". 😅

Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι μεχρι και το email επιβεβαιωσης πηγε στα...ανεπιθυμητα 😂

Τελος δεν καταλαβαινω για ποιο λογο σου βαζουν με το ζορι να βαλεις αγγλικο κινητο τηλεφωνο απο την στιγμη που σου δινει ουτως ή αλλως την δυνατοτητα για να ριξεις παραγγελια εκτος Αγγλιας.

Δηλαδη αυτος ο οποιος θα παραγγειλει εκτος Αγγλιας,δεν θα βαλει ουτως ή αλλως fake κινητο?

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, non-serviam said:

@Malthador
Αυτό έψαχνες πριν λίγο καιρό;
https://www.amazon.fr/Baldurs-Gate-Enhanced-Collectors-Pack/dp/B07VBNK6X1

Θξ, αλλά όχι. Έψαχνα την Ultimate Edition, που τα έχει όλα μέσα. Το amazon βλέπω έχει μόνο τις επιμέρους CE's. Έχω βάλει μια παραγγελία από GAME με forwarder υπηρεσία και βλέπουμε. Άμα πετύχεις πουθενά την Ultimate σφύρα!

In other news, το GAME δεν πήρε την παραγγελία μου για το LM3, δεν με χρέωσε καν και δεν την βλέπω ούτε στο account μου. Και γαμώ τα sites μιλάμε.

Επεξ/σία από Malthador
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Malthador said:

Θξ, αλλά όχι. Έψαχνα την Ultimate Edition, που τα έχει όλα μέσα. Το amazon βλέπω έχει μόνο τις επιμέρους CE's. Έχω βάλει μια παραγγελία από GAME με forwarder υπηρεσία και βλέπουμε. Άμα πετύχεις πουθενά την Ultimate σφύρα!

Αλλαγή πλάνων. Εδώ για όποιον ενδιαφέρεται

Edit: Out of stock τωρα, το τελευταίο πρόλαβα μάλλον! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

FY19Q2

fy20q2.png.c9e73e953b7eb781c72227ef7e7d1162.png

Παρατηρήσεις που είχαν επισημανθεί σε προηγούμενες αναλύσεις και πλέον επαληθεύονται (ή όχι):
-To SSBU στέφτηκε και επισήμως ως το εμπορικότερο παιχνίδι της σειράς αφού ξεπέρασε ακόμα και το άθροισμα των SSBWiiU (5,37)+3DS (9,52) που αντιστοιχεί στα 14,89 εκατομμύρια. Από την στιγμή που ανακοινώθηκε και δεύτερο Season pass με χαρακτήρες αναμένεται και ανάλογη συνέχεια στις πωλήσεις. Πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση του τοπ10 αφού ξεπέρασε το SMO. Έχουν γραφτεί αρκετά θετικά σχόλια για τον Sakurai επομένως δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι για αυτήν την μεγάλη προσωπικότητα της βιομηχανίας.
-Το MK8D βρέθηκε στην τρίτη θέση των εμπορικότερων της σειράς ξεπερνώντας την έκδοση του 3DS (18,38 εκατομμύρια). Συνέχεια έχει η  δεύτερη θέση που κατέχει προς το παρόν (θα το προσπεράσει μεταξύ Q4 2019/Q1 2020) η έκδοση του DS (23,6 εκατομμύρια). Πλέον είναι προφανές πως το παιχνίδι θα φτάσει τα 30 εκατομμύρια πωλήσεις σε βάθος χρόνου. Πρώτη θέση είναι η έκδοση του Wii (37,24) που δύσκολα θα ξεπεραστεί αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.
- Για άλλη μια φορά MK8D και Pokemon SS θα είναι οι πρώτοι τίτλοι που θα ξεπεράσουν τα 20 εκατομμύρια σε πωλήσεις. Το MK8D κυμάνθηκε ελαφρώς χειρότερα σε σχέση με ότι περίμενα.
-Το BotW συνεχίζει ακάθεκτο. Τιτανοτεράστια επιτυχία για τα δεδομένα της σειράς. Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει ότι παιχνίδι Zelda θα καταφέρει να ξεπεράσει τίτλο Super Mario (Odyssey). Η κυκλοφορία του Link's Awakening λογικά θα του στοιχίσει σε πωλήσεις στην πορεία που αποτελούν έκπληξη οι πωλήσεις του αφού αντιστοιχούν σε μόλις 12 μέρες πωλήσεων.
-Τα SMO & Splatoon 2 συνεχίζουν πτωτικά σε σχέση με τα προηγούμενα τρίμηνα (οι λόγοι έχουν αναφερθεί σε παλιότερες αναλύσεις). Τελικά η αυξημένη δυναμική του hardware δεν είχε θετικά αποτελέσματα και δεν επηρέασε την πτώση των συγκεκριμένων τίτλων. 
-To SMP είχε καλή πορεία αλλά η ΝD Cube συνεχίζει να μην προσθέτει δύο τουλάχιστον επιπλέον boards που επιθυμούν οι κάτοχοι του παιχνιδιού.
-Στο επόμενο τρίμηνο αναμένεται το NSW να ξεπεράσει και τα νούμερα του Super Nes (49,1 εκατομμύρια) και κάπου στα μέσα προς τέλη του επόμενου το NES (61,91 εκατομμύρια).
-Το καλύτερο εξάμηνο οικονομικού έτους ως τώρα και θα συνεχίσει έτσι μέχρι και την ολοκλήρωση του FY όπως ήταν αναμενόμενο αφού όλες οι συγκυρίες είναι υπέρ του συστήματος. 

Νέες και γενικές παρατηρήσεις:
-Το LM3 περιμένω να ξεπεράσει τον προκάτοχο του κατά τουλάχιστον 20% που σημαίνει εφτά εκατομμύρια πωλήσεις σε βάθος χρόνου και βλέπουμε. Αν και είναι υπερβολικό δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φτάσει και τα δέκα εκατομμύρια μακροπρόθεσμα (ή μάλλον ελπίζω να φτάσει αυτά τα νούμερα) αφού η NLG έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Γενικώς περιμένω να είναι στις εκπλήξεις της χρονιάς. Αυτά να τα βλέπει ο Miyamoto και η παρέα του βάζοντας την σειρά στον πάγο για δώδεκα ολόκληρα χρόνια. Περί Donkey Kong Racing και Golden Sun τα έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα επομένως ας μην επαναλαμβάνομαι.
-Τα Super Mario Tennis Ace και 1-2 Switch βρέθηκαν εκτός δεκάδας. Στην θέση τους προστέθηκαν τα SMM2 και η έκπληξη LA τα οποία με την σειρά τους θα μας χαιρετήσουν με την κυκλοφορία των Pokemon SS και LM3. Αργότερα θα προστεθεί και το AC επομένως δεν θα έχουμε περαιτέρω αλλαγές στο τοπ10 για ένα αρκετό μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο επόμενος μεγάλος εμπορικός τίτλος που αναμένεται είναι το BotW2 και μέχρι τότε καληνύχτα. Στα οικονομικά τρίμηνα αναφέρονται μόνο οι τίτλοι που έχουν πουλήσει τουλάχιστον ένα εκατομμύριο στην διάρκεια που καλύπτουν και παράλληλα ενημερώνονται οι top10 εμπορικοί τίτλοι. Με λίγα λόγια θα πρέπει από το επόμενο οικονομικό έτος να περιμένουμε κύριο λόγο το Q4.
-Κατά τα άλλα φέτος είναι το οικονομικό έτος που θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της δυναμικής του hardware και που μπορεί να φτάσει. Το software έχει αποδείξει ότι κινείται εξαιρετικά.
*Σύμφωνα με υπολογισμούς το NSW θα φτάσει τα είκοσι εκατομμύρια συνολικά στο τωρινό οικονομικό έτος. Αν τα ξεπεράσει θα είναι και το μοναδικό σύστημα της γενιάς αφού το ps4 στην καλύτερη του FY έφτασε στα 20 εκατομμύρια.

-FE: Three Houses (2,29m), *περίμενα περισσότερα αλλά υπάρχει ακόμα χώρος λόγω του season pass που θα ακολουθήσει.
-MP4, B3, TLoZ: BotW παραμένουν TBA
-Οι ψηφιακές πωλήσεις συνεχίζουν να παρουσιάζουν αύξηση

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/10/2019 στις 8:39 ΠΜ, qwertyuiop2 είπε

Το θέλω κυρίως για στρατό και γενικά για handheld. Δε θέλω να ρισκαρω ολόκληρο 300άρι για το ενδεχόμενο καααποτε να μου καπνισει να το συνδέσω τιβι.

Είσαι καλά? Για το στρατό το θες? Βρε εκεί όταν πήγα εγώ (οκ το μακρινό 1999) κλέβανε μέχρι και τις κάλτσες από τα παπούτσια και εσύ θες να πάρεις κάτι τόσο ακριβό μαζί? Σκέψου το λιγακι παραπάνω σε παρακαλώ.

Επεξ/σία από anarchy79
Δημοσ.

Switch

Mario Kart 8 Deluxe – 19.01 million
Super Smash Bros. Ultimate – 15.71 million
Super Mario Odyssey – 15.38 million
Zelda: Breath of the Wild – 14.54 million
Pokemon: Let’s Go, Pikachu / Eevee – 11.28 million
Splatoon 2 – 9.28 million
Super Mario Party – 7.59 million
New Super Mario Bros. U Deluxe – 4.59 million
Super Mario Maker 2 – 3.93 million
Zelda: Link’s Awakening – 3.13 million
Fire Emblem: Three Houses – 2.29 million

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, anarchy79 said:

Είσαι καλά? Για το στρατό το θες? Βρε εκεί όταν πήγα εγώ (οκ το μακρινό 1999) κλέβανε μέχρι και τις κάλτσες από τα παπούτσια και εσύ θες να πάρεις κάτι τόσο ακριβό μαζί? Σκέψου το λιγακι παραπάνω σε παρακαλώ.

Για στρατό μιας και το PSP έχει απαρχαιωθεί πλέον, η καλύτερη λύση είναι φθηνό κινέζικο κινητάκι 6-6,5 ιντσες και play store games ή ακόμα καλύτερα emulators.

Επεξ/σία από GeorgeMan
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeMan είπε

Για στρατό μιας και το PSP έχει απαρχαιωθεί πλέον, η καλύτερη λύση είναι κινέζικο κινητάκι 6-6,5 ιντσες και play store games ή ακόμα καλύτερα emulators.

Συμφωνώ! Και ο @anarchy79 έχει δίκιο. Και εγώ κάπου τότε μπήκα μέσα - ΕΣΟ 263. Κλέβανε πετσέτες, κάλτσες, παπούτσια, ότι θέλεις. Τώρα πιστεύω θα είναι ακόμη χειρότερα! Πάρτε ένα κινητό, power bank και αφήστε τις πολυτέλειες με Switch. Εδώ ένας είχε gameboy (το κλασικό), έπαιζαν διάφοροι και μετά μαθεύτηκε και του το κράτησαν στο αρχηγείο. Όταν πήρε άδεια, τότε το πήρε πάλι πίσω για να το αφήσει σπιτάκι του. 

Δημοσ.

πάντως εγώ όταν πήγα στην μονάδα κ είδα ότι τα άτομα ήταν εντάξει κ είχαμε κ wifi πήρα μαζί μου το tablet κ αγόρασα κ το 2ds xl για να παίζω 

Συνεπώς θα πρότεινα πρώτα δες με τι άτομα θα είσαι μαζί κ στην συνέχεια πράτεις 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Για στρατό μιας και το PSP έχει απαρχαιωθεί πλέον, η καλύτερη λύση είναι φθηνό κινέζικο κινητάκι 6-6,5 ιντσες και play store games ή ακόμα καλύτερα emulators.

17 λεπτά πριν, nkarafo είπε

Συμφωνώ! Και ο @anarchy79 έχει δίκιο. Και εγώ κάπου τότε μπήκα μέσα - ΕΣΟ 263. Κλέβανε πετσέτες, κάλτσες, παπούτσια, ότι θέλεις. Τώρα πιστεύω θα είναι ακόμη χειρότερα! Πάρτε ένα κινητό, power bank και αφήστε τις πολυτέλειες με Switch. Εδώ ένας είχε gameboy (το κλασικό), έπαιζαν διάφοροι και μετά μαθεύτηκε και του το κράτησαν στο αρχηγείο. Όταν πήρε άδεια, τότε το πήρε πάλι πίσω για να το αφήσει σπιτάκι του. 

15 λεπτά πριν, lysopaine είπε

πάντως εγώ όταν πήγα στην μονάδα κ είδα ότι τα άτομα ήταν εντάξει κ είχαμε κ wifi πήρα μαζί μου το tablet κ αγόρασα κ το 2ds xl για να παίζω 

Συνεπώς θα πρότεινα πρώτα δες με τι άτομα θα είσαι μαζί κ στην συνέχεια πράτεις 

Παιδιά, μην ανακυκλώνουμε τα ίδια. Είμαι σε μονάδα 30 ατόμων, χωρισμένη σε θαλάμους των 15. Γνωριζόμαστε όλοι με ονοματεπώνυμα και δεν έχει αναφερθεί το παραμικρό περιστατικό εδώ και καιρό. Εντάξει, δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη, αλλά μία συσκευή τέτοιου μεγέθους χωμένη μέσα σε κλειδωμένο σάκο και σε κλειδωμένο φοριαμό, νομίζω δεν κινδυνεύει πολύ εκεί.

Χώρια του ότι έχουν πολλοί εκεί. Τουλάχιστον 3-4 εντόπισα να έχουν κάποια έξτρα κονσόλα (από τους παλιούς). Σας πληροφορώ συμπληρωματικά ότι ο στρατός του 2015 δεν έχει σχέση με το 2019, πολλώ δε μάλλον του 1999. Είχαμε όλοι κινητά φάτσα φόρα από την πρώτη μέρα μπροστά σε όλους, κι ακόμα κι ένας που το είχε ξεχάσει μέσα στην αποσκευή του τη μέρα της κατάταξης, το βρήκαν, του είπαν "πάρε το πάνω σου" και μόλις το έβαλε στην τσέπη τον ρώτησαν "έχεις πάνω σου κινητό με κάμερα;" , είπε "εεε όχι" και τον άφησαν να περάσει.

Επεξ/σία από qwertyuiop2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Παιδιά, μην ανακυκλώνουμε τα ίδια. Είμαι σε μονάδα 30 ατόμων, χωρισμένη σε θαλάμους των 15. Γνωριζόμαστε όλοι με ονοματεπώνυμα και δεν έχει αναφερθεί το παραμικρό περιστατικό εδώ και καιρό. Εντάξει, δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη, αλλά μία συσκευή τέτοιου μεγέθους χωμένη μέσα σε κλειδωμένο σάκο και σε κλειδωμένο φοριαμό, νομίζω δεν κινδυνεύει πολύ εκεί.

Χώρια του ότι έχουν πολλοί εκεί. Τουλάχιστον 3-4 εντόπισα να έχουν κάποια έξτρα κονσόλα (από τους παλιούς). Σας πληροφορώ συμπληρωματικά ότι ο στρατός του 2015 δεν έχει σχέση με το 2019, πολλώ δε μάλλον του 1999. Είχαμε όλοι κινητά φάτσα φόρα από την πρώτη μέρα μπροστά σε όλους, κι ακόμα κι ένας που το είχε ξεχάσει μέσα στην αποσκευή του τη μέρα της κατάταξης, το βρήκαν, του είπαν "πάρε το πάνω σου" και μόλις το έβαλε στην τσέπη τον ρώτησαν "έχεις πάνω σου κινητό με κάμερα;" , είπε "εεε όχι" και τον άφησαν να περάσει.

εν έτει 2005, 294 ΕΣΟ, αγόρασα το OG DS, πήρα και εκείνη την καρτούλα (κάτι σε R3 θυμάμαι;) και το φόρτωσα μερικές δεκάδες roms και το έλιωσα το μηχανάκι. Μάλιστα το πήγαινα εναλλάξ, τη μια μέρα έπαιζα μόνο DS, την επόμενη διάβαζα μυθιστορήματα και νουβέλες φαντασίας. Το DS πολύ vfm για μένα, τότε. Αντίστοιχα, με ένα σπασμένο 2DS ή 3DS και χωρίς να βγάζεις κανένα πλακάτ "ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΕ ΠΑΙΖΩ", δηλαδή, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ, θεωρώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα.

Και τα games μου τα έπαιξα, και τα βιβλία μου τα διάβασα, και στο στρατό καλά πέρασα,... είχα πρόγραμμα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MetalPrime είπε

εν έτει 2005, 294 ΕΣΟ, αγόρασα το OG DS, πήρα και εκείνη την καρτούλα (κάτι σε R3 θυμάμαι;) και το φόρτωσα μερικές δεκάδες roms και το έλιωσα το μηχανάκι. Μάλιστα το πήγαινα εναλλάξ, τη μια μέρα έπαιζα μόνο DS, την επόμενη διάβαζα μυθιστορήματα και νουβέλες φαντασίας. Το DS πολύ vfm για μένα, τότε. Αντίστοιχα, με ένα σπασμένο 2DS ή 3DS και χωρίς να βγάζεις κανένα πλακάτ "ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΕ ΠΑΙΖΩ", δηλαδή, κρατώντας ένα χαμηλό προφίλ, θεωρώ πως δεν θα έχεις πρόβλημα.

Και τα games μου τα έπαιξα, και τα βιβλία μου τα διάβασα, και στο στρατό καλά πέρασα,... είχα πρόγραμμα.

2ds και 3ds δε χρειάζομαι, έχω αγορασμένο emulator (drastic) για android.

Ήθελα απλώς το next level για πιο μεγάλο immersion, επειδή είμαι μακριά από το σπίτι και τώρα που ορκίστηκα και κάποιες μέρες θα ξύνομαι χωρίς υπηρεσία, θέλω να διαβάζω για το phd μου εναλλάξ με κάνα game. Για να επιστρέψω στο τόπικ, μάλλον είναι καλύτερη ιδέα κάποιο psp ή psp go χακαρισμένο, αλλά δυστυχώς δε βρίσκω κάτι ετοιμοπαράδοτο για Θεσσαλονίκη στις αγγελίες...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, qwertyuiop2 said:

2ds και 3ds δε χρειάζομαι, έχω αγορασμένο emulator (drastic) για android.

Το drastic δεν κάνει emulate 2ds και 3ds, αλλά ds.

Νομίζω όμως ότι πρέπει να ανοίξεις ένα νέο topic γιατί έχουμε ξεφύγει. Εκτός αν πρόκειται για ειλημμένη απόφαση όπου δεν έχει νόημα η όποια κουβέντα.

• Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, mansa2k said:

FY19Q2

fy20q2.png.c9e73e953b7eb781c72227ef7e7d1162.png

Είμαι πολύ εντυπωσιασμένος με το Tie-Ratio της κονσόλας, στο 5.90 το οποίο είναι παρόμοιο με αυτό των τωρινών twins. Παραδοσιακά τα φορητά κινούνταν κοντά στο 3.50 - 4.00 πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι owners βλέπουν το NSw πιο πολύ σαν home console, παρά σαν handheld.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...