Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, alexpwnz είπε

Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση! Μέσα στον μήνα θα αγοράσω το Switch. Σίγουρα θα παίξω τίτλους όπως botw k odyssey , αλλά επειδή συγκατοικώ με την κοπέλα μου, ποιους τίτλους προτείνετε Για co op, να έχουν πλάκα να παίζουμε μαζί Κ να περνάει η ώρα ευχάριστα ; Νομίζω ότι σίγουρα μου κάνει το super Mario Party και το kart, αλλά μήπως έχετε Κ καμία άλλη πρόταση; Σας ευχαριστώ πολυ

Overcooked 2, Mario Kart, Yoshi, Kirby, Snipper Clippers. 

Από όσα έχουμε δει με την κοπέλα μου, με αυτά πέρασε καλά. Το Mario την κούρασε παρα πολυ (θέλει επιμονή, δεν ειναι για casual καθίσματα) κ το Mario Party, γελάσαμε 1-2 φορές με φίλους κ μετα το σουτάραμε με συνοπτικές διαδικασίες.

Κ το Luigy's Mansion που βγαινει τωρα μπορει να σας αρεσει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

Καλή ιδέα, θα το ψάξω κι αυτό τις υπολειπόμενες 3-4 μέρες της άδειας ορκωμοσίας. Παίρνει κανονικά custom fw; Ας μπορώ έστω να παίξω τα απλά παιχνίδια του psp.

Είμαι σε μικρό λόχο, 30 άτομα σε 2 θαλάμους των 15. Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, δύσκολο να παιχτεί τέτοιο σκηνικό, αν και συμφωνώ στο ότι ποτέ δεν ξέρεις.

Στο στρατό καλύτερα πάρε psp ή ds, το vita είναι ακριβό για να το πάρεις στο στρατό (κοντά στα 100€ συνήθως το βρίσκεις).

1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε

Καλή ιδέα, θα το ψάξω κι αυτό τις υπολειπόμενες 3-4 μέρες της άδειας ορκωμοσίας. Παίρνει κανονικά custom fw; Ας μπορώ έστω να παίξω τα απλά παιχνίδια του psp.

Είμαι σε μικρό λόχο, 30 άτομα σε 2 θαλάμους των 15. Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, δύσκολο να παιχτεί τέτοιο σκηνικό, αν και συμφωνώ στο ότι ποτέ δεν ξέρεις.

Στο στρατό καλύτερα πάρε psp ή ds, το vita είναι ακριβό για να το πάρεις στο στρατό (κοντά στα 100€ συνήθως το βρίσκεις).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά μετά από 6 μήνες αφού έβαλε το job listing η Retro βρήκε τον lead asrtist της για το Metroid Prime 4. Αυτό μου δίνει την ελπίδα ότι το game ίσως και να μην κυκλοφορήσει το 2025. Mπορεί να το δούμε και το 2024! 😉

https://www.nintendolife.com/news/2019/10/metroid_prime_4_dev_retro_studios_hires_halo_character_modeller_as_new_lead_artist

Υ .Γ. Το ύφος του post είναι χιουμορίστικο και όχι αυστηρό. Για το συγκεκριμένο game (και μόνο) μπορώ να περιμένω στην κυριολεξία όσο χρειάζεται αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι αυτό που πρέπει.

Επεξ/σία από RedAlert539

2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Αν σας αφήνουν κινητό μπορείς απλά να πάρεις ένα σωστό χειριστήριο και να πας σε εμουλατορες. Αλλιώς PSP, Vita, 2DS είναι καλή λύση (2DS χωρίς ταινίες όμως).

Κατά την γνώμη μου το switch δεν ενδείκνυται. Ίσως το λάιτ, αλλά παλι ταινίες γιοκ. Βέβαια αν έχετε ΚΨΜ της προκοπής με το κανονικό μπορείτε να καειτε αψογα αρκετά άτομα.

Εμείς δυστυχώς δεν είχαμε τέτοια τότε... 😥

Δεν ξέρω για εσάς αλλά όλους αυτούς που κάνουν αυτά τα "τεστ" και καταστρέφουν κονσόλες, κινητά κλπ θέλω να τους γδαρω και να τους πετάξω σε μια λίμνη με οινόπνευμα. 

Όσα λεφτά και να έχουν, όσο και να θεωρούν ότι προσφέρουν "γνώση" είναι απλά κοινοί πανηλιθιοι από αυτούς που ο πλανήτης έχει άπειρους. 

• Like 4
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, james9tito είπε

Δεν ξέρω για εσάς αλλά όλους αυτούς που κάνουν αυτά τα "τεστ" και καταστρέφουν κονσόλες, κινητά κλπ θέλω να τους γδαρω και να τους πετάξω σε μια λίμνη με οινόπνευμα. 

Όσα λεφτά και να έχουν, όσο και να θεωρούν ότι προσφέρουν "γνώση" είναι απλά κοινοί πανηλιθιοι από αυτούς που ο πλανήτης έχει άπειρους. 

Remind me not to get on your bad side, που λένε και στο χωριό μου......

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε φορά που ανοίγω ένα πακέτο και βλέπω αυτό, κάτι πεθαίνει μέσα μου. 😅

IMG-b089f2f160a652c88f75c2b18ab3b6ef-V.jpg

Με ξύνει το χέρι γαμώ... Αξίζει;
https://www.365games.co.uk/nintendo-switch-accessories/nintendo-labo-toy-con-03-vehicle-kit-for-nintendo-switch

Επεξ/σία από non-serviam

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η περίπτωση της Retro Studio είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα της Ν. Σε λίγο καιρό θα έχουν φτάσει τα έξι χρόνια χωρίς κάποια ουσιαστική κυκλοφορία. Εδώ και ένα μήνα περίπου έχουν τις ίδιες αγγελίες ζήτησης προσωπικού και κάλυψαν μόλις μία θέση με εφτά να παραμένουν. Ούτε προσωπικό δεν βρίσκουν και αυτό είναι ένα άλλο από τα θέματα της Retro που ανέκαθεν δεν μπορούσε να δημιουργήσει ένα δυνατό σταθερό πυρήνα. 
Στο μεταξύ έχω και ιδιαίτερες απαιτήσεις από το επόμενο Metroid. Ελπίζω να μην υπάρχουν πάλι πληθώρα cut-scenes που παρουσιάζουν την περιοχή που εισήλθε ο παίκτης ή καθοδηγητικά που κατευθύνουν τον παίκτη στην επόμενη του κίνηση. Πρέπει να πάρουν αρκετά μαθήματα από το BotW σε αυτό το τομέα.

Σε άλλα θέματα ο Reggie θα βραβευτεί από την New York Videogame Critics Circle και ο Miyamoto ως Person of Cultural Merit από την κυβέρνηση της Ιαπωνίας και μάλιστα ο πρώτος από την βιομηχανία που λαμβάνει τον συγκεκριμένο τίτλο. Παράλληλα ο Miyamoto επισήμανε με ιδιαίτερο τρομοκρατικό ύφος ότι δεν πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί μέχρι να κάνει τους πάντες να χαμογελούν.

Όπως φαίνεται του χρόνου ο Super Mario θα κλείσει τα 35 χρονάκια με την πριγκίπισσα που έχει μπλέξει άρα να περιμένουμε και σχετικά παιχνίδια έτσι γιατί δεν υπάρχουν ήδη αρκετά. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει με τις πρόσφατες αγγελίες πρόσληψης προσωπικού

Σε μια ενδιαφέρουσα ψηφοφορία προέβη το reddit/r/nintendoswitch κατά την οποία ψήφισαν τα Most Requested "Dead" Nintendo IPs to get revived on the Nintendo Switch. Από την δική μου οπτική και όπως έχω δηλώσει επανειλημμένως δεν καταλαβαίνω γιατί δεν επαναφέρουν το Diddy Kong Racing (αλλά με τον Donkey στο τίτλο γιατί μεγαλύτερη σημασία από πλευράς προώθησης του χαρακτήρα), είχε καταφέρει αρκετά καλά νούμερα επί Ν64 και εξάλλου το κοινό ήδη υφίσταται λόγω ΜΚ8D. Για να μην έρχονται σε σύγκρουση τα δύο παιχνίδια το μόνο που χρειάζεται το ΜΚ να παραμείνει πιστό στο topical/online competition και το DKR να εστιάσει στο single player και το πολύ να προσφέρει παράλληλα και ένα topical/online  co-op. 
Επίσης το Golden Sun πρέπει να επανέλθει με producer τον Koizumi για τους εξής λόγους:
-Έχει αδυναμία στην σειρά TLoZ  που σημαίνει μπουντρούμια μεταξύ άλλων --> Το GS έχει μπουντρούμια και άλλα σχετικά.
-Ενδιαφέρεται για παιχνίδια με ιστορία και έχει αναλάβει εν μέρει σε κάποια όπως τα Majora's Mask και Link's Awakening --> Το GS είναι RPG επομένως υπάρχει άφθονος χώρος για σενάρια.
-Έχει δηλώσει πως του αρέσει το δράμα κάτι που το συναντάμε στα παιχνίδια Majora's Mask και Link's Awakening --> Το GS έχει ένα δραματικό τόνο ακόμα και στην μουσική του.
-Είναι ειδικός πλέον στα παιχνίδια πλατφόρμας αφού έχει αναλάβει την σειρά Super Mario 3D --> To GS έχει αρκετά στοιχεία πλατφόρμας.
-Του αρέσουν τα gimmicks (fludd-luma/gravity-cappy) =Το  GS έχει την psynergy που μπορεί να την εκμεταλλευτεί με διάφορους ευρηματικούς τρόπους. Ουσιαστικά βλέπουμε αντίστοιχο μηχανισμό και στο BotW μέσω του magnesis (move για το GS) και το cryonis (frost για το GS).
Πραγματικά το GS είναι ένα τεράστια χαμένο χαρτί και έχει όλα τα στοιχεία που μπορούν να το κάνουν μια επιτυχία μεγαλύτερη ακόμα και από το Zelda. Τα παιχνίδια στο GBa είχαν πουλήσει από ένα εκατομμύριο, η έκδοση του DS άργησε και κατά τα άλλα ήταν τραγική. Άνετα μέσω μιας καλής συγκροτημένης ομάδας μπορεί να τραβήξει κόσμο από το Zelda και γενικότερα action adventure games, το Pokemon (λογω Djinn) και γενικότερα rpg games ακόμα και platform games.
Πραγματικά απορώ γιατί δεν έχουν ασχοληθεί αλλά είπαμε δεν θέλουν να αυξήσουν το προσωπικό τους. Να δούμε τόσους directors και producers που έχουν πλέον που θα τους βάλουν, αδικαιολόγητη η Ν. Θάβει παιχνίδια και θάβει και τα ταλέντα της. Τουλάχιστον αυτά τα δύο παιχνίδια έπρεπε να είχαν επανέλθει εδώ και καιρό, σίγουρα υπάρχουν αρκετά ακόμα περισσότερα στην λίστα αλλά τουλάχιστον σε αυτά τα δύο βλέπω εμπορική δυναμική.

Τέλος την Πέμπτη ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων του δεύτερου τριμήνου επομένως θα ακολουθήσει και σχετικό κείμενο. 

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 6
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο mansa2k είναι για τα Nintendo news και info ότι και ο Inside X αντίστοιχα για το Xbox. Να είστε και οι δύο καλά που δίνετε νέο χρώμα στη λέξη ενημέρωση.

Επεξ/σία από Ren_of_Heavens
  • Like 4

Η Retro Studios μου φαίνεται πάει να γίνει σαν την παλιά Rare πριν την πώληση στην Microsoft. Υπολειτουργούσε και είχαν φύγει οι καλύτεροι / κυριότεροι της εταιρίας. Ήταν κάτι σαν εταιρία φάντασμα με την επωνυμία Rare. Μετά το Metroid 3 ή κάπου εκείνο τον καιρό, θυμάμαι που φεύγανε πάλι διάφοροι εκλεκτοί developers. Εντάξει έφτιαξε το καταπληκτικό Donkey Kong Country Tropical Freeze αλλά μετά τι; Μόνο αυτό. Ούτε καν remastered δεν έχουν κάνει την Metroid Prime Trilogy που πιστεύω θα ενδιέφερε αρκετούς. Ειδικά και με προεραιτικό motion χειρισμό, θα ήταν πολύ δυνατό αποτελέσμα. Ελπίζω να ξανά ενταχθεί νέα ομάδα και να ξανά βρει το ταλέντο της όπως παλαιότερα.

14 ώρες πριν, Malthador είπε

Είχα κρατηθεί ως τώρα, αλλά οκ, μόλις μπήκε pre-order με το steelbook.

Απίστευτο φαίνεται.

Δεν φαίνεται μόνο, ΕΙΝΑΙ. Απίστευτη ατμόσφαιρα και γραφικά.

Επίσης κλασσικά το lvl design ειναι Νιντι.

Μια μικρή ένσταση μονο ως προς την κίνηση της σκούπας οπου έβγαλα το omnidirectional και χρησιμοποιώ motion controls για το πάνω κάτω.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...