Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Το θέλω κυρίως για στρατό και γενικά για handheld. Δε θέλω να ρισκαρω ολόκληρο 300άρι για το ενδεχόμενο καααποτε να μου καπνισει να το συνδέσω τιβι.

Στο στρατο, ίσως βολεύει κανένα PSVita, κοψοχρονια θα βρεις κανα μεταχειρισμενο κ τσιμπας ευκολα διαφορα παιχνιδια.

Κ δε θα το φοβάσαι τοσο μη στο ψυρίσουν, και ειναι πολυ πιο ελαφρυ κ ευκολο να το εχεις πανω σου. Αλλα το σημαντικότερο, μπορείς να παίζεις βίντεο.

Επι δικιάς μου θητείας, το PSP ηταν σωτηρία. Ενώ εκτός έπαιζα/ξα 100 φορές περισσότερο στο DS, εντός το PSP ηταν μονοδρομος. περαν του ότι όλοι ειχαν PSP κ γινοταν πανικος από Tekken και ποδοσφαιρακια (που δε με αφορούσαν καθολου αλλά το λεω για το τι γινοταν), με ειχε σώσει και έβλεπα ατελείωτες σειρές και ταινίες.

Καλο κ χρυσο το switch αλλα το οτι δεν εχεi 5 βασικές media λειτουργίες ειναι μεγαλο θεμα. Τουλαχιστον δεν τις εχει κανονικα, αν το πειράξεις τοτε αλλη υπόθεση φανταζομαι.

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση! Μέσα στον μήνα θα αγοράσω το Switch. Σίγουρα θα παίξω τίτλους όπως botw k odyssey , αλλά επειδή συγκατοικώ με την κοπέλα μου, ποιους τίτλους προτείνετε Για co op, να έχουν πλάκα να παίζουμε μαζί Κ να περνάει η ώρα ευχάριστα ; Νομίζω ότι σίγουρα μου κάνει το super Mario Party και το kart, αλλά μήπως έχετε Κ καμία άλλη πρόταση; Σας ευχαριστώ πολυ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, alexpwnz είπε

Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση! Μέσα στον μήνα θα αγοράσω το Switch. Σίγουρα θα παίξω τίτλους όπως botw k odyssey , αλλά επειδή συγκατοικώ με την κοπέλα μου, ποιους τίτλους προτείνετε Για co op, να έχουν πλάκα να παίζουμε μαζί Κ να περνάει η ώρα ευχάριστα ; Νομίζω ότι σίγουρα μου κάνει το super Mario Party και το kart, αλλά μήπως έχετε Κ καμία άλλη πρόταση; Σας ευχαριστώ πολυ

overcooked 2

• Like 4
Δημοσ.

mario party αστο καλυτερα, μονο αμα το βρεις black friday στα 40 ευρω και κατω, δεν αξιζει το 50αρι με την καμια ...

ακομα και αμα το βρεις πουθενα αυτη τη στιγμη με εκπτωση, καλυτερα να παρεις  mario tennis  θα σου βγαλει πολλες περισσοτερες ωρες ευκολα.

rocket league αμα πεσει 10 ευρω black friday παλι - ισως της αρεσει 

μολις εκανα ενα preorder στο lugi's mansion  https://www.game.co.uk/en/luigis-mansion-3-with-game-uk-retail-exclusive-glow-in-the-dark-steelbook-250461

αν  εχει οντως καλο coop θα ενημερωσω οσο πιο συντομα γινεται ...

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SoFGR είπε

mario party αστο καλυτερα, μονο αμα το βρεις black friday στα 40 ευρω και κατω, δεν αξιζει το 50αρι με την καμια ...

ακομα και αμα το βρεις πουθενα αυτη τη στιγμη με εκπτωση, καλυτερα να παρεις  mario tennis  θα σου βγαλει πολλες περισσοτερες ωρες ευκολα.

μολις εκανα ενα preorder στο lugi's mansion  https://www.game.co.uk/en/luigis-mansion-3-with-game-uk-retail-exclusive-glow-in-the-dark-steelbook-250461

ναι σκεφτομαι και το Luigi's mansion. Φαινεται πολυ promising!! Οποτε αν ενημερωσεις θα βοηθησεις πολυ!!! Θα το ειχα αγορασει ηδη το switch, αλλα περιμενω black friday μηπως και....!!

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, lysopaine είπε

overcooked 2

Να χωρίσουν θέλεις; :P

Είναι υπέροχο και για γερά νεύρα. 

16 λεπτά πριν, SoFGR είπε

Νομίζω ότι είναι γούστα αυτά το mario party είναι σαν επιτραπέζιο παιχνίδι δε βαριέσαι εύκολα ( τουλάχιστον εγώ προσωπικά )

το mario Tennis αν εξαιρέσεις το single player που όντως βγάζει ωριτσες παιχνιδιού το coop δεν είναι τόσο εύκολο και ευχάριστο . Βασικα ειναι τελειως υποκειμενικο γιατι καποιος μπορει να βαριεται και το mario kart. 

Επίσης και το snipperclips είναι καλό και εξυπνα puzzles.

Δημοσ.

Μια ερώτηση πχ για το overcooked 2. Με τα δυο joycons υποθέτω μπορώ να παίξουμε κανονικά δυο άτομα, σωστά ; Ή απαιτείται Κ αγορα δεύτερου χειριστηρίου;

Δημοσ.

καλη τιμη ειναι τα 40 αλλα μην ξεχναμε  οτι εχει πολυ λιγα ταμπλο, το online του ειναι στην ουσια μονο μερικα  minigames  και γενικα απο περιεχομενο ειναι αρκετα  "φτωχο", επισης αμα παιζετε μονο  2 ατομα μπορει να σας σπασουν τα νευρα τα μποτ γιατι υπαρχει αρκετο "downtime" ενω  αμα μπορεις/θες να παιξεις με αλλους 3 μπαινεις σε εξτρα εξοδα γιατι  μονο τα joycon ειναι συμβατα με το παιχνιδι και κανενα  αλλο χειριστηριο ! 

BUYER BEWARE που λενε στο χωριο μου :)  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alexpwnz είπε

Το mario party αξιζει καθε ευρω αν ειστε 3-4 ατομα τουλάχιστον για 2 imo οχι και τοσο.

Δεν μου ερχεται κατι εξαιρετικό στο μυαλο αυτη τη στιγμη περα απο τα κλασσικά mario kart/mario deluxe/Yoshi,  το overcooked 2 που σου προτειναν το εχω λιωσει και αξιζει απλα να ξερεις οτι στο switch εχει αισθητο input lag αλλα μαλλον δεν θα σας ενοχλησει. Mario Tennis παιξαμε επισης αρκετα τα doubles ειναι ωραια και online.

Περιμενω και εγω Luigi's mansion να δω αν έχει καλό co-op.

• Like 2
Δημοσ.
26 minutes ago, SoFGR said:

καλη τιμη ειναι τα 40 αλλα μην ξεχναμε  οτι εχει πολυ λιγα ταμπλο, το online του ειναι στην ουσια μονο μερικα  minigames  και γενικα απο περιεχομενο ειναι αρκετα  "φτωχο", επισης αμα παιζετε μονο  2 ατομα μπορει να σας σπασουν τα νευρα τα μποτ γιατι υπαρχει αρκετο "downtime" ενω  αμα μπορεις/θες να παιξεις με αλλους 3 μπαινεις σε εξτρα εξοδα γιατι  μονο τα joycon ειναι συμβατα με το παιχνιδι και κανενα  αλλο χειριστηριο ! 

BUYER BEWARE που λενε στο χωριο μου :)  

δηλαδη εγω που εχω ενα pro controller και 2 8bitdo δεν; γιατί έτσι απαιτεί γυροσκόπιο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Snolly είπε

δηλαδη εγω που εχω ενα pro controller και 2 8bitdo δεν; γιατί έτσι απαιτεί γυροσκόπιο;

Οχι, θέλει single joycons μόνο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, ADHD said:

Οχι, θέλει single joycons μόνο.

ok thanks με γλιτώσατε απο 120 ευρώ. γιατί θα το επαιρνα απο τον γερμανο και μετα θα επαιρνα αλλο ενα ζευγαρι joycons

επίσης αυτό στο lite πως διαολο θα παιζει;

Επεξ/σία από Snolly
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Snolly είπε

ok thanks με γλιτώσατε απο 120 ευρώ. γιατί θα το επαιρνα απο τον γερμανο και μετα θα επαιρνα αλλο ενα ζευγαρι joycons

επίσης αυτό στο lite πως διαολο θα παιζει;

Κάνεις pair 1 η 2 σετ joycons :P , το mario party θελει gyro και hd rumble. Το παιχνιδι παντως ειναι καταπληκτικο σε φαση να ειστε 4 ατομα στο σπιτι και να παιξουν ακομα και οι non-gamers καθε ηλικίας, ποσες φορες εχει σωσει "βαρετες" μαζώξεις σε σπιτι αν καταλαβαινετε τι εννοω. :P 

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

Στο στρατο, ίσως βολεύει κανένα PSVita, κοψοχρονια θα βρεις κανα μεταχειρισμενο κ τσιμπας ευκολα διαφορα παιχνιδια.

Κ δε θα το φοβάσαι τοσο μη στο ψυρίσουν, και ειναι πολυ πιο ελαφρυ κ ευκολο να το εχεις πανω σου. Αλλα το σημαντικότερο, μπορείς να παίζεις βίντεο.

Επι δικιάς μου θητείας, το PSP ηταν σωτηρία. Ενώ εκτός έπαιζα/ξα 100 φορές περισσότερο στο DS, εντός το PSP ηταν μονοδρομος. περαν του ότι όλοι ειχαν PSP κ γινοταν πανικος από Tekken και ποδοσφαιρακια (που δε με αφορούσαν καθολου αλλά το λεω για το τι γινοταν), με ειχε σώσει και έβλεπα ατελείωτες σειρές και ταινίες.

Καλο κ χρυσο το switch αλλα το οτι δεν εχεi 5 βασικές media λειτουργίες ειναι μεγαλο θεμα. Τουλαχιστον δεν τις εχει κανονικα, αν το πειράξεις τοτε αλλη υπόθεση φανταζομαι.

Καλή ιδέα, θα το ψάξω κι αυτό τις υπολειπόμενες 3-4 μέρες της άδειας ορκωμοσίας. Παίρνει κανονικά custom fw; Ας μπορώ έστω να παίξω τα απλά παιχνίδια του psp.

4 ώρες πριν, MrJulius είπε

Κυριως για το στρατο που λες θα σε συμβουλευα να μην το παρεις εκει γιατι ποτε δεν ξες.

Είμαι σε μικρό λόχο, 30 άτομα σε 2 θαλάμους των 15. Γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας, δύσκολο να παιχτεί τέτοιο σκηνικό, αν και συμφωνώ στο ότι ποτέ δεν ξέρεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...