Mistwalker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Te0sX είπε Παιδιά απλά αναφέρω πως τα Outlast βρίσκονται σε προσφορά -70%, στα 7 και 9 ευρώ αντίστοιχα. 4.60 το 2 από Άφρικα(με Πειραιώς 1€ φορο) 5.50 το 1 από Ρωσσια
count ian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Ψιτ γκρινιάρηδες! Τελείωσα κ εγώ το Link's Awakening, αργά κ απολαυστικά. 29900 δρχ. έπρεπε να το δίνει η nintendo το διαμάντι αυτό!
Snolly Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 3 minutes ago, count ian said: Ψιτ γκρινιάρηδες! Τελείωσα κ εγώ το Link's Awakening, αργά κ απολαυστικά. 29900 δρχ. έπρεπε να το δίνει η nintendo το διαμάντι αυτό! ειδες πουθενα framerate drops;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 2 hours ago, sotirisl said: εγώ πάντως αγοράζω πάντα επέκταση εγγύησης στα 3 έτη για τους εξής λόγους: 1) ότι μου έχει χαλάσει, συνήθως χαλάει στα δυομιση χρόνια, μόλις δηλαδή λήξει η διετής εγγύηση. 2) η ποιότητα του service δεν έχει καμία σύγκριση. Όσες φορές μου έχει χαλάσει κάτι και είχα επέκταση με εξυπηρέτησαν άμεσα. 3) Στατιστικά να το δεις, αν το κόστος της επέκτασης εγγύησης είναι 15% ή ακόμα και 20% της αξίας του προιοντος και 1 στις 3 συσκευές σου χαλάσει μεταξύ των δυο και των τριων ετών, πάλι κερδισμένος είσαι. Δεν διαφωνώ, απλά όταν τους λέω ευγενικά όχι δεν χρειάζονται άλλες 4 ίδιες ερωτήσεις. Επίσης δεν χρειάζεται να λένε ψέμματα ότι έχει 1 έτος εγγύηση μπας και πουλήσουν καμια επέκταση σε κάναν αδαή... 1
count ian Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, Snolly είπε ειδες πουθενα framerate drops; Μια φορά σε docked mode. Στο handheld όλα κομπλέ. 1
Mistwalker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι αλλη μαλακια θα βάλουν στο eshop. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από Mistwalker 2
Inside X Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Τι αλλη μαλακια θα βάλουν στο eshop. Οι Μαλακίες πληρώνονται να ξέρεις. Όπως την κάνουν από το Steam θα την κάνουν και από το e-shop. Οι "σωστοί" όχι οι "άλλοι", δυστυχώς.
papp0us Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Εντάξει να πω την αλήθεια το Remaster τοu FF VII θα προτιμούσα, αλλα τι να κάνεις, otokomizu έχει otokomizu θα πάρω. ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ; Εντωμεταξυ ήθελα πάρα πολύ να πάρω το Bad North, αλλα 5€ στο Android, 15 στο Switch, μου πέφτει βαρύ
Snolly Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Συλλεκτικές Lion King & Aladdin https://nintendoeverything.com/nighthawk-interactive-and-iam8bit-announce-disneys-aladdin-and-the-lion-king-special-editions/
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 hour ago, Inside X said: Οι Μαλακίες πληρώνονται να ξέρεις. Όπως την κάνουν από το Steam θα την κάνουν και από το e-shop. Οι "σωστοί" όχι οι "άλλοι", δυστυχώς. Ποιός την έχει κάνει από το Steam;
Inside X Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Ποιός την έχει κάνει από το Steam; Έλα ρε τώρα, σοβαρά. Λες και ψάχνεσαι να αρπαχτούμε. Δεν είναι περί PC Gaming το thread. Έχει χυθεί άπειρο ψηφιακό μελάνι για την απογοήτευση αλλά είναι off-topic.
Moderators Malthador Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 2 minutes ago, Inside X said: Έλα ρε τώρα, σοβαρά. Λες και ψάχνεσαι να αρπαχτούμε. Δεν είναι περί PC Gaming το thread. Έχει χυθεί άπειρο ψηφιακό μελάνι για την απογοήτευση αλλά είναι off-topic. Την έχουν κάνει οι indie από το Steam ή εννοείς τα περί Epic κλπ; Σοβαρά το ρωτάω.
Inside X Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Malthador είπε Την έχουν κάνει οι indie από το Steam ή εννοείς τα περί Epic κλπ; Σοβαρά το ρωτάω. Όπως ποτέ δεν κατάλαβες τα περί Κρυφά Έξοδα (TM) και τον σαρκασμό περί αυτού - δεν περιμένω να καταλάβεις και το γεγονός ότι οι indies κυνηγάνε το latest and greatest store, ή το πρόγραμμα που θα τους προσφέρει Στοργή και Προδέρμ (tm) είτε είναι της Sony/MS/Nintendo και latest Epic Vaseline (Arctic Vaseline 5). Και στα 2 stores (eshop/steam) υπάρχουν παράπονα. Λογικά μεν μιας και ανοίξανε τα flood gates, με συνέπειες δε για όποιον μπαίνει εκεί. Δεν θέλω να το παίζω linkατος (pun intended), θεωρώ ότι ξέρεις ότι γράφω το γράφω επειδή έχω διαβάσει sources.
Bourdoulas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 52 λεπτά πριν, papp0us είπε Εντάξει να πω την αλήθεια το Remaster τοu FF VII θα προτιμούσα, αλλα τι να κάνεις, otokomizu έχει otokomizu θα πάρω. ΡΕ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ; Εντωμεταξυ ήθελα πάρα πολύ να πάρω το Bad North, αλλα 5€ στο Android, 15 στο Switch, μου πέφτει βαρύ Κοστίζει παραπάνω λόγω cartridge... Oh wait... 😋
Προτεινόμενες αναρτήσεις