Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικά το Diablo θα χρησιμεύσει επίσης σαν διαφήμιση της online υπηρεσίας. Αν το port  είναι καλό (στα 60fps) και βγει σε physical με βλέπω να το αγοράζω. Ένα handheld Diablo δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

Δημοσ.

Η κοινότητα του pc το έχει θάψει 4,1 στο μετακριτικ!! Με τον κολλητό μου που παίζουμε Diablo 2 τουλάχιστον 5-6 χρόνια που το αγόρασε μου είπε τα χειρότερα και δε το έπαιξα ποτέ!! Έχει κανείς αντίστοιχη άποψη? ( Θα βαλουν playable τον ganon)

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, retard20 είπε

Η κοινότητα του pc το έχει θάψει 4,1 στο μετακριτικ!! Με τον κολλητό μου που παίζουμε Diablo 2 τουλάχιστον 5-6 χρόνια που το αγόρασε μου είπε τα χειρότερα και δε το έπαιξα ποτέ!! Έχει κανείς αντίστοιχη άποψη? ( Θα βαλουν playable τον ganon)

Νομίζω ότι πολλοί το μίσησαν αρχικά λόγω των auction houses στα οποία αγόραζες equipment με πραγματικά λεφτά. Τελικά η Blizzard τα έκλεισε το 2014 και το παιχνίδι είναι "καθαρό".

Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ στο PC αλλά όταν το δοκίμασα στο PS4 με joystick, μου φάνηκε ακόμα καλύτερο. 

• Confused 1
Δημοσ.

Και εγώ ενώ το αγόρασα στο PC τελικά το έπαιξα πολύ λίγο. Με απογοήτευσε. Άλλο περίμενα και άλλο πήρα. Αν δεν ονομάζονταν Diablo θα του έδινα άλλη μια ευκαιρία τότε. 

Μετά από τόσα χρόνια όμως λέω να το κάνω τώρα. 

Δημοσ.

Άσχετο αλλά αν θέλετε ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να λέγεται Diablo III, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το Grimm Dawn σε PC, αν έχετε τη δυνατότητα. Είναι developers που είχαν δουλέψει στο Titan's Quest. Φοβερό παιχνίδι, με δύο DLC, τα οποία είναι σα να αγοράζεις άλλα δύο παιχνίδια. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, retard20 είπε

Παιδικές ασθένειες που χαντάκωσαν το παιχνίδι στο user score. Από εκεί και μετά προτείνω να μην δίνεις σημασία στο metacritic, η επιτομή του missguided reviews. Τώρα για το ίδιο το παιχνίδι εγώ το είχα στο PS3 και ενώ είναι καλογυαλισμένο η ουσία του είναι για το ανάθεμα. Τώρα σε μορφή φορητού αποκτά άλλο βάρος καθώς η ελαφρότητα, η απλότητα και η ταχύτητα συμβάλουν στο να γίνει μια καλή φορητή λύση για action-RPG. Το Titan Quest είναι σαφέστατα καλύτερο ως action-RPG αλλά η μεταφορά στις κονσόλες δεν είναι και τόσο καλή οπότε το Diablo θα είναι καλύτερη λύση και μόνο λόγο optimisation. 

Επίσης επειδή θα περιλαμβάνει όλα τα DLC + έξτρα nintendo πράγματα μέσα θα έλεγα ότι μάλλον θα τα αξίζει τα λεφτά του και ας είναι και φουλ τιμή. 

Δημοσ.

Full Price το diablo 3 , μετα από 5 χρονια....

Full Price. Το ξαναγραφω να το πιστεψω. 

Οκ καλα κανει η nintendo και σας εχει φλομωσει στα indies της πλακας στο store. 

Βεβαια βγηκε το octopath που ειναι system seller και αξιζει οχι full price , αλλα τα διπλασια λεφτα και ζητημα να το εχουν παρει εδω μεσα 5 ατομα απο τα 50 που γραφουν. 

Αλλα ναι ενθουσιασμος για το diablo 3. Aντε και ενα Tomb Raider Anniversary στα 60 ευρω ευχομαι . Τι οχι ? Αφου η φορητοτητα τα δικαιολογει ολα. 

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες.Θέλω την όσο γίνεται αντικειμενική σας άποψη.Αξίζει η αγορά του Switch αποκλειστικά για τα Pokemon? Αν και είμαι του PS γιατί μαρέσει περισσότερο η φάση παιχνίδι στην τηλεόραση,η ιδέα Pokemon στην τηλεόραση (είμαι μεγάλος φαν των Pokemon) με δελεάζει απίστευτα.Εννοείται ότι έχω παίξει όλες τις κασέτες αλλά η τσουχτερή τιμή του Switch σε συνδυαμό με το ότι ξέρω ότι δεν συνηθίζει να κάνει εκπτώσεις η Nintendo με κάνουν διστακτικό.DS lite και 2DS τα χα τσιμπήσει καινούρια στο 100ρικο και το 300+ πονάει.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων όποιον μπει στον κόπο να ασχοληθεί

Δημοσ.

Ωσες φορες και να γραφτει παλι τις ιδιες βλακειες διαβαζουμε.Ποιος σου ειπε οτι η Nintendo βαζει τις τιμες στα games αλλον εταιριων.Αν εχεις προβλημα με το diablo αν οντως ειναι στα 60 αν και δεν ξερει κανεις ακομα ποια θα ειναι η κανονικη τιμη και τι θα περιεχει το full πακετο αφου δεν υπαρχει οfficial ανακοινωση,μπορεις να επικοινωνησεις με την blizzard και να τους κραξεις.Αυτη τι στιγμη στο public που εχει τις οfficial τιμες το game κανει 30 χωρις τον necromancer ή οτι αλλο εχει μπει μετα το reaper of souls.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Ωσες φορες και να γραφτει παλι τις ιδιες βλακειες διαβαζουμε.Ποιος σου ειπε οτι η Nintendo βαζει τις τιμες στα games αλλον εταιριων.Αν εχεις προβλημα με το diablo αν οντως ειναι στα 60 αν και δεν ξερει κανεις ακομα ποια θα ειναι η κανονικη τιμη και τι θα περιεχει το full πακετο αφου δεν υπαρχει οfficial ανακοινωση,μπορεις να επικοινωνησεις με την blizzard και να τους κραξεις.Αυτη τι στιγμη στο public που εχει τις οfficial τιμες το game κανει 30 χωρις τον necromancer ή οτι αλλο εχει μπει μετα το reaper of souls.

Εχεις δικιο , ολο τις ιδιες βλακειες διαβαζουμε εδω μεσα....

Κανενα παιχνιδι παιζεις ή μονο τα δελτια τυπου της Ν?

Επεξ/σία από james9tito
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Elmago1925 είπε

Καλησπέρα συμφορουμίτες.Θέλω την όσο γίνεται αντικειμενική σας άποψη.Αξίζει η αγορά του Switch αποκλειστικά για τα Pokemon? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων όποιον μπει στον κόπο να ασχοληθεί

Ξαναρωτησε οταν κυκλοφορησει το παιχνιδι,γιατι απο οτι φαινεται δεν θα εχει τεραστια σχεση με τα παλια παιχνιδια.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...