Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Μα αυτο ειναι το θεμα με το botw,δεν υπαρχει αναποδα ή σωστο-λαθος οτι θελει κανει καποιος.Εχει μεγαλη ελευθερια σαν παιχνιδι.Εσυ αποφασιζεις πως θα το παιξεις.Τωρα θα πω κατι που λεω και στα ανιψια που το ξαναλιωνουν το παιχνιδι,να διαβαζετε αυτα που γραφουν,παραμενει zelda παιχνιδι.

Οσο για το αλογο μην αγχωνεσαι κατι μπορεις να κανεις γιαυτο.Απλα δεν το εχεις ανακαλυψει ακομα😀

Έπιασα καλύτερο μονόχρωμο, γιατί είχα ένα πιτσιλωτο, μπορεί να μην είχα το απαραίτητο stamina ώστε να το ηρεμήσω αλλα ειχα μαγειρέψει το κατάλληλο φαγητό που μου την ξαναγεμίζει και τελικά τα κατάφερα

Απλά μέχρι να γίνω πάλι φίλος με αυτό πάει δεξιά αριστερά, ο,τι γουστάρει

Βέβαια το άλογο σε πολλά σημεία δεν είναι καν απαραίτητο, δεν πάει κιόλας, αλλά την πρώτη φορά που πας κάπου μέχρι να ξεκλειδώσεις τα fast travel το θες γιατί οι αποστάσεις είναι σημαντικά μεγάλες

Αλλά ναι το gameplay του παιχνιδιού δεν είναι 10 πράγματα τα μαθαίνεις και τέλος, όλη την ώρα ανακαλύπτω κάτι νέο

Επίσης αυτό που με βγάζει εκτός εαυτού είναι τα korok seeds, τώρα έχω αρχίσει να μπαίνω στο νόημα, απλά μερικές φορές θέλει απίστευτα πράγματα, όπως όταν παίζεις μπάσκετ με βράχους από γέφυρες, έστηνα δεξιά αριστερά στήλες πάγου, πολλή φαντασία

Επεξ/σία από logistoulis
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα στην παρέα.

Πολύ καλός φίλος αγόρασε με την προσφορά του Κωτσόβολου το νέο switch και μες στην εβδομάδα θα το έχει στα χέρια του. Θέλω να του κάνω δώρο κάποιο pack με θήκη grip κτλ. Επειδή το budget μου δεν μου επιτρέπει να πάω σε satisfye bundle, τσέκαρα από skroutz και βρήκα αυτές τις δύο περιπτώσεις ( ardistel & Orzly)

Αξίζει κάποιο από τα παραπάνω packs ή μήπως καλύτερα να κινηθώ σε κάτι άλλο;

• Moderators
23 minutes ago, Snolly said:

Όσα είναι φτιαγμένα για Apple TV. Όχι του τηλεφώνου ή του iPad

Τσέκαρε αν υπάρχει το Remote Play app για PS4 και το Moonlight app για Nvidia κάρτες. Switch δεν υπάρχει τρόπος να streamάρεις, αλλά τα άλλα μπορεί να σε βολέψουν. 

16 minutes ago, Dreyar said:

Καλησπέρα στην παρέα.

Πολύ καλός φίλος αγόρασε με την προσφορά του Κωτσόβολου το νέο switch και μες στην εβδομάδα θα το έχει στα χέρια του. Θέλω να του κάνω δώρο κάποιο pack με θήκη grip κτλ. Επειδή το budget μου δεν μου επιτρέπει να πάω σε satisfye bundle, τσέκαρα από skroutz και βρήκα αυτές τις δύο περιπτώσεις ( ardistel & Orzly)

Μόνο Satisfye ή Gripcase. Τα άλλα είναι πολύ μέτρια. 

1 hour ago, logistoulis said:

Αλλά ναι το gameplay του παιχνιδιού δεν είναι 10 πράγματα τα μαθαίνεις και τέλος, όλη την ώρα ανακαλύπτω κάτι νέο

Πειραματίσου γενικά. Σκέψου out-of-the-box. "Μπορώ να τηγανίσω μια νεράιδα;" ή "μπορώ να δαμάσω ένα τράγο;". Είναι από τα ελάχιστα games που σου προσφέρουν τόση ελευθερία. 

• Like 4

21 minutes ago, Malthador said:

Τσέκαρε αν υπάρχει το Remote Play app για PS4 και το Moonlight app για Nvidia κάρτες. Switch δεν υπάρχει τρόπος να streamάρεις, αλλά τα άλλα μπορεί να σε βολέψουν. 

υπάρχει remote play για iOS όχι όμως για tvOS. τουλάχιστον ακόμα. και αφού η Apple λάνσαρε το Apple Arcade δεν ξέρω κατά πόσο θα το κάνουν.

υπάρχει όμως το steam link που είναι πολύ πολύ ενδιαφέρον!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/10/2019 στις 3:30 ΜΜ, Malthador είπε

NINTENDO APOLOGIZES FOR CENSORSHIP IN TOKYO MIRAGE SESSIONS #FE (ENCORE), OFFERS FULL REFUND FOR JAPANESE CUSTOMERS

Όχι απλά "φάτε ζεστό, αλμυρό και υγρό censorship στη μάπα", αλλά και "άμα δεν σας αρέσει τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία". 

Ωραία συμπεριφορά, αντί να βγάλουν patch που να δίνει την δυνατότητα επαναφοράς του κομμένου content, εκεί, βράχοι στις επιλογές τους. Τραγικό. 

Δεν είναι καιρός που είχε γίνει δήλωση από εκπρόσωπο της Ν πως το censorship δεν είναι καλό για την βιομηχανία. Απορώ πως προκύπτουν αυτές οι κωλοτούμπες και πότε επιτέλους θα καταφέρουν να έχουν μια ενιαία πολιτική σε όλα τα regions. 

Είναι τόσο πιθήκια που δεν μπορούν να βρουν λύσεις σε τέτοια θέματα. Το Xenoblade X (*fixed) είχε επίσης υποστεί λογοκρισία στην Δύση. Το αποτέλεσμα ήταν η Ν να φροντίζει η μετάφραση και κατά συνέπεια το όποιο υλικό που κόβεται να γίνεται παράλληλα με την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν κόψουν κάτι ο παίκτης δεν μπορεί θα μπορεί να το γνωρίζει επομένως θα γλιτώσουν και τα όποια παράπονα.

Αναρωτιέμαι ήταν τόσο δύσκολο να δώσουν την επιλογή στον παίκτη να ξεκλειδώνει την όποια λογοκρισία πίσω από τα parental controls; Σίγουρα θα ήταν ενοχλητικό να κατεβάζεις την εφαρμογή αλλά και πάλι θα ήταν προτιμότερο από την πλήρη απώλεια της όποιας επιλογής. Τραγικά πράγματα πριν καν κλείσει τρία χρόνια το σύστημα με την Ν μας υπενθυμίζει τελευταία το παλιό της αποκρουστικό εαυτό.

Ακόμα χειρότερα όταν δεν έχουν καταφέρει σε αυτό το τεράστιο χρονικό διάστημα να δώσουν λύσεις σε κατασκευαστικά προβλήματα. Όταν συνενώθηκαν τα τμήματα φορητού και οικιακού hardware η Ν (δηλαδή ο Iwata ως Πρόεδρος εκείνη την περίοδο) δεν απόλυσε κανέναν, μήπως πρέπει ο Furukawa να αρχίσει να διώχνει μερικούς μπας και στρώσει καθόλου η κατάσταση; Ακόμα και σήμερα δεν έχουν καταφέρει να δώσουν λύση στο drift των αναλογικών ενώ αυτό που με έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα είναι το dpad του pro controller. Τι σκατά ρε Ν; Κάποτε καθιέρωσες το dpad και σήμερα δεν μπορείς να το σχεδιάσεις σωστά. Που σκατά είναι ο διαμοιρασμός τεχνογνωσίας μεταξύ των υπαλλήλων σου και πως σκατά επιτρέπεις να υφίσταται αυτό το χάλι. Κάποτε ο Yamauchi απέσυρε όλα τα πρώτα Famicom (=το Nes στην Ιαπωνία) λόγω προβλήματος που προέκυψε και σήμερα δεν ξέρουν ούτε καν να παραδέχονται την ύπαρξη προβλημάτων στα χειριστήρια.

Μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση που δεν πέφτει κράξιμο από τον κόσμο σε μεγάλους ιστότοπους. Σαν να το έχουν βουλώσει όλοι, είναι σαν να έχει επιστρέψει το RRoD στο xbox και κανείς να μην παραπονιέται.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
  • Thanks 1

4 ώρες πριν, mansa2k είπε

Δεν είναι καιρός που είχε γίνει δήλωση από εκπρόσωπο της Ν πως το censorship δεν είναι καλό για την βιομηχανία. Απορώ πως προκύπτουν αυτές οι κωλοτούμπες και πότε επιτέλους θα καταφέρουν να έχουν μια ενιαία πολιτική σε όλα τα regions. 

Είναι τόσο πιθήκια που δεν μπορούν να βρουν λύσεις σε τέτοια θέματα. Το Xenoblade 2 είχε επίσης υποστεί λογοκρισία στην Δύση. Το αποτέλεσμα ήταν η Ν να φροντίζει η μετάφραση και κατά συνέπεια το όποιο υλικό που κόβεται να γίνεται παράλληλα με την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Με αυτόν τον τρόπο ακόμα και αν κόψουν κάτι ο παίκτης δεν μπορεί θα μπορεί να το γνωρίζει επομένως θα γλιτώσουν και τα όποια παράπονα.

Αναρωτιέμαι ήταν τόσο δύσκολο να δώσουν την επιλογή στον παίκτη να ξεκλειδώνει την όποια λογοκρισία πίσω από τα parental controls; Σίγουρα θα ήταν ενοχλητικό να κατεβάζεις την εφαρμογή αλλά και πάλι θα ήταν προτιμότερο από την πλήρη απώλεια της όποιας επιλογής. Τραγικά πράγματα πριν καν κλείσει τρία χρόνια το σύστημα με την Ν μας υπενθυμίζει τελευταία το παλιό της αποκρουστικό εαυτό.

Πιστεύω ότι απλά από τεμπελιά έγινε port η έκδοση του ps4 που ήταν ήδη λογοκριμένη, δεν έγινε επί τούτου για το switch

Όχι ότι αυτό δικαιολογεί κάτι, απλά δε νομίζω ότι υπήρχε εντολή η πρόθεση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον στη nintendo ζούνε σε κάποιο δικό τους κοσμο και τα βλέπουν όλα τελεια όσο γεμίζουν τα σακούλια ακόμα με rupees.

Για πιο θέμα να τους κραξεις πρώτα;Για τα analogue με το drift(μετά από 3 φορές που τα έστειλα έχω βαρεθεί πλέον να τα φυσάω)που δεν επιδιορθώνεται μόνιμα και μετέφεραν το ίδιο πρόβλημα στο S lite όπου έγραψαν ότι η επιδιόρθωση του θα είναι πιο ακριβή από το joycon;Δεν γνωρίζω ή δεν είχε γραφτεί κάτι αν πιάνεται και αυτό στη δωρεάν επισκευή αλλά και πάλι είναι χειρότερη  ταλαιπωρία γιατι στέλνεις ολοκληρη τη κονσόλα αντί για ένα μοχλουδακι και πόσες φορές θα αντέξεις να το κάνεις.Τα dpad στο pro controller όπως είπε και ο mansa είναι ακομα ένα φάουλ τους.

Τα 2 gb ram που πίστευαν ότι είναι αρκετά για gaming σ'αυτη την εποχή και είχαν και πλάνο να κρατήσουν τη κονσόλα καμία 10ετια τι να τους πεις μετά από αυτο. 

Και φτάνουμε τέλος(υπάρχουν πολλά ακόμα προβλήματα αλλά που να τα γράψεις ολα)σε μια "συγχρονη"κονσόλα όπου δεν έχει ένα internet browser.Για voice chat χρειάζεται έξτρα συσκευή.Τo notification light τώρα δούλεψε πρώτη φορα με το ring fit,ενώ θα  μπορούσε να δουλεύει απο την αρχή για αιτήματα φιλίας κάποια έκπτωση game που σε ενδιαφέρει ή ποτε  τελείωσε το download ενως game/update.

24 λεπτά πριν, logistoulis είπε

Πιστεύω ότι απλά από τεμπελιά έγινε port η έκδοση του ps4 που ήταν ήδη λογοκριμένη

Για πιο game λες γιατί έγραψε για το xenoblade 2 nintendo exclusive το βρίσκεις μονάχα.

Επεξ/σία από Mistwalker

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Τι πρέπει να προσέξω για αγορα switch? Η καινούργια έκδοση είναι αυτή με το κόκκινο φόντο στο κουτί ;; Επίσης, αν Κ φυσικά δεν μπορείτε να το γνωρίζετε, αλλά predictions για το ποσό ενδεχομένως να πέσει η τιμή στη Black Friday έχουμε ;

5 ώρες πριν, Dreyar είπε

Καλησπέρα στην παρέα.

Ποσό το είχε κατεβάσει ο Κωτσόβολος ;

2 λεπτά πριν, alexpwnz είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Τι πρέπει να προσέξω για αγορα switch? Η καινούργια έκδοση είναι αυτή με το κόκκινο φόντο στο κουτί ;; Επίσης, αν Κ φυσικά δεν μπορείτε να το γνωρίζετε, αλλά predictions για το ποσό ενδεχομένως να πέσει η τιμή στη Black Friday έχουμε ;

Πριν 2 μερες ειχε μπει στον Κοτσο 271€ πολυ καλη τιμη για το καινουργιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, alexpwnz είπε

Εγω προσωπικα στην τιμη που επαιξε πριν 3 μερες,στα 271€ δηλαδη ,δεν την ειχα ξαναδει σαν προσφορα και μαλιστε για το καινουργιο μοντελο,Τις προηγουμενες χρονιες αν θυμαμαι καλα,δεν ειχε βαλει προσφορα στο switch στην Black Friday 

Ναι η νεα εκδοση της κονσολας,ειναι αυτη με το κοκκινο κουτι

Θα σου ελεγα να επιλεξεις την νεα εκδοση,καθαρα για το θεμα μπαταριας.Αλλωστε αυτη ειναι και η μονη διαφορα

Επεξ/σία από john1080

14 λεπτά πριν, john1080 είπε

Θα σου ελεγα να επιλεξεις την νεα εκδοση,καθαρα για το θεμα μπαταριας.Αλλωστε αυτη ειναι και η μονη διαφορα

Και φωτεινότητας και οθονης και σε ολα καλυτερο!

Ναι εχει εναν τονο στην οθονη ειναι αληθεια.Τωρα αν αυτο ειναι καλυτερο η οχι ειναι σχετικο με το ματι του καθενος...Οπως και αν εχει ομως,σαφως ειναι καινουργιο μοντελο,σιγουρα κατι καλυτερο ειναι και δεν υπαρχει λογις να πας στο παλιοτερο μοντελο.Εγω προσωπικα πηρα το νεο μοντελο προχθες και περα απο αυτα που λεμε,παρατηρησα οτι πλεον το switch μπαινει πιο «ανετα» μεσα στο dock,σε σχεση με το παλιοτερο μοντελο που ειχα.Στο παλιο ηταν σαν να σφηνωνει μεσα στο dock,ενω τωρα ειναι πιο χαλαρο μεσα.Ισως να το εκαναν πιο μεγαλο το ανοιγμα του dock για να μην δημιουργειται το προβλημα που γραντζουνουσε την οθονη στα παλια μοντελα....Αληθεια παρατηρησε και καποιος αλλος αυτη τη διαφορα στο κενο του dock;;

41 λεπτά πριν, john1080 είπε

Εγω προσωπικα στην τιμη που επαιξε πριν 3 μερες,στα 271€ δηλαδη ,δεν την ειχα ξαναδει σαν προσφορα και μαλιστε για το καινουργιο μοντελο,Τις προηγουμενες χρονιες αν θυμαμαι καλα,δεν ειχε βαλει προσφορα στο switch στην Black Friday 

Ναι η νεα εκδοση της κονσολας,ειναι αυτη με το κοκκινο κουτι

Να υποθέσω ότι η προσφορά τελείωσε , σωστά ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...