Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, non-serviam είπε

Μεγάλη φόλα πάντως. Να γυρίζεις σπίτι μες την χαρά να καείς, και να κάθεται τέτοια μαλακία... 😅

Ναι μολις ξεμπλεξα απο το απογευμα.ασε..εχουν μπει για download οτι ειχα στο προηγουμενο.καλα μιλαμε καθαροαιμη handled  εκδοση.καμια σχεση με το αλλο.μενει να το δω και στην πραξη.ωραιο παντος που μπορεις να παιζεις με ενα game ταυτόχρονα και στις 2 συσκευες.θα το λιωσουμε οικογενειακός.και μεχρι το απογευμα νομιζα οτι μονο ενας λογαριασμος μπορει να παιξει το game την ιδια στιγμη..😁

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, Malthador είπε

Έριξα μια παραγγελία για το Ring Fit Adventure, έχω ένα πιστωτικό στα €35, θα συμπληρώσω άλλα €30 και θα κάνω γυμναστική. Μια χαρά.

Παίζει πουθένα στο internet η συλλεκτική με Baldur's Gate/IWD/NWN/PS:T; Οι προπαραγγελίες ήταν μέχρι τον Αύγουστο, υπάρχει σε κανένα κατάστημα;

----------------------------------------------

SWITCH PORT OF 'TOKYO MIRAGE SESSIONS #FE' (ENCORE) TO BE CENSORED IN JAPANESE RELEASE, FOLLOWING REPORTS OF WESTERN CENSORSHIP

Μου ήρθε λίγος εμετός επάνω. Αντί να αντιγράψει η Δύση την Ιαπωνία (με εξαίρεση τα πίξελς στις τσόντες, εννοείται), αντιγράφουν οι προοδευτικοί τους συντηρητικούς. Τραγικό.

Αν εννοείς αυτό το πακέτο 

https://www.game.co.uk/en/m/beamdog-ultimate-collectors-pack-2647097

μονο απο Game το έχω βρει και εχω βάλει μια διότι έχω φίλο στην Αγγλία που θα μου την φέρει Ελλάδα. 

• Thanks 1

• Moderators
1 hour ago, Prospector8 said:

Αν εννοείς αυτό το πακέτο 

https://www.game.co.uk/en/m/beamdog-ultimate-collectors-pack-2647097

μονο απο Game το έχω βρει και εχω βάλει μια διότι έχω φίλο στην Αγγλία που θα μου την φέρει Ελλάδα. 

Δεν με αφήνει να βάλω παραγγελία για Ελλάδα, darn it.

Τι εναλλακτικές υπάρχουν αν δεν θέλουμε να χώσουμε φίλο μας από UK; Forward υπηρεσία κλπ; Ξέρουμε καμία έμπιστη που να κάνει τη δουλειά τσακ μπαμ;

Εν τω μεταξύ η Skybound μου έριξε χυλόπιτα. 😢

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Τι εναλλακτικές υπάρχουν αν δεν θέλουμε να χώσουμε φίλο μας από UK; Forward υπηρεσία κλπ; Ξέρουμε καμία έμπιστη που να κάνει τη δουλειά τσακ μπαμ;

Έχω μία forward υπηρεσία αν θες, στέλνει σίγουρα με DHL και UPS αν και θα δώσεις τουλάχιστον ένα 50αρι εκεί + όσο χρεώνουν για την υπηρεσία τους.

• Like 1

• Moderators
8 minutes ago, Grim Ripper said:

Έχω μία forward υπηρεσία αν θες, στέλνει σίγουρα με DHL και UPS αν και θα δώσεις τουλάχιστον ένα 50αρι εκεί + όσο χρεώνουν για την υπηρεσία τους.

Για στείλε με ΠΜ να τους κάνω μια ερώτηση. Δεν με ενοχλεί τόσο το οικονομικό, με ενδιαφέρει να μου έρθει πένα περισσότερο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Εχω κανει λογαριασμο σε αυτη https://www.colisexpat.com/pages/ (καπου την ειχα δει) ...δεν την εχω χρησιμοποιησει ακομα...τσεκαρε την 

https://www.trustpilot.com/review/www.colisexpat.com

Οχι τπτ αλλο να γινεις και Beta tester να ξερω αν ειναι καλη :P

Επεξ/σία από ison
  • Like 1

Στις 14/10/2019 στις 8:22 ΜΜ, chek2fire είπε

τώρα το έχω ξεκινήσει στο ng+ και έχω επιλέξει αυτή την φορά αντρικό χαρακτήρα στον Byleth και με house τον Dimitri. Αν και είμαι ακόμα στον τρίτο μήνα οι χαρακτήρες στο house της Edelgard μου αρέσαν περισσότερο και είχαν πολύ ποιο βάθος από το house του dimitri αλλά θα δω στην συνέχεια. Το house της edelgrad έχει νομίζω και έναν από τους ποιο αντιπαθιτικούς χαρακτήρες που είναι ο mage ο λακές της :P

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Λέω να πάω τώρα με το μέρος της Rhea απλά για να δω το story από την δική της πλευρά αν και θεωρώ ότι ηθικά η καλύτερη επιλογή είναι της edelgard 

Έχοντας ολοκληρώσει με Edel και Μήτσο και ξεκινήσει με Κλαυδιο, με σειρά προτίμησης, οι πιο συμπαθείς ήρωες είναι της Edelgard.

check2fire, +1 για τον Hubert, τον σπαζόμπαλο μάγο, του οποίου η σπαζομπαλίτιδα είναι εκτός συναγωνισμού απ αυτήν του Dedue για παράδειγμα. 

πάντως είχε αναφερθεί ξανά νομίζω, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι (και γενικά τα fire emblem) είναι πολύ καλογραμμένο, διάλογοι, διάδραση μεταξύ ηρώων (όχι μόνο εντός οίκου, αλλά και "inter-house"). Έχοντας παίξει αμέτρητα rpg, έχω περάσει στο στάδιο του "1,1,1,1,1,1,start battle", γιατί βρίσκω τα περισσότερα παιχνίδια generic όσο αφορά στο story τους. Το FE 3H (και ένα χρονο πριν, το Octopath Traveler) είναι τα πρώτα παιχνίδια μετά από ένα μεγάλο σερί rpgs, που με τραβάει να διαβάσω τους διαλόγους τους, που να νοιάζομαι για τους ήρωες και τους villains.

Το FE 3H είναι must buy.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, MetalPrime είπε

Έχοντας ολοκληρώσει με Edel και Μήτσο και ξεκινήσει με Κλαυδιο, με σειρά προτίμησης, οι πιο συμπαθείς ήρωες είναι της Edelgard.

check2fire, +1 για τον Hubert, τον σπαζόμπαλο μάγο, του οποίου η σπαζομπαλίτιδα είναι εκτός συναγωνισμού απ αυτήν του Dedue για παράδειγμα. 

πάντως είχε αναφερθεί ξανά νομίζω, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι (και γενικά τα fire emblem) είναι πολύ καλογραμμένο, διάλογοι, διάδραση μεταξύ ηρώων (όχι μόνο εντός οίκου, αλλά και "inter-house"). Έχοντας παίξει αμέτρητα rpg, έχω περάσει στο στάδιο του "1,1,1,1,1,1,start battle", γιατί βρίσκω τα περισσότερα παιχνίδια generic όσο αφορά στο story τους. Το FE 3H (και ένα χρονο πριν, το Octopath Traveler) είναι τα πρώτα παιχνίδια μετά από ένα μεγάλο σερί rpgs, που με τραβάει να διαβάσω τους διαλόγους τους, που να νοιάζομαι για τους ήρωες και τους villains.

Το FE 3H είναι must buy.

έχοντας τελειώσει πρώτα με τον Δημήτρη και μετά με την Edel

Spoiler

ενάντια στην εκκλησία 

είπα να περιμένω να βγει το επιπλέον story tou season pass για να το ξαναπαίξω 

Επεξ/σία από lysopaine

Μια ερώτηση: αν υποθέσουμε ότι θέλω να αγοράσω και εγώ κάποια στιγμή το Ring Fit Adventure και θα το ήθελα σε ψηφιακή έκδοση, πως γίνεται; Αφού εάν το αγοράσουμε από το κατάστημα που έχει το κολοκύθι, τον τροχό, δεν θα έχει μέσα και το cartridge που θα έχει το παιχνίδι μέσα; Και εφόσον έχει το παιχνίδι, αν πάω να το κατεβάσω από το eshop, θα είναι διπλή αγορά.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 minutes ago, nkarafo said:

Μια ερώτηση: αν υποθέσουμε ότι θέλω να αγοράσω και εγώ κάποια στιγμή το Ring Fit Adventure και θα το ήθελα σε ψηφιακή έκδοση, πως γίνεται; Αφού εάν το αγοράσουμε από το κατάστημα που έχει το κολοκύθι, τον τροχό, δεν θα έχει μέσα και το cartridge που θα έχει το παιχνίδι μέσα; Και εφόσον έχει το παιχνίδι, αν πάω να το κατεβάσω από το eshop, θα είναι διπλή αγορά.

Αμφιβάλλω ότι θα βγει ψηφιακό, όπως δεν βγήκε το LABO. 

Επεξ/σία από Malthador

1 ώρα πριν, lysopaine είπε

έχοντας τελειώσει πρώτα με τον Δημήτρη και μετά με την Edel

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ενάντια στην εκκλησία 

είπα να περιμένω να βγει το επιπλέον story tou season pass για να το ξαναπαίξω 

Παρομοίως, περιμένω το season pass content για να προχωρήσω το 3ο playthrough.

Για την ώρα, γράφει το κοντέρ ώρες στο Dragon Quest XI. 

να σημειωθεί πως είναι η πρώτη μου επαφή με τα DQ, το παιχνίδι "ξύνει τη φαγούρα μου" για jrpg, έχει βάθος ως μηχανισμό και gameplay "τόσο όσο", χωρίς να είναι πολύπλοκο ή απλοικό. Το ΑΙ που ελέγχει τους ήρωες στη μάχη είναι τίμιο και ιδιαίτερα χρήσιμο, γιατί (βάζω και τον Luminary σε "fight wisely" mode) κάνει το grinding εύκολο και γρήγορο.

όσο αφορά το εικαστικό του κομμάτι, είμαι σε μια φάση (ίσως να είναι και η ηλικία) που το ντραγκονμπολέ στύλ του Toriyama δεν με ελκύει. Ωστόσο για κάποιο μυστήριο λόγο (ίσως είναι κάποια νοσταλγία) το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα appealing τόσο σε μένα, όσο και στον 5 ετών γιό μου. Μάλιστα σε σημεία είναι και tear-jerking, με μεγάλη επιτυχία ("είμαι κοτζάμ άντρας δεν θα κλάψω - είμαι κοτζάμ άντρας δεν θα κλαψ... μπουχου χουυυυυυυυ το έσωσε το παιδάκιιιιι")

το καταχωρώ στα κιτάπια μου ως άλλη μια πολύ καλή αγορά για το switch. 

1 λεπτό πριν, MetalPrime είπε

Παρομοίως, περιμένω το season pass content για να προχωρήσω το 3ο playthrough.

Για την ώρα, γράφει το κοντέρ ώρες στο Dragon Quest XI. 

να σημειωθεί πως είναι η πρώτη μου επαφή με τα DQ, το παιχνίδι "ξύνει τη φαγούρα μου" για jrpg, έχει βάθος ως μηχανισμό και gameplay "τόσο όσο", χωρίς να είναι πολύπλοκο ή απλοικό. Το ΑΙ που ελέγχει τους ήρωες στη μάχη είναι τίμιο και ιδιαίτερα χρήσιμο, γιατί (βάζω και τον Luminary σε "fight wisely" mode) κάνει το grinding εύκολο και γρήγορο.

όσο αφορά το εικαστικό του κομμάτι, είμαι σε μια φάση (ίσως να είναι και η ηλικία) που το ντραγκονμπολέ στύλ του Toriyama δεν με ελκύει. Ωστόσο για κάποιο μυστήριο λόγο (ίσως είναι κάποια νοσταλγία) το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα appealing τόσο σε μένα, όσο και στον 5 ετών γιό μου. Μάλιστα σε σημεία είναι και tear-jerking, με μεγάλη επιτυχία ("είμαι κοτζάμ άντρας δεν θα κλάψω - είμαι κοτζάμ άντρας δεν θα κλαψ... μπουχου χουυυυυυυυ το έσωσε το παιδάκιιιιι")

το καταχωρώ στα κιτάπια μου ως άλλη μια πολύ καλή αγορά για το switch. 

όσο αναφορά το dq11 υπήρχαν σημεία που έλεγα τι φοβερό είναι κ άλλα που με έκανε να βαριέμαι απίστευτα 

Επειδη δεν θυμαμαι τι ακριβως γραφτηκε στις προηγουμενες σελιδες, επαιξε καποιος -ο ιδιος- το witcher 3 στο switch και αυτο που ειδε του αρεσε? Ηταν αποδεκτο στα ματια του? Παντως προσωπικα εχοντας παιξει απειρες ωρες σε απλο ps4 κιολας και μαλιστα απο day 1, αυτο που ειδα στο switch δεν παλευεται για τόσες ωρες. 

Καλη η φορητότητα και καταλαβαίνω οτι συγχωρουμε καποια πραγματα γιατι "ναι θα παιζεις witcher στο μετρό πχ" αλλα οκ δεν γινεται το ασπρο να γινει μαυρο. 

2 ώρες πριν, nkarafo είπε

Δυστυχώς το έψαξα και εγώ ήθελα εκδοσή με digital το παιχνίδι και θα βγει μόνο στην Ιαπωνια με κωδικό μέσα στο πακέτο( στη δύση μπορεί να μη έρθει ποτέ).

Τώρα αν θα το βάλουν και για download λογικά και με double dip αμφιβάλω !! Τελικά το πήρα όπως και να έχει :)

• Like 1

Δηλαδή η Ν όταν είχε βγάλει τα λαμπο που μας έλεγε δείτε πόσα μπορείτε να κάνετε και ότι αν χαλάσουν εκτυπώνεται μωρέ άλλα, και τέτοια, έπρεπε πρώτα να σκάσεις σίγουρα το 70αρι για όλο το πακέτο;

Είμαστε κωλοζωα τελικά (ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το κωλοπιασιμο του DxM)... 😅

Σε άλλα νέα, το μελλοντικό τσιπακι του Switch Pro βγαίνει στην αγορά σιγά σιγά (το οποίο θα είναι μουφα αναβάθμιση βέβαια).

https://wccftech.com/nvidia-shield-tv-pro-leaked-on-amazon-out-october-28th-for-199-featuring-tegra-x1-up-to-25-faster/

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...