Moderators Malthador Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 11 minutes ago, non-serviam said: Με μια νέα γύρα πυρηνικών πιστεύω θα στρώσουν πάλι. 😂😋 Πάντως την συλλεκτική δύσκολα να την βρεις σε φυσιολογική τιμή. Θυμάμαι που είχε φύγει αρκετά γρήγορα για την τιμή της τότε. Τους έστειλα email με κλάψα. Τους είπα ότι τη θέλω για δώρο Χριστουγέννων για το γιο μου. 😢 Ελπίζω να πιάσει!
Inside X Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Για πόσο θα είναι το deal του Kώτσο για το lite? Με έπιασε με τα βρακιά κάτω εερρ σε δύσκολη εβδομάδα.
nkarafo Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Inside X είπε Για πόσο θα είναι το deal του Kώτσο για το lite? Με έπιασε με τα βρακιά κάτω εερρ σε δύσκολη εβδομάδα. Μέχρι σήμερα το βράδυ στις 21:00. 1
Inside X Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, nkarafo είπε Μέχρι σήμερα το βράδυ στις 21:00. Πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη Άντε πάλι μάχη με το "καπέλο" της CD Media.
lysopaine Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 πάντως βλέπω ότι κ οι άλλες αλυσίδες έστω κ καθυστερημένες έβαλαν την ίδια προσφορά στις κονσόλες
logistoulis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Μου ήρθε λίγος εμετός επάνω. Αντί να αντιγράψει η Δύση την Ιαπωνία (με εξαίρεση τα πίξελς στις τσόντες, εννοείται), αντιγράφουν οι προοδευτικοί τους συντηρητικούς. Τραγικό. δυστυχώς φίλε έτσι πάει το πράγμα, θα πέσει και το τελευταίο κάστρο στο τέλος για όσους δεν θέλουμε pc-sjw λογοκρισία στη διασκέδασή μας
Inside X Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, logistoulis είπε δυστυχώς φίλε έτσι πάει το πράγμα, θα πέσει και το τελευταίο κάστρο στο τέλος για όσους δεν θέλουμε pc-sjw λογοκρισία στη διασκέδασή μας Στην χώρα του VR-virtual sex EXPO, ναι αυτό είναι περίεργη είδηση.
chrisgewrgi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δεν κρατηθηκα με ολο τον χαμο του lite και ας ημουν αρνητικος οταν το βγαλανε.τα σχολια οτι ειναι καλητερο για handled χρηση με καναν και αφαιρεσα απο την καρτα μου 192 ευρω.το ανοιγω τωρα και θα σας πω σε σχεση με το παλιο τι παιζει 4 1
chrisgewrgi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Προβλημα..προσπαθω να συνδεσω το λογαριασμο μου στο lite και επειδη εχω βαλει 2 step security μου ζηταει κωδικο google authenticator.ολα καλα μεχρι εδω.βαζω κωδικο authenticator.και λεει δεν ειναι σωστος.τι κανουμε; ουτε απο το κινητο μπορω να μπω στον λογαριασμο μου. Back up κωδικοι δεν υπαρχουν...
Deghinsea Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω κάπου στη διαδικασία για το 2 step verification έλεγε ότι αν χάσεις πρόσβαση στο authenticator και χάσεις και τους 8 κωδικούς που σου δίνει το authenticator, δεν υπάρχει τρόπος να έχεις πρόσβαση στο account. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από Deghinsea
elessar86 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 και στα Public παίζει προσφορά το lite και το καινούριο switch έχετε 10 λεπτά ακόμα 😜
Mistwalker Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Όταν δεν σου φτάνει να αλλάξεις το button στα settings αλλά θες να το βλέπεις και physical για να μην μπερδευεσαι.
najinblue3 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποιος μενει Αγγλια? 😛 επικο ring fit Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από najinblue3 1
chrisgewrgi Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Deghinsea είπε Δεν θυμάμαι καλά αλλά νομίζω κάπου στη διαδικασία για το 2 step verification έλεγε ότι αν χάσεις πρόσβαση στο authenticator και χάσεις και τους 8 κωδικούς που σου δίνει το authenticator, δεν υπάρχει τρόπος να έχεις πρόσβαση στο account. Τελικα με chat online στο αμερικανικο support αφερεσε το 2 στεπ σε δευτερολεπτα αφου του εδωσα το birthday.αφου τραβιεμαι μονος μου με τους κωδικους απο το απογευμα που το εφερα Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από chrisgewrgi
non-serviam Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, chrisgewrgi είπε Τελικα με chat online στο αμερικανικο support αφερεσε το 2 στεπ σε δευτερολεπτα αφου του εδωσα το birthday.αφου τραβιεμαι μονος μου με τους κωδικους απο το απογευμα που το εφερα Μεγάλη φόλα πάντως. Να γυρίζεις σπίτι μες την χαρά να καείς, και να κάθεται τέτοια μαλακία... 😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις