non-serviam Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, EverythingYouBelieve είπε Μα το DxM δεν είναι της Ν, developer και publisher είναι η Marvelous. Είναι όμως exclusive στο Switch αν αυτό εννοείς. Στην Ιαπωνία είναι μόνο publisher η marvelous. Στον υπόλοιπο κόσμο είναι η Ν και μιλάμε και για ένα exclusive παιχνίδι του switch. Θα έπρεπε να έχουν φροντίσει να έχει κάποια ελάχιστα χαρακτηριστικά τουλάχιστον. Πλήρη αδιαφορία όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alet Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, lysopaine είπε καλημέρα μπορεί κάποιος που έχει ήδη στείλει τα joycon για επισκευή να μου πει σε τι συσκευασία τα έστειλε για να ξέρω να τα στείλω κ εγώ? φάκελο με φυσαλίδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, non-serviam είπε Σοβαρά τώρα, πώς σκατα θα παίξω το DxM; 😅Παίζει τουλάχιστον με gyro controls; Δεν βρήκα κάποια επιλογή. Ωραίο παιχνιδάκι πάντως. Έχει αυτή την ανιμιλα (εκ του anime 😅) που σε ικανοποιεί. Το να ειναι όμως παιχνίδι της Ν και να μην χρησιμοποιεί βασικά χαρακτηριστικά της κονσόλας είναι τραγικό. Ναι εχει gyro. 2 ώρες πριν, lysopaine είπε καλημέρα μπορεί κάποιος που έχει ήδη στείλει τα joycon για επισκευή να μου πει σε τι συσκευασία τα έστειλε για να ξέρω να τα στείλω κ εγώ? Εγώ το ειχα στείλει σε ένα μικρό κουτάκι κινητού αλλά το είχα μέσα και έξω τυλιγμένο με το πλαστικό με τις φούσκες.Στη cd media όταν θα στο επιστρέψουν θα είναι ένα χαρτινο σακουλάκι όπου έχει μέσα αυτό το πλαστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Ναι εχει gyro. Εγώ το ειχα στείλει σε ένα μικρό κουτάκι κινητού αλλά το είχα μέσα και έξω τυλιγμένο με το πλαστικό με τις φούσκες.Στη cd media όταν θα στο επιστρέψουν θα είναι ένα χαρτινο σακουλάκι όπου έχει μέσα αυτό το πλαστικό. Δεν το βρήκα, τι σκατά; Θα το ξαναδώ. Πιστεύω θα παλεύεται με gyro. Αγαπάμε CD Project Red ρε! Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από non-serviam 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 46 λεπτά πριν, non-serviam είπε Δεν το βρήκα, τι σκατά; Θα το ξαναδώ. Πιστεύω θα παλεύεται με gyro Options > Gameplay Settingd > Motion Control Sensitivity Δοκίμασε αυτό.Δεν μπήκα στο game να το δω τώρα,το βρήκα στο net 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, non-serviam είπε Στην Ιαπωνία είναι μόνο publisher η marvelous. Στον υπόλοιπο κόσμο είναι η Ν Ναι όπως τα γράφεις είναι περί publisher αλλά ο developer που έφτιαξε το παιχνίδι είναι η Marvelous. Τσέκαρε κάτω-κάτω: https://www.nintendo.com/games/detail/daemon-x-machina-switch/ Τέλος πάντων, όπως είπε και ο Mistwalker έχει motion controls μια χαρά θα είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, non-serviam είπε Φάση η hackers παίρνουν τα πιο όμορφα κορίτσια, αν βρουν το μυστικό (secret menu) τους ε?!! Ε πάντα έτσι ήταν! https://gbatemp.net/threads/the-witcher-3-enhanced-settings-mod.549937/ https://gbatemp.net/threads/the-witcher-3-60-fps-and-dynamic-resolution-tweaks.550211/ 👽 Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Inside X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, Inside X είπε Φάση η hackers παίρνουν τα πιο όμορφα κορίτσια, αν βρουν το μυστικό (secret menu) τους ε?!! Ε πάντα έτσι ήταν! https://gbatemp.net/threads/the-witcher-3-enhanced-settings-mod.549937/ https://gbatemp.net/threads/the-witcher-3-60-fps-and-dynamic-resolution-tweaks.550211/ 👽 Το να έχει προβλέψει η εταιρία όχι μόνο το τώρα αλλά και πιθανά μελλοντικά revisions δεν το λες και λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, non-serviam είπε Το να έχει προβλέψει η εταιρία όχι μόνο το τώρα αλλά και πιθανά μελλοντικά revisions δεν το λες και λίγο. Κάτσε με μπέρδεψες. Εγώ νόμιζα ότι αναφερόσουν στο secret menu του Witcher 3 που σου ανοίγει παραπάνω settings. Εσύ που αναφέρεσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Just now, Inside X said: Κάτσε με μπέρδεψες. Εγώ νόμιζα ότι αναφερόσουν στο secret menu του Witcher 3 που σου ανοίγει παραπάνω settings. Εσύ που αναφέρεσαι? Προφανώς το μενού μπήκε εκεί για κάποιο λόγο. Π.χ. για να σου ανοίξουν πέντε settings παραπάνω άμα βγει πιο καλό Switch στο μέλλον. Αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @MalthadorΜα έτσι δεν γίνεται σε όλες τις κονσόλες? Η πιο ισχυρή παίρνει ένα profile update, το βαφτίζουμε X/PRO enhanced και τελειώσαμε. Το ότι haxorz το ανακάλυψαν, δεν σημαίνει ότι μια μέρα ο χρήστης του Switch 2/pro όπως και να το λένε, θα ανοίξει το Witcher 3 και θα δει τέτοιο screen. Οπότε όχι δεν είναι πρωτοτυπία. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από Inside X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 48 λεπτά πριν, Inside X είπε Κάτσε με μπέρδεψες. Εγώ νόμιζα ότι αναφερόσουν στο secret menu του Witcher 3 που σου ανοίγει παραπάνω settings. Εσύ που αναφέρεσαι? 46 λεπτά πριν, Malthador είπε Προφανώς το μενού μπήκε εκεί για κάποιο λόγο. Π.χ. για να σου ανοίξουν πέντε settings παραπάνω άμα βγει πιο καλό Switch στο μέλλον. Αυτό. Σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι και εγώ. Μπήκαν στην διαδικασία να το προβλέψουν από πριν κάτι τέτοιο, ενώ συνήθως γίνεται κατόπιν εορτής. Μελετημένο πορτ στην παραμικρή λεπτομέρεια. 42 λεπτά πριν, Inside X είπε @MalthadorΜα έτσι δεν γίνεται σε όλες τις κονσόλες? Η πιο ισχυρή παίρνει ένα profile update, το βαφτίζουμε X/PRO enhanced και τελειώσαμε. Το ότι haxorz το ανακάλυψαν, δεν σημαίνει ότι μια μέρα ο χρήστης του Switch 2/pro όπως και να το λένε, θα ανοίξει το Witcher 3 και θα δει τέτοιο screen. Οπότε όχι δεν είναι πρωτοτυπία. Το μενού υπάρχει εκεί για να το ανοίξουν. Το πιθανότερο βέβαια με κάποιο revision της κονσόλας, που θα έχει και πιο πολύ νόημα, αλλά είναι εκεί ξεκάθαρα για τον μέσο χρήστη όταν θα έρθει η ώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Eχoντας το παιχνιδι και στις 3 κονσολες πλεον, (ειπαμε αγαπαμε και στηριζουμε CD PROJECT) μπορω να πω οτι υπο συνθηκες η εκδοση του switch πλησιαζει τις εκδοσεις των twins, δεν εχω προχωρησει ακομα πολυ καθως σημερα παρελαβα (πριν απο λιγο) αλλα οι πρωτες εντυπωσεις (handheld) ειναι πολυ καλες. Το βιντεο που εχετε βαλει η εκδοση φαινεται να ειναι η 1.6, το παιχνιδι με το που βαζεις το cartridge ξεκιναει με την 3.2 και αμεσως κατεβασε το πρωτο update σε 3.4, επισης στο menu των options δεν απεικονιζεται o αριθμος της εκδοσης. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2019 από spinemm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 42 λεπτά πριν, non-serviam είπε Σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι και εγώ. Μπήκαν στην διαδικασία να το προβλέψουν από πριν κάτι τέτοιο, ενώ συνήθως γίνεται κατόπιν εορτής. Μελετημένο πορτ στην παραμικρή λεπτομέρεια. Τα άλλα Ports στις κονσόλες τι ήταν δηλαδή? Αμελέτητα? (pun intented) 42 λεπτά πριν, non-serviam είπε Το μενού υπάρχει εκεί για να το ανοίξουν. Το πιθανότερο βέβαια με κάποιο revision της κονσόλας, που θα έχει και πιο πολύ νόημα, αλλά είναι εκεί ξεκάθαρα για τον μέσο χρήστη όταν θα έρθει η ώρα. Έλα ρε serviam... Αντί να σχολιάσουμε για τους χομπίστες που κατάφεραν να βρουν τρόπο να το τρέξουν στα 60fps με/χωρίς Overclocking, να το κάνουν πιο sharp κτλ, παίζοντας με τα settings που ανακάλυψαν, εσύ πάνω από όλους και least expected μου γράφεις κάτι τέτοιο ... για ένα σύστημα .. της Nintendo που η πλειοψηφία δεν έχει ιδέα όχι τι θα πει Light Shafts και τι κάνει το motion blur, αλλά τι φοράει το μηχανάκι που παίζουν. Εδώ δεν άνοιξαν τέτοια μενού σε πιο ισχυρά και purpose built για τον πωρωμένο των mid-gen, θα ανοίξουν για σύστημα της Nintendo - Pick and Play? Ότι είδες απλώς το ανακάλυψαν hackers και είναι legacy/testament, ότι είναι PC Port (και όχι console port) και κάτι που πιστεύω ότι το DF όταν το πάρει μυρωδιά θα ανανεώσει το άρθρο του με την σύγκριση με PC low settings ... Με το χακαρισμένο switch και τα screenshots/settings αυτά - θα μπορεί πλέον να κάνει 1-1 σύγκριση και όχι σπέκουλα, όπως έκανε στο βίντεο του. Οι άσχετοι. PS: Να κάνουν και update που στέκεται το περισπούδαστο σύστημα i3/750ti με τα xbox/ps4 σήμερα... Σε κανένα recycle bin? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 To menu δεν προυπαρχει στο παιχνιδι, εαν διαβασετε https://gbatemp.net/threads/the-witcher-3-enhanced-settings-mod.549937/, ειναι Mod και παιζει μονο σε πατσαρισμενες κονσολες.... 1 ώρα πριν, non-serviam είπε Σε αυτό ακριβώς αναφέρομαι και εγώ. Μπήκαν στην διαδικασία να το προβλέψουν από πριν κάτι τέτοιο, ενώ συνήθως γίνεται κατόπιν εορτής. Μελετημένο πορτ στην παραμικρή λεπτομέρεια. Το μενού υπάρχει εκεί για να το ανοίξουν. Το πιθανότερο βέβαια με κάποιο revision της κονσόλας, που θα έχει και πιο πολύ νόημα, αλλά είναι εκεί ξεκάθαρα για τον μέσο χρήστη όταν θα έρθει η ώρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις