Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SPANK είπε

Μόλις τερμάτισα την παιχνιδάρα το Hollow knight με 99 ώρες play και 92% , απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει φέτος.

Τώρα για να συνεχίσω να κάνω και τα υπόλοιπα που μου έχουν μείνει + το dlc πρέπει να το αρχίσω πάλι απο την αρχή ; 

Kοιτα αναλογα.Τα mask & soul shards,το colosseum,τα charms και το grimm troupe dlc τα κανεις οποτε θες.

Ομως αναλογα τι επιλογες εχεις κανει στο παιχνιδι,και εδω μου  θυμισε bloodborne,καποια πραγματα αλλαζουν.Εκει ας πουμε πρεπει να ξεκινησεις καινουργιο παιχνιδι.

Για να καταλαβεις τι εννοω,στο τελευταιο σταδιο του grimm troupe dlc εκανα μια επιλογη με αποτελεσμα να μην μπορω πλεον στο save αυτο να πολεμησω την τελικη μορφη του nightmare king.Aυτο βεβαια εχει να κανει περισσοτερο με achievements του παιχνιδιου.

Δημοσ.

Ακομα δεν μπορω να βρω κατι για το game που θα boostari τη συνδρομη.Αν ισχυει η ημερομηνια που ειχε δωσει η N IT πριν το κατεβασουν 28 Σεπ ειναι ιδια μερα με το release  του fighterz αλλα δινω μηδεν πιθανοτητες να ειναι αυτο.Μονο το game της retro θα μπορουσε να ειναι γιατι δεν υπαρχει αλλος δυνατος τιτλος της N για online απο τη στιγμη που το mario party ερχεται αργοτερα και θα εχει χαλια online mode οπως και το smash ειναι πολυ αργοτερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ήρθε μια αναλαμπή σχετικά με την συνδρομητική υπηρεσία και θα την μοιραστώ μαζί σας. Σκεπτόμενος ότι η Ν μπορεί να προσαρμόσει το online με διαφορετικές λειτουργίες ανά παιχνίδι που θα ταιριάζει στο ύφος του κατέληξα σε μια περαιτέρω υπόθεση. Η Ν ίσως τελικά να προχωρήσει σε archiements που δεν θα ακολουθούν το μοντέλο των άλλων δύο εταιριών αλλά των smart devices. Αυτό σημαίνει ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες αποστολές που θα καθορίζονται ανά τα αντίστοιχα διαστήματα. Με αυτόν τον τρόπο η Ν θα επιδιώξει να διατηρεί συνεχώς το ενδιαφέρον του παίκτη ανά παιχνίδι ξεχωριστά το οποία πλέον θα λειτουργούν ως μονάδες σε ένα κοινό οικοσύστημα. Ως υπόθεση "δένει" τέλεια και με τα άχρηστα platinum coins που πλέον μπορούν να αποκτήσουν ένα λόγο ύπαρξης εφόσον η Ν παράλληλα βελτιώσει και τις ανταμοιβές από την εξαργύρωση τους. Επιπρόσθετα ταιριάζει και με μια παλιότερη δήλωση του συχωρεμένου Iwata πως πλέον έχουν αντιληφθεί πως το κάθε παιχνίδι έχει το κοινό του επομένως ανάλογα θα πρέπει να προσαρμοστεί και η προώθηση.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Ακομα δεν μπορω να βρω κατι για το game που θα boostari τη συνδρομη.Αν ισχυει η ημερομηνια που ειχε δωσει η N IT πριν το κατεβασουν 28 Σεπ ειναι ιδια μερα με το release  του fighterz αλλα δινω μηδεν πιθανοτητες να ειναι αυτο.Μονο το game της retro θα μπορουσε να ειναι γιατι δεν υπαρχει αλλος δυνατος τιτλος της N για online απο τη στιγμη που το mario party ερχεται αργοτερα και θα εχει χαλια online mode οπως και το smash ειναι πολυ αργοτερα.

Κοιτα σιγουρα θα εχουμε και αλλο direct ειτε τωρα τον Αυγουστο ή αρχες Σεπτεμβρη,οπου μπορει να ανακοινωσουν μεγαλο τιτλο που θα boostari την συνδρομη οπως λες.Εγω δινω μεγαλες πιθανοτητες στο super mario maker,ή σαν port του wiiu ή σαν νεος τιτλος.

Βεβαια nintendo ειναι αυτη μπορει και να μην εχουν κανενα απολυτως παιχνιδι και απλως να περιμενουν μεχρι να βγει το smash.

Kαι μιας και λεω για smash μετα την αποκαλυψη του king k rool το μονο που θελω τωρα ειναι να βγει η retro και να πει το νεο μας παιχνιδι ειναι το donkey kong 3 ,για να κλεισει την τριλογια,οπου αντιμετωπιζει τους kremlings.

Kαι λεω αυτο γιατι λιωνω αυτες τις μερες παλι το tropical freeze.Eιμαι στο 120% .Για να εκτιμησεις πραγματικα το level design του παιχνιδιου πρεπει να παιξεις τα time attacks.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Κοιτα σιγουρα θα εχουμε και αλλο direct ειτε τωρα τον Αυγουστο ή αρχες Σεπτεμβρη,οπου μπορει να ανακοινωσουν μεγαλο τιτλο που θα boostari την συνδρομη οπως λες.Εγω δινω μεγαλες πιθανοτητες στο super mario maker,ή σαν port του wiiu ή σαν νεος τιτλος.

Βεβαια nintendo ειναι αυτη μπορει και να μην εχουν κανενα απολυτως παιχνιδι και απλως να περιμενουν μεχρι να βγει το smash.

Kαι μιας και λεω για smash μετα την αποκαλυψη του king k rool το μονο που θελω τωρα ειναι να βγει η retro και να πει το νεο μας παιχνιδι ειναι το donkey kong 3 ,για να κλεισει την τριλογια,οπου αντιμετωπιζει τους kremlings.

Kαι λεω αυτο γιατι λιωνω αυτες τις μερες παλι το tropical freeze.Eιμαι στο 120% .Για να εκτιμησεις πραγματικα το level design του παιχνιδιου πρεπει να παιξεις τα time attacks.

Για παιχνιδι που θα boostari τη συνδρομη το ειπαν απο την N οποτε πρεπει κατι να δωσουν.

Για donkey kong η N IT ειχε βγαλει μια εικονα οπου εδειχνε κατι για donkey kong 3.Λογικα θα φερουν ενα ακομα να κλεισει η δευτερη τριλογια αλλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο το game που λενε απο καιρο για τη retro.Για το ας πουμε γνωστο game που μιλανε οπου πηραν τον σκηνοθετη του deus ex και σαν unofficial θεωριες παιζει πολυ ενα game στο μελλον και first person.

• Like 1
Δημοσ.

Διαβαζω οτι υπαρχει κ 12μηνη family συνδρομή στα 35.

αναφέρεται σε ξεχωριστα switch μεσα στην οικογένεια ή σε διαφορετικους λογαριασμούς που ανήκουν σε μελη της οικογένειας,σε ενα switch?

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, alet είπε

Διαβαζω οτι υπαρχει κ 12μηνη family συνδρομή στα 35.

αναφέρεται σε ξεχωριστα switch μεσα στην οικογένεια ή σε διαφορετικους λογαριασμούς που ανήκουν σε μελη της οικογένειας,σε ενα switch?

Δεν το διευκρινίζει με σαφήνεια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. 

Να σας ρωτησω κατι γιατι δεν (θελω να) πιστευω πως ειμαι ο μονος στην Ελλαδα. Εκανα ενα σερτς εδω ινσομνια αλλα δεν βρηκα κατι.

Εβαλα προσφατα VDSL nova με technicolor tg788vn v2 router κ NAT Type D στο switch. Μονο στο switch, στο ps4 εχω NAT 2. Οποτε δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι ονλαιν στο switch. Βρηκα διαφορους οδηγους για DMZ (δεν εχει το ρουτερ μου), port forwarding (δεν δουλευει) κ τπτ. 3 μερες τωρα παλευω αλλα τπτ.

Καποιος που να ειχε θεμα κ να το εφτιαξε; Ευχαριστω εκ των προτερων.

• Moderators
Δημοσ.
40 minutes ago, deadstamalive said:

Καλησπερα παιδια. 

Να σας ρωτησω κατι γιατι δεν (θελω να) πιστευω πως ειμαι ο μονος στην Ελλαδα. Εκανα ενα σερτς εδω ινσομνια αλλα δεν βρηκα κατι.

Εβαλα προσφατα VDSL nova με technicolor tg788vn v2 router κ NAT Type D στο switch. Μονο στο switch, στο ps4 εχω NAT 2. Οποτε δεν μπορω να παιξω κανενα παιχνιδι ονλαιν στο switch. Βρηκα διαφορους οδηγους για DMZ (δεν εχει το ρουτερ μου), port forwarding (δεν δουλευει) κ τπτ. 3 μερες τωρα παλευω αλλα τπτ.

Θα πρέπει να μιλήσεις με τη CD Media. Λογικά δεν θα σε βοηθήσουν και θα σε παραπέμψουν στην Technicolor. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, deadstamalive είπε

Καλησπερα παιδια. 

Φίλε είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο ρούτερ και το 3ds και μόνο όταν αλλαξα ρούτερ έφτιαξε.Το είχα ψάξει τοτε αλλά δεν έβρισκα άκρη.

Δημοσ.

Απο το library του switch αυτη τι στιγμη λειπει ενα mmorpg.Αυτο που θα boostare την συνδρομη μια και ειναι απο τα top mmorpg θα ηταν το elder scroll online.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Θα πρέπει να μιλήσεις με τη CD Media. Λογικά δεν θα σε βοηθήσουν και θα σε παραπέμψουν στην Technicolor. 

Θα το δοκιμασω κ αυτο, ευχαριστω. Ο παροχος παντως, νοβα, δεν μπορει να κανει τιποτα.

1 ώρα πριν, parlapipas25 είπε

Φίλε είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το ίδιο ρούτερ και το 3ds και μόνο όταν αλλαξα ρούτερ έφτιαξε.Το είχα ψάξει τοτε αλλά δεν έβρισκα άκρη.

😕 Με ποιο κατεληξες; Καποιο ZTE που δινει η νοβα ή αγορασες αλλο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mistwalker είπε

Απο το library του switch αυτη τι στιγμη λειπει ενα mmorpg.Αυτο που θα boostare την συνδρομη μια και ειναι απο τα top mmorpg θα ηταν το elder scroll online.

Βασικά προτιμώ η Ν πέρα από τις όποιες συνεργασίες με τις τρίτες εταιρίες να αρχίσει να επεκτείνεται και σε είδη που είτε έχει παρατήσει, είτε δεν έχει ασχοληθεί πότε στο παρελθόν. Αν και σαν εταιρία είναι περισσότερο του να δημιουργεί νέα είδη από το μηδέν που έχουν ανήκουν κάπου κατά βάση. 

Γενικότερα θεωρούσα πως η Ν θα προχωρήσει σε κυκλοφορία online τίτλων τρίτων εταιριών όπως και έγινε (fortnite, dragonball fighters z, paladins, etc). Επίσης πίστευα ότι η Ν με την έναρξη της υπηρεσίας θα είχε φροντίσει για την κυκλοφορία νέου σχετικού παιχνιδιού κάτι που πλέον δεν περιμένω ότι θα συμβεί. Το πιθανότερο (από την στιγμή που πέρασε η Ε3 και έχουμε φτάσει στο τελευταίο τετράμηνο του 2018) είναι πως οποιαδήποτε νέα ανακοίνωση ακολουθήσει θα προορίζεται για το 2019. Για να δούμε:

Amazon UK listing a bunch of Switch placeholders

Επεξ/σία από mansa2k
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...