Braveheart1980 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Daemon X Machina [Switch Review] 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε munchkin λεγονται και ειναι λατρεια οι ατιμες Είπα και εγώ που βρέθηκε αυτή η γάτα στην Ελλάδα; Και εγώ το πέρασα το ποστ για ελληνικό έτσι στα γρήγορα. Είμαι γατάκιας γενικά και τις γουστάρω πολύ. Οι γάτες έμειναν στο ίδιο μέγεθος γιατί δεν τις πίεσε ποτέ ο άνθρωπος για έξτρα δουλειές. Έπιανε ποντίκια και ζωηφια ήταν καλή για την φάρμα τέλος. Τα σκυλιά από την άλλη έχουν μπλέξει τα αίματα και τα γονίδια και έχουν φτιάξει από σκυλιά παλάμης μέχρι wardogs... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, aris1986 είπε Είπα και εγώ που βρέθηκε αυτή η γάτα στην Ελλάδα; Και εγώ το πέρασα το ποστ για ελληνικό έτσι στα γρήγορα. Απόκρυψη περιεχομένων Είμαι γατάκιας γενικά και τις γουστάρω πολύ. Οι γάτες έμειναν στο ίδιο μέγεθος γιατί δεν τις πίεσε ποτέ ο άνθρωπος για έξτρα δουλειές. Έπιανε ποντίκια και ζωηφια ήταν καλή για την φάρμα τέλος. Τα σκυλιά από την άλλη έχουν μπλέξει τα αίματα και τα γονίδια και έχουν φτιάξει από σκυλιά παλάμης μέχρι wardogs... Αυτες οι γατες γενικα ειναι μουρλια αλλα δεν εχουν καλη ζωη. Ειναι πολλα ειδη μαζι και συνηθως παρουσιαζουν προβληματα υγειας απο πολυ μικρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μια χαρά είναι η γάτα απλώς ήπιε ένα mutation elixir και άλλαξε λίγο η μορφή.Για 24 ώρες θα είναι πιο κοντή αλλά θα έχει καλύτερο balance και increased defence.Tank το γατί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αυτό που μπασταρδευουμε την φύση, είναι μαλακία. Φτιάχνουμε είδη που δεν υπάρχουν. Η φύση θα εκδικηθεί φαντάζομαι.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Braveheart1980 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Να μείνουμε ontopic πριν μπει κανας mod και αρχίσει και ξηλώνει post ; 😋😋 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 28 minutes ago, anarchy79 said: Αυτό που μπασταρδευουμε την φύση, είναι μαλακία. Φτιάχνουμε είδη που δεν υπάρχουν. Η φύση θα εκδικηθεί φαντάζομαι.... Τέλεια, το Switch topic φαντάζει ταμάμ για να το αναλύσουμε. Για πες... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1.95 million χωρίς τα digital δηλαδή σαν να μην μέτρησαν USA/EU όπου ας πούμε το 80% από τα games τους που κυκλοφορησαν ειναι μόνο digital εκτός japan.Αν δεν έκαναν και τα κολπακια όπως το devil may cry όπου αντί το trillogy τα βγάζουν ενα ένα και να μην βάζουν εξωφρενικές τιμές σε αρχαία port τα νούμερα θα ήταν πολύ διαφορετικά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Ξεκίνησα να παίζω D x M... Ρε πως σκατά τα παίζετε αυτά χωρίς ποντίκι;! 😫 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε 1.95 million χωρίς τα digital δηλαδή σαν να μην μέτρησαν USA/EU όπου ας πούμε το 80% από τα games τους που κυκλοφορησαν ειναι μόνο digital εκτός japan.Αν δεν έκαναν και τα κολπακια όπως το devil may cry όπου αντί το trillogy τα βγάζουν ενα ένα και να μην βάζουν εξωφρενικές τιμές σε αρχαία port τα νούμερα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Μετρήσανε πως δεν μετρήσανε, αλλά τα κάνανε σούμα όλα και όχι ανά πλατφόρμα: Εδώ όσα στοιχεία θες και σε ενδιαφέρουν: http://www.capcom.co.jp/ir/english/data/pdf/annual/2019/annual_2019_01.pdf 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 39 λεπτά πριν, chek2fire είπε Λέτε θα τους έπεφτε κομμάτι δύσκολο αν άλλαζαν τώρα τον ηθοποιό στη σειρά Witcher που γυρνάνε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lysopaine Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 καλημέρα μπορεί κάποιος που έχει ήδη στείλει τα joycon για επισκευή να μου πει σε τι συσκευασία τα έστειλε για να ξέρω να τα στείλω κ εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Σοβαρά τώρα, πώς σκατα θα παίξω το DxM; 😅Παίζει τουλάχιστον με gyro controls; Δεν βρήκα κάποια επιλογή. Ωραίο παιχνιδάκι πάντως. Έχει αυτή την ανιμιλα (εκ του anime 😅) που σε ικανοποιεί. Το να ειναι όμως παιχνίδι της Ν και να μην χρησιμοποιεί βασικά χαρακτηριστικά της κονσόλας είναι τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, non-serviam είπε Το να ειναι όμως παιχνίδι της Ν και να μην χρησιμοποιεί βασικά χαρακτηριστικά της κονσόλας είναι τραγικό. Μα το DxM δεν είναι της Ν, developer και publisher είναι η Marvelous. Είναι όμως exclusive στο Switch αν αυτό εννοείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις