Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Silverage είπε

Αυτό το παιχνίδι με την χήνα το έχει παίξει κανένας; Λένε ότι είναι καλό.

το είδα σε livestream δεν έκοψα φλέβες για αυτό 

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 hours ago, mansa2k said:

To έχω ξαναγράψει αλλά anyway. Το ακόμα χειρότερο κάποιος που υποστήριζε με βάση την παραπάνω παρουσίαση ότι μπορεί να καταλάβει την διαφορά στο ένα frame και ότι μπορούσε να το αποδείξει κιόλας. Και μετά "μιλάτε και καλά" για βιονικό μάτι επειδή βλέπεται την διαφορά μεταξύ 30/60fps. Υπάρχουν ολοκληρωμένα cyborgs ανάμεσα μας, δυστυχώς κάποιοι έχετε μείνει ακόμα στο βιονικό μάτι ενώ οι περισσότεροι είμαστε ακόμα χειρότερα στο σημείο μηδέν.

Είμαι κατά βάση PC gamer, επομένως μπορώ και καταλαβαίνω με την πρώτη spikes, tears, drops κοκ και όπως έχω πει ξανά δεν μπορώ να παίξω FPS στα 30 καρέ, μου φέρνουν εμετό. Επίσης ρίχνω άπειρες ώρες στο Mario Kart κάθε φορά, μόνος και με παρέα. Ε αυτό το 1 καρέ που έχανε κάθε τόσο στο Wii U δεν μπόρεσα ποτέ μου να το εντοπίσω. Εάν είναι κάτι που εντοπίζεται μόνο με μηχάνημα δεν έχει νόημα να το αναφέρουν και στο review τους, μιας και δεν ενδιαφέρει κανέναν. Εκτός κι αν έχουν agenda.

15 hours ago, D.Luffy said:

Εγώ πάντως που γενικά παρακολουθώ DF δεν θα έλεγα ότι παρατήρησα anti-N συμπεριφορές. Αν μη τι άλλο στο παράδειγμα του Witcher 3 κιόλας το παρουσίασαν μάλιστα και ως "mobile miracle". 

Το Witcher 3 ακόμα και σήμερα θεωρείται benchmark τόσο στο κομμάτι του υποδειγματικού role-playing, όσο και στο τεχνικό κομμάτι. Δεν μπορώ να σκεφτώ πάνω από 3-4 τίτλους (multiplatform εννοώ προφανώς, μην πεταχτεί κανείς να πει σαχλαμάρα) που να έχουν περισσότερα γραφικά από το Witcher 3. Το να χαρακτηρίζουν «miracle» δεν είναι κοπλιμέντο, παραδοχή του αυτονόητου είναι.

Τελοσπάντων, γενικά εγώ αντιλαμβάνομαι ότι είναι biased κατά της Ν, όχι τώρα, εδώ και χρόνια. Κάνουν συνεχώς φάουλ σε τέτοια συγκριτικά.

Τους δίνω ένα point πάντως: το σημείο που αναφέρουν ότι θα έπρεπε ο τίτλος να μοιράζεται τα saves με την PC έκδοση. Γενικά είμαι πολύ υπέρ ενός τέτοιου σεναρίου, το NSw είναι τέλειο companion για τον PC gamer.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το Witcher 3 ακόμα και σήμερα θεωρείται benchmark τόσο στο κομμάτι του υποδειγματικού role-playing, όσο και στο τεχνικό κομμάτι. Δεν μπορώ να σκεφτώ πάνω από 3-4 τίτλους (multiplatform εννοώ προφανώς, μην πεταχτεί κανείς να πει σαχλαμάρα) που να έχουν περισσότερα γραφικά από το Witcher 3. Το να χαρακτηρίζουν «miracle» δεν είναι κοπλιμέντο, παραδοχή του αυτονόητου είναι.

Εγώ κατάλαβα ότι ως "miracle" χαρακτήρισαν την ποιότητα του Switch port συγκριτικά πάντα με το scale τέτοιου παιχνιδιού και όχι τα γραφικά του Witcher 3 γενικά σε όλες τις υπόλοιπες πλατφόρμες.

Τέλοσπάντων. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.

Παιδιά ζούμε ιστορικές εποχές με νιντεντο. Έχουμε φτάσει στα benchmark που πριν κάνα 2 χρόνια η κονσόλα ήταν doomαρισμενη και ακούγαμε πως δεν έχει παιχνίδια κλπ.

Φανταστείτε να είχε φτιάξει κονσόλα με γραφικά Xbox x ή PS4. 

Το Witcher 3 το έχω στο Xbox αλλά αν θα το παίξω κάποια στιγμή μάλλον θα το κάνω στο switch.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ θέλω να αγοράσω το awakening να με πάει πίσω στον χρόνο , όταν έπαιζα το παιχνίδι αυτό στο ασπρόμαυρο τούβλο 😉😉😉. Ακόμα δεν μπορώ να το πάρω, αλλά όταν ακούω την μουσική θυμάμαι τα πάντα, έχω δει και κάτι βιντεάκια , τρελά το παιχνίδι. Το καλύτερο που έχω παίξει και έχω φτάσει τα 40, μαζί με το mafia (σε υπολογιστη) + τα κλασσικά της γενιάς μου double dragon, golden axe, bubble bobble κτλ κτλ....

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

ΘΕΕ ΜΟΥ, τώρα βάζουν ολόκληρες γάτες μέσα στις συλλεκτικές ?!

Το καλύτερο από όλα (πέρα από τη φανταστική γάτα) είναι ότι δεν είναι συλλεκτική!

• Like 1
Δημοσ.

Η γάτα είναι αυτή η ράτσα με τα κοντά πόδια και ουρα που δεν πηδάει ψηλά ώστε να μην το σκάει; Αυτή η γεννετικά μεταλλαγμένη από επιστήμονες; Πως την λένε τη ράτσα;

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Η γάτα είναι αυτή η ράτσα με τα κοντά πόδια και ουρα που δεν πηδάει ψηλά ώστε να μην το σκάει; Αυτή η γεννετικά μεταλλαγμένη από επιστήμονες; Πως την λένε τη ράτσα;

τέτοιες γάτες βλέπεις στην Κίνα και Ιαπωνία, τώρα πως λέγετε η ράτσα δεν το γνωρίζω. Η εικόνα είναι από post ενός κινέζου κάτω από αυτό το tweet της ανακοίνωσης κυκλοφορίας του witcher

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, anarchy79 είπε

Εγώ θέλω να αγοράσω το awakening να με πάει πίσω στον χρόνο , όταν έπαιζα το παιχνίδι αυτό στο ασπρόμαυρο τούβλο 😉😉😉. Ακόμα δεν μπορώ να το πάρω, αλλά όταν ακούω την μουσική θυμάμαι τα πάντα, έχω δει και κάτι βιντεάκια , τρελά το παιχνίδι. Το καλύτερο που έχω παίξει και έχω φτάσει τα 40, μαζί με το mafia (σε υπολογιστη) + τα κλασσικά της γενιάς μου double dragon, golden axe, bubble bobble κτλ κτλ....

Ίδια ηλικία με σένα έχω περίπου. Και ναι έχω τις ίδιες αναμνήσεις με σένα στο pc κλπ. Και πάλι ακόμη Nintendo έχουμε. Μυαλό δεν βάλαμε 😀😀

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, chek2fire είπε

τέτοιες γάτες βλέπεις στην Κίνα και Ιαπωνία, τώρα πως λέγετε η ράτσα δεν το γνωρίζω. Η εικόνα είναι από post ενός κινέζου κάτω από αυτό το tweet της ανακοίνωσης κυκλοφορίας του witcher

Και πανω που πηγα να σε ρωτησω εαν ειχες προπαραγγειλει απο PUBLIC και σου ηρθε... :) :) γιατι εγω περιμενω να δω ποτε θα παραλαβω....

Επεξ/σία από spinemm
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chek2fire είπε

munchkin λεγονται και ειναι λατρεια οι ατιμες 

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...