mansa2k Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Inside X είπε Εγώ πολλά καταλαβαίνω - αλλά απαντάω στα 0 και 1. Σε ποιο σημείο δεν κάλυψα για παράδειγμα? Δεν έχω θέμα είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συζήτηση. Γράφεις για ανταγωνισμό και απάντησα πάνω σε αυτό ξεκάθαρα. Συνεχίζεις και γράφεις δεν θα αποτελέσει θανατικό χτύπημα αλλά ανταγωνισμός θα υπάρχει ενώ σου έχω ήδη απαντήσει. Σε ρωτάω ανταγωνισμός θα υπάρχει και επιβεβαιώνεις και σε επιστέφω στην απάντηση που είχα ήδη δώσει και τοποθετηθεί επί αυτού.Μετά συνεχίζεις ξανά για ανταγωνισμό στον οποίο απάντησα εξαρχής. Τώρα μου ζητάς να σου εξηγήσω τι δεν κάλυψες ενώ η ουσία είναι πως δεν κατάλαβες ή απλά κάνεις πως δεν κατάλαβες.Στο αρχικό μήνυμα μου έγραφα για τον ανταγωνισμό και ουδέποτε τοποθετήθηκα πως δεν υφίσταται. Τώρα τι σκατά αντιλήφθηκες και σε τι σκατά απαντάς μόνο εσύ ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Inside X είπε Πρέπει να μάθουν να ζητάνε - να απαιτούνε. Μέχρι τότε δεν έχει στοπ. Εμείς σε λίγα χρόνια αποχωρούμε από τον χώρο και από την ζωή (ίσως). Πρέπει να μεταδώσουμε την γνώση. Και ναι και την μουρμούρα. Εμείς και αν είχαμε λόγους για διαμαρτυρία, μουρμούρα και να μην πω κάτι άλλο. Διαφορετικές εποχές. Σε περίπτωση συνδρομητικού μοντέλου τουλάχιστον για μένα που είμαι σε μια μεταβατική γενιά, το χόμπυ παύει να υφίστανται. Η νέα γενιά έχει γαλουχήθει με άλλες βάσεις και δεν μπορεί να κατανοήσει τη μουρμούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Μια χαρά είναι να υπαρχει και το συνδρομητικό μοντέλο.Εγω δίνω 1€ το μήνα στο xbox pass για pc και έχω γλιτώσει ποσα 20ευρα+ που θα έδινα αν τα αγόραζα κανονικα.Τωρα τι προτιμάει να κάνει ο καθένας πχ. Να αγοράζει τα collectors,μόνο physical ή digital ξέρει και κρινει με το χόμπυ του και το πορτοφόλι του αλλά όσο περισσότερες επιλογές τόσο καλύτερα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) nvm...delete. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2019 από Inside X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lysopaine Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 χθες τελείωσα το links awakening και πιθανολογώ ότι είμαι από τους λίγους που δεν τους άρεσε το παιχνίδι , τώρα λέω να πάω στο banner saga trilogy ή να συνεχίσω το botw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, Inside X είπε είτε λόγω ταχύτητας από το κασσετάκι Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Καλό είναι να γράφονται κάποια πράγματα, γιατί δεν έχει όλος ο κόσμος "χαλάκι προσευχής" Nintendo και υπάρχει κόσμος που θέλει να ενημερώνεται. Οι υπόλοιποι ας προσπεράσουν και ας σχολιάσουν ότι τους ενδιαφέρει. Δεν έβαλε κανείς μας κανόνες εδώ. Όποιος αγαπάει μαλώνει- αλλιώς αδιαφορεί. το κασετάκι δε νομίζω ότι έχει χειρότερο perfomance από έναν μηχανικό σκληρό.. 24 λεπτά πριν, lysopaine είπε χθες τελείωσα το links awakening και πιθανολογώ ότι είμαι από τους λίγους που δεν τους άρεσε το παιχνίδι , τώρα λέω να πάω στο banner saga trilogy ή να συνεχίσω το botw γιατί δεν σου άρεσε; (ρωτάω ως κάποιος που είναι ακόμα στην αρχή, μόλις τελείωσα πρώτο divine beast) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lysopaine Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 19 λεπτά πριν, logistoulis είπε γιατί δεν σου άρεσε; (ρωτάω ως κάποιος που είναι ακόμα στην αρχή, μόλις τελείωσα πρώτο divine beast) το link awakening δεν έχει divine beast , το botw έχει, γενικά το la δεν μου άρεσε απλά δεν ξέρω τον λόγο ίσως επειδή δεν μπόρεσα να συνδεθώ με τον χαρακτήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 μπορεί να φταίει ότι το la ειναι ποιο linear και απο εγκεφαλογράφημα νεκρού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, paularas είπε μπορεί να φταίει ότι το la ειναι ποιο linear και απο εγκεφαλογράφημα νεκρού Και στο game boy μου φαινόταν δύσκολο και έπρεπε να ψάξω που θα πάω θυμάμαι. Τελικά είναι αλήθεια που λένε κάθε δέκα χρόνια η κάθε γενιά γεννιέται με +10 iq. Για αυτό βλέπουμε τρίχρονα να παίζουν με tablet! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, lysopaine είπε το link awakening δεν έχει divine beast , το botw έχει, γενικά το la δεν μου άρεσε απλά δεν ξέρω τον λόγο ίσως επειδή δεν μπόρεσα να συνδεθώ με τον χαρακτήρα Σόρρυ κατάλαβα botw χωρίς λόγο, άκυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lysopaine Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, logistoulis είπε Σόρρυ κατάλαβα botw χωρίς λόγο, άκυρο καλά μην αγχώνεσαι και το botw δεν με έχει τρελάνει, δεν έχω παίξει πολλά ζελντα κ για αυτό ίσως το link between worlds είναι μέχρι ώρας το αγαπημένο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, lysopaine είπε καλά μην αγχώνεσαι και το botw δεν με έχει τρελάνει, δεν έχω παίξει πολλά ζελντα κ για αυτό ίσως το link between worlds είναι μέχρι ώρας το αγαπημένο μου Το Link's Awakening πιστεύω ότι ήταν καλό για τότε που βγήκε, αυτή τη στιγμή προσωπικά δε με δελεάζει καθόλου να παίξω ένα τέτοιο παιχνίδι Όχι ότι δεν έχω παίξει κάποια remaster από παιχνίδια των '90s που δεν είχε τύχει να παίξω τότε (πχ το 2ο και 3ο Spyro) , αλλά γενικά δεν είναι κάτι που με δελεάζει ειδικά αν τα έχω παίξει στην ώρα τους, προτιμώ να επικεντρώνομαι σε νέα πράγματα και ευτυχώς και το switch έχει αρκετά τέτοια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Εν το μεταξύ έχω μείνει με το... cart στο χέρι περιμένοντας μπας και βγει patch για το LA. Μόνο για να κηπουρική στο χωριό βγαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, D.Luffy είπε Εγώ πάντως που γενικά παρακολουθώ DF δεν θα έλεγα ότι παρατήρησα anti-N συμπεριφορές. Αν μη τι άλλο στο παράδειγμα του Witcher 3 κιόλας το παρουσίασαν μάλιστα και ως "mobile miracle". Μα προφανως. Αν ειναι ενα πραγμα που ανεφεραν κυριως στις 2 πρωτες χρονιες για την Nintendo στο DF,ειναι οτι ειναι μαζι της στην ταση που εχει να κυκλοφορει παιχνιδια στα 60fps και ας ειναι πιο κατω αναλυση σε σχεση με τα twins. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Αυτό το παιχνίδι με την χήνα το έχει παίξει κανένας; Λένε ότι είναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις