ADHD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, chek2fire είπε τώρα το έχω ξεκινήσει στο ng+ και έχω επιλέξει αυτή την φορά αντρικό χαρακτήρα στον Byleth και με house τον Dimitri. Αν και είμαι ακόμα στον τρίτο μήνα οι χαρακτήρες στο house της Edelgard μου αρέσαν περισσότερο και είχαν πολύ ποιο βάθος από το house του dimitri αλλά θα δω στην συνέχεια. Το house της edelgrad έχει νομίζω και έναν από τους ποιο αντιπαθιτικούς χαρακτήρες που είναι ο mage ο λακές της Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Λέω να πάω τώρα με το μέρος της Rhea απλά για να δω το story από την δική της πλευρά αν και θεωρώ ότι ηθικά η καλύτερη επιλογή είναι της edelgard Έχεις δίκιο για τους χαρακτήρες αλλά τουλάχιστον μπορείς να κάνεις recruit τους πάντες και ειδικά σε ng+ που αγοράζεις τα bond levels. Lysithea και Dorothea για εμένα είναι auto-include σε όλα τα houses για τους άλλους παίζεται. Και εγώ το ίδιο έκανα ng+ με Blue Lions, δεν το έχω τελειώσει ακόμα αλλά afaik δεν υπάρχει τρόπος να πας με Elelgard σε κανένα σενάριο εκτος black eagles 😕 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) To Arstechnica πάντως δεν το βλέπω ζεστό για το Switcher. https://arstechnica.com/gaming/2019/10/the-switcher-is-real-witcher-3-on-switch-is-a-blurry-tolerable-compromise/ Πάνω κάτω ότι ανέφερε ο @Fulgore δηλαδή. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Inside X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Εξαιρετικό το Odyssey μέχρι και το τελευταίο level έκλεισα στα 210 κάτι moons και βλέπω ότι συνεχίζει η ιστορία και έχει ακόμη πολύ ψωμί. Κάτι πήρε το μάτι μου και για κρυφούς κόσμους. Θέτει πάντως τον πήχη ψηλά και μέχρι τώρα το 3D land ήταν το αγαπημένο. Πραγματικά ενθουσιασμένος με την ποιότητα και την απλότητα του design σίγουρα το καλύτερο μέχρι σήμερα. Από τη θεματολογία, τους μηχανισμούς , το platforming , μουσική όλα ήταν τοποθετημένα άψογα. Συνεχίζω μέχρι να βαρεθω σε πιο χαμηλούς ρυθμούς βεβαια. Θα ψάξω και για το botw σε κάποια καλή τιμή αν και τώρα δεν είναι καλή περίοδος με RDR στον ορίζοντα και μετά cyberpunk. Θα πάθουμε OD οπότε ίσως να πάρει σειρά κάτι πιο ανάλαφρο ή κάνα indie από το store τώρα που έχει εκπτώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, Inside X said: To Arstechnica πάντως δεν το βλέπω ζεστό για το Switcher. https://arstechnica.com/gaming/2019/10/the-switcher-is-real-witcher-3-on-switch-is-a-blurry-tolerable-compromise/ Πάνω κάτω ότι ανέφερε ο @Fulgore δηλαδή. Εντάξει ρε παιδιά, θα το παίξουμε σε κάποια άλλη φορητή συσκευή αφού στο NSw είναι ένα χάλι μαύρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Εντάξει ρε παιδιά, θα το παίξουμε σε κάποια άλλη φορητή συσκευή αφού στο NSw είναι ένα χάλι μαύρο. Πληροφορίες ανταλλάσσουμε. Όχι γνώση. Αυτά τα δύο διαφέρουν ξέρεις. Αν το παίξεις θα έχεις γνώση, οπότε θα σου είναι άχρηστη η πληροφορία κτλ.. Internet age. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 minute ago, Inside X said: Πληροφορίες ανταλλάσσουμε. Όχι γνώση. Αυτά τα δύο διαφέρουν ξέρεις. Αν το παίξεις θα έχεις γνώση, οπότε θα σου είναι άχρηστη η πληροφορία κτλ.. Internet age. Το να βάζεις ένα φορητό/υβριδικό σύστημα δίπλα σε ένα home σύστημα και να κάνεις συγκριτικό δεν είναι γνώση και σίγουρα είναι άχρηστη πληροφορία. Για το Arstechnica δεν ξέρω, αλλά το DF είναι σίγουρα anti-N προσκείμενο. Ενδεικτικό review, 5 χρόνων πριν, όπου σχολιάζουν για έναν εξαιρετικό και fluent τίτλο ότι πέφτει στα 59 από τα 60 καρέ μερικές φορές. Δεν έχω δει ποτέ συγκριτικό του DF που να βάζουν ένα game στα twins και δίπλα 8K 144hz capable PC. Γιατί όχι, εξίσου ανούσιο δεν θα ήταν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Το να βάζεις ένα φορητό/υβριδικό σύστημα δίπλα σε ένα home σύστημα και να κάνεις συγκριτικό δεν είναι γνώση και σίγουρα είναι άχρηστη πληροφορία. Για το Arstechnica δεν ξέρω, αλλά το DF είναι σίγουρα anti-N προσκείμενο. Ενδεικτικό review, 5 χρόνων πριν, όπου σχολιάζουν για έναν εξαιρετικό και fluent τίτλο ότι πέφτει στα 59 από τα 60 καρέ μερικές φορές. Δεν έχω δει ποτέ συγκριτικό του DF που να βάζουν ένα game στα twins και δίπλα 8K 144hz capable PC. Γιατί όχι, εξίσου ανούσιο δεν θα ήταν; 3 ώρες πριν, Inside X είπε Από την μια, ναι συμφωνώ με τα παιδιά που γράφουν για την φορητότητα, γιατί με την λογική σου και ένας με PC θα μπορούσε να πει για την Playstation έκδοση, τα αντίστοιχα με αυτά που έγραψες. Καλό θα είναι να διαβάζουμε όλα τα post προσεκτικά για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις άσκοπα. Όπως λοιπόν συμφωνούμε στα σχόλια μας, εγώ απλά παρέθεσα την άποψη μου, ότι διαφωνώ με την λογική του porting. Tailored made παιχνίδια χρειάζεται το Switch από τους AA-AAA. Όχι το κάθε Indy, το οποίο τρέχει επειδή τρέχει σε τοστιέρα και πάλι μπορεί να έχει θέματα. Ναι κούκλα τα Indy, τα πάω με χίλια αλλά μεταξύ indy και Nintendo AAA(?) υπάρχει απόσταση. Η οποία στο 3ds μεταξύ μας ήταν covered 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Malthador είπε Εντάξει ρε παιδιά, θα το παίξουμε σε κάποια άλλη φορητή συσκευή αφού στο NSw είναι ένα χάλι μαύρο. Είναι φορητό και παίζει πολύ καλύτερα το witcher 3(δεν βρήκα βίντεο που να δείχνει και τα μοχλουδακια με το witcher 3)αλλά θα πληρώσεις 3 φορές τουλάχιστον την τιμή του switch για να το αποκτήσεις🤣🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Είναι φορητό και παίζει πολύ καλύτερα το witcher 3(δεν βρήκα βίντεο που να δείχνει και τα μοχλουδακια με το witcher 3)αλλά θα πληρώσεις 3 φορές τουλάχιστον την τιμή του switch για να το αποκτήσεις🤣🤣🤣 Ρε ξεκόλλα με το console/hardware wars. Ξέρουμε τι κάνει το switch και τι όχι. Η συζήτηση είναι περισσότερο, περί τι αξίζει να γίνει port και τι όχι. Εν τέλει θέλουμε Ports ή νέες εμπειρίες για τo Switch από το εκάστοτε developer... Ξεκινάει συζήτηση για monster hunter port και καταλήξαμε στα κρυφά έξοδα και περί Crapcom. Πέφτει το επίπεδο τελικά λόγω σημαίας μου φαίνεται ως συνήθως. Η κάνουμε συζήτηση πολιτισμένα ή δεν κάνουμε. Πως θα γίνει δηλαδή. Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα προφανώς. Σε κανέναν βασικά. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Inside X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, Inside X said: Καλό θα είναι να διαβάζουμε όλα τα post προσεκτικά για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις άσκοπα. Δεν ήταν απάντηση σε σένα, ήταν γενικότερο σχόλιο για τους κάφρους που το παίζουν δημοσιογράφοι. Γιατί όταν σχολιάζεις ότι το Witcher 3 στο φορητό είναι ένα blurry mess, θα πρέπει να συγκρίνεις με ένα άλλο φορητό που να τρέχει καλύτερα. Γιατί στο δικό μου σταθερό σύστημα (με την κάρτα πενταετίας) το Witcher 3 τρέχει καλύτερα από τα twins, αλλά δεν φαίνεται να το πολυένοιαξε το DF πως έτρεχε σε άλλα σταθερά συστήματα τότε. Γιατί άραγε; Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Malthador 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν ήταν απάντηση σε σένα, ήταν γενικότερο σχόλιο για τους κάφρους που το παίζουν δημοσιογράφοι. Γιατί όταν σχολιάζεις ότι το Witcher 3 στο φορητό είναι ένα blurry mess, θα πρέπει να συγκρίνεις με ένα άλλο φορητό που να τρέχει καλύτερα. Γιατί στο δικό μου σταθερό σύστημα (με την κάρτα εξαετίας) το Witcher 3 τρέχει καλύτερα από τα twins, αλλά δεν φαίνεται να το πολυένοιαξε το DF πως έτρεχε σε άλλα σταθερά συστήματα τότε. Γιατί άραγε; Clicks. Αφού την ξέρεις την απάντηση ο ίδιος. Πες ότι θες για μένα αλλά σε τέτοια θέματα είμαι βράχος όσον αφορά την αντικειμενικότητα. Το άρθρο του Arstechinca που μέσες άκρες λέει το game στην TV είναι ένα blurry mess- παίξτε το στο portable ήταν πιο ευθύ - οπότε και χεστήκαμε - δεν κυνηγάς το cinematic στο portable αλλά το PR roundbout όλων αυτών το site κάνει ζημιά παρά ωφελεί τον χρήστη. Εννοείται ότι το game θα το παίξεις/αγοράσεις για το portable mode. Εκεί θα βοηθήσουν περισσότερο μνμ χρηστών εδώ ή και του ΝΧ GAMER από το Beyond3D παρά οι νέουδες του DF. O γέρος πήρε σύνταξη - έστησε το μαγαζί - θα βγει με το next gen κάποτε από την σπηλιά του. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Inside X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Inside X είπε Ρε ξεκόλλα με το console/hardware wars. Ξέρουμε τι κάνει το switch και τι όχι. Η συζήτηση είναι περισσότερο, περί τι αξίζει να γίνει port και τι όχι. Εν τέλει θέλουμε Ports ή νέες εμπειρίες για τo Switch από το εκάστοτε developer... Ξεκινάει συζήτηση για monster hunter port και καταλήξαμε στα κρυφά έξοδα και περί Crapcom. Πέφτει το επίπεδο τελικά λόγω σημαίας μου φαίνεται. Η κάνουμε συζήτηση πολιτισμένα ή δεν κάνουμε. Πως θα γίνει δηλαδή. Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα προφανώς. Σε κανέναν βασικά. Δεν βλέπω να κάνω κανενα console/hardware war ούτε να έχω κολλήσει σ'αυτό.Οπως είπες συζητήση γίνεται και μόλις έδειξα ακόμα ένα φορητό σύστημα που μπορεί να παίξει το witcher και σε πιο καλή ποιότητα χωρίς να μειώσω το switch γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις. Και επειδή ξέρω τι πλήρωσα και τι περιμένω από το switch και δεν θέλω να κάνω φανταστικά σενάρια για games που πιθανόν δεν θα γίνουν αλλά και να πραγματοποιηθούν εγώ πάλι χαμένος δεν θα βγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επειδη το βλεπω το συζητατε ακομα το monster hunter, υπαρχει στο 3ds το monster hunter stories για οποιον δεν ξερει. Εχω περιπου 280 ωρες, και το αγορασα και στο κινητο(εχει βγει και στο android και στο iphone). Πολυ καλο game pokemon-like battle system, βασισμενο στο συμπαν του mh. Εγω περιμενω port γι αυτο η να βγαλουν το 2 στο switch Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από najinblue3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Δεν βλέπω να κάνω κανενα console/hardware war ούτε να έχω κολλήσει σ'αυτό.Οπως είπες συζητήση γίνεται και μόλις έδειξα ακόμα ένα φορητό σύστημα που μπορεί να παίξει το witcher και σε πιο καλή ποιότητα χωρίς να μειώσω το switch γιατί ότι πληρώνεις παίρνεις. Και επειδή ξέρω τι πλήρωσα και τι περιμένω από το switch και δεν θέλω να κάνω φανταστικά σενάρια για games που πιθανόν δεν θα γίνουν αλλά και να πραγματοποιηθούν εγώ πάλι χαμένος δεν θα βγω. Ναι συγχώρεσε με αν το post φάνηκε κάπως λόγω του γραπτού λόγου - ήταν pat στην πλάτη αν κατάλαβες Ο ανταγωνισμός στο Switch στο σπίτι θα έρθει περισσότερο από τις Steaming υπηρεσίες στυλ xcloud/psnow κτλ. παρά από ένα dedidcated πανάκριβο σύστημα. Για παράδειγμα το Surface Pro Χ, χτυπάει 4πλασια TF από το Switch αλλά, είτε τα Games είτε το περιβάλλον δεν είναι (ακόμα) συγκρίσιμα. Εκεί είναι ένα πεδίο που θα πρέπει η Nintendo να αποδείξει ότι αξίζει το σύστημα της, γιατί αν κάνεις stream locally το Witcher σε 1080p στο android σου 10" tablet και παίζεις με xbox/ps4 controller, χάνεται κάτι από το Switch Advantage, στο σπίτι τουλάχιστον. Σιγά σιγά και εκτός του σπιτιού. Περί προκλήσεων ο λόγος. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Inside X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 13 λεπτά πριν, Inside X είπε Εκεί είναι ένα πεδίο που θα πρέπει η Nintendo να αποδείξει ότι αξίζει το σύστημα της, γιατί αν κάνεις stream locally το Witcher σε 1080p στο android σου 10" tablet και παίζεις με xbox/ps4 controller, χάνεται κάτι από το Switch Advantage, στο σπίτι τουλάχιστον. Σιγά σιγά και εκτός του σπιτιού. Περί προκλήσεων ο λόγος. Θα υπάρχει πάντα το ZeldoMarioMetroid κτλπ. Δεν παίρνεις switch να παίζεις multiplatform για προταρχικο ρόλο. Ξεκινάς από κει. Άμα ακολουθας sites που κάνουν συγκρίσεις χάνεις την μπάλα. Φυσικά και θα φαίνεται αηδία, φυσικά και θα το παίξεις τέλεια σε Xbox One με Polaris και χυστα μέσα. Η συμβουλή μου παιξτο εκεί απλά βρες χρόνο να είσαι καθιστός στο σπίτι σου όχι σε κάνα μετρό με switch. Σιγά το gaming on the go, μοιάζεις και αποκομμένος νερτνουλας μέχρι να ακούσεις "Αλαχου Ακμπάρ" στο τρένο! Ενώ άμα παίζεις Zelda θα του κάνεις stasis spell καινθαβτον βαρεσεις μέχρι θανάτου και αφού λήξει το spell θα εξφαιντονιστει έξω από τρένο και θα σκάσει στην ατμόσφαιρα! 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις