lysopaine Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 η χαμηλότερη τιμή του είναι κάπου στα 20 στο αμερικάνικο eshop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Fulgore είπε Τωρα συγνωμη αλλα τα πιστευετε τα παραπανω? Εσυ δηλαδη νομιζεις πραγματικα οτι το Devil May Cry 5 ή το Red Dead Redemption δεν θα βγουν στο Switch λογω της μνημης ram? Η μηπως τα 4gb ram εν ετη 2017 ηταν εξ αρχης πολλα?Ας μην κοροιδευομαστε τωρα. Η Nintendo μετα την αποτυχια του WiiU και βλεποντας πχ ποσο πολυ δημοφιλες ηταν το 3ds,σκεφτηκε να ''κλεψει''την δοξα του 3ds και να προσφερει αυτο που εβγαλε. Βεβαια το γνωριζε και η ιδια οτι η υποστηριξη σε παιχνιδια απο 3ους,ειδικα αυτα με παραπανω απαιτησεις θα ηταν περιορισμενη,αλλα δεν την ενδιεφερε γιατι προφανως θα στηριζοταν στις πωλησεις των exclusives της. Ειδαμε και τις δηλωσεις για γελια που εκανε περυσι ο Reggie περι Red Dead redemption 2 στο Switch,οτι ταχα μου δεν κυκλοφορησε για αυτο επειδη ειχε λεει ηδη προγραμματιστει για τις αλλες κονσολες πρωτα,λες και αν ηθελε η εταιρεια(που ουτε το GTA V δεν εχει βγαλει στο Switch)δεν θα το κυκλοφορουσε αργοτερα αλα Doom ή Witcher αν οντως το σηκωνε το παιχνιδι. http://www.nintendolife.com/news/2018/12/reggie_nintendo_would_love_red_dead_redemption_2_on_switch Οχι βεβαια οτι περιμεναμε απο τον Reggie να πει τα αυτονοητα. Το Switch το αποδεχομαστε για αυτο που ειναι.Ενα μηχανημα το οποιο εχει την δυνατοτητα να συνδιαζει φορητο με σταθερο,το οποιο ομως εχει ως τιμημα να μην κυκλοφορουν οι περισσοτεροι μεγαλοι τιτλοι 3ων που εχουν αυξημενες απαιτησεις(ή ακομα και αυτοι που κυκλοφορουν να εχουν παραχωρησεις στο κομματι της αποδοσης). Τελος η Nintendo μια ζωη παντα τα δικα της exclusives την ενδιεφερε να πουλησει στην πλατφορμα της,και απο την στιγμη που τα exclusives της ακομα πουλανε τρελα(system sellers)γραμμενους τους ειχε τους 3ους. Μεχρι και το snes βασιζοταν και πολυ στους 3rd party.Απο n64 και μετα ομως,με τις κακες επιλογες που εκανε αναγκαστηκε να βασιστει κυριως στα δικα της παιχνιδια. Οσο για την crapcom ενα θα πω.Cd project red.Δεν εχω παιξει κανεναν παιχνιδι της,δεν γνωριζα για την πολιτικη της μεχρι που ρωτησα εδω και μου ειπαν τα παιδια τι εστι CDproject.Εκατσε κατω φροντισε να δουλευει ικανοποιητικα το witcher3,σου παρεχει ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ DLC ΣΤΟ CARTRIDGE γιατι οι τυποι γουσταρουν.Θα δουμε μεχρι και doom eternal στο switch.Δηλαδη αυτοι πως εκατσαν κατω και κανανε τα παιχνιδια να δουλεψουν στο swtich?? Kαι μετα εχεις την capcom που το μονο που παρεχει ειναι κατι ports της πλακας,πανακριβα,καμια ουσιαστικη αλλαγη για να διακιολογει την τιμη τους απλα την πιο γρηγορη και οσο μπορουμε κερδοφορα επιλογη.Χωρις να γνωριζω πολλα απο αποψη τεχνικων δεν μπορουσαν οπως αναφερει και ο naginblue3 να ειχαν ενα παραδοσιακο monster hunter για το switch?? Ή εστω καποιο τελειως downgraded port του resi 2?? Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από dekulinkgr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Switch in docked mode uses a dynamic resolution with the lowest resolution found being 960x540 and the highest resolution found being 1280x720. Pixel counts in docked mode are often below 1280x720. Switch in portable mode uses a dynamic resolution with the lowest resolution found being 832x468 and the highest resolution found being 960x540. Switch in portable mode seems to turn anti-aliasing on and off dynamically based on load. PS4 renders at a native resolution of 1920x1080. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Η απόδοση του στο gameplay είναι μια χαρά βλέπω, στα cut scenes είναι ότι να ΄ναι το οποίο είναι περίεργο. Εν πάση περιπτώσει το παιχνίδι είναι απλά μαγικό κόλπο για το πως το κατάφεραν να τρέχει έτσι σε ένα επί της ουσίας φορητό με τη μισή μνήμη και το 1/15 της κατανάλωσης των σταθερών κονσολών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Μεχρι και το snes βασιζοταν και πολυ στους 3rd party.Απο n64 και μετα ομως,με τις κακες επιλογες που εκανε αναγκαστηκε να βασιστει κυριως στα δικα της παιχνιδια. Οσο για την crapcom ενα θα πω.Cd project red.Δεν εχω παιξει κανεναν παιχνιδι της,δεν γνωριζα για την πολιτικη της μεχρι που ρωτησα εδω και μου ειπαν τα παιδια τι εστι CDproject.Εκατσε κατω φροντισε να δουλευει ικανοποιητικα το witcher3,σου παρεχει ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ DLC ΣΤΟ CARTRIDGE γιατι οι τυποι γουσταρουν.Θα δουμε μεχρι και doom eternal στο switch.Δηλαδη αυτοι πως εκατσαν κατω και κανανε τα παιχνιδια να δουλεψουν στο swtich?? Εγω παντως ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει εδω και καιρο στο εδω θεμα του Switch. Πως γινεται απο την μια να εχουμε συμφωνησει οτι οι περισσοτεροι κατοχοι Switch εχουν τουλαχιστον και ενα gaming pc ή μια κονσολα απο τα twins,και απο την αλλη να κανουν παραπονα για τα ports 3ων που ειτε δεν κυκλοφορουν καθολου(λογω περιορισμων του hardware)ειτε αυτα που κυκλοφορουν ναι μεν τρεχουν στο συστημα αλλα ειναι πετσοκομμενα μεχρι αηδιας για να τρεξουν σε αυτο και κοστιζουν και ακριβοτερα σε αυτο(σε βαθος χρονου). Δηλαδη συγνωμη τωρα αλλα ποσοι στην πραξη θα πανε να σκασουν 50 και60ευρω για το Witcher 3(καταπληκτικο παιχνιδι φυσικα) στο Switch που τρεχει κατω απο 720p και δεν θα το παρουν(αν δεν το εχουν ηδη),στα twins(ή και στο pc)που περαν του οτι τρεχει πολυ καλυτερα,ειναι και αισθητα φθηνοτερο(για παιχνιδι του 2015 μιλαμε ουτως ή αλλως)? Ηδη στο ps4 η τιμη του εχει πιασει χωμα στα 20ευρω https://www.skroutz.gr/s/9610852/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Complete-Edition-PS4.html Να στο θεσω και πιο απλα με αλλο παραδειγμα. Και που βγηκε πχ το Doom στο Switch,ειναι σαν να μην βγηκε για τους περισσοτερους,αφου και χειροτερα τρεχει(για 1ου προσωπου παιχνιδι)και μεχρι και σημερα ειναι αισθητα ακριβοτερο. 45ευρω το Doom στο Switch https://www.skroutz.gr/s/13052087/Doom-Switch.html?from=catspan&keyphrase=Doom 8ευρω το Doom στο Ps4 https://www.skroutz.gr/s/8294727/DOOM-PS4.html Απο την αλλη για ποιο λογο να κυκλοφορουσε ενα downgrade resident evil 2 που θα κοστιζε και αυτο 60ευρω και θα ετρεχε χαλια? Ηδη στα twins πριν καν κλεισει χρονι και εχει πεσει τρελα η τιμη του,μολις στα 25ευρω στο Xbox. Για τα της Capcom και Monster Hunter προφανως και συμφωνω οτι ειναι αποριας αξιο αυτο που συμβαινει,αλλα απο την αλλη νιωθω οτι η Capcom θα εχει σιγουρα τους λογους της μιας και τα Monster Hunter πουλανε με το τσουβαλι,το οποιο μεταφραζεται σε μεγαλο κερδος απο αυτην που δεν εχει λογικη να πει οχι. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
non-serviam Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγω παντως ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει εδω και καιρο στο εδω θεμα του Switch. Πως γινεται απο την μια να εχουμε συμφωνησει οτι οι περισσοτεροι κατοχοι Switch εχουν τουλαχιστον και ενα gaming pc ή μια κονσολα απο τα twins,και απο την αλλη να κανουν παραπονα για τα ports 3ων που ειτε δεν κυκλοφορουν καθολου(λογω περιορισμων του hardware)ειτε αυτα που κυκλοφορουν ναι μεν τρεχουν στο συστημα αλλα ειναι πετσοκομμενα μεχρι αηδιας για να τρεξουν σε αυτο και κοστιζουν και ακριβοτερα σε αυτο(σε βαθος χρονου). Δηλαδη συγνωμη τωρα αλλα ποσοι στην πραξη θα πανε να σκασουν 50 και60ευρω για το Witcher 3(καταπληκτικο παιχνιδι φυσικα) στο Switch που τρεχει κατω απο 720p και δεν θα το παρουν(αν δεν το εχουν ηδη),στα twins(ή και στο pc)που περαν του οτι τρεχει πολυ καλυτερα,ειναι και αισθητα φθηνοτερο(για παιχνιδι του 2015 μιλαμε ουτως ή αλλως)? Ηδη στο ps4 η τιμη του εχει πιασει χωμα στα 20ευρω https://www.skroutz.gr/s/9610852/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Complete-Edition-PS4.html Να στο θεσω και πιο απλα με αλλο παραδειγμα. Και που βγηκε πχ το Doom στο Switch,ειναι σαν να μην βγηκε για τους περισσοτερους,αφου και χειροτερα τρεχει(για 1ου προσωπου παιχνιδι)και μεχρι και σημερα ειναι αισθητα ακριβοτερο. 45ευρω το Doom στο Switch https://www.skroutz.gr/s/13052087/Doom-Switch.html?from=catspan&keyphrase=Doom 8ευρω το Doom στο Ps4 https://www.skroutz.gr/s/8294727/DOOM-PS4.html Απο την αλλη για ποιο λογο να κυκλοφορουσε ενα downgrade resident evil 2 που θα κοστιζε και αυτο 60ευρω και θα ετρεχε χαλια? Ηδη στα twins πριν καν κλεισει χρονι και εχει πεσει τρελα η τιμη του,μολις στα 25ευρω στο Xbox. Για τα της Capcom και Monster Hunter προφανως και συμφωνω οτι ειναι αποριας αξιο αυτο που συμβαινει,αλλα απο την αλλη νιωθω οτι η Capcom θα εχει σιγουρα τους λογους της μιας και τα Monster Hunter πουλανε με το τσουβαλι,το οποιο μεταφραζεται σε μεγαλο κερδος απο αυτην που δεν εχει λογικη να πει οχι. Γιατί το να έχεις ένα τέτοιο παιχνίδι (που ΠΡΕΠΕΙ να το παίξεις) σε φορητό σε βοηθάει να το παίξεις. Δεν έχουμε όλοι τον άπειρο χρόνο και τη δυνατότητα να αράξουμε μπροστά στο μόνιτορ μας και να παίξουμε. Με το Switch καταφέρνουμε να παίξουμε σε φάσεις που αλλιώς θα καίγαμε το χρόνο μας, παιχνίδια που διαφορετικά δεν θα ακουμπούσαμε. Τόσο απλά. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Πως γινεται απο την μια να εχουμε συμφωνησει οτι οι περισσοτεροι κατοχοι Switch εχουν τουλαχιστον και ενα gaming pc ή μια κονσολα απο τα twins,και απο την αλλη να κανουν παραπονα για τα ports 3ων που ειτε δεν κυκλοφορουν καθολου(λογω περιορισμων του hardware)ειτε αυτα που κυκλοφορουν ναι μεν τρεχουν στο συστημα αλλα ειναι πετσοκομμενα μεχρι αηδιας για να τρεξουν σε αυτο και κοστιζουν και ακριβοτερα σε αυτο(σε βαθος χρονου). Επίσης δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς τα ίδια άτομα επαναφέρουν ξανά και ξανά το θέμα της υποστήριξης των τρίτων εταιριών ενώ έχει αναλυθεί επανειλημμένως. Δεν βαρέθηκες fulgore να γράφεις τα ίδια και τα ίδια; Αφού κάθε φορά οι ίδιες απαντήσεις προκύπτουν. Έχουμε και τον κρυφά έξοδα που έχει αλλάξει πληθώρα nickname και είναι σε φάση έχει κολλήσει η βελόνα. Τόσο κόλλημα ποια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gust Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγω παντως ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει εδω και καιρο στο εδω θεμα του Switch. Πως γινεται απο την μια να εχουμε συμφωνησει οτι οι περισσοτεροι κατοχοι Switch εχουν τουλαχιστον και ενα gaming pc ή μια κονσολα απο τα twins,και απο την αλλη να κανουν παραπονα για τα ports 3ων που ειτε δεν κυκλοφορουν καθολου(λογω περιορισμων του hardware)ειτε αυτα που κυκλοφορουν ναι μεν τρεχουν στο συστημα αλλα ειναι πετσοκομμενα μεχρι αηδιας για να τρεξουν σε αυτο και κοστιζουν και ακριβοτερα σε αυτο(σε βαθος χρονου). Δηλαδη συγνωμη τωρα αλλα ποσοι στην πραξη θα πανε να σκασουν 50 και60ευρω για το Witcher 3(καταπληκτικο παιχνιδι φυσικα) στο Switch που τρεχει κατω απο 720p και δεν θα το παρουν(αν δεν το εχουν ηδη),στα twins(ή και στο pc)που περαν του οτι τρεχει πολυ καλυτερα,ειναι και αισθητα φθηνοτερο(για παιχνιδι του 2015 μιλαμε ουτως ή αλλως)? Ηδη στο ps4 η τιμη του εχει πιασει χωμα στα 20ευρω https://www.skroutz.gr/s/9610852/The-Witcher-3-Wild-Hunt-Complete-Edition-PS4.html Να στο θεσω και πιο απλα με αλλο παραδειγμα. Και που βγηκε πχ το Doom στο Switch,ειναι σαν να μην βγηκε για τους περισσοτερους,αφου και χειροτερα τρεχει(για 1ου προσωπου παιχνιδι)και μεχρι και σημερα ειναι αισθητα ακριβοτερο. 45ευρω το Doom στο Switch https://www.skroutz.gr/s/13052087/Doom-Switch.html?from=catspan&keyphrase=Doom 8ευρω το Doom στο Ps4 https://www.skroutz.gr/s/8294727/DOOM-PS4.html Απο την αλλη για ποιο λογο να κυκλοφορουσε ενα downgrade resident evil 2 που θα κοστιζε και αυτο 60ευρω και θα ετρεχε χαλια? Ηδη στα twins πριν καν κλεισει χρονι και εχει πεσει τρελα η τιμη του,μολις στα 25ευρω στο Xbox. Για τα της Capcom και Monster Hunter προφανως και συμφωνω οτι ειναι αποριας αξιο αυτο που συμβαινει,αλλα απο την αλλη νιωθω οτι η Capcom θα εχει σιγουρα τους λογους της μιας και τα Monster Hunter πουλανε με το τσουβαλι,το οποιο μεταφραζεται σε μεγαλο κερδος απο αυτην που δεν εχει λογικη να πει οχι. Η απάντηση στο ερώτημα σου φίλε fulgore είναι αυτό που ποσταρα και μερικές σελίδες πριν και δε νομίζω να είμαι ο μόνος. Παραθέτω: Εγω πάντως το doom το έλιωσα στο switch και ας το είχα λιώσει στο pc και το xbox παλιότερα. Επαιζε τέλεια για τα δεδομένα της κονσόλας. Επίσης ακόμα και σήμερα μέχρι να βγει το νέο doom στο switch ρίχνω μερικές γύρες για χαβαλε. Το skyrim το έχω αλλα δε το έχω αρχίσει ακόμα. Το witcher 3 θα το αρχίσω στο switch γιατι στο pc στο σπίτι αποκλείεται να βρω χρόνο να το τελειώσω (δουλειά - παιδιά ...........ΣΥΖΥΓΟΣ). Το ίδιο τα dragon quest-original sin 2-pillars κλπ Χαίρομαι που υπάρχουν ΑΑΑ multiplatform τίτλοι στο switch, γιατί έτσι αυξάνονται οι πιθανότητες να παίξω κάποια παιχνίδια. Αν ήμουν ακόμα φοιτητής θα κλεινόμουν στο σπίτι στο pc και θα έλιωνα τα πάντα.....τώρα όλα στο πόδι ή αλλιώς on the go ή αλλιώς switch. Αυτό είναι ένα από τα βασικά target group της κονσόλας γιαυτό και για εμάς δε αποτελεί βασικό κριτήριο η πιστότητα των γραφικών όσο η απόλαυση του να παίξουμε το ίδιο το παιχνίδι. Δεν έχουμε όλοι τη πολυτέλεια του καναπέ και της οικιαφής κονσόλας. Την έχουμε βασικά σαν hardware αλλά όχι σαν playable object. Lol Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από gust 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγω παντως ενα πραγμα δεν εχω καταλαβει εδω και καιρο στο εδω θεμα του Switch. Για τον απλούστατο λόγο ότι υπάρχει ΠΟΛΥΣ κόσμος σαν εμένα. Κόσμος που το gaming στην τηλεόραση φαντάζει πολυτέλεια και ας έχει τα πάντα όλα. Αγγλία που πάω και έρχομαι για δουλειά δεν υπάρχει ούτε ένας συνάδελφος που να είμαστε στο ίδιο τμήμα και να μην έχει switch. Έτσι και εγώ, μπορεί να έχω pc και ps4 αλλά βλέπουν πολύ λίγο gaming χρόνο. Η εύκολη πρόσβαση παντού και πάντα υπερσκελιζει κατά πολύ την μείωση της απόδοσης και των settings αυτών των παιχνιδιών. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγω μιλησα περισσοτερο για το κομματι του performance των παιχνιδιων αυτων που κυκλοφορουν και φυσικα τονισα και την παραπανω τιμη σε σχεση με τα twins. Επισης για να αναφερω στην εξισωση και τα twins,προφανως αναφερομαι στον κοσμο ο οποιος μπορει να αφιερωσει παραπανω χρονο στο gaming για να παιζει και σε αλλες κονσολες περαν του Switch. Προφανως και αν καποιος δεν εχει χρονο για gaming και τον βολευει η φορητοτητα(πχ αν ταξιδευει)θα κοιταξει μονο προς φορητο Switch. Δεν αναφερθηκα ομως πουθενα εγω σε αυτην την κατηγορια κοσμου στο πιο πανω σχολιο μου..... 1 ώρα πριν, mansa2k είπε Επίσης δεν έχω καταλάβει πως ακριβώς τα ίδια άτομα επαναφέρουν ξανά και ξανά το θέμα της υποστήριξης των τρίτων εταιριών ενώ έχει αναλυθεί επανειλημμένως. Δεν βαρέθηκες fulgore να γράφεις τα ίδια και τα ίδια; Αφού κάθε φορά οι ίδιες απαντήσεις προκύπτουν. Ναι εμενα γιατι μου το λες αυτο(και βασικα γιατι ονοματιζεις μονο εμενα και οχι αλλα ατομα)🙄? Δεν ξεκινησα εγω (ξανα)να κραζω τις τριτες εταιρειες για το κομματι της υποστηριξης τωρα με την ευκαιρια κυκλοφοριας του Witcher 3 ή για την Capcom.Εγω περιμενω τον αλλο μηνα να μου ερθει το Pokemon,και τωρα τις γιορτες να δουμε καμια εκπτωση για να τσιμπησω την κονσολα σε καποια καλη τιμη. Εγω μια χαρα εχω αποδεχθει το Nintendo Switch για αυτο που ειναι και αυτα που μπορει να προσφερει. Ουτε περιμενω/θα κατσω να παρακαλαω την καθε εταιρεια μηπως βγαλει το παιχνιδι της στο Switch,ουτε επισης παιζω οτι παιχνιδι κυκλοφορει ακριβως λογω χρονου(και χρηματων προφανως). Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Στις 13/10/2019 στις 1:23 ΠΜ, chek2fire είπε μια και μόλις τελείωσα το fire emblem είναι σίγουρο πλέον ότι θα κάνω και άλλο ένα playthrough καθώς το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για να παίξεις ξανά και ξανα. Πάντως τελικά σε αυτό εδώ νομίζω ότι έκανα πολύ καλή επιλογή να πάω με το μέρος της Edelgard γιατι./.. Τώρα το είδα αυτό, το fire emblem είναι ίσως το προσωπικό μου goty του '19, αν και είχε τα θέματα του όπως πχ κάποιες επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες παρ'ολα αυτά πρόκειται για έναν καταπληκτικό τίτλο με απίστευτα εθιστικό gameplay. Επίσης το NG+ του είναι για σεμινάριο πραγματικά και το προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 6 minutes ago, ADHD said: Τώρα το είδα αυτό, το fire emblem είναι ίσως το προσωπικό μου goty του '19, αν και είχε τα θέματα του όπως πχ κάποιες επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες παρ'ολα αυτά πρόκειται για έναν καταπληκτικό τίτλο με απίστευτα εθιστικό gameplay. Επίσης το NG+ του είναι για σεμινάριο πραγματικά και το προτείνω σε όλους ανεπιφύλακτα. Κι εμένα, μακράν. Αφού το είχα ξαναξεκινήσει στο medium γιατί συνηθισμένος από τη δυσκολία των παλαιότερων, είχα αρχικά διαλέξει να το ξεκινήσω στο easy... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελειωσα το BOTW. Μου την εσπασε που δεν "συνεχιζει μετα" ΠΟΛΥ OLD School. Αντε τωρα load game data->travel και να ψαχνω τα shrine και τα side quests... Και να προσποιoυμai οτι δεν περασα ποτε απο το καστρο! Ριξε ρε japan τιτλους τελους και γραψε "Continiue game" και βγαλε με σε κανενα tower... 30 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Κι εμένα, μακράν. Αφού το είχα ξαναξεκινήσει στο medium γιατί συνηθισμένος από τη δυσκολία των παλαιότερων, είχα αρχικά διαλέξει να το ξεκινήσω στο easy... Ποτε easy σε κανενα game. Ξεκινας απο normal το λεει και η λεξη normal! ας ηταν τα παλαιοτερα σαταναδες! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από aris1986 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Κι εμένα, μακράν. Αφού το είχα ξαναξεκινήσει στο medium γιατί συνηθισμένος από τη δυσκολία των παλαιότερων, είχα αρχικά διαλέξει να το ξεκινήσω στο easy... Το θέμα είναι ότι δεν είχα παίξει κανένα προηγούμενο τίτλο της σειράς οπότε ήταν για εμένα μεγάλη έκπληξη. Αφού σκέφτηκα να πάρω 3ds xl να παίξω και τα προηγούμενα (δεν ειμαι και πολυ fan των emulators..) αλλά είναι πανάκριβο για EOL κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 38 minutes ago, aris1986 said: Ποτε easy σε κανενα game. Ξεκινας απο normal το λεει και η λεξη normal! Ποιό normal, πάντα στο hardest, τι είμαστε, τίποτα χτεσινοί; 3 minutes ago, ADHD said: Το θέμα είναι ότι δεν είχα παίξει κανένα προηγούμενο τίτλο της σειράς οπότε ήταν για εμένα μεγάλη έκπληξη. Αφού σκέφτηκα να πάρω 3ds xl να παίξω και τα προηγούμενα (δεν ειμαι και πολυ fan των emulators..) αλλά είναι πανάκριβο για EOL κονσόλα. Δεν υπάρχει πιο VFM πράγμα από το 3DS at the moment. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις