Inside X Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Εκεί προσπαθούν να ισορροπήσουν όλες οι εταιρείες και ζορίζονται άσχημα. Για τo BC αναφέρομαι. Επίσης χαίρομαι που το επίπεδο συζήτησης ανεβαίνει κατακόρυφα, όχι μόνο εδώ αλλά σε όλα τα νήματα. Χαίρομαι πραγματικά όταν οι παλαιότεροι, γράφουν και κανένα σεντονάκι. 20 ώρες πριν, Malthador είπε Elaborate. Δεν σε ξέχασα ούτε σε αγνόησα. Αναφερόμουν ξεκάθαρα στην συζήτηση πριν περί 3rd Party ΑΑΑ. Το περί χημείας πήγαινε στην li-ion, a.k.a. μπαταρίες. Τα Twins εκτός από από την πρίζα (wattage) μπορούν να ρίξουν και μεγαλύτερο κουτί στο θέμα του performance. Chiplets και άλλα είναι advanced, σεμινάριο. Αμφότεροι θα στουκάρουν μια μέρα στην συρρίκνωση του πυριτίου στα nm, αλλά μπορείς για παράδειγμα να ανεβάσεις watt (από την πρίζα) ή το case. Δεν είσαι φορητό. Ελπίζω η Nintendo να έχει αρχίσει να κάνει σχέδια για μια σταθερή ήδη. ή αν συνεχίσει περί handheld να έχει οικοσύστημα και devs για φορητά. Αν και οι τελευταίοι θα προτιμήσουν το πραγματικά Mobile πεδίο. 1
Mistwalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Και γω μαζί σας είμαι μη βαρατε🤕🤣και μπορώ να προσθέσω ότι θέλω και να μην πληρώνεις και συνδρομή για το online αλλά δυστυχώς δεν τους νοιάζουν στις εταιρίες το δικό μας συμφέρον αλλά πόσες δεκάρες θα βάλουν στην τσέπη τους και θα συνεχίσει να γίνεται όπως είπα και πριν αφού ο κόσμος πληρώνει αδρά αυτό το μοντέλο ακομα.
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Μα εαν ο περισσοτερος κοσμος δεν πληρωνε για το Online,οι εταιρειες δεν θα συνεχιζαν να χρεωνουν οσο χρεωνουν για το online 🤔 Μια απο τα ιδια και για τα παιχνιδια.Ο περισσοτερος κοσμος δυστηχως ξεχναει οτι αυτος εχει την δυναμη να κρινει σε τι τιμη θα αγορασει τα προιοντα. Δες πχ με το Octopath traveler οταν βγηκε στο pc φετος. Το παιχνιδι εφαγε κραξιμο για την αρχικη τιμη του,και τον επομενο μηνα μπηκε σε 30% εκπτωση https://www.gamerbraves.com/octopath-traveler-is-having-30-off-on-steam/ Το ιδιο ισχυει και για τα exclusives της Nintendo. Αν δεν πουλαγανε οσο πουλανε(ακομα και το Links Awakening)δεν θα ειχαν και για τοσο μεγαλο διαστημα τις τιμες που εχουν. 3 ώρες πριν, sotirisl είπε παιδιά έχει πάρει κανείς το valfaris να πει εντυπώσεις; Δεν το γνωριζω το εν λογω παιχνιδι αλλα εχει θετικη υποδοχη απο οτι βλεπω ως τωρα https://www.metacritic.com/game/switch/valfaris 1
greed Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) @ aris1986 Πάντως τα digital σε αρκετές περιπτώσεις είναι πιο φθηνά στο switch τουλάχιστον. Αρκετά παιχνίδια είναι 10-15€ κάτω αποτι τα ίδια παιχνίδια στο Σκρουτζ. Το πρόβλημα δεν είναι που τα παιχνίδια έχουν 50€ -+ ( αν και μερικά να τα λέμε και αυτά αξίζουν λιγότερο) αλλά ο μισθός του Ελλαδισταν. Οπότε εμείς φταίμε όχι η νιντεντο,Sony κλπ. 50 ευρώ για αρκετούς είναι μισό μεροκάματο ή 3-4 ώρες δουλειάς στο εξωτερικό. Οπότε είναι λογική η τιμή. Με το Ελλαδισταν όμως φαντάζει ακριβό ένα παιχνίδι όταν παίρνει 25-30€ μεροκάματο. Οπότε ψάξε καλύτερη δουλειά ή χακαρε το και μπες ΟΑΕΔ αν θες φθηνό gaming πας σε Xbox gamepass Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από greed
aris1986 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, greed είπε Πάντως τα digital σε αρκετές περιπτώσεις είναι πιο φθηνά στο switch τουλάχιστον. Αρκετά παιχνίδια είναι 10-15€ κάτω αποτι τα ίδια παιχνίδια στο Σκρουτζ. Το πρόβλημα δεν είναι που τα παιχνίδια έχουν 50€ -+ ( αν και μερικά να τα λέμε και αυτά αξίζουν λιγότερο) αλλά ο μισθός του Ελλαδισταν. Οπότε εμείς φταίμε όχι η νιντεντο,Sony κλπ. 50 ευρώ για κάποιους είναι μισό μεροκάματο ή 3-4 ώρες δουλειάς στο εξωτερικό. Οπότε είναι λογική η τιμή. Με το Ελλαδισταν όμως φαντάζει ακριβό ένα παιχνίδι όταν παίρνει 25-30€ μεροκάματο. Οπότε ψάξε καλύτερη δουλειά ή χακαρε το και μπες ΟΑΕΔ Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες. μην παιρνεις μονο την ελλαδα στα κινητα, στα αμαξια και στα games. Κοιτα στο octopath 49USD το εκραξαν κατεβηκε. Εχω φιλη στο Σαν Φρανσισκο δουλευει σε McDonalds και βγαζει 2.5Κ και θεωρειται της πλακας. δεν θα ειχε "αυτη" 49USD να το παρει; Παρολα αυτα γιατι "κραζει" στο steam. Λες να πεσανε ολοι οι φτωχοι; οταν κατι ειναι overpriced ειναι overpriced και οι πλουσιοι ή μαλλον αυτοι που διαχειριζονται το χρημα αυτα τα κοιτανε πιο καλα απο το μεσο ανθρωπο... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από aris1986
greed Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, aris1986 είπε Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες. μην παιρνεις μονο την ελλαδα στα κινητα, στα αμαξια και στα games. Κοιτα στο octopath 49USD το εκραξαν κατεβηκε. Εχω φιλη στο Σαν Φρανσισκο δουλευει σε McDonalds και βγαζει 2.5Κ και θεωρειται της πλακας. δεν θα ειχε αυτη 49USD να το παρει; Παρολα αυτα γιατι "κραζει" στο steam. Λες να πεσανε ολοι οι φτωχοι; οταν κατι ειναι overpriced ειναι overpriced και οι πλουσιοι ή μαλλον αυτοι που διαχειριζονται το χρημα αυτα τα κοιτανε πιο καλα απο το μεσο ανθρωπο... To octopath είναι τέχνη και rpgαρα ξεχωριστή. Υπάρχουν όμως ports που όντως είναι overpriced όπως έγραψα και παραπάνω. Εκεί είναι η επιλογή του καταναλωτή και η δύναμη του. Πάντως δεν είδα πολλά αμερικανακια να κράζουν τα προϊόντα apple. Αυτοί κάνουν τσξγκουνιες στο φαγητό τρώγοντας σαπιλα ( καλή ώρα mc Donald's) αλλά αγοράζουν ακριβά pc & ρούχα με όνομα. Άλλη κουλτούρα δεν τους πιάνεις. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από greed
xpac Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, xxatziva είπε και επειδη δεν τα εβαλες σκεφτηκες τι σκουπιδια μοιραζει η νιντεντο ? βαλτα γιατι εκει παταει η φορτιση και δουλευει κανονικα. Δεν χωράνε καν τα ελατήρια από κάτω.. Σε τι να βοηθάνε εξάλλου; Τελοσπαντων έκοψα ελαφρά λίγο την θήκη και τώρα κουμπώνει μια χαρά Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από xpac 1
aris1986 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, greed είπε To octopath είναι τέχνη και rpgαρα ξεχωριστή. Υπάρχουν όμως ports που όντως είναι overpriced όπως έγραψα και παραπάνω. Εκεί είναι η επιλογή του καταναλωτή και η δύναμη του. Πάντως δεν είδα πολλά αμερικανακια ελληνάκια να κράζουν τα προϊόντα apple. Αυτοί κάνουν τσξγκουνιες στο φαγητό τρώγοντας σαπιλα ( καλή ώρα mc Donald's) αλλά αγοράζουν ακριβά pc & ρούχα με όνομα. Άλλη κουλτούρα δεν τους πιάνεις. Οπως εδω καλη ωρα; E-food και τωρα και skroytz food. Σουβλακια, γυρους με φωσφορικά αλατα, πιτσες με τυριά θανατου και μπεϊκον με 15% κρεας <-- Αυτο ψαχτο, με R&D οι εταιριες και με εκατομμυρια θα το πανε στο 10% . Δεν βλεπω κανεναν να παραγγελνει ταρταρ τονου με αυγα απο πεστροφα στην κορυφη και παστοκυδωνο με μπανανα φλαμπε... Και εδω κινηταρα apple, samsung με επιδοματα ΟΑΕΔ... Ιδια κουλτουρα προσπαθουμε ειμαστε εφοσον σε ειχαν απο παντα στην δυτικη σφαιρα επιροης μετα τον πολεμο. τα GIJOE, transformers μεταγγλωτιση στα ελληνικα γιατι γινονταν και ετρωγαν οι ηθοποιοι με χρυσα κουταλια; για να μην βλεπεις φτηνα σοβιετικα "μικυ μάους" Volek & Lolek κτλπ Οποτε δεν μπορω να κραξω κανεναν λαό ζωντας μεσα σε καπιταλισμο.
greed Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν τρώμε όλοι σουβλάκια και πίστες. Στην Αμερική το burger είναι η τυρόπιτα. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον να τρώει σουβλάκι με τον πρωινό καφέ του. Τεσπά το χεσαμε. Καπιταλιστικές εταιρείες είναι οπότε μη κράζεις λαό κυβέρνηση και εταιρείες videogames. Δεν θα αλλάξει αυτός ο κόσμος σήμερα ούτε και αύριο. Ο καθένας βολεύεται όπως θέλει και μπορεί. Λύση το χακαρισμα για σένα. Για μένα πάλι όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο. Έχω gamepass και χάνεις τη μπάλα. Σχεδόν ένα χρόνο εκανα να τερματίσω το tomb raider επειδή δοκίμαζα games στο gamepass στο switch κοίτα ψηφιακά και κάνα amazon.de που κάποιες φορές βάζει 2 & 1 δώρο. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από greed 1
kti23 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν έχω κλικάρει στο σωστό topic. Σε αλλά νέα επειδή είμαι completionist και έχω ψυχαναναγκασμό με το 100% , αξίζει να αγχωθώ να μαζέψω όλα τα φεγγαράκια του Odyssey; Κοντεύω να το τελείωσω νομίζω και βλέπω συνεχώς φρέσκες και νέες ιδέες στο level design 1
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, kti23 είπε Σε αλλά νέα επειδή είμαι completionist και έχω ψυχαναναγκασμό με το 100% Απο την στιγμη που δεν υπαρχουν achievements/trophies,παιζεις οσο εχεις ορεξη.
aris1986 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Ναι όντως. Για φαντάσου να σου έδινε λίγα νομίσματα τα achievements να αγοράζεις παιχνίδια. Όπως τώρα που όταν αγοράζεις κάτι σου δίνει κάτι ψιλά!
Vagosman Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, kti23 είπε Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν έχω κλικάρει στο σωστό topic. Σε αλλά νέα επειδή είμαι completionist και έχω ψυχαναναγκασμό με το 100% , αξίζει να αγχωθώ να μαζέψω όλα τα φεγγαράκια του Odyssey; Κοντεύω να το τελείωσω νομίζω και βλέπω συνεχώς φρέσκες και νέες ιδέες στο level design Eιναι που οι αδαείς reviewers ελεγαν οτι το Odyssey ειναι ευκολο και για παιδάκια. Κανείς όμως δεν μπήκε στον κόπο να μαζέψει μια εξτρα καρδιά. Η νιντυ πάντα ήταν έτσι, ευκολη να τερματίσεις δύσκολη όμως στο να γίνεις master. Σχετικά με τον ψυχαναγκασμό σου τώρα; Υπάρχουν τόσα παιχνίδια που νομίζω δεν πρέπει να αναλωθείς στο 100%.
kajwbtfe Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, duende είπε εντυπωσεις απο το Valfaris κανεις? Μου το φέρε ένα θείος μου δώρο που λες😁 και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό.Μου τη σπάει βέβαια που τα γραφικά είναι έτσι και καλά ρετρό αλλά τι να κάνουμε.Σημεια των καιρών.Εχει και επιλογή στην απεικόνιση αν θες crt .Δεν ξέρω πόσο κάνει στο stpre αλλά πιστεύω πως μέχρι 10 ευρώ είναι τίμιο. Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από kajwbtfe
Προτεινόμενες αναρτήσεις