dekulinkgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Εχοντας πλεον τερματισει το links awakening 3 φορες,η μια στο hero mode(17 deaths) και η αλλη στο normal(0 deaths με σχεδον τα παντα ολοκληρωμενα) να πω τις τελικες μου εντυπωσεις. Το παιχνιδι παραμενει για μενα ενα απο τα καλυτερα zelda που εχω παιξει ποτε μου.Το μεγαλο αρνητικο για μενα που το εχω αναφερει παλι ειναι η ελλειψη του camera shop.Που αντι για αυτο προτιμησαν το καινουργιο με τον dampe(dungeon maker) το οποιο μετα απο μερικα dungeons που φτιαχνεις κατανταει απλα βαρετο-ανουσιο.Οποτε αντι για τις φωτο που δινουν ακομα συναισθημα με τους χαρακτηρες και την ιστορια προτιμησαν το dungeon maker.Τι να πω.Μαλλον σκεφτηκανε εεε βαλε κατι καινουργιο για να μην λενε οτι δεν εχει κατι το remake.Τεραστιο λαθος απο μενα. Ευελπιστω σε καποιο εστω dlc να μας το δωσουν. Αα και μια συμβουλη για τα secret seashells βρειτε τα 40 και οχι τα 50. 3 1
aris1986 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Είναι χαζομάρα τελείως. Έπρεπε τα digital να είναι πιο φτηνά να σε δελεάζουν. Δεν πληρώνουν ούτε εταιρίες εκτύπωσης, ούτε καράβια να έρχονται με κοντέινερ σε ευρωπαϊκά λιμάνια, ούτε φορτηγά να τα πηγαίνει στον κοτσοβολο και αποθήκες να τα παίρνουν από κει το τελευταίο σκρουτζομαγαζο κτλπ. Δηλαδή που είναι το μυαλό; Και ο κόσμος προτιμάει το digital? Επειδή δεν τους σηκώνει από τον καναπέ και πατάνε τον αριθμό της κάρτας και ψωνίζουν; Για αυτό έχουμε τις κυβερνήσεις που έχουμε κτλπ. Ωραία μυαλά κουβαλαει το ανθρώπινο γένος. Θα έπρεπε να απαιτείται η μείωση τιμής του digital.... 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, aris1986 said: Είναι χαζομάρα τελείως. Έπρεπε τα digital να είναι πιο φτηνά να σε δελεάζουν. Δεν πληρώνουν ούτε εταιρίες εκτύπωσης, ούτε καράβια να έρχονται με κοντέινερ σε ευρωπαϊκά λιμάνια, ούτε φορτηγά να τα πηγαίνει στον κοτσοβολο και αποθήκες να τα παίρνουν από κει το τελευταίο σκρουτζομαγαζο κτλπ. Δηλαδή που είναι το μυαλό; Και ο κόσμος προτιμάει το digital? Επειδή δεν τους σηκώνει από τον καναπέ και πατάνε τον αριθμό της κάρτας και ψωνίζουν; Για αυτό έχουμε τις κυβερνήσεις που έχουμε κτλπ. Ωραία μυαλά κουβαλαει το ανθρώπινο γένος. Θα έπρεπε να απαιτείται η μείωση τιμής του digital.... Τα μαγαζιά πουλάνε δισκάκια και κονσόλες. Άμα η εταιρεία χτυπήσει στο ηλεκτρονικό μαγαζί της τις τιμές των digital games έναντι των physical τότε τα μαγαζιά θα κάνουν εμπάργκο στις κονσόλες. Απλή μπακαλική, χωρίς καν πτυχίο Οικονομικών. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από Malthador 6
Inside X Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Τα μαγαζιά πουλάνε δισκάκια και κονσόλες. Άμα η εταιρεία χτυπήσει στο ηλεκτρονικό μαγαζί της τις τιμές των digital games έναντι των physical τότε τα μαγαζιά θα κάνουν εμπάργκο στις κονσόλες. Απλή μπακαλική, χωρίς καν πτυχίο Οικονομικών. Είπαμε λάου λάου https://blog.us.playstation.com/2019/09/25/purchase-ps4-consoles-accessories-games-directly-from-playstation-starting-today/ Σιγά σιγά όλοι θα συγκεντρώσουν την αγορά επάνω τους για μεγιστοποίηση του κέρδους. Η MSFT έχει ξεκινήσει καιρό ήδη για παράδειγμα. 1
aris1986 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Malthador είπε Τα μαγαζιά πουλάνε δισκάκια και κονσόλες. Άμα η εταιρεία χτυπήσει στο ηλεκτρονικό μαγαζί της τις τιμές των digital games έναντι των physical τότε τα μαγαζιά θα κάνουν εμπάργκο στις κονσόλες. Απλή μπακαλική, χωρίς καν πτυχίο Οικονομικών. Δηλαδή θες να μου πεις εταιρίες τέτοιου βεληνεκούς και οι συνεργάτες τους σκέφτονται τα μαγαζιά τύπου console club και αλυσίδες που πουλάνε ψυγεία και δεν το κάνουν; Κρέμονται από κανενός τα @@? Τρόπο να σου φέρνουν σπίτι την κονσόλα δεν θα έχουν; Και πτυχίο να είχες μόνο για insomnia θα έκανε! Στα λέει και o insideX αλλά πουυυ;😁 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από aris1986
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 42 minutes ago, aris1986 said: Δηλαδή θες να μου πεις εταιρίες τέτοιου βεληνεκούς και οι συνεργάτες τους σκέφτονται τα μαγαζιά τύπου console club και αλυσίδες που πουλάνε ψυγεία και δεν το κάνουν; Κρέμονται από κανενός τα @@? Τρόπο να σου φέρνουν σπίτι την κονσόλα δεν θα έχουν; Και πτυχίο να είχες μόνο για insomnia θα έκανε! Στα λέει και o insideX αλλά πουυυ;😁 Έχεις δίκιο, μάλλον οι εταιρίες αυτού του βεληνεκούς είναι χαζές και δεν κατεβάζουν τιμές στα digital, όπως είπες στο προηγούμενο ποστ σου. Καλύτερο επιχείρημα αυτό, δεκτό.
aris1986 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Έχεις δίκιο, μάλλον οι εταιρίες αυτού του βεληνεκούς είναι χαζές και δεν κατεβάζουν τιμές στα digital, όπως είπες στο προηγούμενο ποστ σου. Καλύτερο επιχείρημα αυτό, δεκτό. Άπληστες είναι απλά. Και όσο βοηθάνε οι παχύσαρκοι με τα κιτρινιασμενα δάκτυλα από Doritos με το social anxiety που δεν βγαινουν έξω να αγοράσουν παιχνίδι να τους δει ο ήλιος, αυτά παθαίνουμε... Αντιός!
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 46 minutes ago, aris1986 said: Άπληστες είναι απλά. Και όσο βοηθάνε οι παχύσαρκοι με τα κιτρινιασμενα δάκτυλα από Doritos με το social anxiety που δεν βγαινουν έξω να αγοράσουν παιχνίδι να τους δει ο ήλιος, αυτά παθαίνουμε... Αντιός! Δεν καταλαβαίνω τι λες. Τη μία λες ότι «τα physical κατουράνε τα digital» και καπάκια λες «φάκιν digital γιατί είστε πανάκριβα». Αποφάσισε ποιά άποψη σε βολεύει να ακολουθείς για να κάνουμε κουβέντα. Ή μην αποφασίζεις, απλά γίνε γραφικός. Οπότε. Εσύ καταλαβαίνεις τι λες;
sotirisl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 παιδιά έχει πάρει κανείς το valfaris να πει εντυπώσεις;
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, aris1986 είπε 1 πραγματικο κακο εχει μονο το ψηφιακο. Απο την στιγμη που δεν σου εγγυαται η εταιρεια οτι και η επομενη κονσολα εχει BC,ειναι δωρο αδωρο. Αγορασε καποιος το Metroid Prime Trilogy ή το Xenoblade Chronicles 1 στο Wii U ψηφιακα,στο Switch δεν μπορει να τα παιξει. Ιδιες λαλακιες και απο Sony μερια.Αγορασες ενα παιχνιδι του Ps1 ψηφιακα στο Ps3,δεν μπορεις να το παιξεις στο Ps4. Αν οι κονσολες προσεφεραν 100% πληρως BC αλα PC,τοτε πιστεψε με το ποσοστο των ψηφιακων πωλησεων θα ηταν πολυ μεγαλυτερο. 7 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Η nintendo την ακουσε αλλα αποτελεσματα δεν ειδαμε..... Ειπαμε μακρυα απο crapcom. Τωρα συγνωμη αλλα τα πιστευετε τα παραπανω? Εσυ δηλαδη νομιζεις πραγματικα οτι το Devil May Cry 5 ή το Red Dead Redemption δεν θα βγουν στο Switch λογω της μνημης ram? Η μηπως τα 4gb ram εν ετη 2017 ηταν εξ αρχης πολλα?Ας μην κοροιδευομαστε τωρα. Η Nintendo μετα την αποτυχια του WiiU και βλεποντας πχ ποσο πολυ δημοφιλες ηταν το 3ds,σκεφτηκε να ''κλεψει''την δοξα του 3ds και να προσφερει αυτο που εβγαλε. Βεβαια το γνωριζε και η ιδια οτι η υποστηριξη σε παιχνιδια απο 3ους,ειδικα αυτα με παραπανω απαιτησεις θα ηταν περιορισμενη,αλλα δεν την ενδιεφερε γιατι προφανως θα στηριζοταν στις πωλησεις των exclusives της. Ειδαμε και τις δηλωσεις για γελια που εκανε περυσι ο Reggie περι Red Dead redemption 2 στο Switch,οτι ταχα μου δεν κυκλοφορησε για αυτο επειδη ειχε λεει ηδη προγραμματιστει για τις αλλες κονσολες πρωτα,λες και αν ηθελε η εταιρεια(που ουτε το GTA V δεν εχει βγαλει στο Switch)δεν θα το κυκλοφορουσε αργοτερα αλα Doom ή Witcher αν οντως το σηκωνε το παιχνιδι. http://www.nintendolife.com/news/2018/12/reggie_nintendo_would_love_red_dead_redemption_2_on_switch Οχι βεβαια οτι περιμεναμε απο τον Reggie να πει τα αυτονοητα. Το Switch το αποδεχομαστε για αυτο που ειναι.Ενα μηχανημα το οποιο εχει την δυνατοτητα να συνδιαζει φορητο με σταθερο,το οποιο ομως εχει ως τιμημα να μην κυκλοφορουν οι περισσοτεροι μεγαλοι τιτλοι 3ων που εχουν αυξημενες απαιτησεις(ή ακομα και αυτοι που κυκλοφορουν να εχουν παραχωρησεις στο κομματι της αποδοσης). Τελος η Nintendo μια ζωη παντα τα δικα της exclusives την ενδιεφερε να πουλησει στην πλατφορμα της,και απο την στιγμη που τα exclusives της ακομα πουλανε τρελα(system sellers)γραμμενους τους ειχε τους 3ους. 2
non-serviam Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε 1 πραγματικο κακο εχει μονο το ψηφιακο. Απο την στιγμη που δεν σου εγγυαται η εταιρεια οτι και η επομενη κονσολα εχει BC,ειναι δωρο αδωρο. Αγορασε καποιος το Metroid Prime Trilogy ή το Xenoblade Chronicles 1 στο Wii U ψηφιακα,στο Switch δεν μπορει να τα παιξει. Ιδιες λαλακιες και απο Sony μερια.Αγορασες ενα παιχνιδι του Ps1 ψηφιακα στο Ps3,δεν μπορεις να το παιξεις στο Ps4. Αν οι κονσολες προσεφεραν 100% πληρως BC αλα PC,τοτε πιστεψε με το ποσοστο των ψηφιακων πωλησεων θα ηταν πολυ μεγαλυτερο. Όχι μόνο. Το ψηφιακό ουσιαστικά το νοικιάζεις. Αν κλείσει η εταιρία (που όσοι παρακολουθούν τον χώρο της τεχνολογίας τα τελευταία 60 χρόνια ξέρουν ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο) ότι παιχνίδια έχεις αγοράσει μαζί τους πάνε άκλαφτα. Παράδειγμα, το Minecraft: Story Mode στο Switch που έκλεισαν οι servers τον Ιούνιο, και το παιχνίδι δεν ήταν ολόκληρο στην κασέτα. Και φυσικά δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να τα έχεις κατεβάσει όλα. Δεύτερο παράδειγμα, έχω στο Steam 1500, στην κυριολεξία, παιχνίδια. Ένα 20% είναι ΑΑΑ τίτλοι ανά τα χρόνια. Από τα υπόλοιπα, άλλα είναι ασήμαντα, άλλα όχι. Όπως και να έχει, τα πλήρωσα όλα; Τα θέλω όλα! Και παρότι έχω NAS σπίτι με 3ψήφιο αριθμό terabyte, δεν μπορώ να τα κατεβάσω όλα. On topic τώρα. Άνοιξα αισίως σήμερα την Limited του Daemon X Machina και έχω να πω μόνο ένα πράγμα: ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ! Μέσα έχει ένα αδιάφορο steelbook, ένα βιβλιαράκι με softcover (τι γύφτοι είναι αυτοί ρε;!) που δεν έχει τίποτα το ουαου μέσα (αδιάφορο και αυτό) και έναν μπαρμπαδάκι, που βρίσκω σε καλύτερη ποιότητα άλλα στο 10αρικο στο ebay. Τρίτο παράδειγμα, οι Gohan στην φώτο, στο 10αρικό ο ένας, ο Mario Rabbid (από Ubi αυτός) κάτω από 10αρικό (άσχετο, προσωπική μου άποψη, ο πιο χρηστικός χαρακτήρας στο παιχνίδι) και από δίπλα ο μπάρμπας του Daemon X Machina, πιο μικρός και λιγότερο στιβαρός. Το πάρα πολύ 70 ευρώ έπρεπε να έχει η συλλεκτική. 4
Mistwalker Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν οι κονσολες προσεφεραν 100% πληρως BC αλα PC,τοτε πιστεψε με το ποσοστο των ψηφιακων πωλησεων θα ηταν πολυ μεγαλυτερο. Θα ήταν μεγαλύτερο όμως για μια φορά.Αν η nintendo και η κάθε nintendo μπορεί να σου πουλήσει full price πχ. το metroid prime στο wii μετά ξανά wii u και switch μέχρι στιγμης και το υποστηρίζει ο περισσότερος κόσμος με τα χρήματα τους,αυτοί θα βγάζουν κάθε φορα κέρδος με λίγη δουλειά και θα τους συμφέρει να το συνεχισουν.
Inside X Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε ... This man gets it. Ότι είπε - πως το λένε στα ελληνικά. 3 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Θα ήταν μεγαλύτερο όμως για μια φορά.Αν η nintendo και η κάθε nintendo μπορεί να σου πουλήσει full price πχ. το metroid prime στο wii μετά ξανά wii u και switch μέχρι στιγμης και το υποστηρίζει ο περισσότερος κόσμος με τα χρήματα τους,αυτοί θα βγάζουν κάθε φορα κέρδος με λίγη δουλειά και θα τους συμφέρει να το συνεχισουν. Αλλάζει το κοινό φίλε mist. Αλλάζουν και τα θέλω. Τα "θέλω μας" και τα "θέλω" του έξω από εδώ κοινού (bulk πωλήσεων) διαφέρουν τραγικά.
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Εγω σου λεω ποιο θα ηταν το καλυτερο για εμας τους καταναλωτες. Γιατι οπως ειχε πει και ο @Malthador απειρες φορες και στο διπλα θεμα του PS5(που παλι τα BC σχολιαζονται εντονα),οταν φτανεις απο ενα σημειο και μετα περαν απο τους μεγαλους συλλεκτες,δεν γινεται να γεμιζεις το επιπλο της τηλεορασης με 50διαφορετικες κονσολες για να παιξεις το παιχνιδι που θελεις και εχεις ηδη πληρωσει ουτως ή αλλως. Βεβαια να μου πεις εδω μιλαμε για την Nintendo η οποια εβγαλε Remastered στο Wii U το Zelda TP,παρολο που μπορουσες ηδη να το παιξεις στην κονσολα αν το αγοραζες στο Wii. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις