RedAlert539 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 https://www.nintendolife.com/news/2019/10/cd_projekt_red_probably_wont_port_cyberpunk_2077_to_nintendo_switch Ευτυχώς που το επιβαιβέωσαν γιατί με έτρωγε το άγχος αν θα το πάρω στο Switch ή στο pc. Μου αρέσει που ανεβάζουν αυτά τα άρθρα στην κατηγορία "NEWS"......
Bourdoulas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, RedAlert539 είπε https://www.nintendolife.com/news/2019/10/cd_projekt_red_probably_wont_port_cyberpunk_2077_to_nintendo_switch Ευτυχώς που το επιβαιβέωσαν γιατί με έτρωγε το άγχος αν θα το πάρω στο Switch ή στο pc. Μου αρέσει που ανεβάζουν αυτά τα άρθρα στην κατηγορία "NEWS"...... Θα μπορούσαν να βγάλουν μια έκδοση αλά FF XV για κινητά 😛😛😛
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 11 ώρες πριν, D.Luffy είπε Όχι, αλλά και το καλύτερο της σειράς να ήταν και όντως να κάνανε όλοι ουρά, η Capcom θα είχε συμπεριφερθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Τις πιο καινούριες μηχανές της Capcom υπάρχει περίπτωση να τις δούμε στο switch? Dmc, re 2/7?
dekulinkgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 7 λεπτά πριν, logistoulis είπε Τις πιο καινούριες μηχανές της Capcom υπάρχει περίπτωση να τις δούμε στο switch? Dmc, re 2/7? Στην αναπτυξη του switch η ιδια η crapcom,μαζι με αλλες εταιριες βεβαια, ειχε πει στην nintendo να βαλει περισσοτερη ram για να μπορει να υποστηριξει την re engine που εφτιαχνε.Δες εδω για περισσοτερα https://nintendoeverything.com/more-talk-of-nintendo-improving-switchs-memory-and-capcom-targeting-re-engine-for-switch/ Η nintendo την ακουσε αλλα αποτελεσματα δεν ειδαμε..... Ειπαμε μακρυα απο crapcom. 1
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Στην αναπτυξη του switch η ιδια η crapcom,μαζι με αλλες εταιριες βεβαια, ειχε πει στην nintendo να βαλει περισσοτερη ram για να μπορει να υποστηριξει την re engine που εφτιαχνε.Δες εδω για περισσοτερα https://nintendoeverything.com/more-talk-of-nintendo-improving-switchs-memory-and-capcom-targeting-re-engine-for-switch/ Η nintendo την ακουσε αλλα αποτελεσματα δεν ειδαμε..... Ειπαμε μακρυα απο crapcom. Καλά τα παίζω και αλλού δεν παίζει θέμα, μόνο το devil may cry δεν έχω πάρει ακόμα αν και μάλλον για το pc πάει αυτό αφού το βρίσκεις ανά πάσα στιγμή σε τιμή χώμα αλλά θα ήταν ωραία να υπάρχει η επιλογή Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από logistoulis
SoFGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, aris1986 είπε Για τα digital μιλάω και τα παιχνίδια της που δεν πέφτουν τιμή ποτέ. Μια χαρα πεφτουνε οι τιμες και μαλιστα τακτα χρονικα διαστηματα ! για παραδειγμα, ειχε προσφατα ολα τα mario -20 ευρω, πηρα tennis (με κραταει ακομα και ας το ειχα ξεκινησει day1) θα μπορουσα να ειχα παρει kart και party αμα περιμενα λιγο ακομα αντι να δινω 45-47ευρω στο instant gaming. Συγνωμη που δεν θα τα ριξει ΠΟΤΕ στα 30 και στα 20 ευρω τελικη τιμη !! Εδω κοιταω να μπει σε digital sale το BOTW γιατι συντομα θα ξεφορτωθω το κασετακι, προφανως δεν εχει νοημα να συζητησω το αν θα χαλαγα τοσα λεφτα σε παιχνδια αν ειχα καποια αλλη κονσολα ( πχ στο xbox 3 shitty πηρα μερικα halo - ενα deadly premonition - ενα αθλιο ζευγαρακι fable II + crackdown και μετα σκοτωμα σχεδον ολα μαζι γιατι επιανε σκονη .. ) ή αν θα εμπαινα στην διαδικασια για double dip - εχω ηδη rocket league και γλυκοκοιταζω red faction + abzu ενω εβγαλα προσφατα απο την steam wishlist το ori and the blind forest, που ακομα οταν το εδινε ο gaben 5 ευρω, παλι δισταζα να το αγορασω γιατι πολυ απλα μου ειναι αρκετα δυσκολο να βρω χρονο να κατσω λιγο σπιτι και να παιξω ... μιαπουταναφεραμε, καθε προταση για 2ο dock (μαζι με AC dapter εννοειται) καλοδεχουμενη ! https://imgur.com/a/xfAUmkq το σκεφτομαι για την SFC εκδοση του Jumpgate (nostalgia whore detected :D) αλλα δεν ξερω τι θα κανω μετα με το ρευμα ... https://skullnco.com/collections/switch-gripcase/products/jumpgate-for-nintendo-switch?variant=23060597112880 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από SoFGR
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 49 minutes ago, SoFGR said: το σκεφτομαι για την SFC εκδοση του Jumpgate (nostalgia whore detected :D) αλλα δεν ξερω τι θα κανω μετα με το ρευμα ... Ο official είχε παίξει για ένα 20αρικο στα Mediamarkt, οπότε θα παίξει κάτι αντίστοιχο φέτος στις γιορτές. 1
aris1986 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 To κακο ειναι ενα γενικα. Αν και βολευει το digital στο πουλανε λες και εχει κοστος το βιβλιαρακι, η εκτυπωση, η θηκη,τα χρωματα το πλαστικο της κασετας και το τσιπακι μεσα. Γενικα απο το 1ο ατομο στη συσκευασια μεχρι τελους. Αν και ειμαι κρυφοdigitalakias θα παιρνω σε psyshical μορφη οσο υπαρχει γιατι ρε φιλε π0ληρωνεις τα ιδια για ηλεκτρονια που κατεβαινουν απο server. Ε ας εχω και κατι να πιανω...
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 19 minutes ago, aris1986 said: To κακο ειναι ενα γενικα. Αν και βολευει το digital στο πουλανε λες και εχει κοστος το βιβλιαρακι, η εκτυπωση, η θηκη,τα χρωματα το πλαστικο της κασετας και το τσιπακι μεσα. Γενικα απο το 1ο ατομο στη συσκευασια μεχρι τελους. Αν και ειμαι κρυφοdigitalakias θα παιρνω σε psyshical μορφη οσο υπαρχει γιατι ρε φιλε π0ληρωνεις τα ιδια για ηλεκτρονια που κατεβαινουν απο server. Ε ας εχω και κατι να πιανω... Αρα το πρόβλημα σου είναι άμα τα ηλεκτρόνια είναι στον server ή άμα είναι στην βιβλιοθήκη σου. Σαχλαμάρες.
aris1986 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Αρα το πρόβλημα σου είναι άμα τα ηλεκτρόνια είναι στον server ή άμα είναι στην βιβλιοθήκη σου. Σαχλαμάρες. Βλακείες έγραψα πιο πριν. Πιο φτηνά είναι σε φυσική μορφή βλέπε τιμή skroutz Mario kart 8... Αστούς να κλείνουν συμφωνιες με εταιρίες διανομής και παραγωγής πλαστικών κουτιών κτλπ αφού μας κοροϊδεύουν. Όχι μόνο αυτοί παντού σε όλες τις πλατφόρμες. Πιο φτηνά ρε μπ@στ@ρδ3 αλλιώς γιατί να χρεωθω παραπάνω....
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 5 minutes ago, aris1986 said: Βλακείες έγραψα πιο πριν. Πιο φτηνά είναι σε φυσική μορφή βλέπε τιμή skroutz Mario kart 8... Αστούς να κλείνουν συμφωνιες με εταιρίες διανομής και παραγωγής πλαστικών κουτιών κτλπ αφού μας κοροϊδεύουν. Όχι μόνο αυτοί παντού σε όλες τις πλατφόρμες. Πιο φτηνά ρε μπ@στ@ρδ3 αλλιώς γιατί να χρεωθω παραπάνω.... Εσύ μπορείς να παρακολουθήσεις τα γραπτά σου ή εγώ έχω το πρόβλημα;
aris1986 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, Malthador είπε Εσύ μπορείς να παρακολουθήσεις τα γραπτά σου ή εγώ έχω το πρόβλημα; Εσύ από τότε που σου είπα ότι το switch έχει γραφικά iPhone 5s σε στιγμάτισα. Πολύ επίθεση μου κάνεις. Άμα ήσουν και κανένας admin θα μου είχες banarei και το λογαριασμό. Τεσπά θα στο πω άλλη μια φορά συγκεντρωμένα για να το εμπεδώσεις. Physical πιο φτηνά αποδεδειγμένα όπως θα έλεγε και ο φίλος σου ο haHa, ανταλλαγές, συν μεταπώληση συν αντικείμενο χειροπιαστό. Digital τίποτα από όλα αυτά συν ακόμα μεγαλύτερη τιμή. Άρα νικάει το physical. Κάτω η apple, ζήτω η Κύπρος!
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 15 minutes ago, aris1986 said: Physical πιο φτηνά αποδεδειγμένα όπως θα έλεγε και ο φίλος σου ο haHa, ανταλλαγές, συν μεταπώληση συν αντικείμενο χειροπιαστό. Digital τίποτα από όλα αυτά συν ακόμα μεγαλύτερη τιμή. Άρα νικάει το physical. Ας τα κανουμε άλλη μια ανακεφαλαίωση για να το εμπεδώσουμε, Γιάγκο: Τα δισκάκια είναι πιο φθηνά και τα μεταπουλάς, τα digital όχι. Εκτός κι αν ζούσες σε καμιά σπηλιά, κάπως έτσι δουλεύει το console gaming τα τελευταία 15 χρόνια,τώρα ανακάλυψες την Αμερική; Και, όχι, το digital κερδίζει κατά κράτος, δεν υπάρχει αμφιβολία σε αυτό.
sotirisl Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν ξέρω ποιο από τα δύο (digital vs physical) έχει περισσότερες πωλήσεις, αλλά και εγώ προτιμώ μακράν το physical... για εμένα πρώτα από όλα η χαρά να έχω κάτι χειροπιαστό στην βιβλιοθήκη μου, αλλά όπως είπαν και άλλοι χρήστες η σημαντικά χαμηλότερη τιμή του physical και η δυνατότητα όταν τελείωσεις ένα παιχνίδι να το πουλήσεις/ανταλλάξεις/δανείσεις... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από sotirisl 3
Inside X Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Το digital είναι ξεκάθαρα πιο βολικό για τον χρήστη. Ο λόγος όμως που οι platform holders κάνουν ανταγωνιστικό το (σημερινό το τονίζω) physical έναντι του digital, ενώ δεν έχει λογική γιατί απλά χάνουν παραπάνω λεφτά (μεταπώληση, υλικό, logistics, κτλ), είναι ότι υπάρχει ακόμα αρκετός κόσμος που πάει στο ράφι και επηρεάζεται από το ποιος έχει την μεγαλύτερη προθήκη σαν τρόπος να σπρώξεις το hardware. Ναι size matters. Αντίθετα δηλαδή με το digital το physical απαιτεί logistics και από τον χρήστη. Χώρο, χρόνο κτλ.. Όσο αυτός ο κόσμος, μειώνεται και αυτά τα καταστήματα θα κλείνουν (στυλ Gamestop) ή θα αλλάζουν στόχευση, το physical θα τελειώσει, με κίνδυνο βέβαια να έχουμε τις ίδιες υψηλές τιμές του Digital. Ε κάπως πρέπει να συντονιστεί και ο γενικός πληθυσμός του gaming με τον πληθωρισμό, που έχει μείνει στάσιμος πόσες δεκαετίες σε αυτόν τον τομέα. Λάου λάου το πάνε. Προσωπικά όσον αφορά το switch - Physical σε ότι φέρει το λογότυπο "Nintendo" επάνω του, λόγω αξίας μεταπώλησης και συλλεκτικής αξίας και όλα τα άλλα digital, για γρήγορη αλλαγή παιχνιδιών. Την ίδια εμπειρία είχα συλλέγοντας games για το N64 π.χ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις