Moderators Malthador Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Spasarxidas said: Αν έβγαζε πακέτα συνδρομητικά δε θα έτρεχε καστανο.Να σου λέει φίλε εσύ που θες μόνο online δώσε ένα Χ ποσό.Εσυ που θες και δωρεάν παιχνίδια δώσε ένα ψ ποσό. Όπως έχω ξαναπεί θεωρώ τα Gold και Plus αποτυχημένα (και παρωχημένα) ως μοντέλα υπηρεσιών. Το PSN+ έχει απήχηση μόλις στο 30% της userbase του PS4, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ένα τρομακτικό ποσοστό των χρηστών εκεί έξω που είτε δεν τον ενδιαφέρει να έχει τα games που αγοράζει ολοκληρωμένα, είτε διαφωνεί με το μοντέλο που ακολουθείται. Από την άλλη η MS δεν αρκείται στο Gold παρόλο που είναι πολύ πιο επιτυχημένο από το Plus, εξετάζει κι άλλες εναλλακτικές (Game Pass κοκ). Όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι τα Plus και Gold έχουν φτάσει στο peak τους και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να προσφέρουν, χρειάζονται άμεσο redesign. 8 hours ago, orck said: Δεν ξερω πως θα δουλευει ακριβως το Pokemon Let's Go, τι online δυνατοτητες θα εχει, οσα τρειλερ εχω δει δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θα κανεις και τι σχεση εχει με το Pokemon Go των κινητων. Τι θα επρεπε να καταλαβω; Το αισθανομαι σαν ειρωνια να μου λενε οτι θα μου δινουν παιχνιδια NES, --N--E--S-- προφανος κρατανε καβατζα το SNES για να ανεβασουν την τιμη, μεχρι να φτασουμε στην συγχρονη γενια (τιποτα τελειωμενα poy-poy tetris θα δινει) θα εχει παει καμια 500τον μηνα Καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου, σε ένα μήνα περίπου θα μας λυθούν οι όποιες απορίες. Τώρα δεν ξέρουμε τίποτα εκτός απο την τιμολόγηση, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να κάνουμε εικασίες. Για την ώρα πάντως κι εγώ είναι αρνητικός με βάση αυτά που γνωρίζω και το πιο πιθανό είναι ότι δεν θα βάλω συνδρομή, όπως δεν έχω και στις άλλες κονσόλες μου. Το κρίσιμο σημείο -για εμένα- είναι αν τα games θα παραμένουν και μετά το πέρας της συνδρομης και αν θα έχω πρόσβαση σε όλη την library, ανεξάρτητα από το πότε αποφασίσω να βάλω συνδρομή. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από Malthador 1
mansa2k Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Malthador είπε Όπως έχω ξαναπεί θεωρώ τα Gold και Plus αποτυχημένα (και παρωχημένα) ως μοντέλα υπηρεσιών. Το PSN+ έχει απήχηση μόλις στο 30% της userbase του PS4, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει ένα τρομακτικό ποσοστό των χρηστών εκεί έξω που είτε δεν τον ενδιαφέρει να έχει τα games που αγοράζει ολοκληρωμένα, είτε διαφωνεί με το μοντέλο που ακολουθείται. Από την άλλη η MS δεν αρκείται στο Gold παρόλο που είναι πολύ πιο επιτυχημένο από το Plus, εξετάζει κι άλλες εναλλακτικές (Game Pass κοκ). Όλα αυτά είναι ενδείξεις ότι τα Plus και Gold έχουν φτάσει στο peak τους και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο να προσφέρουν, χρειάζονται άμεσο redesign. Να προσθέσω σε αυτά ότι οι συνδρομητές αυξήθηκαν κατακόρυφα κατά την περίοδο του ps4 διότι ακριβώς προστέθηκε εκβιαστικά και το online multiplayer. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για την συνδρομή, το πράττει καθαρά λόγω του online multiplayer και τα υπόλοιπα είναι απλά δικαιολογίες. Ορίστε και τα νούμερα: Αντικειμενικά λοιπόν χωρίς το online multiplayer τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά ως προς τον αριθμό των συνδρομητών και κατά συνέπεια των αντίστοιχων εσόδων. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από mansa2k 1
Spasarxidas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Για το online παίρνει ο κόσμος τις συνδρομές απλά υπάρχουν και κάποιοι που κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους ότι πληρώνουν 60 για να παίρνουν και τα δωρεάν παιχνίδια που οι περισσότεροι τα έχουν ήδη παίξει. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 51 minutes ago, Spasarxidas said: Για το online παίρνει ο κόσμος τις συνδρομές απλά υπάρχουν και κάποιοι που κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους ότι πληρώνουν 60 για να παίρνουν και τα δωρεάν παιχνίδια που οι περισσότεροι τα έχουν ήδη παίξει. Εγώ πάντως που δεν ενδιαφέρομαι για το online multiplayer έκανα το λάθος και έβαλα συνδρομή στο Gold για ένα χρόνο. Τώρα έχω καταλήξει με 24 XBONE games backlog τα οποία δεν μπορώ να παίξω πλέον. Δηλαδή ο εκβιασμός δεν περιορίζεται μόνο στο online multiplayer, μέχρι και η πρόσβαση στα games αφαιρείται με εκβιαστικό τρόπο με τη λήξη της συνδρομής. Να χαρώ εγώ "δωρεάν" games. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν συζητάμε εδώ στο forum ότι η επόμενη γενιά θα είναι digital only, πολλοί εναντιώνονται σε ένα τέτοιο σενάριο, παρόλο που ήδη αγοράζουν physical μισά τα games τους.
Spasarxidas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Εγώ θυμάμαι που έβαζα xbox live όταν έβρισκα τη συνδρομή από g2a κάνα 25αρι.Το θέμα είναι ότι παρόλο που η ms το είχε 50, έβρισκες παντού πολύ φθηνότερες συνδρομές.Δυστυχως πλέον και εκεί έχουν ανέβει οι τιμές ψηλά οπότε λακησα και από κει.Για το psn δε το συζητώ καν,δε θα έβαζα ποτέ και για κανένα λόγο σε τέτοιες τιμές.Το 20αρικο το έδινα σε κάθε πλατφόρμα και ας μου είχε μόνο το online gaming και τίποτα άλλο.
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Spasarxidas είπε Σήμερα πες μας πόσο έχει που θέλω να βάλω να παίξω.Στειλε μου ένα λινκ να το τσιμπήσω στα 30 ή στα 42.Σα να λέμε black friday το ps4 pro έχει 300 ευρώ άρα τι 400 μας τσαμπουνας.Τον εαυτό σου δουλεύεις τώρα; Αμα θες να παιξεις σημερα θα πληρωσεις 60ευρω γιατι οταν ειχε εκπτωση πριν 1 μηνα περιπου δεν αγορασες. Το ιδιο ισχυει και για τις ιδιες τις κονσολες ή και σε προσφορες παιχνιδιων και περιφερειακων. Οι υπολοιποι δεν φταινε αν δεν αγοραζεις στις εκπτωσεις,αλλα κανεις παραπονα αργοτερα για τις τιμες. 3 ώρες πριν, Spasarxidas είπε οι περισσότεροι τα έχουν ήδη παίξει. Και μετα ξυπνησες Spoiler Εδω καθε μηνα τα παιχνιδια που ''οι περισσοτεροι ''εχουν ηδη παιξει https://www.enternity.gr/ArticleList/Games/Gfk-Hellas/117.html Επισης πως γινεται οταν μια κονσολα εχει 70εκατομ.πωλησεις και το παιχνιδι που δινεται δωρεαν εχει κανει 2-3μυρια πωλησεις(στην καλυτερη) οι περισσοτεροι να το εχουν παιξει,μονο εσυ ξερεις. Ουτε εγω ειμαι γενικα υπερ της συνδρομης επειδη ειμαι περισσοτερο των single player παιχνιδιων εκτος των αλλων,αλλα ειμαι υπερ της συνδρομης αν ειναι ο μονος τροπος να εχει το playstation ανταγωνιστικο online(και προσφορες)σαν του xbox,σε σχεση με την προηγουμενη γενια. Παρολα αυτα δεν θα χαρακτηρισω καποιον κοροιδο ή εξυπνο γιατι δικαιωμα του ειναι αν,ποτε και για ποσο θα βαλει συνδρομη. Για την συνδρομη του Switch θα δουμε απο τον αλλο μηνα. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από Fulgore 1
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μόλις τερμάτισα την παιχνιδάρα το Hollow knight με 99 ώρες play και 92% , απο τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει φέτος. Τώρα για να συνεχίσω να κάνω και τα υπόλοιπα που μου έχουν μείνει + το dlc πρέπει να το αρχίσω πάλι απο την αρχή ; 2
Spasarxidas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Αμα θες να παιξεις σημερα θα πληρωσεις 60ευρω γιατι οταν ειχε εκπτωση πριν 1 μηνα περιπου δεν αγορασες. Το ιδιο ισχυει και για τις ιδιες τις κονσολες ή και σε προσφορες παιχνιδιων και περιφερειακων. Οι υπολοιποι δεν φταινε αν δεν αγοραζεις στις εκπτωσεις,αλλα κανεις παραπονα αργοτερα για τις τιμες. Και μετα ξυπνησες Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εδω καθε μηνα τα παιχνιδια που ''οι περισσοτεροι ''εχουν ηδη παιξει https://www.enternity.gr/ArticleList/Games/Gfk-Hellas/117.html Επισης πως γινεται οταν μια κονσολα εχει 70εκατομ.πωλησεις και το παιχνιδι που δινεται δωρεαν εχει κανει 2-3μυρια πωλησεις(στην καλυτερη) οι περισσοτεροι να το εχουν παιξει,μονο εσυ ξερεις. Ουτε εγω ειμαι γενικα υπερ της συνδρομης επειδη ειμαι περισσοτερο των single player παιχνιδιων εκτος των αλλων,αλλα ειμαι υπερ της συνδρομης αν ειναι ο μονος τροπος να εχει το playstation ανταγωνιστικο online(και προσφορες)σαν του xbox,σε σχεση με την προηγουμενη γενια. Παρολα αυτα δεν θα χαρακτηρισω καποιον κοροιδο ή εξυπνο γιατι δικαιωμα του ειναι αν,ποτε και για ποσο θα βαλει συνδρομη. Για την συνδρομη του Switch θα δουμε απο τον αλλο μηνα. Το να το έχουν παίξει μόνο όσοι ενδιαφέρονταν να το παίξουν και παίζουν souls παιχνίδια το έχεις σκεφτεί ή σου βάζω δύσκολα; Υπάρχει περίπτωση άνθρωπος που δεν τον τράβηξε το bloodborne μετά από τέτοιες διθυραμβικές κριτικές να το έπαιξε μόνο και μόνο επειδή μπήκε τσάμπα; Κάνεις πλάκα;Εγώ στο xbox live δεν ακούμπησα ποτέ παιχνίδι που δε με ενδιέφερε μόνο και μόνο επειδή μου το έδιναν τσάμπα.Δινουν 60 ευρώ και δε δίνουν λιγότερα για να παίξουν έναν επικό τίτλο αλλά περιμένουν να τον πάρουν τσάμπα μετά από κάμποσα χρόνια.Κακως απαντάω.
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε Spoiler Δεν μιλησα συγκεκριμενα για το Bloodborne αλλα γενικα για τα δωρεαν παιχνιδια που δινονται στο store, οπως αναφερθηκε παραπανω και απο τους υπολοιπους. Αλλος αναφερθηκε στο BB.
nekrik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Malthador είπε Εγώ πάντως που δεν ενδιαφέρομαι για το online multiplayer έκανα το λάθος και έβαλα συνδρομή στο Gold για ένα χρόνο. Τώρα έχω καταλήξει με 24 XBONE games backlog τα οποία δεν μπορώ να παίξω πλέον. Δηλαδή ο εκβιασμός δεν περιορίζεται μόνο στο online multiplayer, μέχρι και η πρόσβαση στα games αφαιρείται με εκβιαστικό τρόπο με τη λήξη της συνδρομής. Να χαρώ εγώ "δωρεάν" games. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι όταν συζητάμε εδώ στο forum ότι η επόμενη γενιά θα είναι digital only, πολλοί εναντιώνονται σε ένα τέτοιο σενάριο, παρόλο που ήδη αγοράζουν physical μισά τα games τους. Θα συμφωνήσω με την άποψη σου περι αμφιβολίας πραγματικής ιδιοκτησίας digital προιόντων μιας και όταν και αν, η Ninty και η κάθε Ninty πάψει να λειτουργεί τους servers για οποιονδήποτε λόγο, τι θα γίνει με την ουσιαστική κτήση των games?, μιας και λογω του DRM δεν θα ειναι προσβάσημα. Αρα στην ουσία μιλάμε απλά για κάποιου είδους μακροπρόθεσμο leasing / renting με ημ/νια λήξεως και οχι για ουσιαστική κτήση ενος αποκτηθέντος προϊόντος. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από nekrik
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 12 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε Υπάρχει περίπτωση άνθρωπος που δεν τον τράβηξε το bloodborne μετά από τέτοιες διθυραμβικές κριτικές να το έπαιξε μόνο και μόνο επειδή μπήκε τσάμπα; Κάνεις πλάκα; Spoiler Παντως για να σου λυσω την απορια σου ναι υπαρχουν. https://www.gamespot.com/articles/ps-plus-free-ps4-games-for-march-available-for-a-f/1100-6457185/ -Awesome month. Both R&C and Bloodborne were on my 'to purchase' list. -Don’t own this will play them https://www.polygon.com/2018/2/28/17062562/playstation-plus-march-2018-free-games-ps4-ps3-vita-bloodborne-ratchet-and-clank --Lol, as if anyone who owns a ps4 doesn’t already own bloodborne xD - actually just bought a PS4 and only have 3 games for it, and Bloodborne isn’t one of them. -I’ve owned a PS4 for years and don’t own Bloodborne, as it’s not a genre that’s ever screamed "must play" to me. But now I’ll get to try it out. So yeah… there are certainly a lot of system owners who don’t have it. Be happy for us. και με βαση αυτο που λες περι Souls παιχνιδιων -I would think there are a ton of people who want to try Bloodborne but were too intimidated by its difficulty to actually buy it. -Now I have no reason not to try Bloodborne. Ελπιζω να σε καλυψα και κλεινω το κομματι αυτο του off topic/συγκριτικου ps plus με την συνδρομη του switch.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Τα digital είναι απίστευτα βολικά αλλά όσο υπάρχει drm από πίσω και εξαρτάσαι άμεσα από τα @@ της Sony/MS/Nintendo/Valve για μένα αποτελούν γκρίζα ζώνη. Δεν σου ανήκει τίποτα και όταν μετά από κάποια χρόνια θα θέλεις να παίξεις ξανά κάτι δεν θα μπορεις. Για μένα θα ήταν ιδανικό να υπήρχε μια δέσμευση από μέρους τους ότι αν κλείσουν οι servers θα μας αφήσουν να κατεβάσουμε τις αγορές μας σε εξωτερικούς δίσκους και να μπορούμε να τα εγκαθιστούμε από εκεί. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 1 hour ago, nekrik said: Θα συμφωνήσω με την άποψη σου περι αμφιβολίας πραγματικής ιδιοκτησίας digital προιόντων μιας και όταν και αν, η Ninty και η κάθε Ninty πάψει να λειτουργεί τους servers για οποιονδήποτε λόγο, τι θα γίνει με την ουσιαστική κτήση των games?, μιας και λογω του DRM δεν θα ειναι προσβάσημα. Αρα στην ουσία μιλάμε απλά για κάποιου είδους μακροπρόθεσμο leasing / renting με ημ/νια λήξεως και οχι για ουσιαστική κτήση ενος αποκτηθέντος προϊόντος. Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Πρόσφατα η Ν ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το shop του Wii στις 30/01/19 και ότι όποιος θέλει να κατεβάσει ότι έχει αγορασμένο μπορεί να το κάνει έως τότε. Υπάρχει άπλετος χρόνος να σώσει τα games του όποιος θέλει ως τότε. Για ποιό DRM λες; Κατεβάζεις τα games σου σε εξωτερικό σκληρό και τα κρατάς για πάντα. Μήπως εννοείς κάτι άλλο που μου διαφεύγει;
nekrik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Πρόσφατα η Ν ανακοίνωσε ότι θα κλείσει το shop του Wii στις 30/01/19 και ότι όποιος θέλει να κατεβάσει ότι έχει αγορασμένο μπορεί να το κάνει έως τότε. Υπάρχει άπλετος χρόνος να σώσει τα games του όποιος θέλει ως τότε. Για ποιό DRM λες; Κατεβάζεις τα games σου σε εξωτερικό σκληρό και τα κρατάς για πάντα. Μήπως εννοείς κάτι άλλο που μου διαφεύγει; Μπορείς να κατεβάσεις τα games που αγόρασες και να τα έχεις σε εξωτερικό σκληρό σαν back up και να κανεις κοπιες και σε άλλο αποθηκευτικό μέσο; η τα κατεβάζει μέσο του το wii και κάνει εγκατάσταση στο εξωτερικό σκληρό σου ,αποκρυπτογραφώντας τα με το ticket του λογαριασμού σου και χρησιμοποιώντας το console id του wii σου ; Κοινώς αν χαλάσει το wii σου και πάρεις άλλο wii και συνδέσεις αυτόν τον έξωτερικο σκληρό, μπορείς να τρέξεις αυτά τα αποθηκευμένα games με κάποιο τρόπο χωρίς server authentication , προσωπικά δεν το πιστεύω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις