Bourdoulas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Καλά αν νομίζεις ότι πληρώνεις απλά τα παιχνίδια δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περαιτέρω. Ούτε το 1/10 των άλλων δύο δεν παίρνεις από την N με τα 20 ευρώ.
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, orck said: Φανταζομαι οτι θα θελει να πληρωσουμε την online συνδρομη για να παιξει online το Smash. Απο το WiiU θα συνεχιζει να παιζει ακομη η το κλεινουν και απο εκει; Το βλεπω να μην παρω οχι την Limited αλλα ουτε το απλο παιχνιδι καθολου. Δεν εχω καταλαβει πως θα δουλεψει αυτο το πραγμα σε αλλα παιχνιδια, πχ στο Pokemon Let's Go δηλαδη τι λειτουργιες θα κοψει η μη υπαρξη online. Για το Wii U δεν έχω διαβάσει κάπου ότι κλείνουν τους servers, οπότε θα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά το game μέχρι να γίνει αυτό. Από εκεί και πέρα δεν κατανοώ που δυσκολεύεσαι, ειδικά όταν έχεις και PS4 (και άρα γνωρίζεις πως λειτουργεί το σύστημα στις άλλες κονσόλες): εάν δεν έχεις ενεργή συνδρομή, δεν θα παίζεις online. Ποιό πράγμα βρίσκεις δυσνόητο; Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από Malthador 1
Spasarxidas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Η δικαιολογία για αυτές τις άθλιες τιμολογήσεις είναι τα δωρεάν παιχνίδια.Δε το λέω εγώ,τα κορόιδα που σκάνε τα 60αρια το λένε.Τα τσάμπα παιχνίδια και οι εκπτώσεις λένε.
Bourdoulas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 5 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε Η δικαιολογία για αυτές τις άθλιες τιμολογήσεις είναι τα δωρεάν παιχνίδια.Δε το λέω εγώ,τα κορόιδα που σκάνε τα 60αρια το λένε.Τα τσάμπα παιχνίδια και οι εκπτώσεις λένε. Είναι τόσο χαζό αυτό, όσο το "άσε τα κορόιδα να αγοράζουν νιτετο με 350 ευρώ και να παίζουν παιχνίδια για πεντάχρονα". Και τώρα να μιλάμε για άθλιες τιμολογησεις σε νήμα της Nintendo είναι οξύμωρο από μόνο του.
najinblue3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Spasarxidas είπε Η δικαιολογία για αυτές τις άθλιες τιμολογήσεις είναι τα δωρεάν παιχνίδια.Δε το λέω εγώ,τα κορόιδα που σκάνε τα 60αρια το λένε.Τα τσάμπα παιχνίδια και οι εκπτώσεις λένε. Ειμαστε κοροιδα εσυ εισαι ο εξυπνος. Και ποιος σου ειπε οτι πληρωνουμε ολοι για τα τζαμπε? Οτι εχει εκπτωσεις καθε μηνα ας πουμε με παραπανω εκπτωση για τους plus δε λεει κατι Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από najinblue3 1
orck Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Για το Wii U δεν έχω διαβάσει κάπου ότι κλείνουν τους servers, οπότε θα συνεχίζει να δουλεύει κανονικά το game μέχρι να γίνει αυτό. Από εκεί και πέρα δεν κατανοώ που δυσκολεύεσαι, ειδικά όταν έχεις και PS4 (και άρα γνωρίζεις πως λειτουργεί το σύστημα στις άλλες κονσόλες): εάν δεν έχεις ενεργή συνδρομή, δεν θα παίζεις online. Ποιό πράγμα βρίσκεις δυσνόητο; Δεν ξερω πως θα δουλευει ακριβως το Pokemon Let's Go, τι online δυνατοτητες θα εχει, οσα τρειλερ εχω δει δεν εχω καταλαβει τι ακριβως θα κανεις και τι σχεση εχει με το Pokemon Go των κινητων. Τι θα επρεπε να καταλαβω; Το αισθανομαι σαν ειρωνια να μου λενε οτι θα μου δινουν παιχνιδια NES, --N--E--S-- προφανος κρατανε καβατζα το SNES για να ανεβασουν την τιμη, μεχρι να φτασουμε στην συγχρονη γενια (τιποτα τελειωμενα poy-poy tetris θα δινει) θα εχει παει καμια 500τον μηνα
Spasarxidas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Είναι τόσο χαζό αυτό, όσο το "άσε τα κορόιδα να αγοράζουν νιτετο με 350 ευρώ και να παίζουν παιχνίδια για πεντάχρονα". Και τώρα να μιλάμε για άθλιες τιμολογησεις σε νήμα της Nintendo είναι οξύμωρο από μόνο του. Μιλάμε για τιμολόγηση στις online υπηρεσίες.Αν εσένα σου φαίνεται τραγικό το 20αρικο αλλά όχι τα 50-60 των άλλων τότε απλά μας κοροϊδεύεις.Οταν δούμε πως δουλεύουν οι servers τότε μπορούμε να κρίνουμε για το πόσο άθλια είναι η υπηρεσία της Nintendo.Αυτα με voice chat και cloud saving τα έχω κράξει πολύ πριν ανακοινωθεί το 20αρικο.Το μόνο οξύμωρο που βλέπω είναι άτομα που σκάνε 60αρες για online gaming να κράζουν το 20αρικο μιας άλλης. 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ειμαστε κοροιδα εσυ εισαι ο εξυπνος. Και ποιος σου ειπε οτι πληρωνουμε ολοι για τα τζαμπε? Οτι εχει εκπτωσεις καθε μηνα ας πουμε -20% αν εισαι plus το ξεχνας μαλλον Ας έχει ότι θέλει.Εγω να παίζω online θέλω μόνο και θέλω να το κάνω φθηνά αν όχι τσάμπα.Ας είχε συνδρομητικά πακέτα αν ήθελαν να το παίξουν large και όχι να σε αναγκάζουν να σκας 60αρια για να έχεις πρόσβαση στο online. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2018 από Spasarxidas
najinblue3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Κατ αρχας, αν περιμενεις το τσιμπας με 30 ευρω, το εχει βγαλει αρκετες φορες τοσο. Και βγαζει και τις 3μηνες φτηνα. Πριν 1 μηνα ετρεχε εκπτωση νομιζω -30% Αν θες τσαμπα, παιξε στο pc, πλεον μονοδρομος. Αν θες σε κονσολα να παιζεις, θα τα σκασεις και δε μπορεις να κανεις κατι
Spasarxidas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Όχι,δε μπορώ να περιμένω, θέλω να παίξω online σήμερα.Το θεωρείς σοβαρό να πρέπει να σκάσω 60ευρω επειδή θέλω να παίξω online;Ούτε οι εκπτώσεις με νοιάζουν ούτε τα δωρεάν παιχνίδια που δίνει.Μακαρι να το είχε και η Sony 20ευρω και ας μην έδινε τίποτα.
Fulgore Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Κατ αρχας, αν περιμενεις το τσιμπας με 30 ευρω, το εχει βγαλει αρκετες φορες τοσο. Και βγαζει και τις 3μηνες φτηνα. Πριν 1 μηνα ετρεχε εκπτωση νομιζω -30% Αν θες τσαμπα, παιξε στο pc, πλεον μονοδρομος. Αν θες σε κονσολα να παιζεις, θα τα σκασεις και δε μπορεις να κανεις κατι 35 ευρώ αν δεν κάνω λάθος πέρυσι τον Ιούλιο και πριν κάνα μηνα 42 την ίδια περίοδο. Μέσος όρος 38.5ευρω τον χρόνο και με τα ρέστα από τα 120ευρω τσιμπας και μερικά indies η κάνα μεγάλο τίτλο της nintendo. 1
Spasarxidas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Σήμερα πες μας πόσο έχει που θέλω να βάλω να παίξω.Στειλε μου ένα λινκ να το τσιμπήσω στα 30 ή στα 42.Σα να λέμε black friday το ps4 pro έχει 300 ευρώ άρα τι 400 μας τσαμπουνας.Τον εαυτό σου δουλεύεις τώρα;
najinblue3 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε 35 ευρώ αν δεν κάνω λάθος πέρυσι τον Ιούλιο και πριν κάνα μηνα 42 την ίδια περίοδο. Μέσος όρος 38.5ευρω τον χρόνο και με τα ρέστα από τα 120ευρω τσιμπας και μερικά indies η κάνα μεγάλο τίτλο της nintendo. Ναι 35 ητανε εχεισ δικιο. 1 λεπτό πριν, Spasarxidas είπε Σήμερα πες μας πόσο έχει που θέλω να βάλω να παίξω.Στειλε μου ένα λινκ να το τσιμπήσω στα 30 ή στα 42.Σα να λέμε black friday το ps4 pro έχει 300 ευρώ άρα τι 400 μας τσαμπουνας.Τον εαυτό σου δουλεύεις τώρα; Σημερα θες 60, αλλα ρε φιλε λες τα δωρεαν σαν κατι κακο να πουμε. Δες τι εχει δωσει φετο μονο. Μονο το bloodborne να σε βαλω που ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει στην κονσολα αυτη τη γεννια, σε χαλαει? Και δεν ειναι μονο αυτο. Βασικα πληρωνεις οσο ενας τιτλος, και σου δινει πολλα περισσοτερα σε συνολο. Εκπτωσεις δυνατες, τζαμπα παιχνιδια που τα περισσοτερα ειναι meh αλλα το βαζω, και cloud saves. Αν δεν σου αρεσουν αυτα που δινει, μην το πληρωνεις και προχωραμε
Spasarxidas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Το bloodborne το έχει παίξει όλος ο πλανήτης μόλις βγήκε.Το να το δώσει 4 χρόνια μετά και ας είναι παιχνιδαρα μόνο ως αστείο το θεωρώ για να δικαιολογήσει την 60αρα.Αν έβγαζε πακέτα συνδρομητικά δε θα έτρεχε καστανο.Να σου λέει φίλε εσύ που θες μόνο online δώσε ένα Χ ποσό.Εσυ που θες και δωρεάν παιχνίδια δώσε ένα ψ ποσό.Το να μου παίρνει όμως μια περιουσία δε το δέχομαι γι'αυτό και δεν εξοργίζομαι τόσο με το 20αρικο της Nintendo.Δε γίνεται να εξόργιζεται κάποιος με τα 20 της Nintendo και όχι με τα 50-60 των άλλων δύο.
Mistwalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Το 3ds και wii u συνεχιζουν κανονικα το online τους οπως ειχαν και δεν πληρωνεις τιποτα.Μονο στο switch θα υπαρχει πληρωμη. Πριν κραξετε την online πληρωμη περιμενετε να μαθουμε ολο το πλανο τι θα προσφερει και μετα κραξτε αν ειναι μαπα.Αυτη τη στιγμη κανεις δεν ξερει τι θα προσφερει και ας ειπαν 2-3 πραγματα που περισσοτερο μπερδεψαν τον κοσμο.Οπως το nes(nintendo entertainment system)αυτη τη στιγμη το κραζετε αλλα που ξερετε να πω και γω φανταστικα οτι δεν θα ειναι η νεα ονομασια της virtual console οπου θα ξεκινησει με nes games που θα εχουν κατι με online και δεν θα φτασουν να δινουν gamecube games ισως και πιο πανω.Η Sega με το sega ages που θα ερθει συντομα θα ξεκινησει με master system και mega drive games και αν πιασει το μοντελο οπως ειπαν θα βαλουν και dreamcast games.Υπομονη 1 μηνα ακομα γιατι ειναι ηλιθιοτητα να κραζουμε για κατι που δεν εχουμε ιδεα αν και ξερουμε οτι η nintendo ειναι καπως πολυ πισω στο τι θελει σημερα ο κοσμος αλλα μπορει να δωσει οντως κατι καλο που δεν θα το περιμενει κανεις(οπως και το αντιθετο😂😂)
Tresorikos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2018 Κάνα νέο δεν βλέπω να έχουμε Netflix και ίντερνετ στην κονσόλα ταμπλέτ είναι ρε γαμωτο γιατί δεν τα βάζουν; ακόμα κ ένας video player για να περνάω ταινιες θα ήθελα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις