Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Spasarxidas είπε

Συμφωνώ ότι είναι ντροπή να πληρώνουμε για online αλλά για ένα 20αρικο ούτε που το σκέφτομαι.Τουλαχιστον κρατάνε μια λογική τιμή.Κανεις δε πρόκειται να χάσει το online για να τιμωρήσει τη Nintendo.Εδω δε τιμωρήθηκαν οι άλλες δύο με το 50-60αρι,θα τιμωρηθεί η Nintendo με τα 20;

Δεν το θεωρώ ντροπή αλλά εκβιασμό. Όσο για το τελευταίο που γράφεις εκεί ακριβώς πατάνε για να τσιμπήσει ο κόσμος. Το θέμα είναι πως η Ν επέλεξε έναν δρόμο που δημιουργεί πολυπλοκότητα (platinum/golden coins) παρά αμεσότητα και απλότητα ενώ παράλληλα πέφτουν με τα μούτρα στο τρυπάκι που έχουν θεσπίσει ο ανταγωνισμός με τις ανάλογες συνέπειες. Παράδειγμα δεν είναι τυχαίο που γέμισε με indies games το eshop ανεξαρτήτως ποιότητας ώστε να μπορούν να προσφέρουν περιεχόμενο και προσφορές μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας. 

Τα πράγματα είναι γίνονται πολυπλοκότερα γιατί δεν γνωρίζουμε που θα καταλήξει το 20ευρω. Επιπλέον η Ν με το DS και μετέπειτα δημιουργεί διαφορετικά προϊόντα εν σχέση με τον ανταγωνισμό ακριβώς επειδή θέλει να διαφοροποιηθεί και την ίδια στιγμή δεν μπορεί διότι δεν να παίξει στο ίδιο γήπεδο μπάλα με τους ανταγωνιστές της αφού θα καταλήξουν χαμένοι. Με τις επιλογές τους ως προς την συνδρομητική τους υπηρεσία μπαίνουν στο ίδιο γήπεδο όπου μπορεί να φάνε τα μούτρα τους μακροπρόθεσμα. 

Όσο αντίθετος και είμαι πιστεύω πως ο κόσμος θα ανταποκριθεί θετικά, τουλάχιστον αρχικά γιατί  η Ν μπορεί να προσφέρει κάτι καλό για τα ελάχιστα χρήματα που ζητάει. Από την άλλη, ένας λόγος που πολύ κόσμος στρέφεται στα PC είναι οι συνδρομές και αυτό δεν είναι τυχαίο.

Γενικώς η υπηρεσία έχει τα αρνητικά της αλλά σίγουρα θα υπάρξουν και θετικά. Όμως είναι και ένα λούκι που η Ν πέφτει μέσα και είτε επιπλέει, είτε καταλήγει να βυθίζεται σταδιακά. Μην ξεχνάμε πως αυτό μπορεί να αποτελέσει και λόγος αποστροφής αγοράς του συστήματος, υπάρχει βέβαια και το αντίθετο αναλόγως που θα καταλήξει.

Πάντως, αν έχω καταλάβει καλά, η Ν δεν πρόκειται να δημιουργήσει ένα στάνταρ πλάνο για τα παιχνίδια της που θα υποστηρίζονται από την υπηρεσία. Εκάστοτε παιχνίδι της εταιρίας θα είναι προσαρμοσμένο με τον δικό του τρόπο στην υπηρεσία και θα προσφέρει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν καλύτερα με το ύφος του παιχνιδιού. Αυτό, αν όντως συμβεί, θα έχει ενδιαφέρον.

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

Στο fighterz μπορειτε να μπειτε στο loby;Εχει καμια ωρα τωρα οπου οτι region ή loby να διαλεξω δεν με βαζει μεσα.Cannot conect ή το loby ειναι γεματο βγαζει.Παντως δειχνει οτι εχει ατομα μεσα εκτος και αν ειναι κολλημενα τα νουμερα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Η limited του smash θα εχει και ενα απλο αλλα γαματο steelbook.100€ θα κανει.

Αμα το χειριστήριο ήταν ασύρματο θα έπαιρνα την limited!! Εν έτη 2018 συγνώμη αλλα δε θα πάρω. Παίζει να μη το χρησιμοποιήσω και ποτέ. Προτιμώ να περιμένω ενα themed Pokemon η metroid pro controller... Προς το παρόν τα joy con τα έχω λατρέψει για την χρηστικότητα τους :) ( μέχρι και αγκαλιά την γυναίκα κάνεις )

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, retard20 είπε

Αμα το χειριστήριο ήταν ασύρματο θα έπαιρνα την limited!! Εν έτη 2018 συγνώμη αλλα δε θα πάρω. Παίζει να μη το χρησιμοποιήσω και ποτέ. Προτιμώ να περιμένω ενα themed Pokemon η metroid pro controller... Προς το παρόν τα joy con τα έχω λατρέψει για την χρηστικότητα τους :) ( μέχρι και αγκαλιά την γυναίκα κάνεις )

Αντε ας μην εχει την τεχνολογια του pro αλλα ενα usb  βησμα γιατι δεν βαζουν και πρεπει να δωσουν και τον ανταπτορα.Κριμα παντως που σε ενα απο τους μεγαλυτερους τιτλους που εχουν δινουν κατι τοσο αχρηστο στη limited.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Στο συγκεκριμένο θέμα είστε λάθος. Σου δίνει official adaptor για να χρησιμοποιείς gamepads 15ετίας, πράγμα που δεν κάνει καμία άλλη εταιρεία. 

Ο σωστός τρόπος να παίζεις Smash είναι με GC gamepad. Έτσι παίζαμε και στο Wii, έτσι παίζαμε και στο Wii U. Απλά βγάζεις τα παλιά σου GC gamepads από το πατάρι και κάνεις πάρτι. 

• Like 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Malthador είπε

Στο συγκεκριμένο θέμα είστε λάθος. Σου δίνει official adaptor για να χρησιμοποιείς gamepads 15ετίας, πράγμα που δεν κάνει καμία άλλη εταιρεία. 

Ο σωστός τρόπος να παίζεις Smash είναι με GC gamepad. Έτσι παίζαμε και στο Wii, έτσι παίζαμε και στο Wii U. Απλά βγάζεις τα παλιά σου GC gamepads από το πατάρι και κάνεις πάρτι. 

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να δωσει κατι που να το χρησιμοποιεις με την καινουρια τεχνολογια.Το καλυτερο θα ηταν το ιδιο gamecube controller οπου θα λειτουργουσε ασυρματα.Ας εβγαζαν τον ανταπτορα και τον μοχλο να πωλουντε ξεχωριστα ή πακετο και οποιος εχει και παλιους μοχλους και λειτουργουν ακομα θα εχει ενα κινητρο να το αγορασει.

Σαν φορητο που ειναι το switch εκτος dock δεν θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις εκτος και αν πιανει καμια πατεντα να βαζεις ανταπτορα πανω σε ανταπτορα μηπως και δουλεψει.Γιαυτο λεω δεν μου αρεσε.Καλη η νοσταλγια αλλα απο τη στιγμη που βγαζεις κατι για νεο μηχανημα πρεπει να δουλευει ευκολα σε ολα του τα modes.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
11 minutes ago, Mistwalker said:

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να δωσει κατι που να το χρησιμοποιεις με την καινουρια τεχνολογια.Το καλυτερο θα ηταν το ιδιο gamecube controller οπου θα λειτουργουσε ασυρματα.Ας εβγαζαν τον ανταπτορα και τον μοχλο να πωλουντε ξεχωριστα ή πακετο και οποιος εχει και παλιους μοχλους και λειτουργουν ακομα θα εχει ενα κινητρο να το αγορασει.

Σαν φορητο που ειναι το switch εκτος dock δεν θα μπορεις να τα χρησιμοποιησεις εκτος και αν πιανει καμια πατεντα να βαζεις ανταπτορα πανω σε ανταπτορα μηπως και δουλεψει.Γιαυτο λεω δεν μου αρεσε.Καλη η νοσταλγια αλλα απο τη στιγμη που βγαζεις κατι για νεο μηχανημα πρεπει να δουλευει ευκολα σε ολα του τα modes.

Εάν δεν είσαι Smash-άς δεν μπορείς να καταλάβεις ότι αυτός που θα παίξει Smash με GC gamepad δεν του περνάει καν από το μυαλό να παίξει ασύρματα. Δεν πρόκειται να αυξήσει το latency του για να βολευτεί. 

Σχεδόν όλα τα fighting gamepads όλων των εταιρειών ειναι ενσύρματα για αυτό ακριβώς το λόγο. 

• Like 2
Δημοσ.

Φανταζομαι οτι θα θελει να πληρωσουμε την online συνδρομη για να παιξει online το Smash. Απο το WiiU θα συνεχιζει να παιζει ακομη η το κλεινουν και απο εκει;
Το βλεπω να μην παρω οχι την Limited αλλα ουτε το απλο παιχνιδι καθολου.
Δεν εχω καταλαβει πως θα δουλεψει αυτο το πραγμα σε αλλα παιχνιδια, πχ στο Pokemon Let's Go δηλαδη τι λειτουργιες θα κοψει η μη υπαρξη online.

Εκει που σταναχωριομουν για το τοσο γρηγορο σπασιμο του Switch (σιγα μην χασω απο τις μετοχες, τι ζωο που ειμαι;) με το online λεω αντε να κλεισει σαν εταιρια να παιζουμε Zelda στο Playstation και στο Xbox να τελειωνουμε με αυτους τους βλακες, σαν την Sega.

Χυμηξτε μου ελευθερα, αντεχω.

• Like 2
Δημοσ.

Το ότι συγκρίνουμε τα Xbox Live και PSN με αυτό το πράγμα της Nintendo, το οποίο θα χρεώνει και 20 ευρώ με ξεπερνάει. 

Ο Malthador έχει δίκιο. Ο Adapter απευθύνεται στους hardcore fans της σειράς και όχι στους υπόλοιπους. 

Δημοσ.

Μακάρι να πλήρωνα στο psn και στο xbox live 20 ευρώ και ας μη μου έδιναν κανένα παιχνίδι.Σαφως και δεν υπάρχει σύγκριση ως υπηρεσίες ειδικά με το xbox live αλλά το 60αρι του psn μόνο ως ανέκδοτο μπορώ να το δω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...