Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ναι κι εγώ θα το αρχίσω σύντομα ελπίζω, ειδικά τα μεγάλα μου πρέπει να φεύγουν

τώρα παίζω rdr2 μαζί με zelda που το ξεκίνησα πρόσφατα και μόλις φύγει το rdr που το έχω στα τελειώματα θα παίζω παράλληλα dragon quest με zelda (καλό 2020, δεν αγοράζω κάτι άλλο για φέτος εκτός αν χώσω κάνα bayonetta 2 στο ενδιάμεσο να ξελαμπικάρω )

πάντως μπορεί να είναι μπερδευτικό όλο αυτό, πχ στο θέμα χειρισμός αλόγου το zelda με το rdr έχουν τελείως αντίθετα όλα τα κουμπιά (μέχρι και το σφύριγμα στο άλογο), και όλο ή πηδάω από το άλογο ή κάνω παράξενα όταν παίζω αρκετή ώρα το ένα παιχνίδι και μετά πάω στο άλλο  :lol: 

είναι βλακεία αυτό πάντως που έκανε η sony, γιατί κάποτε  πολύ παλιά (εποχές ps1) ο κύκλος έκανε τη δουλειά του X (ειδικά στα ιαπωνικά games) , όπως και στη nintendo συνεχίζει και την κάνει το Α 

πηγαίνοντας από το ένα σύστημα στο άλλο τρώω κοκομπλόκα, επειδή μάλιστα έχω και το ίδιο controller και για τα δύο η muscle memory μου με καταστρέφει 

α. Bayonetta 2, απόλαυση *αναστεναγμός* ... αλλά μικρούλι σχετικά

β. αυτό με την muscle memory το παθαίνω και εγώ με τις αλλαγές από κονσόλα σε κονσόλα γμτ... (για να μην πω από παιχνίδι σε παιχνίδι στην ίδια κονσόλα :P

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτά τα παιχνίδια δεν ειναι για να είναι μεγάλα εκ των πραγμάτων, γιατί θα γίνουν βαρετά. δεν είμαι αρνητικός σε αυτό

το μόνο αρνητικό είναι "πόσο παιχνίδι" μπορείς να πάρεις σε άλλες περιπτώσεις με τα ίδια χρήματα, αλλά σαν δημιουργία είναι αυτό που είναι και καλώς είναι 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, logistoulis είπε

αυτά τα παιχνίδια δεν ειναι για να είναι μεγάλα εκ των πραγμάτων, γιατί θα γίνουν βαρετά. δεν είμαι αρνητικός σε αυτό

το μόνο αρνητικό είναι "πόσο παιχνίδι" μπορείς να πάρεις σε άλλες περιπτώσεις με τα ίδια χρήματα, αλλά σαν δημιουργία είναι αυτό που είναι και καλώς είναι 

συμφωνώ απόλυτα, δεν είναι ανάγκη όλα τα παιχνίδια να θέλουν 150+ ώρες όπως πχ. το BotW. Σαν overall εμπειρία με κάλυψε η Μπαγιο και ήταν πολύ καλή αγορά (bundle με το 1).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, MetalPrime είπε

συμφωνώ απόλυτα, δεν είναι ανάγκη όλα τα παιχνίδια να θέλουν 150+ ώρες όπως πχ. το BotW. Σαν overall εμπειρία με κάλυψε η Μπαγιο και ήταν πολύ καλή αγορά (bundle με το 1).

το 1 το έχω παίξει, για αυτό δεν θα με χάλαγε και ψηφιακό αν έπαιζε καμία τιμή της προκοπής 

ίσως βέβαια τσιμπήσω και κάνα dmc5 που παίζει φθηνά στο pc  για να καλύψω την ανάγκη μου και μόλις τελειώσω τα γομάρια, θα πάρω σίγουρα στο switch και το ni no kuni 1 που το έχω καημό καθώς δεν είχα ps3 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, aris1986 είπε

Κάνετε καμία φόρτιση αποφόρτιση της μπαταρίας του switch. Εγώ κάθε 2 μέρες παίζω handheld επίτηδες να μην κάθεται όλη την ώρα στο ρεύμα... Δεν την φθείρει την μπαταρια;

Η φόρτιση φθείρει την μπαταρία και οι θερμοκρασίες. Όταν το έχεις στο ρεύμα έχει passthrough

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ δεν κάνω στοχευμένα φορτίσεις κτλ , απλά όταν έχω όρεξη παίζω handheld

για καλή του τύχη δεν παίζω τόσο πολύ στο φορητό σερί ώστε να στεγνώσω τη μπαταρία (που είναι παράγοντας φθοράς)

άντε δηλαδή μέχρι 40% να την έχω πάει πριν αποφασίσω να σταματήσω και συνήθως 70-80 τη φορά 

τον περισσότερο χρόνο πάντως παίζω docked

όσο για θερμοκρασίες, στο botw docked γίνεται μίνι φουρνάκι , δεν το έχω παίξει και handheld καθόλου το συγκεκριμένο ακόμα 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

όσο για θερμοκρασίες, στο botw docked γίνεται μίνι φουρνάκι , δεν το έχω παίξει και handheld καθόλου το συγκεκριμένο ακόμα 

τα σπαει handheld, στην ουσια  οι περισσοτεροι το πηραμε day1 για τα  first party και επειδη θελαμε ενα  φορητο "zelda machine"  :P  

720p native και με ελαχιστα  drops 

θες grip ομως https://www.satisfye.com/products/switch-grip-pro

εναλλακτικα  tabletop mode + την αλλη την μπουρδα που ενωνει τα joycon  - τελος του μηνα λογικα θα εχω  εντυπωσεις απο την αντιστοιχη της  satisfye 

https://www.satisfye.com/products/mini-gaming-grip

Επεξ/σία από SoFGR
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, logistoulis said:

εγώ δεν κάνω στοχευμένα φορτίσεις κτλ , απλά όταν έχω όρεξη παίζω handheld

για καλή του τύχη δεν παίζω τόσο πολύ στο φορητό σερί ώστε να στεγνώσω τη μπαταρία (που είναι παράγοντας φθοράς)

άντε δηλαδή μέχρι 40% να την έχω πάει πριν αποφασίσω να σταματήσω και συνήθως 70-80 τη φορά 

τον περισσότερο χρόνο πάντως παίζω docked

Και σε handheld, αλλά μην ξεχνάς ότι σε handheld δεν ανάβει το ανεμιστηράκι.

Επίσης η μπαταρία αλλάζει πανεύκολα όταν βγούμε εκτός εγγύησης άρα μην σε απασχολεί αυτό. Θα δώσεις ένα 10-20ρικο για καινούρια και σιγά τα ωά.

Δημοσ.

Tρέχετε ενα hekate οσοι εχετε παλαιότερα switch και βλέπετε την πτώση της μπαταρίας.

Είναι τοσο μικρή η δική μου που ειναι απλά αδιάφορη. Μοντέλο 2017 με αρκετούς κύκλους και αρκετές ώρες gaming.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, aris1986 είπε

Εγώ κάθε 2 μέρες παίζω handheld επίτηδες να μην κάθεται όλη την ώρα στο ρεύμα... Δεν την φθείρει την μπαταρια;

Καθε 2 μερες παιζεις handheld?Ποτε προλαβες,αφου το Σ/Κ που μας περασε,ρωτουσες για αγορα κονσολας?

Στις 28/9/2019 στις 9:38 ΜΜ, aris1986 είπε

Επειδη λεω να χτυπησω ενα switch μεταχείρα. Πρεπει να προσεξω κατι;

Δημοσ.

Για το lite έχουμε κανένα grip της προκοπής, αφού τελικά για εκεί προσανατολιζομαι, μιας και το o.g. που είχα ήταν πάντα φορητό. Απλά φοβάμαι λογο μικρότερου μεγέθους, γιατί έχω μεγάλα χέρια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καθε 2 μερες παιζεις handheld?Ποτε προλαβες,αφου το Σ/Κ που μας περασε,ρωτουσες για αγορα κονσολας?

Πωπω τπτ δε σου ξεφευγει εσενα, insomnia police κλαιω

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Creepy girlfriend alert! 😋

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Πωπω τπτ δε σου ξεφευγει εσενα, insomnia police κλαιω

Δεν ειναι θεμα Insomnia police,ειναι θεμα του οτι πεφτει δουλεμα στο forum απο πολλους με βαση ακριβως τετοια σχολια,οπως και στις αγγελιες με τις αστειες δικαιολογιες του τυπου''εριξα κατα λαθος 2 παραγγελιες σε συλλεκτικη για το χ παιχνιδι και πουλαω την δευτερη συλλεκτικη 150ευρω,και ας γραφει η αποδειξη πανω 80ευρω''...

Εκτος αν σου αρεσει εσενα να σε κοροιδευει/δουλευει ο καθε ακυρος..

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 3
Δημοσ.
10 minutes ago, Fulgore said:

Δεν ειναι θεμα Insomnia police,ειναι θεμα του οτι πεφτει δουλεμα στο forum απο πολλους με βαση ακριβως τετοια σχολια,οπως και στις αγγελιες με τις αστειες δικαιολογιες του τυπου''εριξα κατα λαθος 2 παραγγελιες σε συλλεκτικη για το χ παιχνιδι και πουλαω την δευτερη συλλεκτικη 150ευρω,και ας γραφει η αποδειξη πανω 80ευρω''...

Εκτος αν σου αρεσει εσενα να σε κοροιδευει/δουλευει ο καθε ακυρος..

γιατι νιωθεις πως σε κοροιδευει/δουλευει ο καθε scalper; μας αρεσει αυτο που κανει; οχι. κοροιδευει κανεναν; οχι. πουλαει ακριβα ενα δυσευρετο προιον σε οποιον δεν αρεσει, δεν αγοραζει.

οι σκαλπερς παιζει να ειναι πιο αρχαιο επαγγελμα και απο τις π@@τανες, θα αλλαξει τωρα σε ενα ελληνικο φορουμ;

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...