Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη λεω να χτυπησω ενα switch μεταχείρα. Πρεπει να προσεξω κατι; Πρεπει να φταιξω λογαριασμο δικο μου οποτε οτι παιχνιδια ψηφιακα εχει ο αλλος πανε στραφι ετσι;

Οι κασετες παιζουν και σε αλλο λογαριασμο μετα δεν γινονται τιποτα bound με τον λογαριασμο?

Επισης να δηλωσω λογαριασμο απο αλλη χωρα πχ UK κερδιζω  τιποτα;

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, greed είπε

Αφού δεν έχει 1080p και amoled τι να το κάνεις;

Πέσαμε σε στανταρς;

Θηρίο με θυμάσαι ε; Σου έκανα εντύπωση μάλλον!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aris1986 είπε

Επειδη λεω να χτυπησω ενα switch μεταχείρα. Πρεπει να προσεξω κατι; Πρεπει να φταιξω λογαριασμο δικο μου οποτε οτι παιχνιδια ψηφιακα εχει ο αλλος πανε στραφι ετσι;

Οι κασετες παιζουν και σε αλλο λογαριασμο μετα δεν γινονται τιποτα bound με τον λογαριασμο?

τα game του άλλου λογαριασμού φυσικά και τα χάνεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, aris1986 είπε

Θηρίο με θυμάσαι ε; Σου έκανα εντύπωση μάλλον!

Ο γραπτός λόγος μένει. Τα καλά του ίντερνετ. Εντύπωση μου έκανες ναι ήταν η πιο χαζή δικαιολογία για να μη πάρει κάποιος switch. Πούλα το PS4 σου και πάρε το καινούργιο αφού δεν έχεις σκοπό να το σπασεις.

Επεξ/σία από greed
Δημοσ.
15 ώρες πριν, aris1986 είπε

Τα ψηφιακά παιχνίδια γίνονται bound στον λογαριασμό. Τα cartridges όχι. Ότι χώρα και να επιλέξεις νομίζω δεν έχει σημασία γιατί μετά μπορείς να την αλλάξεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Άρχισα το botw και μου φαίνεται τεράστιο, πολύ πράγμα να κάνεις

Ελπίζω μόνο να μη με κουράσουν όλα αυτά τα πολλά πράγματα που έχεις να κάνεις

• Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, logistoulis said:

Άρχισα το botw και μου φαίνεται τεράστιο, πολύ πράγμα να κάνεις

Ελπίζω μόνο να μη με κουράσουν όλα αυτά τα πολλά πράγματα που έχεις να κάνεις

εμένα προσωπικά κάποια στιγμή με κούρασε απελπιστικά πολύ γιατί σταμάτησα να βλέπω το νόημα...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά; :P

Εν τω μεταξύ είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που περιμένω... performance patch για να παίξω 1st party τίτλο της Nintendo και μάλιστα Zelda. Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα...

• Like 4
Δημοσ.
6 minutes ago, D.Luffy said:

Εν τω μεταξύ είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που περιμένω... performance patch για να παίξω 1st party τίτλο της Nintendo και μάλιστα Zelda. Βρε πως αλλάζουν τα πράγματα...

Γιατί σου κάνει εντύπωση; Στα πρώτα Zelda, η ιστορία σε ανάγκαζε να δεις το 95% του κόσμου του παιχνιδιού. Υπήρχαν πράγματα που ήταν προαιρετικά (π.χ. στο Link's Awakening που είναι επίκαιρο να μαζέψεις κοχύλια) αλλά ήταν πολυ μικρό μέρος του παιχνιδιού. Στο BotW υπάρχει ένας πραγματικά τεράστιος κόσμος να εξερευνήσεις, αλλά δεν είναι ούτε συνδεδεμένος με την ιστορία ούτε σου παρέχει κάποιο ισχυρό κίνητρο να το κάνεις. Μετά από κάποιο καιρό εγώ προσωπικά το βρήκα ανούσιο και βαρέθηκα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, sotirisl είπε

Γιατί σου κάνει εντύπωση; Στα πρώτα Zelda, η ιστορία σε ανάγκαζε να δεις το 95% του κόσμου του παιχνιδιού. Υπήρχαν πράγματα που ήταν προαιρετικά (π.χ. στο Link's Awakening που είναι επίκαιρο να μαζέψεις κοχύλια) αλλά ήταν πολυ μικρό μέρος του παιχνιδιού. Στο BotW υπάρχει ένας πραγματικά τεράστιος κόσμος να εξερευνήσεις, αλλά δεν είναι ούτε συνδεδεμένος με την ιστορία ούτε σου παρέχει κάποιο ισχυρό κίνητρο να το κάνεις. Μετά από κάποιο καιρό εγώ προσωπικά το βρήκα ανούσιο και βαρέθηκα.

Προσωπικά ποτέ δεν με τράβηξαν τα Zelda για την ιστορία τους. Πάντα ήταν ο κόσμος τους που με τραβούσε να τον εξερευνήσω όπως ακριβώς και στο BotW. 

Αυτό που δεν μου άρεσε πολύ στο παιχνίδι ήταν η αποχώρηση από τα κλασικά dungeons και η αφοσίωση στον overworld. Θα προτιμούσα την παλιά συνταγή εδώ αλλά παρόλα αυτά δεν το βαρέθηκα το παιχνίδι εξαιτίας των εξαιρετικων physics και του πειραματισμού που προσέφεραν. 

Γενικα μου έδωσε την αίσθηση ενός πιο ζωντανού κόσμου από τα υπόλοιπα συνηθισμένα sandbox. 

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 4
Δημοσ.

Καλό όμως είναι ο κόσμος και η ιστορία να δένονται μαζί όσο γίνεται πχ Witcher 3

Θα δω.. προς το παρόν που είναι αρχή μου αρέσει κι εμένα να πειραματίζομαι από την άλλη μέχρι να πάω στο πρώτο χωριό έχω πετύχει 5-6 mini dungeons 

Όταν γίνουν 80 αυτά δεν ξέρω πόσο ακόμα θα γουστάρω, θα δείξει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Και εγώ το ίδιο.Τελειωνω το Astral Chain (κορυφαίο) και θέλω να πιάσω το LA αλλά δε τα πάω καλά με τα framedrops οπότε μάλλον θα περιμένω μπας και έχουμε κάνα patch.Μάλλον θα πάω και για δεύτερο τερματισμό του Astral.

Δημοσ.

παντως δεν ειναι τοσο τραγικο το θεμα με τα frame drops, οκ το καταλαβαινεις σε καποια σημεια αλλα το παιχνιδι μια χαρα παιζεται, δε μου εχει αποσπασει καθολου τη προσοχη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...