Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, juliahna12 είπε

Παιδα ερώτηση. Πήγα στην σελίδα του λογαριασμού μου μέσω browser και αλλαξα το region σε Αργεντινή καθώς θέλω να κατεβασω celeste που ειναι αρκετα κάτω. Όμως οταν άνοιξα το shop απο το Switch μου ζηταει εναν κωδικό. Αυτός ο κωδικος απο οσο μπορω να καταλάβω είναι 4 τετραψήφια. Τι φάση; 

εκεί μόνο από τον browser αγοράζουν σε μορφή κωδικού κ απλά τον βάζουν στην κονσόλα. πρόσφατα που ορισμένοι το δοκιμάσαμε δεν δέχθηκε τις ευρωπαϊκές κάρτες οπότε πρέπει να βρεις άτομο για να σου πάρει ότι θες από εκεί

• Thanks 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι παίζει με το ori; Ενώ έκανα save in game και βγήκα γιατί δέχθηκα επίθεση από τις barbie της κόρης μου (😂) όταν ξανά logαρα για να συνεχίσω με έβγαλε από την αρχή... Save πουθενά αν και τα achievements που ξεκλειδωσα υπήρχαν κανονικά. Για το demo μιλάω. 

Ωραίο παιχνιδάκι, θα αγοραστεί...αρκει να σώζει 🤔!!!! 

Δημοσ.

Ένα update για το Zelda Link Awakening και από εμένα. Το προχώρησα και άλλο, έχω πάρει 5 όργανα και τελικά είναι αρκετά απολαυστικό, και πανέμορφο🤗. Δεν μπορώ να καταλάβω όσους το τερματησαν σε μια μέρα. Είμαι από αυτούς που τριγυρίζουν στο χάρτη, πηγαίνουν από τα ίδια μονοπάτια μήπως και υπήρχε κάποιο πέρασμα που δεν μπορούσαν να προχωρήσουν κτλ.  Και σε δύο boss έριξα και λίγο 🤬 μέχρι να βρω τι έπρεπε να κανώ.

Τελικά είναι πολύ απολαυστικό παιχνίδι. Είχα πει προηγουμένως πως δεν θα το αγόραζα αν δεν ήταν στην προσφορά μαζί με το Lite αλλά αλλάζω γνώμη.

• Like 3
Δημοσ.

Το Hollow Knight είναι σε προσφορά. Το αγόρασα και μέσα τα κουμπιά που σου λέει να πατάς είναι του X-Box. Ωραίο port

Δημοσ.
5 ώρες πριν, chek2fire είπε

και ποιο είναι το ποιο ολοκληρωμένο path?

Spoiler

Προσωπική άποψη προφανώς, αλλά μου φάνηκε πιο ολοκληρωμένο το Golden Deer scenario, γιατί κλείνει περισσότερα κενά και σου δείχνει και ποιοι είναι οι Those Who Slither In The Dark, πράγμα που στα άλλα δύο το πέρναγε στα ψιλά γράμματα. Δίνει περισσότερη αίσθηση closure για μένα αυτό. 

Η Rhea σίγουρα είχε τα θεματάκια της (καλά, οι περισσότεροι από τους βασικούς χαρακτήρες έχουν μια κάποια βλάβη σε ένα βαθμό, πιο νορμάλ ο Claude μου φάνηκε μόνο σε όλα τα σενάρια, ακόμη και σαν αντίπαλος) αλλά επειδή είπες έπαιξες το path με την Edelgard λογικό να σου φαίνεται έτσι, αφού εκεί είναι η main "κακιά" η Rhea και παρουσιάζεται σαν ό,τι χειρότερο.

Πάντως σίγουρα αξίζει replay με άλλο House το παιχνίδι γιατί η κάθε πλευρά της ιστορίας σου αποκαλύπτει πράγματα που δεν ήξερες. Όταν το πρωτοέπαιξα με GD για παράδειγμα δεν είχα ιδέα γιατί τέτοια έχθρα ο Dimitri με την Edelgard, απλώς το προσπέρασα. Παίζοντας αργότερα τους Blue Lions εξηγήθηκαν πολλά.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Snolly είπε

Το Hollow Knight είναι σε προσφορά. Το αγόρασα και μέσα τα κουμπιά που σου λέει να πατάς είναι του X-Box. Ωραίο port

Δεν το βλέπω αυτό στο δικό μου. Μια χαρά είναι τα κουμπιά. Τι φάση;

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Snolly said:

Δεν ισχύει αυτό. 

Δημοσ.
23 minutes ago, Snolly said:

To Hollow Knight βγήκε στο Switch 3 μήνες πριν το Xbox. 

• Moderators
Δημοσ.
49 minutes ago, NickTG said:

To Hollow Knight βγήκε στο Switch 3 μήνες πριν το Xbox. 

Έβαλα τώρα το Hollow Knight στο NSw και όντως έχει δίκιο ο φίλος, το game λέει να πατάς τα ABXY, όλα τα κουμπιά του XBOX gamepad! 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έβαλα τώρα το Hollow Knight στο NSw και όντως έχει δίκιο ο φίλος, το game λέει να πατάς τα ABXY, όλα τα κουμπιά του XBOX gamepad! 

ABXY έχει και το Switch ρε παιδιά.
Πχ. Great Slash -> Hold Y που είναι το σωστό κουμπί. Mothwing Cloak -> ZR. Έχει ZR το XBox; Θα μας τρελάνετε;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, non-serviam είπε

ABXY έχει και το Switch ρε παιδιά.
Πχ. Great Slash -> Hold Y που είναι το σωστό κουμπί. Mothwing Cloak -> ZR. Έχει ZR το XBox; Θα μας τρελάνετε;

Μπήκα από περιέργεια να δω, τελευταία version, νορμάλ τα βλέπω εγώ. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Te0sX είπε

Ένα update για το Zelda Link Awakening και από εμένα. Το προχώρησα και άλλο, έχω πάρει 5 όργανα και τελικά είναι αρκετά απολαυστικό, και πανέμορφο🤗. Δεν μπορώ να καταλάβω όσους το τερματησαν σε μια μέρα. Είμαι από αυτούς που τριγυρίζουν στο χάρτη, πηγαίνουν από τα ίδια μονοπάτια μήπως και υπήρχε κάποιο πέρασμα που δεν μπορούσαν να προχωρήσουν κτλ.  Και σε δύο boss έριξα και λίγο 🤬 μέχρι να βρω τι έπρεπε να κανώ.

Τελικά είναι πολύ απολαυστικό παιχνίδι. Είχα πει προηγουμένως πως δεν θα το αγόραζα αν δεν ήταν στην προσφορά μαζί με το Lite αλλά αλλάζω γνώμη.

λογω ελλειψης χρονου ισα που προλαβαινω να κανω ενα dungeon καθε φορα, μου παιρνει μια ωριτσα στο χαλαρο. οποτε θεωρω καποιος το βγαζει σε ενα 10ωρο ανετα. εγω εχω σκοπο να το σκαψω ολο παντως και να μην αφησω τιποτα 😁

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...