Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Snolly είπε

+1 για Revolut/N26 τις χρησιμοποιω και τις 2. Και εχουν και Apple Pay και πληρωνω με το ρολοι παντου ;)

και εγώ ποιο καινοτόμος. Bitcoin μαζί με revolut και κάνω δουλειά. Τις Ελληνικές τράπεζες μόνο σαν siphon και τίποτα άλλο εδώ και κάτι χρόνια :P 

Τώρα έχει τελειώσει κανείς το fire emblem? Και αν ναι να ανοίξω μερικά spoiler για το game γιατί έχει ενδιαφέρον μερικά πράγματα στο story του και δεν ξέρεις αν το path που έχεις ακολουθήσει είναι και το ποιο ηθικά σωστό. Δλδ εγώ πήγα με την αυτοκράτειρα αν και δεν το έχω μετανιώσει γιατί από όσο διαβάζω η Rhea ήταν τελείως παλαβή αλλά έχω και μερικές ερωτήσεις :P

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, chek2fire είπε

και εγώ ποιο καινοτόμος. Bitcoin μαζί με revolut και κάνω δουλειά. Τις Ελληνικές τράπεζες μόνο σαν siphon και τίποτα άλλο εδώ και κάτι χρόνια :P 

Τώρα έχει τελειώσει κανείς το fire emblem? Και αν ναι να ανοίξω μερικά spoiler για το game γιατί έχει ενδιαφέρον μερικά πράγματα στο story του και δεν ξέρεις αν το path που έχεις ακολουθήσει είναι και το ποιο ηθικά σωστό. Δλδ εγώ πήγα με την αυτοκράτειρα αν και δεν το έχω μετανιώσει γιατί από όσο διαβάζω η Rhea ήταν τελείως παλαβή αλλά έχω και μερικές ερωτήσεις :P

Άνοιξε spoiler χρησιμοποιώντας το spoiler tab καθώς πολύ το τελείωσαν αλλά περισσότεροι όχι ακόμη 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

And the point of this abomination?

no analog sticks = no drift issues

1vf4s8.jpg

περα απο την πλακα, κατι τετοιο το βαζεις χωρις δευτερη σκεψη στην τσεπη σου οταν εισαι on the go, προσωπικα δεν θα εβαζα ποτε controller με αναλογικους  εκει μεσα, ειναι οτι χειροτερο για την διαρκεια ζωης τους. 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Moderators
Δημοσ.
51 minutes ago, SoFGR said:

no analog sticks = no drift issues

1vf4s8.jpg

περα απο την πλακα, κατι τετοιο το βαζεις χωρις δευτερη σκεψη στην τσεπη σου οταν εισαι on the go, προσωπικα δεν θα εβαζα ποτε controller με αναλογικους  εκει μεσα, ειναι οτι χειροτερο για την διαρκεια ζωης τους. 

Γιατί να βάλει κάποιος ένα χειριστήριο στην τσέπη του; 

Τι ακριβώς εξυπηρετεί; 

Δημοσ.

θα μπορουσε να εχει αναλογικο στικ που δε προεξεχει, οπως στο 3ds η στο psp. αυτο με τους 2 σταυρους ειναι λες και τους ξεφυγε copy paste και πηγε στη παραγωγη

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Malthador είπε

Γιατί να βάλει κάποιος ένα χειριστήριο στην τσέπη του; 

Τι ακριβώς εξυπηρετεί; 

ειπα για οταν εισαι on the go

slim κασετινα στην μια τσεπη  (πχ hori toughpouch )

8bitdo στην αλλη

προσωπικα ουτε το psp θα εβαζα στην τσεπη  για πολλους λογους,  3DS ειναι πιο κομπακτ και  φαση "clamshell" οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να παθουν κατι οι μοχλοι ετσι κι αλλιως ...

btw μου ηρθε ειδοποιηση οτι μολις  εφυγε το epic bundle της Satisfye απο Κινα

https://www.satisfye.com/products/epic-bundle

αντε να δουμε τι θα γινει με το τελωνειο τωρα λογω ογκου τιμης και βαρους ... 

I sense a disturbance in the force  :P  

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, paularas είπε

εκτός απο celeste, bastion & transistor πείτε κάτι άλλο δυνατό που να βγήκε αυτήν την εβδομάδα στο shop

Της εκδιδόμενης γίνεται, τι να σου πρώτο πούμε. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, chek2fire είπε

Το έχω τελειώσει 3 φορές και τώρα πάλι από την αρχή για το 4ο τέλος (Church Route). Έχει πολύ ψωμί γενικά, και το κάθε μονοπάτι σου δίνει άλλες πτυχές της ιστορίας αλλά για μένα ξεχωρίζει ένα ως πιο ολοκληρωμένο μέχρι τώρα. Επιφυλάσσομαι και για το τελευταίο που μου έμεινε.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Cappuccino είπε

Το έχω τελειώσει 3 φορές και τώρα πάλι από την αρχή για το 4ο τέλος (Church Route). Έχει πολύ ψωμί γενικά, και το κάθε μονοπάτι σου δίνει άλλες πτυχές της ιστορίας αλλά για μένα ξεχωρίζει ένα ως πιο ολοκληρωμένο μέχρι τώρα. Επιφυλάσσομαι και για το τελευταίο που μου έμεινε.

και ποιο είναι το ποιο ολοκληρωμένο path?

Spoiler

δεν θεωρείς ότι η Rhea είναι απλά για τα σίδερα? :P και να ρωτήσω τι σοί δράκος είναι. Αυτό με έχει μπερδέψει. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SoFGR είπε

ειπα για οταν εισαι on the go

slim κασετινα στην μια τσεπη  (πχ hori toughpouch )

8bitdo στην αλλη

προσωπικα ουτε το psp θα εβαζα στην τσεπη  για πολλους λογους,  3DS ειναι πιο κομπακτ και  φαση "clamshell" οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να παθουν κατι οι μοχλοι ετσι κι αλλιως ...

btw μου ηρθε ειδοποιηση οτι μολις  εφυγε το epic bundle της Satisfye απο Κινα

https://www.satisfye.com/products/epic-bundle

αντε να δουμε τι θα γινει με το τελωνειο τωρα λογω ογκου τιμης και βαρους ... 

I sense a disturbance in the force  :P  

Και οι δύο τσέπες θα είχαν γίνει βάρκες. Το χειριστήριο είναι απαίσιο πάντως.

Προσωπικά και για μένα το πρώτο 3DS που έχω μέχρι σήμερα είναι πραγματικά φορητό, το switch μόνο σε τσαντα-messenger bag το βάζω. Αν υπολογίσουμε ότι είναι μέγεθος τάμπλετ δεν χώνεις 6 ιντσες στην τσέπη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδα ερώτηση. Πήγα στην σελίδα του λογαριασμού μου μέσω browser και αλλαξα το region σε Αργεντινή καθώς θέλω να κατεβασω celeste που ειναι αρκετα κάτω. Όμως οταν άνοιξα το shop απο το Switch μου ζηταει εναν κωδικό. Αυτός ο κωδικος απο οσο μπορω να καταλάβω είναι 4 τετραψήφια. Τι φάση; 

Επεξ/σία από juliahna12
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...