count ian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Εγώ δεν χρεώνομαι για conversion στο eshop όμως πλέον με χρεώνουν για hsbc Ελλάδας στην ανάληψη με στάνταρ 2.5 ευρώ προμήθεια μέχρι και το όριο των 300 ευρώ που μου επιτρέπει ημερησίως ενώ πριν δεν γινόταν αυτό. Χάνω κάθε μήνα κάνα 20ευρω από αναλήψεις στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα δηλώνω εντυπωσιασμενος από gunlord X το οποίο είναι παραπάνω από άξιος συνεχιστής του Turican και με το timespinner που δείχνει εξαιρετικό ως τώρα σαν καλό αδελφάκι του castlevania. Το timespinner το έπαιξα στο PS4. Πολύ ωραίο παιχνιδάκι, υπέροχη ιστορία, σχετικά εύκολο όμως. 1
duende Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Εγώ δεν χρεώνομαι για conversion στο eshop όμως πλέον με χρεώνουν για hsbc Ελλάδας στην ανάληψη με στάνταρ 2.5 ευρώ προμήθεια μέχρι και το όριο των 300 ευρώ που μου επιτρέπει ημερησίως ενώ πριν δεν γινόταν αυτό. Χάνω κάθε μήνα κάνα 20ευρω από αναλήψεις στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα δηλώνω εντυπωσιασμενος από gunlord X το οποίο είναι παραπάνω από άξιος συνεχιστής του Turican και με το timespinner που δείχνει εξαιρετικό ως τώρα σαν καλό αδελφάκι του castlevania. δεν το ειχα δει αυτο...παλι εξοδα..😅 btw στις 10 του μηνα κυκλοφορει το Valfaris 😁😁 3
kolivas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Στις 24/9/2019 στις 6:37 ΜΜ, juliahna12 είπε Τέλος το Blasphemous από μένα! Έγραψα 50, ναι 50!! ώρες στο πρώτο play. Προφανώς, το πήγα με το πάσο μου, completion στο 98%, διάβαζα lore, έκανα Quest, backtrack κλπ. Εξαιρετικές εντυπώσεις, το βλέπω να βγάζει sequel εύκολα. Λίγο το πλατφορμινγκ μου την έδωσε στα νεύρα αλλά είμαι πολύ noob σε αυτά οπότε λογικό να σπάνε τα νεύρα μου. Εύκολα ένα 8/10, θα το παίξω ξανά μελλοντικά σίγουρα. Σε άλλα νέα, έφαγα και εγώ άκυρο από Κοτσοβολο για το Zelda, περιμενω από Public νομίζω αλλά whatever, έχω μια κόπια να έρχεται με αφίσα και μπρελόκ από thegamecollection. Εξαιρετικό το steel book αλλά δεν θα πεθάνουμε, έχουμε display το κανονικό game boy με το παιχνιδάκι 😉 Επίσης, χτες παρέλαβα επιτους το Daemon X Machina Orbital, όμορφη έκδοση αρκετά, δεν το μετανιώνω. Το παιχνίδι επίσης είναι ακριβώς αυτό που περίμενα οπότε μια χαρά, είναι το επόμενο play μου. Είσαι σιγουρος ότι ήταν 50 ώρες ; Εγβ είμαι 37 τα εκατό στις 5 ώρες . Και όπως βγήκα και ξαναμπηκα να κάνω λοαντ να δω πόσο τις εκατό είμαι είδα ότι στο save του blasphemus έγραψε 27 ώρες .. νομίζω πως αν πατήσεις το home button και το αφήσεις ανοιχτό το παιχνίδι χωρίς να κανείς λογκ αουτ αυτό συνεχίζει να γράφει ώρες . Βασικά δεν νομίζω το κάνει . δες καλύτερα τον χρονομέτρητη της κονσόλας .
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, kolivas είπε Είσαι σιγουρος ότι ήταν 50 ώρες ; Εγβ είμαι 37 τα εκατό στις 5 ώρες . Και όπως βγήκα και ξαναμπηκα να κάνω λοαντ να δω πόσο τις εκατό είμαι είδα ότι στο save του blasphemus έγραψε 27 ώρες .. νομίζω πως αν πατήσεις το home button και το αφήσεις ανοιχτό το παιχνίδι χωρίς να κανείς λογκ αουτ αυτό συνεχίζει να γράφει ώρες . Βασικά δεν νομίζω το κάνει . δες καλύτερα τον χρονομέτρητη της κονσόλας . Και εμενα εντυπωση μου προκαλουν οι 50ωρες,δεδομενου οτι για να κανεις πχ ολα τα Trophies του παιχνιδιου(στις αλλες εκδοσεις προφανως)θελει γυρω στις 20ωρες.
nekrik Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, kolivas είπε Είσαι σιγουρος ότι ήταν 50 ώρες ; Εγβ είμαι 37 τα εκατό στις 5 ώρες . Και όπως βγήκα και ξαναμπηκα να κάνω λοαντ να δω πόσο τις εκατό είμαι είδα ότι στο save του blasphemus έγραψε 27 ώρες .. νομίζω πως αν πατήσεις το home button και το αφήσεις ανοιχτό το παιχνίδι χωρίς να κανείς λογκ αουτ αυτό συνεχίζει να γράφει ώρες . Βασικά δεν νομίζω το κάνει . δες καλύτερα τον χρονομέτρητη της κονσόλας . Και εμένα υπερβολικό μου φαίνεται το 50 ώρες. 100% κάπου στις 20 κάτι ώρες έγραψα δεν μου φάνηκε μεγάλο! 97% τα βρήκα μόνος μου και το υπόλοιπο 3% είδα wikia. Spoiler Ουσιαστικά μονο το good ending έμεινε που δεν έπαιζε να το βρώ απο μόνος μου! Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από nekrik
Snolly Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Σήμερα βγαίνει το Ori & The Blind Forest; 1
juliahna12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, kolivas είπε Είσαι σιγουρος ότι ήταν 50 ώρες ; Εγβ είμαι 37 τα εκατό στις 5 ώρες . Και όπως βγήκα και ξαναμπηκα να κάνω λοαντ να δω πόσο τις εκατό είμαι είδα ότι στο save του blasphemus έγραψε 27 ώρες .. νομίζω πως αν πατήσεις το home button και το αφήσεις ανοιχτό το παιχνίδι χωρίς να κανείς λογκ αουτ αυτό συνεχίζει να γράφει ώρες . Βασικά δεν νομίζω το κάνει . δες καλύτερα τον χρονομέτρητη της κονσόλας . Κι όμως παιδιά. Στο προφίλ μου λέει "played for more than 35 hours" Είναι όντως υπερβολικό και μου έκανε και μένα εντύπωση. Το πήγα γενικά αργά αλλά πιστεύω ένα 30ρι ώρες θα ήταν πιο ρεαλιστικό. Τι να πω. Και κάποια bosses τα έβγαλα με την πρώτη. Μόνο ένα το έπαιξα καμία 20ρια φορές γιατί είμαι noob στο platforming.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 hours ago, Malthador said: Έχεις υπογράψει όρο που δηλώνει ρητά ότι η τράπεζα έχει δικαίωμα να αλλάξει μονομερώς τις χρεώσεις της χωρίς προειδοποίηση. Ας πρόσεχες! Καλά αυτό σίγουρα! Αν δεν υπέγραφα δε θα είχα ebanking 😛
nkarafo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Snolly είπε Σήμερα βγαίνει το Ori & The Blind Forest; Ναι σήμερα αν και για έναν περίεργο λόγο στο nintendo eshop είναι ακόμη στο "coming soon" αλλά γράφει playable από 27/9/2019. Και εγώ ενδιαφέρομαι να το τσιμπήσω αλλά ίσως περιμένω να πέσει η τιμή του γιατί ήδη έχω διάφορα ακόμη να τελειώσω. Αυτός ο Σεπτέμβριος είναι σκότωμα!
TasosPk Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Εγώ θα κάνω μια πρόταση off topic αλλα σχετική με τις αγορές απο άλλες χώρες σε άλλα νομίσματα. Θα σας πρότεινα να δείτε την revolut(υπαρχει και το αντιστοιχο τοπικ στο φορουμ) οι οποία τις καθημέρινες σου δίνει συνήθως stock τιμη για συνάλλαγμα αλλα και virtual καρτα για πληρωμές/paypal και physical. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες εταιρίες-υπηρεσίες οπως Ν26 κλπ,και αυτές με δικά τους νήματα αλλα δεν έχω εμπειρία σαν χρήστης τους , ουτε ξέρω τις τιμές συναλλαγματος που δίνουν οι ενδιαφέρομενοι μπορουν να κοιταξουν τα τοπικ,το λέω για να ξεκαθαρίσω οτι δεν προσπαθώ να κάνω καποια διαφήμιση ουτε να στείλω affiliate.
Snolly Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 minutes ago, TasosPk said: Εγώ θα κάνω μια πρόταση off topic αλλα σχετική με τις αγορές απο άλλες χώρες σε άλλα νομίσματα. Θα σας πρότεινα να δείτε την revolut(υπαρχει και το αντιστοιχο τοπικ στο φορουμ) οι οποία τις καθημέρινες σου δίνει συνήθως stock τιμη για συνάλλαγμα αλλα και virtual καρτα για πληρωμές/paypal και physical. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες εταιρίες-υπηρεσίες οπως Ν26 κλπ,και αυτές με δικά τους νήματα αλλα δεν έχω εμπειρία σαν χρήστης τους , ουτε ξέρω τις τιμές συναλλαγματος που δίνουν οι ενδιαφέρομενοι μπορουν να κοιταξουν τα τοπικ,το λέω για να ξεκαθαρίσω οτι δεν προσπαθώ να κάνω καποια διαφήμιση ουτε να στείλω affiliate. +1 για Revolut/N26 τις χρησιμοποιω και τις 2. Και εχουν και Apple Pay και πληρωνω με το ρολοι παντου
lysopaine Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 έχω μια απορία πρόσφατα είχε αναφερθεί εδώ για το eshop της Αργεντινής ? θα μπορώ με κάποια από αυτές τις ψηφιακές κάρτες να αγοράζω από εκεί ?
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Καθόλου άβολο το νέο gamepad της 8bitdo...
papp0us Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Καθόλου άβολο το νέο gamepad της 8bitdo... Το βλεπω και παθαίνω κράμπα. Δεν χρειάζεται καν να το πιάσω Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από papp0us
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 14 minutes ago, papp0us said: Το βλεπω και παθαίνω κράμπα. Δεν χρειάζεται καν να το πιάσω Υπερβολές. Θα μπορούσε να είχε κάνα δυο σταυρούς ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις