lysopaine Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, juliahna12 είπε Παιδιά πως αγοράζετε απο άλλα καταστήματα; Λίγο που κοίταξα κάποιοι λένε να φτιαξεις λογαριασμό και να δηλώσεις το region που θες. Γίνεται με άλλον τρόπο; Υπάρχει κάποιο αρνητικό ενδεχόμενο σε αυτή την φάση, εννοώ να αγοράζεις απο κατάστημα άλλου region? μπαίνεις από τον browser στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου κ έχει την επιλογή να αλλάξεις χώρα edit https://eshop-prices.com/prices?currency=EUR εδώ μπορείς να δεις πόσο κάνει ένα παιχνίδι ανάλογα την χώρα Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από lysopaine 1
juliahna12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Ωωωω άψογος ρε φίλε, ευχαριστώ!!! Μια ερώτηση, δεν παίζει να φάμε κανενα πακέτο με τις γλώσσες κλπ ε; Πχ. να πάρουμε απο γερμανικό και να μην μπορούμε να αλλάξουμε γλώσσα.
lysopaine Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, juliahna12 είπε Ωωωω άψογος ρε φίλε, ευχαριστώ!!! Μια ερώτηση, δεν παίζει να φάμε κανενα πακέτο με τις γλώσσες κλπ ε; Πχ. να πάρουμε απο γερμανικό και να μην μπορούμε να αλλάξουμε γλώσσα. καλό θα είναι να κοιτά τις διαθέσιμες γλώσσες 1
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 7 hours ago, count ian said: Ισχύει. Η Πειραιώς χρεώνει 1€ μίνιμουμ, ως έξοδο μετατροπής συναλλάγματος. Η Eurobank χρεώνει €2 ανά συναλλαγή και η Alpha δεν χρεώνει τίποτα (για την ώρα). Ένας λόγος παραπάνω να βάλουν επιτέλους shopping cart στο eshop.
Snolly Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 22 minutes ago, Malthador said: Η Eurobank χρεώνει €2 ανά συναλλαγή και η Alpha δεν χρεώνει τίποτα (για την ώρα). Ένας λόγος παραπάνω να βάλουν επιτέλους shopping cart στο eshop. Επίσης οι πιστωτικές δε χρεώνουν έξτρα για αγορές σε άλλο νόμισμα. Από όλες τις τράπεζες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 9 hours ago, Mistwalker said: Το bastion 1.03€ από Ρωσσια.Απο Αφρική νομίζω ότι κάποιες τράπεζες χρεώνουν έξτρα 1€.Με κάρτα Πειραιώς μια φορά που δοκίμασα με χρέωσε. 8 hours ago, count ian said: Ισχύει. Η Πειραιώς χρεώνει 1€ μίνιμουμ, ως έξοδο μετατροπής συναλλάγματος. Η οποία Πειραιώς μέχρι σχετικά πρόσφατα δε χρέωνε. Τι @@ριές είναι αυτές; Δηλαδή για αγορές λίγων € η μετατροπή σε € από άλλη υπηρεσία (πχ paypal) με άθλιο currency conversion rate φαίνεται όαση μπροστά στο στανταράκι ευρώ που χρεώνουν...
stafftw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, lysopaine είπε μπαίνεις από τον browser στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου κ έχει την επιλογή να αλλάξεις χώρα edit https://eshop-prices.com/prices?currency=EUR εδώ μπορείς να δεις πόσο κάνει ένα παιχνίδι ανάλογα την χώρα Εμένα με έχει βολέψει και αυτό που κάνεις account wishlist κανονικά,αλλάζεις χώρες-shop και έχει και κατηγορίες... https://www.dekudeals.com/
count ian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 37 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Η οποία Πειραιώς μέχρι σχετικά πρόσφατα δε χρέωνε. Τι @@ριές είναι αυτές; Δηλαδή για αγορές λίγων € η μετατροπή σε € από άλλη υπηρεσία (πχ paypal) με άθλιο currency conversion rate φαίνεται όαση μπροστά στο στανταράκι ευρώ που χρεώνουν... Θέλει προσοχή κ ανάγνωση των όρων. Μέχρι στιγμής προτιμώ την χρεωστική της alpha που δεν χρεώνει κάτι έξτρα, όταν αγοράζω σε άλλο νόμισμα. Επιπρόσθετα, το PayPal στο παρελθόν, μου έχει κάνει το εξής κουλό: χωρίς προειδοποίηση μου έχει αλλάξει τη ρύθμιση που είχα κάνει στην αρχή, να αγοράζω δηλαδή με βάση την προμήθεια κ τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος της τράπεζας. Πηγαίνω στην καρτέλα ρυθμίσεων κ βλέπω πως ήταν επιλεγμένο το PayPal να χρεώνει.
stafftw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Η οποία Πειραιώς μέχρι σχετικά πρόσφατα δε χρέωνε. Τι @@ριές είναι αυτές; Δηλαδή για αγορές λίγων € η μετατροπή σε € από άλλη υπηρεσία (πχ paypal) με άθλιο currency conversion rate φαίνεται όαση μπροστά στο στανταράκι ευρώ που χρεώνουν... Πραγματικά η Πειραιώς εν μια νυκτί το έκανε ...θυμάμαι έκανα κάποιες αγορές ψιλολόγια (κάτω του ευρώ) από διάφορα site και βλέπω την επόμενη μέρα καμιά δεκαριά μονόευρες χρεώσεις...Και όλα αυτά επειδή είχα βάλει στο paypal να κάνει τη μετατροπή η τράπεζα...Επίσης με τα ίδια ακριβώς δεδομένα η Εθνική ακόμα δε με χρεώνει...Επομένως στη Εθνική έχω το conversion rate της τράπεζας και στη Πειραιώς του paypal...Τρέχα γύρευε, πάλι καλά που δεν έχω και σε άλλες τράπεζες χρήματα (γιατί λογαριασμούς έχω), γιατί όπως βλέπω ο καθένας ότι θέλει κάνει...
lysopaine Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, stafftw είπε Εμένα με έχει βολέψει και αυτό που κάνεις account wishlist κανονικά,αλλάζεις χώρες-shop και έχει και κατηγορίες... https://www.dekudeals.com/ δεν αναφέρει όμως τις διαφορές μεταξύ των eshop λίγο που το είδα
stafftw Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, lysopaine είπε δεν αναφέρει όμως τις διαφορές μεταξύ των eshop λίγο που το είδα Ναι αλλά φτιάχνεις wishlist και κάνεις ένα check όλες τις χώρες, το άλλο απλά έχει μια τεράστια λίστα και ένα τεράστιο side scroll, καλά υποκειμενικά είναι αυτά ο καθένας όπως βολευέται.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 10 minutes ago, count ian said: Θέλει προσοχή κ ανάγνωση των όρων. Μέχρι στιγμής προτιμώ την χρεωστική της alpha που δεν χρεώνει κάτι έξτρα, όταν αγοράζω σε άλλο νόμισμα. Επιπρόσθετα, το PayPal στο παρελθόν, μου έχει κάνει το εξής κουλό: χωρίς προειδοποίηση μου έχει αλλάξει τη ρύθμιση που είχα κάνει στην αρχή, να αγοράζω δηλαδή με βάση την προμήθεια κ τα έξοδα μετατροπής συναλλάγματος της τράπεζας. Πηγαίνω στην καρτέλα ρυθμίσεων κ βλέπω πως ήταν επιλεγμένο το PayPal να χρεώνει. Ποιους όρους; Η αλλαγή έγινε χωρίς να πατήσω κάπου accept. Όταν είχα γραφτεί στην υπηρεσία δεν υπήρχαν τέτοιες χρεώσεις. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 1 hour ago, GeorgeMan said: Ποιους όρους; Η αλλαγή έγινε χωρίς να πατήσω κάπου accept. Όταν είχα γραφτεί στην υπηρεσία δεν υπήρχαν τέτοιες χρεώσεις. Έχεις υπογράψει όρο που δηλώνει ρητά ότι η τράπεζα έχει δικαίωμα να αλλάξει μονομερώς τις χρεώσεις της χωρίς προειδοποίηση. Ας πρόσεχες!
duende Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) τσιμπησα το Celeste που εχει σε προσφορα αυτες τις μερες. Το απεφευγα τοσο καιρο γιατι μου βγαινουν λιγο τα ματια απο τα πιξελογραφικα του, αλλα εχει σαδιστικο platforming 😁 αμα το βγαλω και αυτο, θα κανω μια προσπαθεια να παιξω παλι τα παλια megaman 😅 Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από duende 1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Η οποία Πειραιώς μέχρι σχετικά πρόσφατα δε χρέωνε. Τι @@ριές είναι αυτές; Δηλαδή για αγορές λίγων € η μετατροπή σε € από άλλη υπηρεσία (πχ paypal) με άθλιο currency conversion rate φαίνεται όαση μπροστά στο στανταράκι ευρώ που χρεώνουν... Εγώ δεν χρεώνομαι για conversion στο eshop όμως πλέον με χρεώνουν για hsbc Ελλάδας στην ανάληψη με στάνταρ 2.5 ευρώ προμήθεια μέχρι και το όριο των 300 ευρώ που μου επιτρέπει ημερησίως ενώ πριν δεν γινόταν αυτό. Χάνω κάθε μήνα κάνα 20ευρω από αναλήψεις στην Ελλάδα. Κατά τα άλλα δηλώνω εντυπωσιασμενος από gunlord X το οποίο είναι παραπάνω από άξιος συνεχιστής του Turican και με το timespinner που δείχνει εξαιρετικό ως τώρα σαν καλό αδελφάκι του castlevania.
Προτεινόμενες αναρτήσεις