jon_pallis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, james9tito είπε Κλαμα. Να πας να στριψεις με αυτο και αν δεν ξεκολησει απο το τραπεζι θα ξεκολησει το τιμονι . 65$ για την έκδοση με τις βεντούζες και 130$ για την έκδοση με το clamp (μέγκενη) ? ρε hori, 65$ για μία μέγκενη ?
james9tito Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, jon_pallis είπε 65$ για την έκδοση με τις βεντούζες και 130$ για την έκδοση με το clamp (μέγκενη) ? ρε hori, 65$ για μία μέγκενη ? 130€.....130€.....Οσες φορες και να το γραψω θα ειναι το ιδιο γελοιο.. 3
ikaruga24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, D.Luffy είπε Μακάρι να είχαμε μια physical έκδοση για το Ori. Τώρα τελευταία έχω αρχήσει συλλογή και έχω γεμίσει με cartridges . Εγώ παίζοντας το demo σε handheld mode μου φάνηκε native 720p. Ίσως όμως docked να μη φτάνει 1080p. https://www.nintendolife.com/news/2019/09/ori_and_the_blind_forest_animates_a_bit_smoother_on_nintendo_switch Έχουν δουλέψει αρκετά για το Switch port και πολλά optimizations τα πήραν από το sequel Will of Wisps. Οπότε δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο να το βλέπαμε και αυτό στην κονσόλα στο μέλλον. Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιες παραχωρήσεις στα γραφικά αλλά σύμφωνα με το άρθρο, τα sprite animations στο Switch τρέχουν στα 60fps αντί στα 30 που τρέχουν στα Xbox/PC. Τουλάχιστον έχει και ένα πλεονέκτημα η έκδοση του Switch... Με το demo έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος στο κομμάτι αυτό πάντως.
D.Luffy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Με το demo έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος στο κομμάτι αυτό πάντως. Κι εγώ το ίδιο. Όλα μου φάνηκαν όπως τα θυμόμουν. Απλώς αναφέρθηκε από κάποιο άλλο μέλος που το έπαιξε μόνο σε TV, ότι είδε πολύ μεγάλες διαφορές από τις άλλες εκδόσεις.
iceman33221 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Malthador είπε An official Mario Kart racing wheel is coming to Switch Serious simulation, όχι αστεία! κατι τετοιο ειχα καποτε για τον υπολογιστη,μιλαμε για πανω απο 15 χρονια πριν κ οποτε εστριβες Η ξεκολαγαν οι βεντουζες Η συκωνοταν το τραπεζακι που το ειχα πανω
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, D.Luffy said: Κι εγώ το ίδιο. Όλα μου φάνηκαν όπως τα θυμόμουν. Απλώς αναφέρθηκε από κάποιο άλλο μέλος που το έπαιξε μόνο σε TV, ότι είδε πολύ μεγάλες διαφορές από τις άλλες εκδόσεις. Καλά το συγκεκριμένο σε ultrawide (PC) είναι μαγεία. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από GeorgeMan
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 OMFG, το πιο κιτς gamepad που έχω δει ποτέ μου, το θέλω τώρα! Afterglow™ Deluxe+ Audio Wired Controller
ikaruga24 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε το στάνιο μου μέσα, θες να μαζέψεις κάνα φράγκο να πάρεις αυτά που θες και τσακ σκάει τεράστιο sale στο eshop. Δεν ξόδεψα πολλά όμως πήρα από το budget για αγορά gunlord X, timespinner, Mark of ninja remastered και transistor (το οποίο κάνει κάνα διευρω όπως και το bastion οπότε σπεύσατε). Σε κάθε περίπτωση fire emblem θα έχω σε δύο βδομάδες και Astral chain λίγο αργότερα. 3
Mistwalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Ελπίζω μέχρι να βγει να φτιάξουν και καμία πιστόλα ή να φέρουν πίσω τη snes bazooka ή στη τελική το δεξί που έχει ir να δουλεύει σαν το πιστόλι.Με το analog θα είναι σχεδόν unplayable και το gyro δεν πιστεύω ότι θα φτάσει την ταχύτητα που θέλει το game. Λογικά θα του βάλουν και touchscreen σε undock αν και εκεί θα είναι easy mode 7
Te0sX Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επιτέλους, απέκτησα και εγώ ένα switch! w00t \o/ Μεγάλη αναβαθμιση απο GBC 😋 Switch Lite Grey, είναι απίθανο,εξαιρετική αφή, ιδανικό μεγεθος, ωραία αίσθηση στα κουμπιά, πανέμορφη οθόνη (ξεκίνησα με Donkey Kong και έμεινα άφωνος). Πήρα το Donkey Kong απο Σκρουτζομάγαζο ,και το Zelda πακέτο μαζί το switch, με προσφορά απο public. Το Donkey Kong είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ! Πανέμορφο, χρωματάρες, εκπληκτικό gameplay, έχω μεινει άφωνος και η νοσταλγία χτυπάει κόκκινο. Aquatic ambience ❤️ . Χαίρομαι πολύ που παραμένει ένα απαιτητικό παιχνίδι, όπου θα μου φάει παρα πολλές ώρες να βρω κάθε μυστικό πέρασμα, κάθε κομμάτι του πασλ για κάθε πίστα, και άντε να δούμε πότε θα ολοκληρώσω πίστα με την πρώτη χωρίς να πεθάνω. Το λάτρεψα. Επίσης το παιχνίδι είναι τέτοιο, που δεν το βαριέμαι όσες φορές και αν το παίξω. Οσο για το Zelda, εχμ, το προχώρησα λιγάκι, πήρα τα δύο πρώτα μουσικά όργανα, επιτέλους πήρε τις δυνάμεις του ο Λινκ και έγινε πολύ λιγοτερο σπαστικό χεχε. Δεν λέω, ωραίο φαινεται, αλλά θα ήταν πολύ πολύ πιο ελκυστικό και cute, όπως σκόπευαν να τα κάνουν, αν είχαν προσέξει περισσότερο και τα γραφικά και το performance. Στα γραφικά εννοω, μερικές φορές υπάρχει μια γενική ψιλο-θολούρα, και δεν εννοώ το tilt-blur, αλλά σε όλη την οθόνη. Αντίθετα, άλλες φορές, όπως μέσα σε σπηλιές, όλα φαίνονται πεντακάθαρα. Το drop frame πολύ ενοχλητικό, ειδικά εκει στο δάσος-νεκροταφείο και γύρω, που αλλάζεις συνεχώς τοπία γινεται πολύ εμφανές και φαινεται να καθυστερεί. Κατα τα άλλα, ωραίο παιχνίδι, και το οτι είναι η πρώτη φορά που το παίζω, το κάνει ακόμα καλύτερο. Αν το εβλεπα σε κάποιον γνωστό μου απο κοντά, δεν νομίζω να το εβαζα πάνω πάνω στην λίστα μου και να το αγόραζα όμως. Ελπίζω και εγώ σε κάποιο patch από μέρα σε μέρα πριν το τελειώσω, γιατί δεν ειναι απο τα παιχνίδια που θα το ξανα ξεκινήσω στα κοντινά. @D.Luffy Δεν μπορώ να διακρίνω κάποια κιτρινίλα στην οθόνη του δικό μου. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από Te0sX 11
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Transistor και Bastion για 1,50 και 1,30 ευρώ αντίστοιχα στην Αφρική. Εννοείται ότι τα αγοράζετε ακόμα και αν τα έχετε σε άλλη πλατφόρμα! 3
Mistwalker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Transistor και Bastion για 1,50 και 1,30 ευρώ αντίστοιχα στην Αφρική. Εννοείται ότι τα αγοράζετε ακόμα και αν τα έχετε σε άλλη πλατφόρμα! Το bastion 1.03€ από Ρωσσια.Απο Αφρική νομίζω ότι κάποιες τράπεζες χρεώνουν έξτρα 1€.Με κάρτα Πειραιώς μια φορά που δοκίμασα με χρέωσε.
count ian Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Το bastion 1.03€ από Ρωσσια.Απο Αφρική νομίζω ότι κάποιες τράπεζες χρεώνουν έξτρα 1€.Με κάρτα Πειραιώς μια φορά που δοκίμασα με χρέωσε. Ισχύει. Η Πειραιώς χρεώνει 1€ μίνιμουμ, ως έξοδο μετατροπής συναλλάγματος.
lysopaine Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 πάντως σκέφτομαι κ εγώ για το bastion , to transistor όταν το δοκίμασα στον υπολογιστή δεν μου άρεσε (δεν ξέρω γιατί)
juliahna12 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά πως αγοράζετε απο άλλα καταστήματα; Λίγο που κοίταξα κάποιοι λένε να φτιαξεις λογαριασμό και να δηλώσεις το region που θες. Γίνεται με άλλον τρόπο; Υπάρχει κάποιο αρνητικό ενδεχόμενο σε αυτή την φάση, εννοώ να αγοράζεις απο κατάστημα άλλου region?
Προτεινόμενες αναρτήσεις